2012-12-18–11:30

Szolgálati közlemény – Évzáró statisztikák

Kedves barátaim, konteósok!

Egy magára valamit is adó bloggazda időről időre számvetést csinál, s melyik időszak lenne erre alkalmasabb, mint az év vége? Az olvasók egyre inkább az ünnepek felé fordulnak, pánikszerűen szaladgálnak ajándékok után, beszerzik a töltött káposztához és a bejglihez való alapanyagokat, forralt borhoz való fűszereket kóstolgatnak, előszedik a karácsonyfadíszeket… egyszóval készülődnek a világvégére Szentestére és a Szilveszterre.

A Konteóblog idei utolsó posztja egy kis statisztikával szolgál azon olvasók számára, akik pár perc erejéig szeretnének bekukkantani a kulisszák mögé. Azoktól, akik nem szeretik a számokat, előre is elnézést kérek.

A BlogRepublik blogjai az idén február végén kezdték el érdemi működésüket, tehát az itt látható kimutatások szűk tíz hónapra vonatkoznak, s a Google Analytics mérésein alapulnak. Aki használja ezt a rendszert, az tudja, hogy elképesztő részletességű és mennyiségű adathalmaz rögzítésére alkalmas, amiből most csak az általam legérdekesebbnek tartott adalékokat tárom elétek. Hangsúlyozom, hogy a számok kizárólag a Konteóblogra vonatkoznak, tehát nem a teljes BlogRepublikra.

Na, vágjunk bele.

A Konteóblogon eddig a percig 23.572 hozzászólás született (és ebbe nem számoltuk bele a legelső helyen, a blog.hu-n keletkezett többezer kommentet, mert azokat sajnos nem sikerült áthoznunk). A posztok száma 152 (ezekből 29 szolgálati közlemény és szavazóposzt, a többi valódi konteós témát dolgoz fel).

Február 24. és december 17. között összesen  182.318 egyéni látogatónk volt, akik 492.341-szer tették tiszteletüket a Konteón. Ezalatt 1.024.788 oldalletöltést produkáltak. Ez azt jelenti, hogy egy látogató egy látogatás alatt átlagosan 2,08 oldalt nézett meg. Egy látogatás átlagos időtartama 5 perc 13 másodperc volt. Egy átlagos napon tehát 3400 oldalletöltésünk van (ezt nevezi a szakma PI-nak, vagyis page impression-nek; többek között ennek alapján számolják egy adott oldal reklámértékét).

A látogatók 81.93%-a Magyarországról érkezett. A további országsorrend (az első tíz helyezettel) a következő:

2.) Egyesült Királyság: 2,82%

3.) Németország: 1,93%

4.) Románia: 1,87%

5.) Szlovákia: 1,45%

6.) USA: 0,98%

7.) Ausztria: 0,77%

8.) Szerbia: 0,66%

9.) Hollandia: 0,35%

10.) Svájc: 0,33%

Eddig 125 országból kattintottak a Konteóblogra, közülük 53-ból több, mint ötvenszer. Hogy a véletlenszerű idetévedések lehetőségét is figyelembe vegyük, az átlagos itt töltött időt is megnéztem, s azt láttam, hogy 84 ország látogatói átlagosan több, mint két percet töltöttek a blogon, tehát (vélelmezhetően) olvastak is valamit. Külön érdekesség, hogy a legmagasabb időtartami átlaggal Kenya rendelkezik: onnan eddig 23 kattintást kaptunk, amelyek átlagos időtartama 29 perc 7 másodperc volt!

A megtekintések 89%-a fix állomásról érkezik, a maradék 11%-on a mobiltelefonok és a táblagépek osztoznak. Ez utóbbi kategóriánál a sorrend a következő:

1.) Apple iPhone

2.) Apple iPad

3.) Samsung GT-S5570 Galaxy Mini

4.) Samsung GT-I9100 Galaxy S II

5.) SonyEricsson LT15i Xperia Arc

6.) Motorola MB525 DEFY

7.) Apple iPod Touch

8.) Samsung GT-S5830 Galaxy Ace

9.) Samsung GT-I9000 Galaxy S

10.) HTC Desire

Ami a forrásokat illeti (tehát honnan érkeznek az olvasók), a helyzet a következő:

57,82% külső hivatkozásokról kattint ránk (pl. Facebook vagy más ajánlók, de ide tartozik a BlogRepublik főoldala, illetve a többi BR-blog is), 23,15% közvetlenül jön (tehát valószínűleg ott vagyunk az állandó könyvjelzői között, netán fejből nyomja az url-címünket), 17,40% keresési forgalomból (Google és a többi kereső), míg 1,63% kampányból (egyszer megfuttattam egy 15 ezer forintos FB-hirdetést).

