2014-09-06–13:44

Szolgálati közlemény: ráncfelvarrás és egyebek

VégeVége a nyárnak, elkezdődött a suli, olvasóink is lassan hazaszállingóznak a szabadságról, úgyhogy itt az ideje egy olyan szolgálati közleménynek, melyben röviden összefoglaljuk az aktuális új tudnivalókat a Konteóblog (és csatolt részei) tájékáról. Itt fogok azokra a kérdésekre – legalábbis egy részükre – válaszolni, amelyeket egyfelől a különböző posztok kommentjei között, másfelől magánüzenetekben és levelekben tettetek fel nekem, s amelyekre mindeddig nem reagáltam.

Kezdjük először is a június végén elhatározott plasztikai műtéttel.

Ráncfelvarrás

A beérkezett olvasói javaslatok egy részét megvalósítottuk (innen is köszönet érte Séra Bálintnak és kollégáinak!), másik részét (technikai és/vagy financiális okok miatt) nem. Ez utóbbiak miatt elnézéseteket kérem, de remélem, hogy ezek elmaradása nem okoz túl nagy felzúdulást. Lássuk az eredményeket.

a.) Itt oldalt a tartalomjegyzék mostantól posztcím, illetve keletkezési dátum szerint rendezhető, a “Cím“, illetve a “Dátum” linkekre történő kattintással. Maga a tartalomjegyzék legördülő menüs megoldást kapott, tehát egyszerre csak a posztoknak kábé a harmada látható.

b.) A fő tartalomjegyzékből kivettük a szolgálati közleményeket, a szavazós posztokat, a villámkonteókat és a rövidposztokat. A két utóbbi kategória mostantól a fejléc alatti sorból érhető el, az adott szavakra történő kattintással.

c.) A blog külső megjelenéséhez nem nyúltunk, ezzel is hangsúlyozva a konzervatív értékek túlélését.

d.) A posztok alatt a kommentek közül először csak az első harminc válik olvashatóvá (ezzel is könnyíteni igyekeztünk a lassabb gépeken és a mobiltelefonokon konteózók dolgát, akik így nem kell megvárják, hogy adott esetben több ezer komment is betöltődjön, noha talán csak a poszt törzsszövegére kíváncsiak). A további kommentek a 30. hozzászólás alatt látható “Összes komment” gomb megnyomása után bukkannak elő. Elrejteni a 30-nál magasabb sorszámú kommenteket az “Elrejt” gomb megnyomásával lehet.

e.) Lehetőség van értesítést kérni egy-egy poszt legújabb kommentjeiről. Ezt az adott poszt hozzászólás-szövegdobozának alján, “Az új kommentekről értesítsünk” szöveg utolsó szólinkjén lehet kérni. Figyelem: az értesítés természetesen arra az emailre megy, amit regisztrációkor megadtál, tehát ha ezt az opciót választod, rendszeresen ellenőrizd azt!

Az összes többi emailedet és azok teljes tartalmát nanáhogy szintén ismerjük, de nem fogjuk nyilvánosságra hozni, nyugi.

f.) A Konteóról a BlogRepublik többi blogjához úgy tudsz eljutni, hogy a jobboldali sávban az ars poetica alatti BR-logós dobozra rákattintasz, minek következtében a doboz kinyílik és ott látod kékkel felsorolva a többi blog címét. Ezek linkként működnek és közvetlen átjárást biztosítanak a kívánt felületre. Ha meggondoltad magad és mégis itt maradsz, egy újabb kattintással a doboz becsukódik.

g.) A “Legutolsó hozzászólások” doboz mostantól az öt legpörgősebb poszt utolsó kommentjeinek alapadatait tartalmazza (poszt címe, nick, komment első 35 karaktere, dátuma és időpontja), tehát nem az abszolút, kronológiai értelemben vett utolsó öt hozzászólást.

h.) Az nem látszik, de frissítettük a cuccot a WordPress legutolsó verziójára, úgyhogy reményeink szerint most egy ideig nem lesz komolyabb gond a kiegészítők esetleges inkompatibilitása miatt.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe a felújításról, de ha felhasználóként még észrevesztek valamit, ne habozzatok bekommentelni. Az adminfelületen is van pár apróbb változás, de az legyen az én keresztem, majd (szerkesztőtársaimmal, Glóriával és Pizka professzorral együtt) megtanuljuk az új finomságokat.

És akkor most pár szó az egyebekről.

A Facebook-oldalunk

Örvendetesen gyarapodott az ottani közösség is. A klub fácsés tagjainak száma a napokban meghaladta a 10600-at. Ott igyekszem naponta valami kontentet tolni, ha van FB-regisztrációd, nézz be oda is. Népszerűségünket mi sem mutatja jobban, mint az, hogy már van utánzónk is (nagyon hasonló névvel és 43 lájkolóval), s az, hogy egyre gyakrabban vagyok kénytelen kommentnek álcázott reklám-hozzászólásokat törölni, majd kitiltani azokat, akik a moderálást személyes sértésnek veszik és minősíthetetlen hangnemben kérik tőlem számon a törlést.

Médiaszerepléseim

A második kötet megjelenését követően ismét elég sok on- és offline-médium keresett meg interjúkéréssel, amiknek én készségesen álltam elibe. Persze kaptam szemrehányásokat is az olvasóktól, annak függvényében, hogy a szóbanforgó sajtótermék melyik politikai oldal szekértolójaként és kiszolgálójaként van elkönyvelve olvasóim szemében. Volt, aki a Klubrádiós vagy Tilos Rádiós szereplésem miatt fejezte ki rosszallását, és voltak, akik a Heti Válasznak vagy éppen a Lánchíd Rádiónak adott interjúim miatt akadtak ki és léptek ki a klubból. Minden elvesztett olvasót sajnálok, de ugyanazt tudom mondani most is, mint már annyiszor: konteózni ideológiafüggetlenül is lehet, s minden elmondott vagy leírt szavamért vállalom a felelősséget, bárhol is jelenjenek meg ezek.

