2012-09-15–16:35

Voks populi 12.0

Elmúlt hát ez a nyár is. Olvasóink – a vízpartokon, az idegen városokban vagy a magashegyi legelőkön eltöltött hetek után – remélhetőleg – szép csendesen visszaszállingóznak az addiktív monitorok és billentyűzet elé, s miután utólag elolvasták a távollétük alatt megjelent posztokat (valamint élénken reagáltak az azokra született kommentekre), ismét várakozásokkal tekintenek az újabb konteók elé.

Ha tizenkettes számrendszerben gondolkoznánk, azt mondhatnánk, hogy jubileumi voksposzttal folytatjuk a Konteóblogot: a tucatodik (tudom, nincs is ilyen szó…) témaszavazás következik a hajtás után.

Lássuk akkor, melyik az a négy téma, amely közül kiválaszthatjátok a nyerőt. Szokásunkhoz híven most is háromra szavazhattok, s a legtöbb voksot begyűjtöttel foglalkozunk a következő nagyposztban. Az itt felsorolt négy lehetőség vadiúj, vagyis eddig még egyik sem szerepelt az opciók között, ugyanakkor már mindegyiket többen javasolták az ötletbörze-posztban, vagy a bloggazdának írt magánlevélben.

1.) A körmendi gyermekgyilkosság

1998 tavaszán a nyugat-dunántúli kisvárost (s az egész magyar közvéleményt) egy kegyetlen emberölési ügy rázta meg: valaki meggyilkolta a helybéli, 11 éves H. Zsófiát. A rendőrség alig három hét elteltével őrizetbe veszi a 19 éves Tánczos Gábort, aki először tanúként kerül a hatóság látókörébe. Noha közel 15 év telt el a bűncselekmény óta, s a jogerősen elítélt Tánczos (9 év és ugyanennyi hónap fegyház után) már feltételesen szabadlábon van, a találgatások továbbra sem csitultak: sokak szerint nem a valódi elkövető bűnhődött.

2.) A Bohemian Grove rejtélye

A zártkörű, kifejezetten befolyásos férfiak számára fenntartott Bohemian Club 140 éve tartja zártkörű júliusi üléseit egy, a kaliforniai Monte Rio melletti birtokon. Politikusok, tábornokok, vállalatbirodalmak vezetői, művészek, bankárok és a média csúcsirányítói találkoznak évente két hétre, hogy tárgyaljanak, vitatkozzanak és döntsenek… miről is? Nos, ez itt a nagy kérdések egyike.

3.) A chemtrail-jelenség

Mindannyian láttunk már furcsa, általában fehér színű sávokat a kék ég előterében, amelyeket hivatalosan repülőgépek kondenzcsíkjainak mondanak. Az éber konteósok azonban nem elégednek meg a kincstári magyarázatokkal, akik a sokakat nyugtalanító jelenség mögött galád (és természetesen globális) szándékok körvonalait vélik felfedezni.

4.) Napóleon halála

A világtörténelem talán minden bizonnyal legismertebb franciája korzikaija halálával kapcsolatban számos feltételezés született az esemény óta eltelt 191 évben. Gallia első császárának rejtélyes távozása az árnyékvilágból a mai napig alkalmas arra, hogy franciák társaságában az egekig korbácsolja az indulatokat. Vajon tényleg csak az ő mániájuk, hogy a valaha volt legnagyobb uralkodójuk halálát összeesküvés okozta..?

Ezekre lehet hát szavazni. Ismét elmondom: három voksotok van, amelyeket csak egyszerre lehet leadni, tehát az nem működik, hogy most az egyikre, aztán majd pár óra (vagy nap) múlva a másodikra és a harmadikra.

Határidő, ameddig voksolhatsz: szombat, 2012. szeptember 22., délután 16.00 óra.

És persze kommentelhettek is.

