2014-10-29–19:38

Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története

borítóTudjátok, hogy nem szoktam orrba-szájba olvasnivalót ajánlani, már úgy értem, hogy a konteókönyveken kívül.

Most azonban kivételt teszek, s főként (de nem kizárólag!) azon kollégákra gondolva, akik az elmúlt ötszáz év egyik legtöbbet emlegetett, agyonelemzett, és ennek ellenére (vagy talán éppen ezért) a legtöbb vitát kiváltó gyilkossági ügyével szeretnek bibelődni. Igen, Kennedy elnök haláláról beszélek, amiről annó mi is írtunk egy dupla posztot. Nos, aki úgy gondolná, hogy minden lehetséges verzió felmerült már, az is meg fog lepődni, mert Lamar Waldron (amerikai történész és író) tud újat mondani még ezzel a többezerszer lerágott konteócsonttal kapcsolatban is.

A szerző személye is megérne egy misét, hiszen úgy húszegynéhány éve csupa olyan témára pörög rá, amelyek a konteósokat is foglalkoztatják. A JFK-gyilkosságon kívül Martin Luther King élete és halála is erősen felkeltette az érdeklődését, s a CIA, az FBI és a szervezett bűnözés kapcsolatairól is kiderített egy csomó olyan dolgot, amivel sem Langleyben, sem a washingtoni Hoover-épületben nem fognak büszkélkedni az illetékes gumitalpúak, de írt ő könyvet arról is, hogy Castrót miként próbálták – közel húsz éven keresztül – eltenni láb alól az amerikai demokrácia védelmezői (erről is van poszt a Tiborublogon).RFK_JFK

De most foglalkozzunk egy kicsit a pár hete magyar nyelven is megjelent legújabb kötetével, amelyben olyan információkat tár a nagy nyilvánosság elé, amelyek után két évtizedig nyomozott. Lamarnak elég combos kapcsolatai lehetnek mindenféle archívumban, mert a könyvben olyan dokumentumokat is kielemez és olyan embereket is megszólaltat, amiket/akiket eddig nem igazán volt alkalmunk közelebbről szemügyre venni. Anélkül, hogy túlzásba vinném a spoilerezést, felhívom a figyelmeteket olyan szereplőkre, akikről elég keveset olvashattunk, s ha fel is merültek már a dallasi merénylettel összefüggésben, olyan konkrét bizonyítékok eddig nem álltak rendelkezésre, amelyek vitán felül demonstrálnák közüket az elnökgyilkossághoz.almeida

Ott van például Juan Almeida Bosque, a legmagasabb rangú feketebőrű (ugye ő nem afro-amerikai?) kubai katona, aki évtizedekig a harmadik legbefolyásosabb havannai vezetőnek számított. Vagy megemlíthetjük Carlos Marcellót, a New Orleans-i maffia első számú főnökét, akinek személyes elszámolnivalója is volt a Marc_Traf2Kennedy-fivérekkel. A könyvből én például egy szekérderéknyi új infót tudtam meg Oswaldról, Jack Rubyról, Jimmy Hoffáról és a többi gézengúzról is, arról nem is beszélve, hogy sem a CIA-ről, sem J. Edgar Hooverről egy szikrányival sem lett jobb a véleményem, sőt.

Azt például tudtátok, hogy a Kennedyek 1963. december másodikára egy újabb inváziót terveztek Kuba ellen? És hogy Juan Almeida bevállalta, hogy ezzel párhuzamosan félreállítja Fidelt? Vagy hogy Dallas előtt Tampában és Chicagóban is megszerveztek egy-egy merényletet, amelyeknek a forgatókönyve kísértetiesen hasonlított a későbbi (ezúttal sikeres) texasira? 