És azt is fontosnak tartom leszögezni, hogy egyetlen újságíró sem akart eddig olyan aktuálpolitikai állásfoglalásra rábírni vagy olyat kimondatni velem, amit amúgy ne mondtam volna ki magamtól is. Egyetlen politikai oldalt sem azzal kívánok legitimálni a jövőben sem, hogy lapjukban, rádiójukban, honlapjukon vagy tévéjükben megjelenek, viszont a sokszínű konteós közösség minden tagjának tartozom azzal, hogy pusztán ideológiai szempontok alapján egyikük kedvenc médiumát sem utasítom vissza, ha a konteókról szeretne velem beszélgetni. Megismétlem az utolsó mondatrészt, mert fontos: ha a konteókról szeretne velem beszélgetni. Nevezzétek ezt akár konteós pragmatizmusnak, vállalom, de győzködni senkit nem fogom a (vélt vagy valós) igazamról.

Konteókönyvek

Fogyási statisztikákat és konkrét példányszámokat ne kérjetek tőlem (azt hiszem, ezt nevezik üzleti titoknak), annyit azonban elmondhatok, hogy a Konteó1-et a tavasszal újranyomtuk, mert a piac felszippantotta a tavaly októberben a könyvesboltokba került első kiadást. A május végén megjelent Konteó2-vel kapcsolatban sincs különösebb okom panaszra, noha (most már én is tudom) nyáron az emberek kevesebb könyvet vásárolnak, mint mondjuk karácsony előtt.

Hogy lesz-e harmadik kötet, azt hiszem, nem igazán kérdés, inkább az, hogy mikor. Ha (teszem azt) az elkövetkezendő két hétben minden olyan FB-lájkolónk venne egyet a már megjelentekből, aki még nem tette, akkor lehet, hogy még az idén. Ez persze hiú remény, csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem rajtam és nem a Göncöl Kiadón fog múlni. Persze innen is megköszönöm mindenkinek, aki a könyvek megvásárlásával segítette a blog fennmaradását. Tervezem még egy részletes kérdőív kidolgozását, ami abban fog segíteni, hogy jobban fel tudjam mérni a konteók, a Konteóblog és a könyvekkel szembeni érdeklődés alakulását. Ehhez előre is a támogatásotokat kérem. Amint megvan, értesülni fogtok arról, hogy hogyan lehet le- és kitölteni.

Ennyit a reklámról.

Mi is van még..?

Ja, megvan. A jövőbeli posztokkal kapcsolatos ötleteiteket, javaslataitokat igyekszem továbbra is figyelembe venni, a várólista elég szépen bővül, úgyhogy témahiányban nem szenvedek, annál inkább az idővel vannak kisebb gondjaim. Igyekezni fogok kéthetente posztot írni, de előfordulhat, hogy mindenféle okokból kifolyólag ezt nem mindig tudom majd tartani, amiért előre is a megértéseteket kérem. És nem feledkeztem meg régi, dédelgetett tervemről sem, ami egy Konteóklub megszervezését illeti. Ez egy olyan IRL-találkozósorozat lenne. ahol időről időre személyesen is összejöhetnénk, s (tematikusan vagy nem) elbeszélgetnénk olyan dolgokról, amelyek sokunk érdeklődésére számot tarthatnak. Ennek persze vannak (lesznek, lehetnek) logisztikai követelményei is: helyszín, lebonyolítási körülmények, stb. Ha ezzel kapcsolatban vannak ötleteid (akár egy esetleges szponzor vonatkozásában), várom őket a kommentek közé.

Mostanra ennyi. A jövő héten elkezdek dolgozni egy új nagyposzton, s van ötletem több rövidposztra is.

Köszönöm a figyelmeteket.

tiboru

Kategória: EgyébCímkék:

59 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 59. gigabursch — 2015-08-06 06:33 

@tiboru:
Köszönöm.

Akkor az optimalizálás nem oly egyszerű…
Nahát…

 58. tiboru — 2015-08-05 14:01 

@gigabursch:

Ezt válaszolta a szakember:

“Azt gyanítom, hogy a Microsoft telefonjain kizárólagos böngésző, az IE10 a ludas. Az Explorer nem mindig viselkedik úgy, ahogy elvárnánk. A legutolsó komment doboz pedig mindenféle trükk nélkül éri el az utolsó kommentet az oldalon, ezért is meglepő, hogy nem működik. Ami annál is szomorúbb, mert a Lumia telefonokon esély sincs a böngésző lecserélésére, erre sem Chrome, sem Firefox nem érhető el, csak az IE-t tudja az ember használni.”

 57. tiboru — 2015-08-05 08:18 

@gigabursch:

Megkérdezem az informatikus szakértőt.

 56. gigabursch — 2015-08-03 12:06 

Kedves Tiboru!

Annak mi az oka, hogy amíg egy PC-n, laptopon, stb. az utolsó hsz-ok listájára kattintva az utolsó hsz-hoz repít engem a link, addig a Lumia 635 okostelefonon végig kéne tekernem mindent, hogy eljussak az utolsó hsz-hoz?

Kéretik megfelelő időpillanatban kivizsgálni a problémát.

Előre is köszönöm.

 55. becsuszoszereles1k — 2015-04-24 15:05 

@Rumcájsz von Jicsin:

Mivel amugy sem szo szerint ideztem, igy nem is tettem igazi idezojelbe… 😛 [vigyazat! csusztatas! 😀 ]

A lenyeg: Nagyon szeretem ezt a Rumcajsz-fe’le mondast, azert emlegettem; ugyanakkor nem akartam fontoskodni tulzott pontossaggal, csak epp egy halvany felidezese lett volna a filingnek… Max. hulyeskedni akartam.
Nekem mind a ket ertelmezes teccik amugy (ha megengeded, amellett, hogy te tenyleg nem igy mondtad – amugy az jobb, vagy rosszabb ramnezve?), mert egy a lenyeg, hogy kiskegyem “tasziccsa a teknikat”. 🙂

 54. becsuszoszereles1k — 2015-04-24 14:38 

52.@miamai:

Koszonom szepen! 🙂

 53. Rumcájsz von Jicsin — 2015-04-24 09:13 

@becsuszoszereles1k:

Ha mán idézni teccik, akkor az pontos legyen!
Arról volt szó, hogy kiskegyed tasziccsa a teknikát!

Mert ugye, más, ha szobrod van Gödön, mint, hogy gödröd van Szobon!
Nahát….

