2015-10-12–20:49

Villámposzt: a Waffle Rock

wr00Amíg a huszadik témaszavazás végeredménye nyilvánvalóvá nem válik (noha ahogy elnézem, a jelenlegi állást elég nehéz lesz megváltoztatni), arra gondoltam, hogy egy nyúlfarknyi poszt erejéig bemutatok egy természettudományos érdekességet, amin lehet egy kicsit agyalni, már ha ebben a szar időben van érkezésetek ilyesmire. A szóbanforgó kuriózum egy több tonnás szikladarab, ami az USA-beli Maryland és Nyugat-Virginia határán fekvő Jennings Randolph víztározó partján várja a látogatókat (pontosabb helyszínt nem sikerült belőnöm, hiánya néztem negyven percen keresztül a guglitérkép műholdas verzióját).

Az egyik oldalán furcsa mintás, körülbelül öt köbméteres szikla eredetileg sokkal nagyobb volt, mint most, ráadásul szinte teljesen a földbe volt süllyedve, de amikor az ezerkilencszáznyolcvanas években a környéken a Potomac folyóra elkezdték a mostani gátat és víztározót építeni, a kivitelező katonaság (érdekes módon nem civilek, hanem a US Army építőalakulatai kapták a megtisztelő feladatot, hogy ezt a beruházást megvalósítsák) a lakosság és főleg a helyi indiánok nyomására kénytelenek voltak egy még mozdítható darabot leválasztani és biztonságba helyezni, ugyanis a szikla eredeti helyszíne fölött per pillanat több milliárd liter víz található.wr3

A helyiek egyszerűen Waffle Rocknak, vagyis (mondjuk) gofri-sziklának hívják, tekintettel az egyik oldalán látható fura mintázatra, de ugyanekkora erővel gyeprács-sziklának is lehetne nevezni. Geológusok megvizsgálták és 200-250 millió évvel ezelőttre teszik a kialakulását.wr1

Itt felül még abban az állapotban látható, amikor a földbe volt ágyazva.

Hogy a minták természetes úton képződtek-e, vagy valami más módon, élénk vita tárgyát képezi. A hivatalos (naná, hogy katonai forrásból származó) magyarázat vulkanikus és tektonikus körülmények közepette történő kialakulásról szól. Ebben (mármint a kincstári magyarázatban) olyan szavak vannak, mint hematit, kvarc, homokkő, nagy nyomás, eltérő keménységű és sűrűségű rétegek, de a részletekkel nem fárasztanék senkit; akit érdekel, utána tud keresni a neten.wr2

Aztán ott vannak az alternatív (mondjuk ki: konteós) verziók, amelyek érthető módon elvetik a természetes kialakulás unalmas opcióját, s helyette régesrégi civilizációk kézzelfogható nyomáról, paleoasztronauták űrhajója leszállóegységének lenyomatáról és hasonlókról értekeznek, de olyat is olvastam, hogy egy hajdani gigantikus hüllő pikkelyes bőrének mintázata, vagy hogy egy hajdanvolt emberfajta speciális titkosírással ránk hagyott végrendelete. Mindenesetre még a tudósok se igazán tudnak egyetérteni abban, hogy ez így vegytisztán természetes úton kialakulhatott-e, és ha igen, pontosan melyek voltak (lehettek) azok a folyamatok, amelyek eredménye a gofri-szikla lett.wr4

Nem akarom túlspilázni a dolgot, szerintem ennyi pont elég ahhoz, hogy akinek kedve van, elkezdjen találgatni, amit (mint mindig) részemről igencsak bátorítok. Ha geológus is lenne a köreinkben, különösen érdekelne az ő véleménye.

Kategória: EgyébCímkék: , ,

38 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 38. untermensch4 — 2015-10-22 17:03 

@Aborepi Majom: “…Szerintem teszőleges fajú műszaki szaki sokkal szabályosabb geometriai mintát faragna…”
Ha már a CNC-t hoztad, bármilyen lehet a minta és inkább a CAD-es mint a CNC-s fickó dönti el 🙂
Az viszont érdekes lenne ha a minta másolataival, különféle anyagokból végeznének méréseket. Esetleg kiderülhetne hogy a hővezetése/egyebe semmi extra vaaaagy meglepetés!

 37. xian06 — 2015-10-21 11:27 

Azt nem értem ha vizszintesen találták miért függölegesen van kiállitva?

A másik hogy azon gondolkodom hogy 3d nyomtatóval kinyomtatva mennyire lenne erős ez az rács szerkezet.
Ahogy nézem a belső fele jóval sűrűbb gondolom ott a természet rákapcsolt mikor gyártotta.

 36. taschek — 2015-10-19 13:35 

Nekem ezekkel csak az a bajom, hogy nincs rajtuk használtból eredő kopás nyoma.