A fentiekből rájöhettetek, hogy a (Lamar Waldron-féle) megfejtés nem kínál eget és földet megrázó új verziót. Nem fog kiderülni, hogy a jeti vagy egy irányított gömbvillám ölte volna meg JFK-t, s az sem, hogy a megrendelő az emberarcú Kádár János vagy a második világháborút túlélt Adolf Hitler lett volna.bűvös golyó Semmi ilyesmire ne számítsatok, csak a nagypolitika és a szervezett bűnözés, továbbá a titkosszolgálatok összefonódásának és kapcsolatainak újabb és újabb, megcáfolhatatlan bizonyítékaira, amik – ha nem is döbbentenek meg egy harcedzett konteóst – arra tökéletesen alkalmasak, hogy az ember mostantól még nagyobb gyanakvással figyeljen mindent, ami a mindenkori politikai elit és ennek gumitalpúi irányából érkezik. 

Természetesen csak és kizárólag az USA-ra gondolok, amikor ilyen sommásan fogalmazok.

Száz szónak is egy a vége: A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története (Akadémiai Kiadó, Budapest, 2014, 525 pp, ISBN 9789630595216) pont a megfelelő arányban ötvözi a dokumentumregény és a tudományos munka ismérveit, boncjkvs a 10 oldalnyi bibliográfia további ötleteket ad mindazoknak, akik a könyvben megfogalmazottak irattári vagy más forrásaira is kíváncsiak. És kiemelném a fotómellékletet is, ahol olyan képeket is találtam, amelyeket máshol nem.

Röviden ennyit szerettem volna elmondani ezen a kellemetlen, nyirkos estén. Ha olvastad a könyvet, vagy a témához lenne kommentelnivalód, ne fogd vissza magad. Azt persze ne kérdezd meg, hogy Lamar Waldront kik fizetik, mert nem beszélhetek róla.

Kategória: EgyébCímkék: , , , , ,

24 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 24. 000retrovintage — 2016-10-03 19:47 

JFK = Jimmy Carter, aki nem is egy Kennedy, hanem egy Romanov es ugy lett becsempeszve a csaladba. Neki mukodott a dolog, ketszer volt elnok es 90 valahanyevesen agyrakboln is felgyogyult uj gyogyszerek segitsegevel. Az oreg Joe Kennedynek rendkivul jo kapcsolatai lehettek, mer Rosemary lanyat becsempeszte Angliaba es o lett az elso noi miniszterelnok Margaret Thatcher neven! Az allitolagos 2013-as halala nem valoszinu, feltehetoen mint sok angol arisztokrata vagy Del-Afrikaban es vagy Uj-Zealandon van, most hogy Europaban mar szo szo szerint veszelyes az utcan maszkalni sot meg az otthonunkban sem vagyunk biztonsagba, ezek a sugar fegyverek amiket hasznalnak a falakon is atjonnek, szemelyes tapasztalatbol beszelek. Visszaterve JFK aka Jimmy Carterre, Ted Kennedy szinten nem halt meg es a hatterben egy fo figura. Swarzi, Andy Vajna baratja egy fo-fo a cegben szinten nagyhatalmu es bizarr modon az F1-es fonokseg is a titkos ‘hatterhatalom’ resze, egyeb szupergazdagokkal es celebekkel is egy csoportban. A Papa allitolag a NATO feje…es az angol kiralyno a vilag ‘monarch’ ahova minden aktualis miniszterelnok heti meghallgatasra / kihalgatasra megy, ahol ‘tanacsot’ kapnak. David Cameron (Boris baratja)Margaret Thatcher egyik fia! A londoni Kensington palota egy ‘commonwealth’/5eyes – szabadkomuves csucsvezeto lakhely!Karoly herceg pedig szerintem mar tobbnyire Erdelyben el es szerintem szoros kapcsolatot apol a roman ortodox egyhazi vezetokkel, mert minden osi szent helyet lassan atkeresztelnek ‘ortodox’ szent helyre. Az anglikan egyhaz tortenelmileg jo kapcsolatot apol mind a roman es mind az orosz ortodox egyhazakkal, nem csak a Vatikannal es Izraellel.
JFK / Jimmy Carter egy Romanov, es Putin nagyvezerrel rendszeresen tarsalognak, hogy mit jo bombazni Sziriaban.
Azert, hogy ezeket tudom es megosztom rendszeres elektronikus kinzasnak vagok ala vetve, mint ahogy elozo kommentekben leirtam az utobbi napokban a jobb kezfejembe tettek egy implatumot, amit a google plus oldalamon meg is mutatok, tegnap ejjel csinaltam mert nem tudtam aludni a fajdalomtol.https://plus.google.com/105744814701260640875