A külső források sorrendje (az első öt):

1.) blogrepublik.eu: 27,51%

2.) konteo.blog.hu: 22,19%

3.) facebook.com: 19,08%

4.) konteo.freeblog.hu: 10,24%

5.) google.hu: 3,48%

Látható, hogy az előző két helyünkről még szépen érkeznek a klikkek (igaz, ez főleg az első hat hónapra volt jellemző, ezek aránya fokozatosan csökken).

Az eddigi legolvasottabb posztok élbolya következik (csak azokat a cikkeket vettem figyelembe, amelyek itt, az új helyen jelentek meg először, tehát azokat, amelyek az előző helyeken is olvashatóak voltak, azokat nem):

1.) A Chomsky-tízparancsolat (6988 PI)

2.) A torontói jegyzőkönyvek (5274 PI)

3.) A Nagy Rendőrkorrupció-konteó (4988 PI)

4.) Az Elbert-konteók (4817 PI)

5.) A Safarov-összeesküvés (4367 PI)

A végére még egy kis technológiai vonzatú csemege:

Olvasóink böngészőhasználati preferenciái így néznek ki:

1.) Firefox (41,57%)

2.) Chrome (29,26%)

3.) Explorer (12,56%)

4.) Opera (6,11%)

5.) Safari (5,36%)

6.) Android Browser (3,01%)

7.) Opera Mini (1,49%)

8.) Más (0,46%)

Operációs rendszerek statisztikája:

1.) Windows (84,93%)

2.) Android (4,66%)

3.) Macintosh (3,21%)

4.) Linux (2,56%)

5.) iOS (2,47%)

6.) iPhone (0,56%)

7.) iPad (0,46%)

8.) Windows Phone (0,16%)

9.) SymbianOS (0,10%)

10.) Blackberry (0,07%)

A hazai szolgáltatókat is látom ám, de ez itt nem a reklám helye, úgyhogy ezt a sorrendet nem közlöm. Majd ha fizetnek a reklámért 🙂

Szóval ezek lennének az alap-statisztikák, amelyek az új Konteóblogot érintik (még napokig folytathatnám, de ennyi szerintem pont elég). Ha segítenél ezek értelmezésében, vagyis ha leírnád, hogy egyik-másik adatból szerinted milyen következtetés vonható le (akár a Konteóblog olvasóközönségére vonatkoztatva, akár arra, hogy ebből hogyan tudnánk mondjuk reklámszempontból profitálni, esetleges új célközönséget felfedezni és bevonni), ha hozzájárulnál a Konteóblog új fejlesztési taktikáinak és stratégiáinak megfogalmazásához, megköszönném. És persze bármilyen kérdésre válaszolok, amire tudok (vagy amire a Google Analytics-ből kinyerhető a válasz).

Kategória: EgyébCímkék: ,

37 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 37. erdosp — 2012-12-27 14:40 

Tényleg szép kis statisztika, elcsodálkozam a nagy számokon, amik külföldről jöttek. Hát még ha angol nyelvű lenne az oldal. 🙂
(Úgy látszik nem sokan használnak egyéb böngészőt, de én benne vagyok abban a 0,46%- ban :D)

 36. lencse — 2012-12-26 15:07 

Elözetesen kivánok mindenkinek Boldog Uj Évet, mert meg kell jegyeznem a következőket:
– egy olyan helyen ahol nem ŐK (illetve MÁS ők)az illetékesek, barátomnak beajánlva a Konteót, hetek után lekérdeztem a véleményét. Azt a választ (feltételezés, gyanú, vád, – nem kivánt törlendő) fejtette ki hogy szerinte Tiboru … ŐK !!! csak kavarja itten és provokál… és szerinte ha nem lesz világvége, még más is kiderülhet…
Ezek után eldugtam a Konteo ill. a BR url-jét, betakartam és az éjszakás ápolóbácsira biztam a kulcsot…
BUÉK