 

 

Kategória: EgyébCímkék: ,

64 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 64. gaabor — 2012-09-29 07:23 

Üdv,

Egy kis olvasnivaló azoknak, akik a 3. topicra voltak kíváncsiak:

http://www.urbanlegends.hu/2012/09/a-chemtrail-osszeeskuves/

 63. banyaszlanyka — 2012-09-26 11:47 

@tiboru:

Szia Tiboru!!

Ne haragudj hogy csak most tudok válaszolni, de nem voltam internet közelben egy darabig..

Tehát minden szavazás után a “Thank you for voting” üzenetet kaptam, azért írtam hogy szavazhattam többször is. Nem tudom van e ennek köze hozzá, de dinamikus az ip cím kiosztás ezen a gépemen, a másikon statikus és ott csak egyszer engedte hogy szavazzak.

 62. banyaszlanyka — 2012-09-26 11:30 

@tiboru:

Szia Tiboru!!

Ne haragudj hogy csak most tudok válaszolni, de nem voltam internet közelben egy darabig..

Tehát minden szavazás után a “Thank you for voteing” üzenetet kaptam, azért írtam hogy szavazhattam többször is. Nem tudom van e ennek köze hozzá, de dinamikus az ip cím kiosztás ezen a gépemen, a másikon statikus és ott csak egyszer engedte hogy szavazzak.

 61. gtibor — 2012-09-25 21:04 

@sherlock:

A 3. pont cáfolatára egy egész különszámot szánt a Rubicon annak idején; érdemes lapozgatni. A legszemléletesebb ellenérvnek tekinthetők azok az ősi, kínai csillagállás feljegyzések, amik tökéletesen pontosak, és ezek alapján egyetlen év sem hiányzik. 🙂

Más! Az egyik csodálatos kereskedelmi tévé műsorában a chemtrail-jelenségről volt szó, és még szavazni is lehetett, hogy “Ön hisz az összeesküvés-elméletekben?”. 🙂 Nem reklámozom a csatornát, aki akar, keressen rá! Volt ott pro és kontra is. 🙂

 60. tiboru — 2012-09-25 17:46 

@sherlock:

Köszi a tippeket. Az új jelszó küldésével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, majd megnézzük, mi lehet a probléma. Aki ír nekem egy magánmélt, kap egy ideiglenes jelszót, amivel be tud lépni és onnan kezdve módosíthatja a pw-öt.

 59. tiboru — 2012-09-25 17:44 

@pitzur:

Nagyon rajta vagyok 🙂

 58. doctorjustice — 2012-09-25 17:16 

@gtibor: “Én már egy olyan posztra lennék kíváncsi, hogy a különböző titkos társaságok, világot irányító kompániák között milyen összefüggés, kapcsolatrendszer, átfedés, hierarchia, esetleg “munkamegosztás” van”

szerintem olvass jobbikos sajtóközleményeket, esetleg a kurucinfót, ott mindenre választ találsz 🙂

 57. sherlock — 2012-09-25 15:45 

Én sajna lemaradtam a szavazásról, mindegy ez az én hibám.

Nem feltétlen hiszek abban, hogy szavazás alapján kellene eldőlnie, hogy milyen posztok érkezzenek. Nem biztos, hogy a törzsközönség mutat hajlandóságot a szavazásra. Más felől ez rövidtávú stratégia, hiszen nem látható előre, hogy egy-egy konteo milyen összefüggésében csillan meg 1-2-5-10 év múlva. Gondolom persze szeretnél visszajelzést az olvasóidtól, hogy milyen témák érdekelnék őket, nos én összeállítottam egy kis témajavaslat-gyűjteményt, melyekről szívesen olvasnék a már megszokott, Tiborus stílusban (ha már szerepelt volna valamelyik, akkor bocsánat, de én össze-vissza olvasom a blogot). Akkor lám:

1. A “nagy októberi szoc. forradalom”
2. A taxisblokád-konteo
3. A meghamisított középkor konteo (hiányzó 2-300 év)
4. A rózsadombi-paktum konteo
5. űrprogram konteo (kiinduló forrásként ajánlom az Összeesküdt ellenségek c. könyvet. – Leslie Watkins, Pannon kiadó)
6. A harmadik Kennedy testvér autóbalesete
7. A Piri-reis térkép konteo
8. A nyári-téli óraátállítás konteo

Így, kutyafuttában ennyi jutott eszembe.