 23. husdaralo — 2015-02-19 07:25 

A net tele van ennek a gyilkossagnak a megdobbento reszleteivel es konteoival. Assatok utana. A lenyeges mondanivaloval rendelkezo oldalakat sorban szuntetik meg, ugy koltoztetik at a tartalmat mindig mashova, folyamatos menekulesre kenyszeritve azokat, akik karcoljak az igazsagot. Ne amcsi szervereken levo tartalmakat nezzetek, hanem peldaul ausztralt. En mar nem foglalkozom a neten tovabb a temaval, szerintem meg ma is veszelyes.

 22. meggymag — 2014-11-24 08:07 

@realcorpus:

Akkor tudod, hogy melyik játékról van szó.Aki nyer, az nevet, aki veszít, az ne mérgelödjön.
Mindegyre elveszítettük a figurákat, ezért játszottunk -néha még manapság is-magokkal. Be kell vallanom, hogy a legritkábban meggymaggal.

 21. realcorpus — 2014-11-23 18:39 

@meggymag:
[Meg kellett néznem, mi az a játék. Mint kiderült ‘kocog és kidob’, vagy ‘ki nevet a végén’ néven ismertem csak eddig.]

 19. meggymag — 2014-11-15 23:40 

@h1jcsaba:

Demeter Bélát és kedves családját nem ismerem.
A fentebbi történetet sem, de nagyon nagyon jó.

Meggymag.
Azért választottam, mert ennek a szónak hangzása
– mint sok másiknak is édes anyanyelvünkben-
igen jól megfelel alanya (?,tárgya?)tulajdonságainak.
Kerek, kemény, gurul, pattan, pattog.

[még „Ember ne mérgelödj”-t is lehet vele játszani,
ámbár ott a fekvö magok kényelmesebbek. Hehe]

 18. meggymag — 2014-11-14 01:25 

@becsuszoszereles1k:

szép
találó
finom
köszönöm

 17. realcorpus — 2014-11-13 07:18 

@szofi:
Ottani (tecsős videó) hsz.-okból kettő, ami persze hamis is lehet(ne)…:

„1:22 nél Szolón törvényeire utal és nem Salamonra (Solomon)! Az athéni – vagyoni alapokon alapuló – államrend megalkotóját ne keverjük már össze a zsidó nép nagy királyával.”

„Ezek kiragadott mondatok egy beszédből, amelyet az amerikai hírlapkiadók szövetségének címzett, és egy vacsorán hangzott el New Yorkban, 1961. április 27-én, egy-két héttel a Disznó-öbölben történt incidens után. Hallgassátok meg illetve olvassátok el a teljes beszédet, és értelmezzétek abban a környezetben, amelyről valójában szól.”

És BSz-el is egyetértek, illetve csak ismételni tudom. Ezen személyek az egyén szempontjából persze rosszul végezték, de a gondolataik, személyük megmaradtak a köztudatban, amire azért nem mindenki képes.
Mindemellett igaz, negatív figurákra is emlékszünk a történelemből, de ez arra jó, hogy tanuljunk mindenből, kevesebbet hibázzunk. Ami nem minden esetben jön össze sajnos…

 16. becsuszoszereles1k — 2014-11-13 05:00 

@szofi:

Oszinten szolva arra gondolok, hogy az Elnok kivulrol jovo veszelyrol beszel, mondvan: „beszivargo”, es emberekrol, mondvan:”oriasi emberi es anyagi forrasok”… A titkos alatt a modszereket erti, magat az eljarast. Gondolom, a ‘voros veszelyrol’ beszelt, amitol ovta hazajat, meg akit meg lehetett.