 35. kirani — 2012-12-26 08:06 

Csatlakozom a gratulálókhoz, Tiboru, köszönjük az idei remek posztokat is. Mivel most már hivatalosan is túléltük a világvégét, jövőre is nagyon várom a bejegyzéseket. Külön hála a statisztikáért, nagy élvezettem szemezgettem – perverzió, tudom, de én imádom őket -, szakmai ártalom, na. Egy kérdés kínoz csak az olvasók földrajzi elhelyezkedéséről: Észak-Koreából nem volt látogató? Mert ha igen, akkor csak egy társadalmi rétegből érkezhetett… ami tudjátok, hogy mit jelent :-).
És ha már statisztika, azt az érdektelen információt is közlöm, hogy az én idei kedvencem az Elbert-konteó volt. Plusz leírom újra, ha már év végi értékelés, ami már sokszor és sok formában elhangzott: a hibátlan, élvezetes, mesteri bejegyzéseket tovább emelik a kedves olvtársak kommentjei, amik (ritka módon a magyar blogtársadalomban) tovább emeli a színvonalat. Úgyhogy köszi mindenkinek, csak így tovább! ja, és a póló/egérpad/bögre engem is érdekel, de ezt úgyis tudjátok, ahogyan ŐK is.

 34. zsdanovelvtars — 2012-12-23 18:40 

Bocs a sietségben elkövetett betűhibákért! S ha már hibákról van szó, akkor elmondok egy történetet a sajtóhibákról, amelyek a könyvnyomtatás feltalálása óta olyannyira bosszantanak mindenkit. V. Sixtus pápa úgy gondolta, hogy véget vet a sok hibásan kinyomott biblia okozta gondoknak, és elhatározta, hogy végre egy olyan Szentírást fognak kiadni, amelyben egyáltalán nem lesz hiba. Megbízta az egyik akkor létező legjobb nyomdát, a bolognai egyetem nyomdáját, hogy kezdjenek hozzá egy új bibliakiadás szedéséhez. Idő, pénz nem számít… A korrektúraoldalakat 50 példányban kérette be a Szentszékhez, és ezeket kiosztatta az akkor élő legnagyobb teológusoknak, egyháztudósoknak, egyetemi tanároknak, hogy korrigálják. Eléggé elhúzódott a dolog (az utolsó lapok nyolc év múlva kerültek vissza), de alaposak voltak. A jelölt hibákat gondosan kijavították, ellenőrizték, és jelentették, hogy most aztán végre hibátlan a könyv. Kinyomtatták… A kész Bibliában aztán 526 kisebb-nagyobb hibát találtak, ezért – némi pírral az arcukon – a jeles nyomdászok egy harminckét oldalas hibajegyzéket mellékeltek (saját költségre) a műhöz. Ebben a hibajegyzékben hetvennyolc kapitális elírás, és harminc kisebb pontatlanság volt fellelhető… Itt Őszentsége abbahagyta a próbálkozást, és azóta is kijelenthető: sem nyomtatvány, sem bármilyen egyéb leírt szöveg nem lehet hiba néküli. Aki ezt ambicionálja, az kudarcra van ítélve.

 33. zsdanovelvtars — 2012-12-23 18:25 

Kedves Jó Tiboru!

Mindnen tiszteletem és gratulációm az ez évi teljesítményért, az imponáló számokért, a remek témákért és persze az élvetzetes szövegekért! A blog valóságos oázis a sok netszemét közepette, mindig megpihenek árnat adó datolyapálmái alatt. (Jézus, milyen költői voltam!) A másik nagy élvezet a sok értelmes, kulturált hozzászóló, valahogy itt viszonylag ritka a máshol szép számmal előforduló acsargó futóbolond, és erre is nagyon büszke lehetsz… Na, most már leteszem a fényezőkefét: kellemes lazítást, témákban gazdag új évet!