Más:

Egy technikai jellegű probléma:
két hónapig nem találtam a jelszavamat (igen, ez az én bénázásom volt), de a WordPress-es reg. nem küldött kérésre új jelszót. Több gépről is próbáltam, szerintem nem nálam van a hiba.

Köszönet a lelkes munkásságodért, további jó konteo-vadásztot!
Maradok továbbra is az egyik lelkes olvasód.

 56. pitzur — 2012-09-25 14:58 

Mikorra is várhatók időben a bohémek?

 55. caliban — 2012-09-25 06:49 

@FilcTroll: igen, tényleg nagyon tetszetős. Jó lenne biztosnak lenni, hogy valaki tudja, hogy mi miért történik, és a dolgok bármennyire is vackok, mostmár nemsokára jobbra fordulnak. Ezt hirdette kétezer évvel ezelőtt is egy csóka, és gyakorlatilag minden politikus a válság óta 🙂

amúgy, tényleg csak halkan és mellékesen jegyzem meg, hogy az önnyugtató magyarázatok csúcsa a szememben az indigógyerekes. Attól a falnak megyek.

 54. FilcTroll — 2012-09-24 23:51 

@caliban: Igaz, mindenesetre szívfájdítóan vonzó konstrukció, bárki is a forrás. Többen a “szívükkel tudják”, hogy igaz. Én is elég sok ellentmondást találtam a szövegben, de a struktúra csecse. Egyre több magyar nyelvű exopolitikai anyag is van már a neten (bolygóközi politika, mindenféle velünk lő idegenek, tér-idő kísérletek, ujjé), az is érdekes konteó-vadászterület.

 53. Rogal Dorn — 2012-09-24 14:10 

@stoppos:

Tiboru 2 szavazatával győztek a bohémek. 😀

 52. stoppos — 2012-09-24 13:42 

@tiboru: Nem kicsit lett szoros ez a szavazás.

 51. caliban — 2012-09-24 09:42 

@FilcTroll: uhh, beleolvastam a fórumba… tényleg van benne rendszer, de ezt hívják a pszichológiában téveseszmének, és nem véletlenül. És tele tárgyi tévedésekkel, általánosságokkal, jövendölésekkel, amik természetesen nem váltak valóra, végig földi rendszerek logikáját követve és természetesen még az internetnek is csak egy eldugott részében publikálva 🙂

 50. FilcTroll — 2012-09-23 21:37 

@gtibor: Erről nemrég olvastam minden konteók öreganyját. Hosszú és bonyolult, de a lényeg: a Gonosz szerepe itt a Földön a negatív pólus képviselete és fenntartása, mert enélkül nem lenne polaritás és nem lenne értelme a szabad akaratnak. Akik ezt a feladatot ellátják, ők a titkos urak, ők a háttérhatalom. Az általunk ismert hatalmi vérvonalak mögött és fölött tevékenykednek, teljes titokban a bibliai idők óta. Ez a család, azaz Lucifer maga nem földi eredetű, és önszántából vállalta ezt a feladatot az emberek érdekében. Ők koordinálják a világot irányító alsóbb szinteket (illuminátusok, szabadkőművesek és egyebek), fenntartják a negatív polaritást, hogy a földi lelkek megtanulhassák a pozitív polaritás választásának leckéjét.

Őrülten hangzik, de van benne rendszer. Többet olvashat erről, aki rákeres arra, hogy “Rejtett Kéz, felemelkedés fórum”. Az eredeti angol anyag is fent van a project camelot, illetve az above top secret oldalakon, ahol ezt a háttérhatalom dolgot már régóta boncolják.