Termeszetesen, nem halando, mulando, torekeny szemelyevel, hanem az eszme es a cselekedetek altal hatott – es bar fizikai valojaban elpusztithattak, peldaja fennmaradt, a szabadsag es fuggetlenseg eszmeje pedig nem halvanyult el, vagy inkabb: idorol-idore fellangol. Az emberek nemigen szoktak a peldat kovetni, barmennyire is lelkesednek.

Viszont a vilag nagy szemelyisegei huek voltak onmagukhoz – ennel nagyobb gyozelem nincs, ezert ok soha nem lehetnek vesztesek. Meg mielott…: sok-sok ilyen ember letezik, es a nagyok ezt a remenyt szimbolizaljak es kozvetitik – a nyiltsagukban all a nagysaguk. Szvsz.:)

 15. szofi — 2014-11-12 19:17 

@becsuszoszereles1k:

Kifejtenéd bővebben? Az elsőt keresztre feszítették, a másodikat agyonlőtték… Akkor hogy kell érteni, hogy nem vesztesek?

Leírom ezt a rövid 2 perces részletet a 19 percből, mert igen hatásos. Kéri a végén, hogy az amerikaiak mondják el mindenkinek. De nem tették és már elfelejtették. Inkább azokon gúnyolódnak, akik gyanakszanak az elmebeteg elitista hatalomgyakorláson és összeesküvést sejtenek, ami még Kennedy szerint is van. Illetve volt, de hát miért is szűnt volna meg az elnök meggyilkolása után…

J. F. Kennedy beszéde:

„Hölgyeim és Uraim.

A „titkos” szó ellenszenves egy szabad és nyitott társadalomban. Népünk örökletesen és történelmileg ellenzi a titkos eskükkel létrejött titkos társaságokat és titkos eljárásokat. Ellenszegülünk annak a monolitikus és szégyenteljes összeesküvésnek a világon, mely kizárólag titkolt eszközökön alapul, hogy befolyását megnövelje. Beszivárgással és felforgatással, megfélemlítéssel a szabad választás helyett.

Ez egy rendszer, amit megterveztek óriási emberi és anyagi forrásokkal, egy igen hatékony gépezetben, amely katonai, diplomáciai, felderítési, gazdasági, tudományos és politikai műveletekből áll. Munkálkodásai rejtettek, nem publikusak. Hibáit elrejtik, nem reklámozzák, ellenzőit elhallgattatják, nem dicsőítik.

Nem kérdőjelezik meg kiadásaikat, titkaikat. Solomon az athéni törvényalkotó megtiltotta, hogy megtörjünk az összeesküvések nyomására. Kérem informálják az amerikai közvéleményt.

Az embernek annak kell lennie, aminek született. Szabadnak és függetlennek.”

 14. h1jcsaba — 2014-11-12 10:43 

@meggymag: Kedves Meggymag:)
A Jing és Jang:)
Tisztelettel érdeklődnék -( a nick név után:DDD)
Mit tudsz erről?
„A meggymagos ember (Demeter Béla), valahol Szeged környékén élt a hetvenes években. Egy nap megvilágosodott, látván milyen kevés meggyet lehet kapni a piacokon és mekkora igény lenne rá, vagyis úgy gondolta a meggyben van a pénz. Felkerekedett hát, egészen a nagykőrösi konzervgyárig, ahol megvásárolta a szemétre vetett meggymagokat. Ingyen kínálták neki, mondván az csak szemét, de emberünk mindenképpen fizetni akart érte, gondolván legalább lesz róla papírja, hogy azt valóban megvásárolta, nem pedig eltulajdonította.