 32. wazelin — 2012-12-22 15:12 

@tiboru: Akkor a jövő évi statisztikába beledobom majd Laoszt 🙂 Csak januárban legyen mit olvasni 🙂

 31. Eugenie Danglars — 2012-12-22 08:16 

Majdnem dobogós lettem a telefonos toplistán. 😀

 30. mercenario — 2012-12-20 16:23 

Üdvözlet, kedves Tiboru mester 🙂

Igen, a konteós meg egyéb blogjai kezdenek “tényezővé” válni. A kenyai dolog és a 125 ország pedig el kell gondolkoztasson mindenkit, aki valamennyire is tisztában van, vagy csak érintőlegesen is dolga volt “védett” információkkal, és az azok körüli ősi hisztériával a “titokgazdák” részéről.
Joggal tartanak attól, hogy lassan egy magyar nyelvű Wikileaks szabadulhat el. Természetesen a szomszéd épületből beíró hozzászóló és “Ők” is, akik mindezt pár utcával odébbról figyelik (egyre kényelmetlenebb érzéssel), mindenféle proxyszerver és egyéb machinációk vicces körein át a legesleg lehetetlenebb helyekről, akár a Kilimanjaro mellől bukkannak fel mint I.P. cím, ezen nem kell csodálkozni, legnagyobb bánatára én sem engedem a majmomnak, hogy a billentyűzetet piszkálja és odafigyelek, honnan dugom ki a sokmindenbe beleütött orromat 🙂 Gondolom, vagyunk így egypáran, akik eléggé nem helyteleníthető módon mások szabadon hagyott drótvégeiről proxyzunk mindenféle elhagyatott helyeken. Mivel kifejezetten biztatott, javasolnám, hogy a még szaftosabb “leaks” érdekében, ha teheti, a szerverét vigye át olyan helyre, ahová “Ők” akik mindezt pár utcával odébbról figyelik (egyre kényelmetlenebb érzéssel) csak aránytalanul nagy anyagi áldozat árán (amit legnagyobb sajnálkozásukra nem engedhetnek meg maguknak), amelynek nagysága elég jól becsülhető, tudjanak (illetve NE tudjanak) utánaszaglászni a figyelmük kitüntető középpontjába kerülő hozzászólóknak, akik azért kezdenek lenni és szólni. Hogy mást ne mondjak, l. Tucano maffiás beförmedését a Lemilblogon, ami nem semmi. Mivel Tiboru mester ennyi energiával és erőlködéssel meg bosszúsággal jövedelmezőbb szakma után is nézhetett volna, ezen a helyen kifejezném alapos gyanúmat, hogy az etikai szempontok, mármint a disznóságok és zsiványságok ellen tevés fontosabb szempont nála, mint a reklámbevétel (ami azért jöhet, natűrlik 🙂 ). Fentiek miatt az anonimitás lehetőségének további fokozódása (amit, ugye látnánk) olyan irányba, hogy “Ők” is tudják, a pénztár időzárának nyitását a pénztáros nem tudja befolyásolni és a hozzászólót tényleg nem lehet utolérni, mostmár bevonzhatna rajtunk, lelkes amatőrökön és obsitos önkéntes munkásokon kívül néhány nagyágyút és nagy örökifjút, akik igazán szaftos dolgokat tudnának beszólni a mi legnagyobb gyönyörűségünkre és az “Ők” legnagyobb bosszúságára, a fenti etikai szempontok érvényesüléséről nem is beszélve. Fentiek fölötti kellemes rágódást kívánva a poros pálmafák alól, a proxyk kacskaringóján keresztül szeretettel üdvözlöm a kedves Tiboru mestert és minden kedves olvasót, tartalmas ünnepeket kívánva.

 29. gigabursch — 2012-12-20 09:58 

December 21 után jöhet a konteo a “kinek érte meg legjobban, mint üzlet a Dec. 21-i előre beharangozott Világvége” tárgyban.

Azért remélem az F.O.S. és a V.H.K. koncert még megtartásra kerül…

 28. proletair — 2012-12-19 21:21 

@tiboru:

Tiboru, a pólós témát ne temesd, eddig úgy áll a dolog, hogy jövő év elején újra foglalkozom a dologgal. Ráadásul a BR logó sokkal…hmmm pólóbarátabb minta:)

 27. episziarka — 2012-12-19 19:32 

Köszönjük az értünk való fáradozásodat… 🙂

És kérlek, jelen hozzászólás miatt adj 0,01%-ot a BB oprendszerhez… 🙂

 26. exgumitalp — 2012-12-19 17:43 

@geza2:

“Szerintem minden valamirevaló konteós ahol tud, rejtőzködik”

Ezen besírtam 🙂

 25. deniro — 2012-12-19 14:33 

Sziasztok!