 52. miamai — 2015-04-24 01:07 

@becsuszoszereles1k:
Szimplán beírod a keresendő szót (nevet, bármit), enter (vagy a nagyító) és kiadja az eredményt.
A Nagy Ráncfelvarrás előtt ez a funkció csak a posztokban tudott keresni, így ha az ember emlékezett is bizonyos részletre, de arra nem, hogy hol is olvasta, és az valahol egy kommentben volt, és nem a posztban, akkor azt soha többé nem lehetett megtalálni (vagy csak puszta véletlenségből, vagy átlagon felüli memóriával vagy kiváló intuíciós képességekkel).

 51. becsuszoszereles1k — 2015-04-23 22:49 

50.@miamai:

“A jobb felső “keresés” box immáron a kommentek között is keres, nemcsak a posztban!”

Erdeklodnek, hogy azt hogy kell, marmint a komment keresest?

A posztokat sikerul keresni vele (koztudott, hogy ‘kiskegyemet tasziccsa a teknika…’ 😀 ).

 50. miamai — 2015-04-23 13:41 

Óriási felfedezést tettem ma! Lehet, hogy már mindenki tud róla, és csak én voltam az újszülött, de ha mégsem:
A jobb felső “keresés” box immáron a kommentek között is keres, nemcsak a posztban! Ez nagy segítség!
MÁS:
Azok a kommentek, amelyek még Blogrepublik előtti régi oldalakon született posztokhoz íródtak, ill. a kommentelők csak valamiféle kódszámmal jelennek meg, de vannak olyanok is, amik/akik teljesen felszívódtak, a linkek visszairányítanak ide a Blogrepublikra, szóval a kígyó a saját farkát harapdálja, de komment és kommentelő nincs. Vissza lehet ezeket még valahogy varázsolni?

 49. warr — 2015-02-13 17:16 

@gigabursch: Akkor már lehetne könyvjelző is 🙂

 48. gigabursch — 2015-02-13 13:05 

Kedves Tiboru!

Nem tudom mikor lesz Ráncfelvarrás 2.0, de lehetne olyasmit kérni ami pl az indexen tök jó, hogy az ember a blogos oldalon rákattint valakinek a nevére és utána az aktivitás fül alatt bejön, hogy melyik blogba mikor-hol-mit írt be.

Ez akakor igazán szerencsés, ha valakinek csak a nickjét tudom, de már a témához képest OFF volt, de mégis érdekes és fontos volt, csak már nem emlékszem vagy nem tudok asszociálni, hogy minek kapcsán mondta azt aki és amit mondott.

Előre is köszi.

 47. tiboru — 2014-09-24 17:05 

@eltakaritono:

Semmi probléma, örülünk a felvetéseknek és nem vagyunk sértődékenyek 🙂

Most úgy egy fél évig sajnos nincs izé, lehetőségem további ráncfelvarrásokra, de az ötleteket bespejzolom és majd meglátjuk, mi valósítható meg belőlük. A Konteóblogot ugyanis továbbra is szabadidőmben írom, mert könyvek ide vagy oda, de attól még elég messze vagyok, hogy főállásban tudnám csinálni…

Megértésed kérem és mégegyszer köszi a kommentet!

 46. eltakaritono — 2014-09-24 14:14 

Előre szólok, lehet kezdeni haragudni rám, mert csak morgolódni fogok és még hosszú is leszek.

Abba a szociokulturális tényezőjű halmazba tartozom, akinek sajnos (szerencsére?) nincs annyi ideje, hogy napi, vagy akár heti szinten beugorjon, olvasson, sőt, ha úgy adódik, még bele is dumáljon a dolgokba. Pedig konkrét agyfitnesz ez a blog.

Új poszt nincs heti rendszerességgel. Azt az ember a főoldalon megtalálja, elolvassa, és megnyugszik a kis lelke. Csakhogy az meg kész van, oszt jónapot, ha egyszer kipipáltuk, megvolt, akkor már nem érdekes, illetve nem a poszt az érdekes, hanem az, amit a poszttársadalom hozzápakol a hozzászólásaival. Azaz a poszt elolvasása után ezek érdekelnének, de ha mondjuk két hét kihagyás után próbálom követni az eseményeket, vitákat, új információkat, az már nem megy. Emlékből felidézni, hogy mely posztok röpködtek, amikor utoljára erre jártam, hát nem megy. Ez az öt “utolsó hozzászólás” ez nagyon kevés, arra a célra egyáltalán nem felel meg, hogy a ritkábban benézők is követhessék az eseményeket. Azt az ember tudja, mikor járt utoljára itt, ha a témák berendezhetőek lennének aszerint is, hogy mikor volt utoljára téma, akkor látható lenne, hogy az utolsó jelenlét óta mi történt.
Sajnos így nem igazán júzerbarát a holmi, a ráncfelvarrás pozitívumaiból keveset érzékelek. A ráncfelvarrásból szerintem csak egy-két botox injekció lett.

Az abc-sorrendbeliség eddig is megvolt. Az időrendbeliség is, mert ugyan sherlock kolléga örvendezését fejezi ki a kronologikus rendezés miatt, de jelzem, a konteo.blogrepublik.eu link berántásával kronologikus sorrendben jönnek fel a cikkek, és ez eddig is pont így volt.

Hogy valami jót is mondjak, az príma, hogy nem kell hosszasan scrollozni az utolsó hozzászólásokért, de a sok látogatóra (beledumálóra) számító felületeken ez nem szokott felmerülni, ugyanis az utolsó hozzászólások vannak mindig legfelül. (vagy ha nagyon pöpec a holmi, akkor rendezhető, hogy az utolsó, vagy az első legyen legfelül).

Csoportdinamikai szempontból a demokráciánál sokkal hatékonyabb tud lenni a diktatúra és ezzel mindössze csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon rendes, és júzerbarát gondolat (lenne), hogy a tisztelt kommenttársadalom jelezze, hogy milyen igényei lennének az oldal változtatásához, de azt gondolom, hatékonyabb, ha hozzáértő méri fel, hogy mit, miért, hogyan lenne érdemes változtatni, és mit nem, de hogy ennek a pénztárcabarát verziójára is gondoljunk, érdemes alaposan megnézni, akár kipróbálni a legpörgősebb, legtöbb hozzászólást forgató, legnagyobb blog+komm felületeket. Teljesen függetlenül a tartalmától, mert most csak technikai részletekről, kezelhetőségről beszélek.