 49. gtibor — 2012-09-23 18:27 

Én már egy olyan posztra lennék kíváncsi, hogy a különböző titkos társaságok, világot irányító kompániák között milyen összefüggés, kapcsolatrendszer, átfedés, hierarchia, esetleg “munkamegosztás” van.

 48. pitzur — 2012-09-23 11:43 

Amúgy most jut eszembe, hogy egyszer akár Labancz Annáról is meg lehetne szavaztatni minket

 47. pitzur — 2012-09-23 11:40 

Igazság szerint nekem is a Tánczos ügy volt a favoritom de a Bohemian Groove is faxa lesz. 🙂

 46. szmark — 2012-09-22 22:49 

@somitomi: Gondolom azért van 16:00-kor a szavazás vége mert akkor írodott ez a poszt, tehát egy kerek hét volt szavazni.

Egy igazi konteós amúgy meg naponta többször, remegő kezekkel navigál a konteó blogra új poszt reményében 🙂

Meglepő a szavazás eredménye, viszonlyag sima körmendi-konteó győzelmet vártam. Na mind1 tuti jó lesz a Bohemian Grove is.

 45. lomposfarkas — 2012-09-22 21:58 

Mindenesetre előbányásztam Balaton Balázs könyvét és átnyálazom újra. Mikor régen olvastam, kimondottan az jött le, hogy a teljes rendszer az első perctől kezdve védett valakit.
http://tanczosdosszie.blogspot.hu/

 44. somitomi — 2012-09-22 20:37 

@tiboru: Miért kell nekem pont lecsúszni a határidőről?
(Konteo: Miért van 16:00-kor a határidő? Vajon kinek állt érdekében, hogy a határidő nem az éjszaka közepén van (mint a legtöbbször szokás), hanem délután? Helytálló-e a feltételezés, hogy a többszöri szavazási lehetőség egyszerű hiba, és nem egy rafinált módja a szavazás befolyásolásának? Vajon hitelesnek tekinthető-e a szavazás, ha a bloggazda nyíltan kimondja, hogy szavazott, ezzel is befolyásolva az eredményt?)

(Csak szívatlak, bírom a blogot, csak folyton lemaradok a szavazásokról)

 43. tiboru — 2012-09-22 16:01 

A szavazás lezárult. Végeredmény (gondolom, nem csak az én meglepetésemre):

A Bohemian Grove rejtélye 28.25% (1,146 szavazat)
A chemtrail-jelenség 28.2% (1,144 szavazat)
A körmendi gyermekgyilkosság 26.35% (1,069 szavazat)
Napóleon halála 17.2% (698 szavazat)

Mindenkinek köszönöm az aktivitást!

 42. iksz — 2012-09-20 13:17 

Juhhúúúúú
Napóleon kivételével jöhet minden 😉

 41. akka — 2012-09-20 11:45 

A chemtrail a legaktuálisabb szerintem .
El sem tudjátok képzelni milyen hatással vannak ezek a kémiai anyagok az emberekre , legfőképpen a gyerekekre .
/meddőség , aggresszió , tudattompítás stb…/
Vajon kiknek áll érdekében mindez ?
Persze ez költői kérdés kb. tíz jelöltwm is lenne rá .

 40. francescodottckozma — 2012-09-20 10:25 

És íme, Wikipedia:
“http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%A1nczos_G%C3%A1bor_(K%C3%B6rmend)”
ahol is a [2] hivatkozás eltűnt a netről.
Hümm!