Tiborunak és az összes összeesküvés-hívő olvtársnak boldog ünnepeket illetve UFO-kban gazdag 2013-at kívánok!

A Seuso-poszt hogy a fenébe nem került bele az első háromba…?

DeNiro

 24. zizzi — 2012-12-19 13:48 

hahaha ez azert mar “valami”….. 😉

nezem az idokepet, milyen idore szamitsak a kozeli napokban, lesz-e feher Karacsony. (lesz.) A pentek valamiert lilaval van jelolve, nezem alul a “hirdetes”-sort, hat biza a “Maja naptarfordulo” miatt lila….
Akkor lehet, mar reggelit se veszek a “lila pentekre” ;)!!!

 23. stoppos — 2012-12-19 12:10 

Azt akartam is valamikor mondani, hogy nem igazán van telefonra optimalizálva a blog. Pedig a metrón szívesen olvasgatnék régi bejegyzéseket, miegymás. 🙂

 22. zizzi — 2012-12-19 11:41 

Hosszasan erositettem a statisztikat Bayernbol es Texasbol, de legtovabb Bprol…..:)
Sajnos csak mintegy 2 nap van hatra a vilagbol – apropo, tudja valaki, hogy reggel, delben vagy este lesz a nagy Veg? csak hogy ebedre valot vegyek-e meg – igy most koszonetet mondok az eddigi hasznos es haszontalan (ha egyaltalan volt ilyen) olvasmanyokert, informaciokert es termeszetesen a Mester tiboru mellett az egesz “Konteokoztarsasagnak”…..

 21. ahmet — 2012-12-19 10:45 

@rognork:
Mert gondolod, hogy egyedül vagy itt? Ehhh! 🙂

 20. ahmet — 2012-12-19 10:24 

@tiboru:
Szerintem konteó és paranoia kapcsán reklámozhatna itt biztonsági cég, vírusirtó, riasztós cég, VPN-, proxy szolgáltató, stb.
Egyébként Kína, és Új-Zéland, valamint USA VPN-en keresztül.

 19. rognork — 2012-12-19 09:54 

direkt figyeltem, hogy kínában minden nap többször idenézzek, erre kimaradok a statisztikából. hát ez a hála…bástya elvtárs már szar.

 18. szabi — 2012-12-19 09:09 

itt vannak, üldöznek, úgyhogy csak annyi, hogy fasza vagy, főni!

 17. tiboru — 2012-12-19 09:07 

@geza2:

Igyekszünk, igyekszünk 🙂

 16. tiboru — 2012-12-19 09:06 

@exgumitalp:

Hm, ezekkel a bögrés-egérpados dolgokkal talán tényleg érdemes lenne foglalkozni…

Na, utána is nézek a lehetőségeknek. Köszi a tippeket és az elismerő szavakat!

 15. geza2 — 2012-12-19 02:45 

Nagy köszönet és hála illet Tiboru mester!
Nemcsak a konteo, de a többi blogrepublik blog miatt is!!!

ui.:

Szerintem minden valamirevaló konteós ahol tud, rejtőzködik-

Utazás közben én is kínában gyártott táblagépet használok – ami természetesen iPadnak hazudja magát – és fut rajta az Orbot.

Természetesen csakis a kenyai GSU megtévesztése miatt 🙂

http://torproject.org/
http://guardianproject.info/apps/orbot/

 14. exgumitalp — 2012-12-18 23:50 

@tiboru:
T. tiboru!