A sok emotikon nekem annyira nem hiányzik, de hálatelt szívvel mondok köszönetet, hogy az izgő-mozgó gifek kimaradtak, mert szerintem erős érzelmi felindulást, rejtett agresszivitást idézhetnek elő. Bizonyos egyedekben egész biztos – ( és akkor most 😀 )

Elnézést a kritizálásért, és a sok körítésért.

 45. becsuszoszereles1k — 2014-09-23 08:02 

@h1jcsaba: Legyunk resen! 😀

Van egy ilyen tiboru-poszt is:
Google-konteok
https://konteo.blogrepublik.eu/2013/11/03/a-google-konteok/

 44. h1jcsaba — 2014-09-23 07:50 

@h1jcsaba: és íme:
A Google egyik szabadalmát a napokban fogadta el az amerikai szabadalmi hivatal, így az nyilvánosságra került – írja az ITE.
“Ebből a dokumentumból derül ki, hogy a Google kidolgozott egy olyan rendszert, amelynek az a lényege, hogy a Google az éppen beérkező keresést összeveti a felhasználó helyével, az éppen futó televízió-műsorokkal, és ha összefüggést talál a kérdés és a futó műsorok között, akkor ennek megfelelően módosítja a kiadott találatokat.
A Google tudja, mire vagy kíváncsi
A szabadalomban egy konkrét példát is hoznak a rendszer működésére. Tegyük fel, hogy valaki egy konkrét autómodellről szóló tévéműsort néz, majd eközben beüti a keresőbe azt a szót, hogy sportautók.
A Google érzékeli a kapcsolatot a futó tv-műsor és a keresés között, így a felhasználók számára háromféle találatot is adhat. Az egyik, a konkrét autómodellre vonatkozó információ, a másik a tv-műsorral kapcsolatos információk, végül a találati listában felbukkanhatnak hasonló tv-műsorok is ajánlásként.
A Google Now hallgatja a tv-adást
Az hogy a Google birtokol egy szabadalmat, természetesen nem jelenti feltétlenül azt, hogy azt használná is. A most bejegyzett szabadalom azonban nem teljesen újszerű.
A keresőóriás Google Now elnevezésű intelligens személyasszisztense már képes arra, hogy a felhasználók korábbi viselkedése alapján fel nem tett kérdésekre vonatkozóan előre adjon meg információkat. A Google Now például képes hallgatni azt a tévéadást, amit éppen nézünk, értelmezni azt, és ezzel kapcsolatban információkat szolgáltatni, akár kérdezés nélkül is.
A keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek a Google új innovációját, már el is nevezték TV Rank-nek, azaz egy olyan új tényezőnek, ami befolyásolhatja, hogy mely weboldalak jelenjenek meg a Google találatai között előkelő helyen. Az hogy a Google milyen módszerekkel jut az információ birtokába, egyelőre homály fedi.”
forrás:(ite.hu)

 43. h1jcsaba — 2014-09-23 07:43 

@realcorpus: Bizony “S milyen igaza(/uk) van…”
A légy egy hasznos teremtmény:
Olvastad a szemészeten a fehérbotos plakáton:?
LÉGY segítője a vaknak !

 42. tiboru — 2014-09-22 11:40 

@sherlock:

Köszönöm/köszönjük!

 41. sherlock — 2014-09-21 22:34 

Kedves tiboru!

Nagyon jó lett a cikkek kronológikus rendezése! Ezer köszönet!

további jó konteózást neked és minden olvasónak!

 40. becsuszoszereles1k — 2014-09-19 01:04 

@realcorpus: Hhehhe! A szakallas skot vicc (‘sketi’?)!! Meg a francianemetskot! 😀 Jo kombo! 🙂

Off: Muller Beer, 500 ml, alc. 3.8% vol. 😀

 39. realcorpus — 2014-09-19 00:21 

@becsuszoszereles1k:
‘stét! Győztek?

Haldoklik a skót, halálos ágyához hívatja a rokonságot, és kérdi tőlük:
– Itt vagy, édes fiam?
– Itt vagyok, édesapám.
– Itt vagy, drága feleségem?
– Igen édesem, itt vagyok!
– Itt vagy drága húgom?
– Itt vagyok bátyám.
– Mindenki itt van?
– Igen – válaszolja a rokonság.
– Akkor miért ég kint a villany?

Vagy:

A francia, a német és a skót sört iszik. Hirtelen mindhármuk poharába belerepül egy légy.
A francia kiönti a sört, és vásárol egy új pohárral.
A német kiveszi a legyet és megissza a maradékot.
A skót kiveszi a legyet, megrázza a levegőben, és azt üvölti neki: “köpöd ki!”

S milyen igaza(/uk) van…

 38. zizzi — 2014-09-19 00:05 

@petiba:

31
igen, ez lenne a masik JO megoldas…. 🙂

 37. zizzi — 2014-09-19 00:03 

@gigabursch:
28.
koszi :), legkozelebb kiprobalom, – igy jar, aki csak bosszankodik 😉

 36. realcorpus — 2014-09-19 00:01 

@Rumcájsz von Jicsin:
@MiaMai:
Két bloggal ezelőttről származó olvasó vagyok, így tudom ezeket. =)

 35. becsuszoszereles1k — 2014-09-18 23:24 

Stet! Hogy itt mindenki milyen romantikus! 😀
Na ugye, hogy a skotok gyoztek! 😀

 34. MiaMai — 2014-09-18 20:55 

@realcorpus:
@Rumcájsz von Jicsin:
A hozzászólások dátuma mutatja a valódi feltöltés dátumát

 33. Rumcájsz von Jicsin — 2014-09-18 17:05 

@realcorpus:

Azért találsz sok 2011-es dátumot mert akkor indult ez a blog(BR). Jelentős mennyiség a régi blogról lett megmentve, feltöltve, a jószág pedig, nem a keletkezési dátumot (honnan tudná), hanem a feltöltési dátumot írja ki!

 32. realcorpus — 2014-09-18 13:34 

@petiba:
Ami ráadásul hamis adat, ha a 2011-es dátumokat nézzük, mert a kipattanások jóval korábbra datálhatók, és ennek megállapításához radiokarbonos, meg évgyűrűszámolós kormeghatározás sem kell.