Hazaszállíttatta a koszos, büdös meggymagokat és a családdal együtt nekilátott, hogy megtisztítsa azokat. Óriási fóliákat terítettek a földre és szinte egyenként mostak át minden egyes meggymagot. Mikor ezzel végeztek – ami több hétbe tellett -, hagyta kiszáradni őket.

Mivel ő maga kertész volt, saját földjén faiskolát készített, mert hitt abban, hogy a szemétre szánt meggymagokból facsemetéket tud kinevelni. Hónapokig tartó gondos fáradozásának meg lett az eredménye, az alany-hajtásokból végül facsemetét varázsolt, amit aztán jó áron értékesített, állítólag az egész országból hozzá jártak meggyfa csemetét vásárolni.”
A családjáról némi emlékképen van, mert Bszéplakalsón volt egy villájuk, és nem messze a szüleimékétől.

 12. meggymag — 2014-11-11 02:53 

Elnézést,az „a” betük fölöslegesek:

Ugyanazon érem mindkét oldala:
9.petiba és 10.becsuszoszereles1k

 11. meggymag — 2014-11-11 02:46 

Hát ez nagyon jól összejött,érdemes e bloghoz ragaszkodni!

Ugyanazon érem mindkét oldala:
a 9.petiba és a 10.becsuszoszereles1k

 10. becsuszoszereles1k — 2014-11-10 14:04 

@szofi:

Nyugodj meg: soha nem vesztesek.

 9. petiba — 2014-11-10 11:21 

@szofi:

„Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod.” – Voltaire

 8. szofi — 2014-11-10 07:43 

A YouTube-on fenn van Kennedynek egy rádióbeszéde. 1 perc és 50 másodperces. Megszakították a rádió műsorát és elmondta ezt a rövid beszédet az „árnyékkormány” hatalmáról, mely az életébe került…

„Amivel világszerte szemben állunk, az egy monolitikus, könyörtelen összeesküvés, mely egyre növekvő befolyását elsősorban rejtett eszközökkel éri el.” – John F. Kennedy – és így tovább. Hallgassátok meg, érdemes.

https://www.youtube.com/watch?v=DW-AWh-d3r0

Nekem az jutott eszembe a beszéd végén, hogy a történelem folyamán mindig volt egy-két bátor ember, aki szembe mert menni a háttérből uralkodó gonosszal. Kétezer éve is és talán ma is van valahol egy ilyen, de mindig ők a vesztesek, ezért néz ki így most a világunk, ahogy kinéz…

 7. albu — 2014-11-08 21:14 

@cirus: „fekete bőrű és nem feketebőrű” Örömmel látom, hogy a globalizáció pusztító hatásai (angol nyelv, Microsoft) ellenére vágja valaki a magyar nyelvtan finomságainak funkcióját. : )

A lövedékről az „Ez a vadkan ölte meg Zrínyi Miklóst” feliratú jut eszembe. ; )

Egyébként az az érdekes, hogy számtalan ilyen sztorit tudunk már, mégsem fordul meg az emberek fejében, hogy amikor a tv-székházról, arab tavaszról, Majdanról, Iszlám Államról, gázai rakétákról olvasunk: akkor ugyanez történik.

Mintha adagolnák ezeket, hogy a konteósok zászlajából kifogják a szelet, meg hozzászokjunk, de nehogy felháborodjunk.

 6. cirus — 2014-11-05 16:57 

A könyvet pedig biztosan el fogom olvasni 🙂

 5. cirus — 2014-11-05 16:57 

Juan Almeida Bosque semmiképpen sem afro-amerikai, ellenben fekete bőrű és nem feketebőrű 🙂

 4. Eugenie Danglars — 2014-10-30 16:59 

Köszi az ajánlót. A téma nálam örökre visszatérő dolog, mindig fellángolok miatta időről időre. Nagyon remélem, hogy mi még megéljük azt a kort, amikor kiderül az igazság.