Ha már így évértékelsz, akkor meg is ragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondja az egész évi minőségi szórakoztatásért, amit te és a csapatod a nagyérdeműnek nyújtottatok! Nem csak a konteó blog, hanem a többi kapcsolódó Blogrepus projekt is megérdemli a dicséretet.
Lehet, hogy ezek csak egy szűkebb “réteg” olvasmányai, de azt hiszem, hogy joggal mondhatom azt, hogy ez a szűk, párezres, csoport nem véletlenül megrögzött, visszajáró vendég. Alaposan kidolgozott, profi munkákat olvashatunk itt. Látszik rajtuk nem csak az alaposság, de a témák mélyreható ismerete is, ahogyan az előadásmódok szintén magas szintű ismerete és használata. Nem pusztán a tények szájbarágása történik itt, de szórakoztató agypárbaj. Kétirányú eszmecsere, amely nem nélkülözi adott esetben a kimért szarkazmust sem, ahogyan bőven van fűszerezve szórakoztató humorral is. A magyar blogtérnek ez egy olyan pontja, ahová mindig szívesen tér be az netes utazó, ha magas minőségű kikapcsolódásra vágyik a webtengeren eltöltött hosszú nap után.
Hopp, kicsit elszálltam. 🙂 Szóval:
Köszi az egész éves színvonalas munkátokat és csak így tovább!

ui.: PR ötletek:
– Blogrepus, vagy Konteóblog pólók és egyéb tipikusan WebPíáros holmik (börge, egérpad, mittomén)
Simán el tudnék képzelni egy “Ne felejtsd el, hogy ŐK mindig figyelnek!” “Mi tudjuk, hogy te tudod, amit ŐK titkolnak.” és egyéb ezeknél jobb, sikerszlogenes KonteóBlogos pólókat. Egy biztos én tuti vennék. Ezek a jellegzetesen WebMarketinges holmik talán azért is jók, mert relatív egyszerűen előállíthatóak és mivel nem túl nagy értékűek, ezért fogynának is. Nem egy hatalmas pénzforrás, de sok blognak már bevált.

A tematikus hirdetéseket nem tartanám jó ötletnek, hacsak nem az MI6, a CIA, vagy akár a Mossad keres új arcokat a vidám, fiatalos csapatába. 🙂

Talán a Fészbúkon keresztül lehetne még valamit elérni. Ott ugye lehet fizetős tartalmat árulni, csak azzal az a baj, hogy drága kis hazánkban nem annyira jellemző a népekre, hogy pusztán virtuális tartalmakért komolyabb összegeket fizetnének.

Maradok Tisztelettel nagy rajongód,
Exgumitalp a kiugrott ügynök. 🙂

 13. kszabo — 2012-12-18 19:40 

És ha Kenya akkor: Heri ya mwaka mpya na christmas furaha!
Bocs de itt nyílt ki a könyv mondtuk régen:)
http://www.howtosayin.com/say/swahili/happy+new+year+and+happy+christmas.html

 12. tiboru — 2012-12-18 19:28 

@kszabo:

Ó, köszi, ezt a PR-t nem ismertem 🙂 A jókívánságokat pedig köszönöm!

 11. kszabo — 2012-12-18 19:17 

@tiboru: A netwájtízlésű kolléga erre gondolt:
google.hu PageRank értéke: 7/10
https://konteo.blogrepublik.eu PageRank értéke: 3/10
A gyakorlatban semmi értelme nincs, mivel a google nagyságából eredően érzéketlen. Tömegekben utazik, a konteo osztály még csak most alakul náluk:)
Ráadásul magának is csak hetest ad, ami arra mutat, hogy ezt a viccet el is hiszik:
Ötösre nem tudja senki, négyesre tudja a jó Isten, hármasra tudom én, kettesre tudhatják maguk, egyest meg ne irjanak, mert bárkit behívok az utcáról megírja egyesre !
Ha januárban Kenyában államcsíny lesz, akkor tuti, hogy a netesebbek a konteón kutakodnak, melyik oldalra álljanak:) A GSU ránk is figyel http://www.kenyapolice.go.ke/general%20service%20unit.asp
Vagy az ottani frigyládások itt akarják kiszivárogtatni a dolgokat:) http://templars.wordpress.com/2007/11/26/ark-of-the-covenant-kenyans-now-claim-custody-of-the-ark-of-the-covenant/
A látogatási eredményekhez minden elismerésem. További sok jó ötletet és látogatót! Üdv

 10. csuuzlee — 2012-12-18 17:07 

Vajon a webproxyt hogy számolja? Darab/Kenyában?
Ha már paranoia így az utolsó napokban…
Kellemes ünnepeket amúgy, ha nem frissülnénk addig!