 31. petiba — 2014-09-18 12:17 

@zizzi:

@realcorpus:

Én meg telhetetlen élvhajhász vagyok, még mindig rugózom azon, hogy mennyivel jobban érdekel az, hogy mikor, ki, mit szólt BÁRMELYIK poszhoz, mint hogy melyik évben/hóban pattant ki Mesterünk és Tanítónk fejéből az adott poszt, mint Pallasz Athéné a fateréből.

 30. realcorpus — 2014-09-18 10:38 

@zizzi:
“Meg mindig keveslem az 5 db “legutolso hozzaszolast”…”
Csatlakozok! A 10 sokkal kerekebb szám. Elviselnénk még azt a plusz tizen-egynéhány centit.

 29. realcorpus — 2014-09-18 10:34 

@realcorpus:
“A 2012.01.18. 10-es villám (Steve Jackson-kártyák) és a korábbiak jó része képtelen lett. Valami gubanc okán csak az üres helyük látszik az illusztrációknak.”
Ma reggel az első posztig elértek a langolierek, de látom, mostanra már valaki kupán csapta őket. Ahogy a bejelentkezéskor jelentkező kapcsolódási hiba is elhárult.
Hogy egyem a máját, aki az ilyeneket előidézi! Nem, nem vagyok madár, de láncot azért látnék rajta. =)
(Nem vagyok kegyetlen. Csak annyi időre, míg a probléma fennállt. És csak abban az esetben, ha nem tiboru nyomott rossz gombot valamire! =) )

 28. gigabursch — 2014-09-18 09:15 

@zizzi:
Egy cseles F5 billenytű megynomásával frissíti az ablakot a böngésző és máris “be vagy jelentkezve”.

 27. becsuszoszereles1k — 2014-09-17 22:12 

@zizzi (meg @petiba): Nalam viszont egyaltalan nincs ilyen bejelentekezesi mizeria! (Eddig!)

 26. becsuszoszereles1k — 2014-09-17 22:08 

@realcorpus:

Igen, nalam is ugyanez a tapasztalat a Kereses funkcional (Kereses ablak), de csak ma neztem, ma jottem ra!

 25. zizzi — 2014-09-17 22:03 

A kesobbi ranctalanitashoz: ha bejelentkezem egy poszthoz hozzaszolast irni, es dolgom vegeztevel atmegyek egy masik poszthoz, ott nem vagyok bejelentkezve – ha visszamegyek az eredetihez, akkor igen.

Csatlakozom azokhoz, akik nem az elso, hanem az utolso 30 hozzaszolast szeretnek latni – ha epp valaszolni akarok valakinek, praktikusabb.

Meg mindig keveslem az 5 db “legutolso hozzaszolast” – ha tobb poszt porog, esetleg napokig “lemarad” az ember egy-egy regebbi poszt uj “megvilagitasarol” ;).

 24. realcorpus — 2014-09-17 07:50 

A keresés a felújítás során sérült, vagy csak nálam vacakol és tölt be üres oldalt?

Akinek problémás, hogy a 30 hsz. után döcögős a többi megjelenítése, annak egy tipp: A poszt jobb felső részén a ‘(x) hozzászólás’-ra kattintva, majd utána az oldalt frissítve megjelenik az összes, ahogy korábban is. Ha működik a kereső, akkor rá kell keresni az adott témára és egyből erre kell kattintani, nem a poszt megnyitásával kell kezdeni, és az eredmény ugyanaz lesz.
(Csak zárójelben: Amikor a harmincat adja csak be, előtte betölti az összeset (ez látszik a görgetősáv méretén), majd ‘levágja’ 30-ra, miután lehet kattintgatni, hogy ugyan már adja vissza a többit is. Szóval nem lett ettől több, csak időigényesebb. Ez végül is a 9.-es d.) pontom ismétlése, csak másképp fogalmazva.)
Ezt a Djatlovossal akartam tesztelni, de a kereső nem segített, el kellett bandukolnom addig, vissza az időben. Így vettem észre a következő problémát:

A 2012.01.18. 10-es villám (Steve Jackson-kártyák) és a korábbiak jó része képtelen lett. Valami gubanc okán csak az üres helyük látszik az illusztrációknak.

 23. vittore — 2014-09-09 09:05 

A frissítések technikai részéhez érdemben nem tudok hozzászólni, (tök hülye vagyok hozzá) de azért a post elején az a “Vége” feliratos kép egy kicsit meredek volt….. 🙂

 22. realcorpus — 2014-09-08 18:23 

@Rumcájsz von Jicsin:
És még szélesebb is, mint az az oszlop, amiben van.
Le van vágódva a jobb széle. Igen, így magyaroschan. =)

 21. Rumcájsz von Jicsin — 2014-09-08 16:58 

Tiboru!
Találtam egy gyíkot!
A jobboldali BR gomb elvesztette az eredeti funkcióját. Mert vele csak a legördülő menüt lehet megnyitni illetve becsukni! Magyarán, ha el akarok jutni a BR induló lapra, akkor először el kell mennem az egyik társoldalra és onnan visszatudok menni!

Azt csak lábujjhegyen jegyzem meg, hogy az a menü az valami istentelenül nem illik a Konteobloghoz! Most nagyon finom voltam! 🙂

 20. becsuszoszereles1k — 2014-09-08 12:42 

@Rogal Dorn:

mindig csak a penzpenzpenz!:)

 19. Rogal Dorn — 2014-09-08 10:25 

Tiboru, nem lehet a hozzászólásoknál megoldani, hogy jobban formázhatóak legyenek? (színek, képek stb. jó tudom, Mondtakukkoli :D)

 18. meggymag — 2014-09-08 00:10 

@realcorpus: 16.

Ahháá! Bevezetted kis lakomba a fényt!
Benzin kerülta zautóba és abrakos tarisznya a ló nyakába.

Söt,a csak sejtetett kérdésre is van válasz,hisz korábban
10 db.hsz.jelent meg kevésbbé kistaffírozva mint most
az 5 db., úgy hamarabb észrevettem azt amit még nem láttam az utolsó szeánsz óta.De most gondolom, hogy hogy müködik.
Jól megmentetted tiborut egy munkától.