 3. rdos — 2014-10-30 06:55 

Titkosszolgálati segítséggel, vagyis titokban, a szervezett bűnözés beszervezte volna a politikát? Teoretikusan természetesen nem lehet kizárni ezt a verziót sem, de hát ez egyenesen abszurd. Legalább annyira, mint hazai közállapotaink. Még a gondolatát is. Hess-hess! 🙂

http://www.port.hu/haggyallogva_vaszka/pls/w/films.film_page?i_film_id=934

A mágikus golyóról linkelek két, talán kicsit jobb minőségű képet. Oldal nézet (Tiboru is ezt adta meg), és hátul nézet.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:CE399side.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/File:CE399butt.jpg

A hátsó nézet szerint kissé deformáltabb, de még így is csudára bírja a strapát. A hátsó nézet szerint ólom magvas és sárgaréz palástú a lövedék, ebből az ólom az nem a merevségéről „híres”. Zavarba ejtő.

Ennél már csak a bűvös golyó röppályája az „érdekesebb”. Gyerekkori rajzfilm emlékeim szerint Piff-paff-puff rugóláb nyuszi-seriffnek voltak ilyen golyóbisai. Gyerekeknek szóló rajz mese filmben elmegy. De hát ez nem mese (itt alul a link)?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fupload.wikimedia.org%2Fwikipedia%2Fcommons%2Fthumb%2F7%2F7e%2FSbt_critics.jpg%2F220px-Sbt_critics.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FSingle-bullet_theory&h=98&w=220&tbnid=HP1BXhkVIZdkIM%3A&zoom=1&docid=eLCeHg0UsS5blM&ei=ostRVKGqKcPRywOa-ICwBA&tbm=isch&client=ubuntu-browser&ved=0CEAQMygXMBc&iact=rc&uact=3&dur=7614&page=2&start=13&ndsp=13

 2. gtibor — 2014-10-30 00:51 

(Zárójeles válasz: Pláne, ha még véres is lenne…)

 1. chilis — 2014-10-29 20:39 

(Zárójeles komment: Ez a golyó ölte meg Kennedyt? Amikor először megláttam a képet, azt hittem, hogy egy tampont ábrázol.)

RSS feed for comments on this post.