 9. tiboru — 2012-12-18 16:27 

@sanyandy:

Eddig sajnos nem akadt olyan jelentkező, aki szerintem is belefért volna a profilba 🙁

Hogy hol tart PR-ben? Ezt – szégyenkezve vallom be – nem értem. Mármint hogy hol tart a Konteóblog tudatos, olvasókkal történő kommunikációja? Vagy más feloldása is van a PR-nek, mint a public relations?

 8. siletzky — 2012-12-18 15:12 

Az országoknál azt is érdemes figyelembe venni, hogy páran akik munkahelyről is követik az oldalad (pl.én), IP cimük függ az adott cég infrastrukturájától. Például én valószinűleg Egyesült Királyság alatt látszanék (mint ahogy a google-n is a co.uk jön be alapból), mivel itt igy van az internet elérés megoldva.

 7. sanyandy — 2012-12-18 14:56 

Vagy próbált rájönni, hogyan szólítsa meg a férjjelöltjét. 🙂

Különben nagy reklám-potenciál van a honlapodon. Viszont az OM világában nagy lehúzások is vannak, valami nagyon ügyesen kellene a reklám lehetőségét kidolgozni. Elsősorban arra gondolok, hogy ki is reklámozhatna itt, illetve kivel lenne érdemes a banner-cserében gondolkodni. Sajnos velem nem, mert nem lenne kölcsönös a profitálás.

Óriási gratuláció az adatokhoz! A kattintások alapját ugyanis Te csinálod az írásaiddal, ami azért nem kicsi színvonal.

Megkérdezhetem, hogy PR-ben hol tart?

 6. kicsikepacimondjanyihaha — 2012-12-18 14:37 

A kenyai biztos lassan fordítgatta 😛

 5. tiboru — 2012-12-18 14:32 

@wazelin:

Laosz nem, a másik három igen.

 4. wazelin — 2012-12-18 13:47 

Mobilos oldal valóban jó lenne 🙂
Én a böngészőnél az egyebet erősítem 🙂

Laosz, Vietnám, Kambodzsa vagy Thaiföld szerepel a 125 országban?

 3. Rókakígyó — 2012-12-18 12:24 

Nekem desire-em van. Kenyából lehet csak fel akarták törni:)

Sajna az oldalnak nincs telefonos verziója

 2. tiboru — 2012-12-18 11:51 

@pepinke:

A GA valami miatt külön-külön szerepeltette mindhármat, így én is így soroltam fel.

 1. pepinke — 2012-12-18 11:46 

Annyiban kötnék bele, hogy az “Operációs rendszerek statisztikája” alatt külön írod az IOS-t, iPhone-t és az iPad-et. Pedig utóbbi kettőn is IOS van, tehát itt ezeket össze kéne vonni szerintem.

Különben irigylésre méltó statisztika, főleg hogy nem egy mainstream témaválasztású blog!

🙂

RSS feed for comments on this post.