 17. realcorpus — 2014-09-07 19:55 

@tiboru:
Garanciás javítást azért még csinálnak?
Az ‘Összes komment’ után (ha 30-nál több, ugye) a ‘Mutat’ olvasható, nem az ‘Elrejt’, és akárhányszor kattintom nem változik, csak vagy megjelenít, vagy elrejt, mikor melyik aktuális éppen.
Ha csak nálam jelentkezik, akkor természetesen nem érdekes, kibírom vele. =)

 16. realcorpus — 2014-09-07 19:31 

@meggymag:
Nem adom ám fel! =)
Korábban az a 10 hsz. jelent meg névvel, ami időben utolsó volt. Ha ugyanazon poszt alá írták, akkor egymás után sorakoztak és egy cím alatt futott 10 névvel a lista.
Most azok a posztok láthatóak (szám szerint 5), amelyekhez legutóbb hozzászólt valaki. Ha egy poszthoz többen is, akkor csak a név változik alatta, de nincs többszörözés, ami kiszorítaná a többi négyet.
Ha pl. a mostani első négyhez szólnak csak hozzá napokig, attól még az ötödik a helyén marad, csak a többi sorrendje változik esetleg.

 15. meggymag — 2014-09-07 18:34 

@realcorpus:

Háát jól van. Köszönöm a választ. Nyilván én nem értettem meg valamit, mert szerintem ez eddig is úgy volt, ahogy most leírtad.
(Legfeljebb nem állt annyi adat az egyes hsz.-nál).
Az persze hogy jó, ha minél több újabb hsz. jelenne meg,de arról a mesterek döntenek.

 14. realcorpus — 2014-09-07 13:33 

@meggymag:
Bár nem tőlem kérdezted…
Alighanem én is ‘legpörgősebb’-et írtam volna, még ha nem is pontos meghatározás. Pontosabban úgy szólna, hogy ‘az az öt poszt, amihez legutóbb érkezett hozzászólás’. De a legpörgősebb tényleg az lenne, ha pl. az utóbbi 12 óra alapján lenne meghatározva adott időben történt hsz.-szám alapján, de ilyent talán nem is kért senki (vagy legalábbis nem sokan).
Most is kronológiai a sorrend, de így nem szorítja ki a többit, ha az egyikbe 10 hsz. érkezik egymás után, míg egy másikba előtte akár 15 is történt.

 13. meggymag — 2014-09-07 10:29 

@tiboru:

g.) A “Legutolsó hozzászólások” doboz mostantól az öt legpörgősebb poszt utolsó kommentjeinek alapadatait tartalmazza (poszt címe, nick, komment első 35 karaktere, dátuma és időpontja), tehát nem az abszolút, kronológiai értelemben vett utolsó öt hozzászólást.

A sok áldozatos munka után igazán számíthatsz a
megértésre. Ennek ugyan ellentmond a kérdésem,
de az csak látszólagos, amennyiben nem kérne
változtatást.
Hogyan állapítja meg a rendszer, hogy melyik az 5 legpörgösebb poszt?
Azonkívül meg szvsz. a hozzászóló szempontjából az a
lepörgösebb poszt amihez pont hsz.t írt.
Ha meg válaszról van szó, akkor lehetséges, hogy már ketten vannak; bár ha jól értettem, akkor a válaszra figyelmeztethet egy email. Szvsz. a hsz.-k kronológiai értelemben vett feltüntetése semlegesebb volt.

Vsz. (nem szvsz.!) a blog vonzóereje a régi. Köszönet.

 12. komojtalan — 2014-09-07 09:32 

@wacher:
Azért hogy szinte soha nem járok a főoldalon, még tudom hogy a BR -n több különböző blog van: Konteó, Ráérünk, Milistory, stb … Ezekből mindig az aktuálisan legutolsót mutatja, pl. az utolsó RSS bejegyzés: Hírsarok Uniós csemege, pedig 2013 09 13 -án került fel. Azóta jó pár konteó, vagy milistory bejegyzés született, mégis csak az aktuálisan legutolsó látszik az egyes blogokból, mert külön blogokat kezel a RSS, ahogy azok is.

Ja, elfelejtettem, de remélem természetes: A villámposztok és rövid posztok marad a RSS -n, ami fő tartalomjegyzékből kimarad.

 11. tiboru — 2014-09-07 08:32 

A megjegyzéseket köszönöm, ezeket felírtam és egy következő barkácsolásnál figyelembe vesszük őket. Most már nem szeretnék belepiszkálni a blog gépészeti alapjaiba, megértéseteket kérem.

 10. realcorpus — 2014-09-07 04:57 

Akik hiányolják a beléptetőt: A többi blogrészen sincs ilyen, viszont a főoldalon van, az apróhirdetés alatt. (Belépve nem lesz ott! =) ) És kilépni ott az oldal tetején levő csíkból lehet.

Tényleg, tiboru! Azt a fejlécet nem lehetne ide is bevarázsolni, hogy ne kelljen innen átlépni máshova, vagy egy hsz.-dobozt keresni kijelentkezéshez?

 9. realcorpus — 2014-09-07 04:50 

b.) Csatlakozok MiaMaihoz. Elég lenne az a sor a bloggal kapcsolatos dolgokhoz. Akit más érdekel, megtalálja a címke-felhőben az ízlésének megfelelő hívószavakat.

c.) Azt hiszem, ezt nem is kérte senki. Ez egy jó bőr, nem kell hozzányúlni. =)

d.) Nem tudom, mobilon hogy működik, de nálam (mezei PC) nem sok különbséget látok betöltésileg. Djatlovékkal teszteltem. Az adatok letöltése, oldalmegjelenítés az első 30 hsz.-sal kb ugyanannyi ideig tartott, mint korábban. Plusz idő lett volna, ha kivárom, míg a parancsfájl betöltögeti a többi hsz.-t, 5mp-enként rákérdezve, hogy hagyom-e dolgozni. És ilyenkor már nem volt adatforgalom, csupán a letöltött anyag megjelenítésével szenvedett.

e.) Ez pontosan hogyan is műxik? Mert most ugyan van egy lenyíló választék, alapból a középsőn állva (ami jó is), de volt már olyan, amiről elvileg kellett volna kapnom levelet, de nem jött. Az random volt, hogy néha megjelent, hogy hogyan állíthatom be a kommenteléssel kapcsolatosakat? Amiben ki kellett pipálni, melyik poszthoz kérem a választott lehetőséget.
Ha az átmeneti időben nem jött levél és a mostani esetleges válaszról igen, és így is marad, akkor ez a pont tárgytalan.

f.) Fel lehetne venni még a listába a fő-főoldalt is? (A sima br eu-sat?)