 39. francescodottckozma — 2012-09-20 10:08 

Nem én mondom, nicsak mit találtam, ajjaj:
“Az akkor 19 éves férfi a rendőrségi nyomozás során többször elismerte a brutális bűncselekmény elkövetését,[1] majd a bíróság előtt visszavonta, és később a megismételt eljárás során is végig tagadta bűnösségét. A beismerő vallomások – Tánczos Gábor tanúvallomásai szerint – fizikai kényszer és gyógyszeres befolyásoltság hatására születtek.[2]” WIKIPEDIA !
[1]http://index.hu/bulvar/0404tnczs/
[2]http://hirhatter.com/hirhatter_radio_tanczos_interju2.mp3 ELTŰNT A WEBRŐL!
És még egy: http://www.origo.hu/itthon/20080110-januar-20an-hazater-kormendre-tanczos-gabor.html

 38. francescodottckozma — 2012-09-20 09:50 

Gyerekek! Ebben már van valami! Sőt valaki(k)! Lépold Józsefnét feljelentik, pedig korábban a Nagyfőnök kitüntette! És állítólag ötven évre titkosítottak valamit. Namármost. A titkosított valami nem igazán lehet Tánczos bűnösségének bizonyítéka, nemde, mert akkor nem titkosítják, vagy Lépoldné nem veszi védelmébe Tánczost. Eddig stimmel? Akkor menjünk tovább. A Vas megyei rendőrség munkáját vélelmezik sérteni. De melyikét? Jó, fizikailag ugynaz, de személyzetében? Azóta? Most bíróság elé megy az ügy. Az meg, különös kegyetlenséggel, valószinüleg előre megfontolt szándékkal, aljas indokból kiskorú ellen elkövetett minősített emberölési ügyről lévén szó, mi van, ha elrendeli a titkosítás feloldását, de legalább az aktákba belenéz? Ügyes csavar, brávó Valaki(k), így kell kiborítani a bilit! Amennyiben tényleg nem Tánczos a tettes, és nagyon nem úgy néz ki az eddigi benyomások alapján, akkor valaki(k)nek nagyon reszkethet a gatyáj(a)(uk)!

 36. pitzur — 2012-09-19 20:37 

 35. siridar — 2012-09-19 15:30 

@nim1:
nem mindenki 🙂 én például a bohemiant és a chemtrailokat jelöltem be, napóleon se nagyon bírna lekötni

 34. nim1 — 2012-09-19 14:12 

Körmend
(Mindenki Körmendet mondja , hogy lehet csak a harmadik?)Érdekes, hogy a körmendi gyilkosságról nem született eddig poszt,pedig számos konteó született ezzel kapcsolatban.Mai napig kíváncsi lennék rá, hogy egy 18 éves fiatal a barátjához tartva, hogy tud közbeiktatni úgy egy kegyetlen gyilkosságot, hogy nem hagy semmilyen nyomot a tetthelyen, nem lesz véres mindezt 10 perc alatt, majd lazán felsétál az ismerőséhez, aki semmit nem vesz észre rajta.Ez a srác vagy elképesztően profi,őrült? volt vagy nem ő a gyilkos.

 33. rdos — 2012-09-19 13:19 

@FilcTroll: Lassan kétféle konteótípus kezd uralkodóvá válni: a “zavaros hazai bűnügyek” és az “okkult háttérhatalom” jellegű anyagok.

:-).

Igazi konteós persze nem elégszik meg ennyivel. Mert mi van akkor, ha az “okkult háttérhatalom” áll a hazai zavaros bűnügyek megett is, természetesen a “zavarosba” tartozónak tekintve politikumunkat, sajtónkat, tokkal vonóval :-).

Tessék mondani! Akkor mi van, ha ez nem vicc?

 32. sanpellegrinochinottofromindex — 2012-09-18 18:49 

@tiboru:
Aha, a mester elszólta magát. Fogadjunk beélesítésre vár egy világvégés írás valahol!
🙂

 31. sanpellegrinochinottofromindex — 2012-09-18 18:46 

@doctorjustice:
Ne már, tényleg?!
Az egész életemet át kell gondolnom!

:)))))))))

 30. tiboru — 2012-09-18 18:08 

@pitzur:

Április elseje is jó, de ahhoz túl kell élnünk december 21-ét 😀

 29. tiboru — 2012-09-18 18:07 

@csetmenszky:

Hehe, az ötlet nem rossz, van nyersanyag bőven 🙂

 28. pitzur — 2012-09-18 16:06 

@csetmenszky:
Fú azt én is adnám 😀 Tiboru egy április elsejére összehozhatnál egy ilyen postot.