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

  • Legutolsó hozzászólások

    Tartalom

    CímDátum
    Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
    Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
    Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
    Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
    Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
    Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
    Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
    Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
    Michael Jackson-konteók2017-05-20
    Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
    Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
    Lindbergh-konteók2017-02-26
    Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
    Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
    A BCCI-sztori2016-11-04
    Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
    Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
    Wałęsa-konteók2016-08-21
    Posztajánló: Porton Down2016-08-15
    Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
    Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
    Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
    Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
    Hindenburg-konteók2016-02-26
    Bruce Lee halála2016-02-14
    Opus Dei2016-01-23
    Alapítvány-konteók2015-12-19
    Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
    Furcsa történetek 2.02015-11-29
    Shakespeare-konteók2015-11-12
    Frigyláda-konteók2015-10-22
    Per „Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
    Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
    Menekült-konteók2015-07-14
    Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
    Miss Liberty-konteók2015-06-22
    Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
    Glenn Miller eltűnése2015-04-08
    Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
    Furcsa történetek 1.02015-03-23
    Bob Marley halála2015-03-14
    New Coke – konteók2015-03-02
    Sid Hurwich időgépe2015-02-22
    Alan Turing2015-02-10
    Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
    Halál Chappaquiddickben2015-01-26
    Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
    A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
    Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
    Konteókönyv-felmérés2014-12-01
    Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
    John Titor története2014-11-19
    Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
    Fort Knox2014-10-23
    Estonia-konteók2014-09-29
    Rudolf Hess története2014-09-22
    Kurt Cobain halála2014-09-09
    Eilean Mór rejtélye2014-08-18
    Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
    Gyíkember-konteók2014-06-12
    A Kovács Béla – ügy2014-05-23
    Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
    Georgia Guidestones2014-05-03
    Elisa Lam halála2014-04-15
    Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
    Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
    Magic Johnson – konteó2014-03-12
    Challenger-konteók2014-02-13
    Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
    Cicada 33012014-01-06
    Cajamarquillai üregek2013-11-27
    A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
    Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
    Google-konteók2013-11-03
    A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
    Katrina-konteók2013-10-11
    A denveri repülőtér2013-09-27
    Haszbara-konteók2013-08-25
    Génmódosítás-konteók2013-07-08
    Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
    Konteónak indult…2013-06-09
    Az X bolygó2013-04-27
    Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
    Náci repülő csészealjak2013-03-22
    D. B. Cooper története2013-02-19
    Egy pápa lemondása2013-02-11
    A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
    Eltűntek2013-01-18
    Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
    Anjikuni-rejtély2012-12-11
    Szent Malakiás próféciái2012-12-03
    Jövőbelátás-konteók2012-11-21
    Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
    Mátrix-konteók2012-10-28
    Elbert János halála2012-10-19
    Bohemian Grove2012-09-26
    Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
    A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
    Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
    A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
    Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
    Olof Palme halála2012-05-16
    A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
    Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
    Jörg Haider halála2012-03-14
    Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
    A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
    Szcientológia-konteók2012-02-07
    Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
    Népszámlálás-konteók2011-11-12
    EU-konspiráció2011-11-12
    A Djatlov-incidens2011-11-12
    Fluorid-összeesküvés2011-08-19
    Breivik-merénylet2011-07-25
    A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
    Patton tábornok halála2011-05-12
    Skull & Bones2011-04-19
    Réztekercs-konspiráció2011-04-12
    AIDS-konspiráció2011-04-11
    Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
    Moszkva és a csecsenek2011-04-08
    Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
    A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
    Globális felmelegedés2011-04-05
    A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
    Kilenc/tizenegy2011-03-30
    A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
    Kelly doktor halála2011-03-28
    Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
    Az arab világ forradalmai2011-03-23
    Martin Luther King halála2011-03-22
    Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
    Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
    A USS Liberty megtámadása2011-03-17
    Jézus-összeesküvés2011-03-16
    Ajánló – linkek2011-03-15
    HAARP-összeesküvés2011-03-14
    Chico halála2011-03-11
    JFK – 2.02011-03-10
    JFK – 1.02011-03-10
    Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
    Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
    Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
    Gagarin-konteók2011-03-04
    Cigánygyilkosságok2011-03-04
    Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
    Vérvád-konspiráció2011-03-03
    A Council on Foreign Relations2011-03-02
    A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
    Atlantisz-konteók2011-03-01
    Nagy német adókonteó2011-02-28
    Illuminátusok2011-02-28
    Ajánló – filmek2011-02-26
    Az Elvis-legenda2011-02-25
    Tunguzka-rejtély2011-02-24
    Nikola Tesla 2.02011-02-23
    Nikola Tesla 1.02011-02-23
    Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
    A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
    Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
    A főtitkár halála2011-02-21
    Nácik aranya2011-02-19
    ODESSA2011-02-18
    A romániai „forradalom”2011-02-18
    Templomosok2011-02-17
    A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
    WikiLeaks-konteók2011-02-15
    A Voynich-kézirat2011-02-15
    Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
    Mormon-összeesküvés2011-02-14
    Szabadkőművesek 2.02011-02-13
    Szabadkőművesek 1.02011-02-13
    Bilderberg-konteók2011-02-13
    Men in Black2011-02-12
    UFO-konspiráció2011-02-11
    Jim Morrison halála2011-02-11
    Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
    Roswell és az M-122011-02-09
    Bermuda-háromszög2011-02-09
    Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
    Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
    Népek Temploma2011-02-08
    Egy pápa halála2011-02-08
    A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
    A „tökéletes katona”-projekt2011-02-07
    A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
    A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
    Beatles-konteók2011-02-05
    John Lennon halála2011-02-05
    Philadelphia-kísérlet2011-02-04
    Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
    Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
    A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
    A Seuso-ügy2011-02-02
    Titanic-sztori2011-02-01
    Holdraszállás-konteók2011-01-31
    Marilyn Monroe halála2011-01-30

    Innen jöttök