A szereplésről: Aki más gondolkodású, világnézetű polgártársától irigyli a konteókról alkotott véleményedet, az egyéb huncutságokra is képes lehet. Ebből az egyik, hogy elhagyja az oldalt. =) Igazából nem is értem, miért lehetséges ilyen…

Neked és Bálint-teamnek köszönet az eddigi munkáért!
Még az a.)-hoz: Kívánom, hogy akár csak a tizede legyen látható idővel, minden ahhoz elérést feltételező körülménnyel együtt! =)

 8. MiaMai — 2014-09-07 00:38 

Köszönet a sebészeknek, ráncfelvarróknak!

Egyet sajnálok csupán, az archivum felsorolásnál a már unásig ismételgetett határozott névelők elhagyását.
Mivel a címeket a rendszer az eredeti posztból veszi, tennék egy tiszteletteljes felajánlást: szívesen átírom az “a” vagy “az” kezdetű cikkcímeket, ha kapok valami technikai eligazítást!

Még mindig archivum: Legalulra került két Átirányítás c. poszt, ebből számomra az tűnik ki, hogy ez a rendszer nem ismeri fel a magyar abc-t, és a számára ismeretlen karaktert leghátra teszi.
Hasonlóképpen kicsit zavaró, hogy a Nagy Zenei Sátánista konteó szintén hátulra került, lévén a cikk címe V-vel (vendégposzt) kezdődik.

Ugyancsak jó lenne egy kupacban látni az ajánlókat (van egy Linkajánló című is…), sőt ezeket a fenti vizszintes sorban, mivel ezek is vannak olyan fontosak, mint a “magyar” vagy a “moszad” gyűjtőfogalmak.

Ceterum censeo: támogatnám, hogy a be- és kijelentkezés gomb felül is megjelenjen.

OK, tudom, 5letekkel tele van a padlás, és már úgyis késő, de talán a következő alkalommal (vagy esetleg hiánypótlásként még mostanság) be lehetne illeszteni a táncrendbe…

Összességében nagyon jó, hogy van ez a Konteóblog, jó ide be-betérni egy kis felüdülésre, kikapcsolódásra, agymenésre és zsibbadásra. Kézcsók, lábcsók, habcsók mindenkinek, akit illet!

 7. becsuszoszereles1k — 2014-09-06 23:50 

@petiba: Hogy milyen szinu lesz.

Jobb otletem van 🙂 – es: Voila!

“Január 7-től elérhető az első könyv, melynek borítója hajszálpontosan illeszkedik a könyvet magába foglaló 3D nyomtatással készült tokba.” (kotvefuzve.postr.hu/)

“A világ első 3D nyomtatott könyvborítója. Chang-rae Lee’s On Such a Full Sea című könyve Január 7-én jelent meg az Egyesült Államokban. Ez önmagában egy …” (blog.scaprimo.com/post/)

“Szobrászat a Gutenberg-galaxisban: itt az első 3D-ben nyomtatott könyvborító! By..” ( hg.hu/..)

Itt tessen megtekinteni:
https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CDQQFjAD&url=http%3A%2F%2Fhg.hu%2Fcikkek%2Fdesign%2F16331-szobraszat-a-gutenberg-galaxisban-itt-az-elso-3d-ben-nyomtatott-konyvborito&ei=XHsLVO7CG-6p7AaqhoHgBQ&usg=AFQjCNEAI-l3NUZRRyxMQUczNOt2S0rtZA&sig2=S1LwdWrG-NVO_uHJhkqdEg

Es akkor Tiboru neve femjelezne a masodikat (vagy a harmadikat) – vegulis a ‘Konteo’ egy jovobe mutato mufaj, de meg az is lehet, hogy egy alomforma allamforma (Konteo3D). 🙂

 6. Nagy Fehér Ember — 2014-09-06 22:24 

Ha nem nagy kérés, én még szeretnék a főoldalon egy belépés/kilépés menüt, hogy ne kelljen állandóan egy poszt alá lejönni ezek intézéséhez.

 5. petiba — 2014-09-06 20:55 

Az eddigiek tetszenek, az hogy dátum és cím szerint is lehet rendezni, az királyság, de sajna, amiért siránkozom srégesrég, hogy a hsz-ok ideje szerint is rendezhető legyen a cucc, az nem jött össze. Kár. :S Ezt hiányolom továbbra is.

Megjelenésileg csatlakozom BSZ kolleginához, teljesen jó, hogy nem változott a külalak.

Hogy csak harminc poszt látszik egyszerre, az teljesen jó, de törzsközönségbarátabb (hú, ez jó!) lenne, ha az utolsó harminc látszana. Az első harmincon – az új betérőket kivéve – minden törzsvevő túl van.

Előre mutató kérdés: A harmadik kötet milyen színű lesz ? 🙂

 4. becsuszoszereles1k — 2014-09-06 16:20 

“c.) A blog külső megjelenéséhez nem nyúltunk, ezzel is hangsúlyozva a konzervatív értékek túlélését.” __ Ezert is erezzuk magunkat tovabbra is ‘itthon’!
Nagyon jo lett a rancfelvarras, es szep a “rendszer” megjeleneseben is.

Gratula es koszonet!

Sok erdeklodot, sok jo munkat es jo sok pihenest, Tiboru!

 3. wacher — 2014-09-06 15:27 

@komojtalan: Tulajdonképp’ mi a kérdés? Az RSS 10 cikket mutat. Jobbra, fent. Én elég régóta így látogatom az oldalt, szóval ez elég régóta működik is.

 2. Rogal Dorn — 2014-09-06 15:09 

Az IRL találkozót természetesen “konspiratíve” gondolod remélem, mondjuk meg kell fejteni, hol és mikor lesz, vagy mindenki álruhában a Balt Orient Expresszen (esetleg a Trans Europa Express-szen) :D?