 27. csetmenszky — 2012-09-18 12:51 

Olyan opció mikor lesz: A Konteo blog titka. Titkos és zavaros üzemeltetők. Az arra fogékony olvasók monitorozása és befolyásolása. Tiboru nemzetbiztonsági múltja. Tel Aviv és Kína. A kommunisták és az USA… Tényleg, egy önostorozó, áltudományos konteo poszt a legmerészebb kommentekből, hogy mit gondolnak sokan az oldalról, rólad? …

 26. tiboru — 2012-09-18 10:30 

@banyaszlanyka:

Az nem lehet, hogy csak simán megköszöni, de közli, hogy már beleszámította a szavazatodat?

Mit írt ki? Thank you for voting, vagy azt, hogy Thank you, we have already counted your vote?

 25. banyaszlanyka — 2012-09-18 10:03 

Szerintem is a Táncos ügy az abszolút nyerő! de azért nyomtam egyet a felhőkre is.. már nagyon sok helyen találkoztam evvel az összeesküvéssel, kiváncsi lennék tiboru mit találna róluk..

Ja és én is szeretném jelezni tiboru, hogy bejelentkezés előtt ahányszor megnyitottam a posztot annyiszor tudtam szavazni. De természetesen nem tettem, csak 3szor.

 24. Eugenie Danglars — 2012-09-18 08:03 

@gtibor: nekem viszont jól jön. Köszi! 🙂

Tudtok még pár jó (és szakmailag is helytálló) könyvcímet adni a magyar kriminalisztika témájában? 🙂 Jön a karácsony, meg minden, leadnám a rendelést a családnak, hogy ezek kellenek nekem. 😛

 23. gtibor — 2012-09-17 11:46 

Én annak idején, amikor megjelent, megvettem Kármán Irén: Szemben a maffiával (Papa nyomoz) c. könyvét; olajügyekben járatosaknak gondolom, nem kell bemutatni. 🙂

 22. tiboru — 2012-09-17 08:26 

@stockton:

Elvileg süti alapján zárja ki a többes szavazást. Lehetne még süti ÉS IP-cím alapján is tiltani, de az sokaknál problémát okoz, úgyhogy maradtam a sütinél. És a konteósok becsületességében is bízom 🙂

Én megpróbáltam másodszor is szavazni, de nem sikerült.

 21. stockton — 2012-09-17 07:39 

@tiboru: Nem tudom kétszer vette-e így a szavazataimat a blog, de tudtam szavazni bejelentkezés előtt is és után is egy kört. Nem tudom ez jó-e így vagy sem, csak jelzek!:)

Amúgy a körmendi bohémek kondenzcsíkjaira szavaztam 🙂

 20. FilcTroll — 2012-09-17 05:17 

Lassan kétféle konteótípus kezd uralkodóvá válni: a “zavaros hazai bűnügyek” és az “okkult háttérhatalom” jellegű anyagok. Mindkettő nagyon király, bármelyik jöhet 🙂

 19. pitzur — 2012-09-17 00:17 

Fú de nehéz volt beregelni ide, anno egy éve nem is ment. Szóval engem a körmendi gyerekgyilkosság érdekel a legjobban. De jó újra itt 🙂

 18. vagymegsem — 2012-09-16 21:09 

Mindegyik érdekes lehet,de ami nagyon aktuális: PORTIK (+olajozás+ titkos szolgálatok,stb…)
Léci, léci, léci!

 17. gtibor — 2012-09-16 19:15 

Húzós témák. A körmendi elég veszélyes terület, vannak kényes oldalai.

 16. Rogal Dorn — 2012-09-16 18:52 

@doctorjustice:

Mondjuk a “full kamu” kicsit erős szerintem.

 15. doctorjustice — 2012-09-16 17:41 

@sanpellegrinochinottofromindex: a torinói lepel full kamu, sztem nem lenne túl izgalmas téma.

egyébként meg nyomtam egy vote-ot kondenzcsíkra meg a bohém gazdagokra.