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

 • Legutolsó hozzászólások

  Tartalom

  CímDátum
  Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
  Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
  Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
  Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
  Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
  Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
  Michael Jackson-konteók2017-05-20
  Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
  Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
  Lindbergh-konteók2017-02-26
  Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
  Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
  A BCCI-sztori2016-11-04
  Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
  Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
  Wałęsa-konteók2016-08-21
  Posztajánló: Porton Down2016-08-15
  Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
  Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
  Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
  Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
  Hindenburg-konteók2016-02-26
  Bruce Lee halála2016-02-14
  Opus Dei2016-01-23
  Alapítvány-konteók2015-12-19
  Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
  Furcsa történetek 2.02015-11-29
  Shakespeare-konteók2015-11-12
  Frigyláda-konteók2015-10-22
  Per “Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
  Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
  Menekült-konteók2015-07-14
  Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
  Miss Liberty-konteók2015-06-22
  Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
  Glenn Miller eltűnése2015-04-08
  Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
  Furcsa történetek 1.02015-03-23
  Bob Marley halála2015-03-14
  New Coke – konteók2015-03-02
  Sid Hurwich időgépe2015-02-22
  Alan Turing2015-02-10
  Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
  Halál Chappaquiddickben2015-01-26
  Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
  A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
  Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
  Konteókönyv-felmérés2014-12-01
  Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
  John Titor története2014-11-19
  Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
  Fort Knox2014-10-23
  Estonia-konteók2014-09-29
  Rudolf Hess története2014-09-22
  Kurt Cobain halála2014-09-09
  Eilean Mór rejtélye2014-08-18
  Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
  Gyíkember-konteók2014-06-12
  A Kovács Béla – ügy2014-05-23
  Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
  Georgia Guidestones2014-05-03
  Elisa Lam halála2014-04-15
  Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
  Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
  Magic Johnson – konteó2014-03-12
  Challenger-konteók2014-02-13
  Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
  Cicada 33012014-01-06
  Cajamarquillai üregek2013-11-27
  A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
  Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
  Google-konteók2013-11-03
  A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
  Katrina-konteók2013-10-11
  A denveri repülőtér2013-09-27
  Haszbara-konteók2013-08-25
  Génmódosítás-konteók2013-07-08
  Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
  Konteónak indult…2013-06-09
  Az X bolygó2013-04-27
  Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
  Náci repülő csészealjak2013-03-22
  D. B. Cooper története2013-02-19
  Egy pápa lemondása2013-02-11
  A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
  Eltűntek2013-01-18
  Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
  Anjikuni-rejtély2012-12-11
  Szent Malakiás próféciái2012-12-03
  Jövőbelátás-konteók2012-11-21
  Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
  Mátrix-konteók2012-10-28
  Elbert János halála2012-10-19
  Bohemian Grove2012-09-26
  Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
  A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
  Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
  A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
  Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
  Olof Palme halála2012-05-16
  A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
  Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
  Jörg Haider halála2012-03-14
  Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
  A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
  Szcientológia-konteók2012-02-07
  Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
  Népszámlálás-konteók2011-11-12
  EU-konspiráció2011-11-12
  A Djatlov-incidens2011-11-12
  Fluorid-összeesküvés2011-08-19
  Breivik-merénylet2011-07-25
  A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
  Patton tábornok halála2011-05-12
  Skull & Bones2011-04-19
  Réztekercs-konspiráció2011-04-12
  AIDS-konspiráció2011-04-11
  Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
  Moszkva és a csecsenek2011-04-08
  Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
  A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
  Globális felmelegedés2011-04-05
  A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
  Kilenc/tizenegy2011-03-30
  A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
  Kelly doktor halála2011-03-28
  Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
  Az arab világ forradalmai2011-03-23
  Martin Luther King halála2011-03-22
  Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
  Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
  A USS Liberty megtámadása2011-03-17
  Jézus-összeesküvés2011-03-16
  Ajánló – linkek2011-03-15
  HAARP-összeesküvés2011-03-14
  Chico halála2011-03-11
  JFK – 2.02011-03-10
  JFK – 1.02011-03-10
  Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
  Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
  Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
  Gagarin-konteók2011-03-04
  Cigánygyilkosságok2011-03-04
  Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
  Vérvád-konspiráció2011-03-03
  A Council on Foreign Relations2011-03-02
  A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
  Atlantisz-konteók2011-03-01
  Nagy német adókonteó2011-02-28
  Illuminátusok2011-02-28
  Ajánló – filmek2011-02-26
  Az Elvis-legenda2011-02-25
  Tunguzka-rejtély2011-02-24
  Nikola Tesla 2.02011-02-23
  Nikola Tesla 1.02011-02-23
  Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
  A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
  Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
  A főtitkár halála2011-02-21
  Nácik aranya2011-02-19
  ODESSA2011-02-18
  A romániai “forradalom”2011-02-18
  Templomosok2011-02-17
  A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
  WikiLeaks-konteók2011-02-15
  A Voynich-kézirat2011-02-15
  Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
  Mormon-összeesküvés2011-02-14
  Szabadkőművesek 2.02011-02-13
  Szabadkőművesek 1.02011-02-13
  Bilderberg-konteók2011-02-13
  Men in Black2011-02-12
  UFO-konspiráció2011-02-11
  Jim Morrison halála2011-02-11
  Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
  Roswell és az M-122011-02-09
  Bermuda-háromszög2011-02-09
  Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
  Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
  Népek Temploma2011-02-08
  Egy pápa halála2011-02-08
  A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
  A “tökéletes katona”-projekt2011-02-07
  A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
  A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
  Beatles-konteók2011-02-05
  John Lennon halála2011-02-05
  Philadelphia-kísérlet2011-02-04
  Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
  Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
  A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
  A Seuso-ügy2011-02-02
  Titanic-sztori2011-02-01
  Holdraszállás-konteók2011-01-31
  Marilyn Monroe halála2011-01-30

  Innen jöttök