 1. komojtalan — 2014-09-06 14:40 

Egy kérdés: RSS -sel mi a helyzet? Én szinte soha nem jártam a Blog republikon, ha látom a RSS -n van új poszt, vagy valami érdekel, akkor egyből arra a posztra megyek (mint most). Ez a másik: Kértem ha megoldható 1-1 blogban legalább 2 bejegyzést mutasson a RSS, hogy ha megjelenik egy gyors új poszt ne kelljen keresgélni. 3 aktuális poszt azért ritkán van. Nem hiszem, hogy nagy dolog volna, máshol 20 posztot is mutat a RSS.

RSS feed for comments on this post.

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

 • Legutolsó hozzászólások

  Tartalom

  CímDátum
  Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
  Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
  Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
  Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
  Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
  Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
  Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
  Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
  Michael Jackson-konteók2017-05-20
  Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
  Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
  Lindbergh-konteók2017-02-26
  Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
  Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
  A BCCI-sztori2016-11-04
  Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
  Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
  Wałęsa-konteók2016-08-21
  Posztajánló: Porton Down2016-08-15
  Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
  Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
  Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
  Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
  Hindenburg-konteók2016-02-26
  Bruce Lee halála2016-02-14
  Opus Dei2016-01-23
  Alapítvány-konteók2015-12-19
  Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
  Furcsa történetek 2.02015-11-29
  Shakespeare-konteók2015-11-12
  Frigyláda-konteók2015-10-22
  Per “Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
  Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
  Menekült-konteók2015-07-14
  Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
  Miss Liberty-konteók2015-06-22
  Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
  Glenn Miller eltűnése2015-04-08
  Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
  Furcsa történetek 1.02015-03-23
  Bob Marley halála2015-03-14
  New Coke – konteók2015-03-02
  Sid Hurwich időgépe2015-02-22
  Alan Turing2015-02-10
  Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
  Halál Chappaquiddickben2015-01-26
  Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
  A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
  Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
  Konteókönyv-felmérés2014-12-01
  Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
  John Titor története2014-11-19
  Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
  Fort Knox2014-10-23
  Estonia-konteók2014-09-29
  Rudolf Hess története2014-09-22
  Kurt Cobain halála2014-09-09
  Eilean Mór rejtélye2014-08-18
  Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
  Gyíkember-konteók2014-06-12
  A Kovács Béla – ügy2014-05-23
  Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
  Georgia Guidestones2014-05-03
  Elisa Lam halála2014-04-15
  Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
  Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
  Magic Johnson – konteó2014-03-12
  Challenger-konteók2014-02-13
  Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
  Cicada 33012014-01-06
  Cajamarquillai üregek2013-11-27
  A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
  Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
  Google-konteók2013-11-03
  A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
  Katrina-konteók2013-10-11
  A denveri repülőtér2013-09-27
  Haszbara-konteók2013-08-25
  Génmódosítás-konteók2013-07-08
  Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
  Konteónak indult…2013-06-09
  Az X bolygó2013-04-27
  Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
  Náci repülő csészealjak2013-03-22
  D. B. Cooper története2013-02-19
  Egy pápa lemondása2013-02-11
  A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
  Eltűntek2013-01-18
  Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
  Anjikuni-rejtély2012-12-11
  Szent Malakiás próféciái2012-12-03
  Jövőbelátás-konteók2012-11-21
  Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
  Mátrix-konteók2012-10-28
  Elbert János halála2012-10-19
  Bohemian Grove2012-09-26
  Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
  A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
  Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
  A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
  Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
  Olof Palme halála2012-05-16
  A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
  Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
  Jörg Haider halála2012-03-14
  Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
  A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
  Szcientológia-konteók2012-02-07
  Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
  Népszámlálás-konteók2011-11-12
  EU-konspiráció2011-11-12
  A Djatlov-incidens2011-11-12
  Fluorid-összeesküvés2011-08-19
  Breivik-merénylet2011-07-25
  A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
  Patton tábornok halála2011-05-12
  Skull & Bones2011-04-19
  Réztekercs-konspiráció2011-04-12
  AIDS-konspiráció2011-04-11
  Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
  Moszkva és a csecsenek2011-04-08
  Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
  A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
  Globális felmelegedés2011-04-05
  A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
  Kilenc/tizenegy2011-03-30
  A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
  Kelly doktor halála2011-03-28
  Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
  Az arab világ forradalmai2011-03-23
  Martin Luther King halála2011-03-22
  Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
  Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
  A USS Liberty megtámadása2011-03-17
  Jézus-összeesküvés2011-03-16
  Ajánló – linkek2011-03-15
  HAARP-összeesküvés2011-03-14
  Chico halála2011-03-11
  JFK – 2.02011-03-10
  JFK – 1.02011-03-10
  Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
  Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
  Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
  Gagarin-konteók2011-03-04
  Cigánygyilkosságok2011-03-04
  Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
  Vérvád-konspiráció2011-03-03
  A Council on Foreign Relations2011-03-02
  A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
  Atlantisz-konteók2011-03-01
  Nagy német adókonteó2011-02-28
  Illuminátusok2011-02-28
  Ajánló – filmek2011-02-26
  Az Elvis-legenda2011-02-25
  Tunguzka-rejtély2011-02-24
  Nikola Tesla 2.02011-02-23
  Nikola Tesla 1.02011-02-23
  Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
  A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
  Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
  A főtitkár halála2011-02-21
  Nácik aranya2011-02-19
  ODESSA2011-02-18
  A romániai “forradalom”2011-02-18
  Templomosok2011-02-17
  A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
  WikiLeaks-konteók2011-02-15
  A Voynich-kézirat2011-02-15
  Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
  Mormon-összeesküvés2011-02-14
  Szabadkőművesek 2.02011-02-13
  Szabadkőművesek 1.02011-02-13
  Bilderberg-konteók2011-02-13
  Men in Black2011-02-12
  UFO-konspiráció2011-02-11
  Jim Morrison halála2011-02-11
  Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
  Roswell és az M-122011-02-09
  Bermuda-háromszög2011-02-09
  Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
  Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
  Népek Temploma2011-02-08
  Egy pápa halála2011-02-08
  A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
  A “tökéletes katona”-projekt2011-02-07
  A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
  A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
  Beatles-konteók2011-02-05
  John Lennon halála2011-02-05
  Philadelphia-kísérlet2011-02-04
  Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
  Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
  A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
  A Seuso-ügy2011-02-02
  Titanic-sztori2011-02-01
  Holdraszállás-konteók2011-01-31
  Marilyn Monroe halála2011-01-30

  Innen jöttök