 14. sanpellegrinochinottofromindex — 2012-09-16 13:42 

A torinói lepel teljesen lekerült a műsorról? 🙁

 13. Rogal Dorn — 2012-09-15 21:22 

Körmend biztos befutó, úgyhogy a Bohémek Klubjára szavaznék…a hozzá tartozó kép miatt is. 😀

 12. yenoee — 2012-09-15 21:14 

Körmend.

 11. SzJoe — 2012-09-15 20:02 

Sorrendben: 1;2;3;

 10. tiboru — 2012-09-15 19:13 

@pepinke:

A PayPal-gombunk működik ám a BR nyitóoldalán :-)))

 9. pepinke — 2012-09-15 19:11 

Nem lehetne mind a négyet?
🙂
Fizetek is érte…
😀

 8. kszabo — 2012-09-15 18:11 

@igazitrebics: Az új fővádlott meg elhalálozott a mai elektronika világában.

 7. igazitrebics — 2012-09-15 17:57 

@kszabo:
Csak úgy emlékeztetőnek:
Kaiser Edét előbb 2004 decemberében a Fővárosi Bíróság, majd 2005 októberében a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is bűnösnek találta és tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte.
Nagy szerencséjére, mert, ha van halálbüntetés……

 5. Eugenie Danglars — 2012-09-15 17:44 

Körmend.

 4. pobeda — 2012-09-15 17:41 

Körmend.

 3. bedivere — 2012-09-15 17:39 

Az imperátornak szurkolok, de szerintem a többiek is mind érdekesek.
Remélem, hogy valamikor a Shakespeare-akta is sorra kerül! 🙂

 2. igazitrebics — 2012-09-15 17:08 

Naná, hogy Körmend!
Miazhogy, nagyonis! Sőt! 🙂

 1. jaydamasta — 2012-09-15 17:01 

Körmend…

Személyes kötődés miatt… 🙁 🙁 🙁

RSS feed for comments on this post.

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

 • Legutolsó hozzászólások

  Tartalom

  CímDátum
  Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
  Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
  Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
  Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
  Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
  Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
  Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
  Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
  Michael Jackson-konteók2017-05-20
  Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
  Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
  Lindbergh-konteók2017-02-26
  Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
  Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
  A BCCI-sztori2016-11-04
  Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
  Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
  Wałęsa-konteók2016-08-21
  Posztajánló: Porton Down2016-08-15
  Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
  Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
  Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
  Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
  Hindenburg-konteók2016-02-26
  Bruce Lee halála2016-02-14
  Opus Dei2016-01-23
  Alapítvány-konteók2015-12-19
  Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
  Furcsa történetek 2.02015-11-29
  Shakespeare-konteók2015-11-12
  Frigyláda-konteók2015-10-22
  Per “Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
  Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
  Menekült-konteók2015-07-14
  Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
  Miss Liberty-konteók2015-06-22
  Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
  Glenn Miller eltűnése2015-04-08
  Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
  Furcsa történetek 1.02015-03-23
  Bob Marley halála2015-03-14
  New Coke – konteók2015-03-02
  Sid Hurwich időgépe2015-02-22
  Alan Turing2015-02-10
  Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
  Halál Chappaquiddickben2015-01-26
  Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
  A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
  Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
  Konteókönyv-felmérés2014-12-01
  Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
  John Titor története2014-11-19
  Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
  Fort Knox2014-10-23
  Estonia-konteók2014-09-29
  Rudolf Hess története2014-09-22
  Kurt Cobain halála2014-09-09
  Eilean Mór rejtélye2014-08-18
  Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
  Gyíkember-konteók2014-06-12
  A Kovács Béla – ügy2014-05-23
  Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
  Georgia Guidestones2014-05-03
  Elisa Lam halála2014-04-15
  Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
  Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
  Magic Johnson – konteó2014-03-12
  Challenger-konteók2014-02-13
  Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
  Cicada 33012014-01-06
  Cajamarquillai üregek2013-11-27
  A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
  Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
  Google-konteók2013-11-03
  A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
  Katrina-konteók2013-10-11
  A denveri repülőtér2013-09-27
  Haszbara-konteók2013-08-25
  Génmódosítás-konteók2013-07-08
  Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
  Konteónak indult…2013-06-09
  Az X bolygó2013-04-27
  Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
  Náci repülő csészealjak2013-03-22
  D. B. Cooper története2013-02-19
  Egy pápa lemondása2013-02-11
  A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
  Eltűntek2013-01-18
  Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
  Anjikuni-rejtély2012-12-11
  Szent Malakiás próféciái2012-12-03
  Jövőbelátás-konteók2012-11-21
  Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
  Mátrix-konteók2012-10-28
  Elbert János halála2012-10-19
  Bohemian Grove2012-09-26
  Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
  A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
  Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
  A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
  Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
  Olof Palme halála2012-05-16
  A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
  Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
  Jörg Haider halála2012-03-14
  Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
  A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
  Szcientológia-konteók2012-02-07
  Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
  Népszámlálás-konteók2011-11-12
  EU-konspiráció2011-11-12
  A Djatlov-incidens2011-11-12
  Fluorid-összeesküvés2011-08-19
  Breivik-merénylet2011-07-25
  A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
  Patton tábornok halála2011-05-12
  Skull & Bones2011-04-19
  Réztekercs-konspiráció2011-04-12
  AIDS-konspiráció2011-04-11
  Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
  Moszkva és a csecsenek2011-04-08
  Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
  A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
  Globális felmelegedés2011-04-05
  A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
  Kilenc/tizenegy2011-03-30
  A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
  Kelly doktor halála2011-03-28
  Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
  Az arab világ forradalmai2011-03-23
  Martin Luther King halála2011-03-22
  Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
  Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
  A USS Liberty megtámadása2011-03-17
  Jézus-összeesküvés2011-03-16
  Ajánló – linkek2011-03-15
  HAARP-összeesküvés2011-03-14
  Chico halála2011-03-11
  JFK – 2.02011-03-10
  JFK – 1.02011-03-10
  Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
  Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
  Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
  Gagarin-konteók2011-03-04
  Cigánygyilkosságok2011-03-04
  Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
  Vérvád-konspiráció2011-03-03
  A Council on Foreign Relations2011-03-02
  A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
  Atlantisz-konteók2011-03-01
  Nagy német adókonteó2011-02-28
  Illuminátusok2011-02-28
  Ajánló – filmek2011-02-26
  Az Elvis-legenda2011-02-25
  Tunguzka-rejtély2011-02-24
  Nikola Tesla 2.02011-02-23
  Nikola Tesla 1.02011-02-23
  Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
  A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
  Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
  A főtitkár halála2011-02-21
  Nácik aranya2011-02-19
  ODESSA2011-02-18
  A romániai “forradalom”2011-02-18
  Templomosok2011-02-17
  A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
  WikiLeaks-konteók2011-02-15
  A Voynich-kézirat2011-02-15
  Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
  Mormon-összeesküvés2011-02-14
  Szabadkőművesek 2.02011-02-13
  Szabadkőművesek 1.02011-02-13
  Bilderberg-konteók2011-02-13
  Men in Black2011-02-12
  UFO-konspiráció2011-02-11
  Jim Morrison halála2011-02-11
  Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
  Roswell és az M-122011-02-09
  Bermuda-háromszög2011-02-09
  Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
  Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
  Népek Temploma2011-02-08
  Egy pápa halála2011-02-08
  A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
  A “tökéletes katona”-projekt2011-02-07
  A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
  A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
  Beatles-konteók2011-02-05
  John Lennon halála2011-02-05
  Philadelphia-kísérlet2011-02-04
  Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
  Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
  A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
  A Seuso-ügy2011-02-02
  Titanic-sztori2011-02-01
  Holdraszállás-konteók2011-01-31
  Marilyn Monroe halála2011-01-30

  Innen jöttök