 35. Rókakígyó — 2015-10-19 12:31 

@Aborepi Majom: lehet azért nem mert sose mérték meg. Tudniillik nem hiszik, hogy ez lenne a helyzet, mert magyarázható természetes folyamatokkal.

 34. gigabursch — 2015-10-19 07:34 

30. @petiba: .
Ottkészült.
Én jártam ott.

Mondjuk az biztos, hogy hegyek úgy sem nem nőnek, sem nem kopnak maguktól.

 33. Aborepi Majom — 2015-10-18 22:39 

@petiba: “Azt is hozzáteszi, hogy “a minta egy kálcium / kálium alapú geopolymer cementből áll, és bár nem tudja a minta korát”

Ez fura. Úgy tudtam, ásványokat és kövületeket pont a kálium-40 izotóp argonná és kalciummá bomlásának mértékével szokták datálni. Ha valaki anno cementet csinált, vagyis porrá törte és alaposan felhevítette a kőzetet, akkor az azóta benne képződött radiogén argon tartalomból miért nem lehet megsaccolni a beton korát?

 32. bruce666 — 2015-10-18 19:07 

Szerintem természetes alakzat, ahhoz túl változatosak a méretek a rácsokban, hogy valami hiper szuper intelligens akármi csináljon ilyet.

 31. falseflag — 2015-10-18 18:17 

Két problémám van ezekkel a “kövekkel” kapcsolatban.
1: A neten sokáig kutakodtam, de mindenütt ugyanezek a fotók vannak.
2. A dolog Amerikából származik, akárcsak az összes UFO észlelés és UFO történet 99%-a………..

 30. petiba — 2015-10-18 15:16 

Gyeprács lesz az, harci járműveknek megfelelő alapozással. Azért egy ufó nem olyan súlyú ám, mint a Ignis. Ufógarázsnál kell a tuti alapozás.

“tudósok se igazán tudnak egyetérteni abban, hogy ez így vegytisztán természetes úton kialakulhatott-e”

Azt azér szokják tudni tudósék, hogy betonyos-e a holmi.

“Öt különböző intézet független anyagelemzése megerősítette, hogy a Boszniai Piramisok magas minőségű mesterséges beton építőanyagot tartalmaznak.

Az eredmények a Torinoi Műszaki Egyetemen, Olaszországban jelentek meg, ahol a homokkövön és a konglomerátumhoz tartozó blokkokon végzett vegyi és diffrakciós elemzések, melyek a Boszniai Nap Piramisból származnak azt mutatják, hogy a mintákban egy közömbös kötőanyag van, hasonló, mint amit az ősi római betonban találtak. Ezeket az eredményeket megerősítették a Bosznia-Hercegovinában található Zenica Egyetem mintákon végzett elemzései is.

Egy másik független tesztben Joseph Davidovits professzor, a neves francia tudós, a Nemzetközi Egyiptológus Szövetség tagja és író megerősíti ezt az állítást. “Elektronmikroszkópos elemzést végeztem a mintán és arra a megállapításra jutottam, hogy geopolymer vegyianyagot használtak ennek az ősi betonnak az előállításakor.” – írta Davidovits professzor.

Azt is hozzáteszi, hogy “a minta egy kálcium / kálium alapú geopolymer cementből áll, és bár nem tudja a minta korát, de azt felismeri, hogy ez nem egy modern beton, de sokkal jobban hasonlít ahhoz a technikához, amit 3500 évvel ezelőtt az Egyiptomiak használtak.”

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/tudomanyos-bizonyitekok-igazoljak-hogy.html

Na most kis féligmeddig offoldával ha ránézek a linkelt cikkre, illetve a második fotóra, a kékinges, Indy kalapos fazonra, az tuti, hogy nekem lila ibolyám sincs, hogy a fotó tényleg a bosnyák piramisoknál készült-e. De ha igen, akkor laza fűcsomó legyek, ha az a szépen rakott út ott természetes a csákó alatt és nem valami mesterséges, gyártott cucc.

 29. 404notfound — 2015-10-17 23:04 

Teljesen nyilvánvaló, hogy a Mossad műve. Mögötte volt elrejtve a Frigyláda, de a részletek csak később jönnek…

 28. Rókakígyó — 2015-10-17 21:27 

@Rókakígyó:

39°25’43.17″ N 79°07’26.06″ W

Ha az előzőt nem tudja értelmezni akkor ezt kell beütni:)

Illetve jöhetne egy poszt a manpupuner sziklákról is:)

 27. Rókakígyó — 2015-10-17 21:20 

39°25’43.17″ É 79°07’26.06″ Ny

Ez a pontos helyzete

 26. Rókakígyó — 2015-10-17 20:03 

@Rókakígyó:

http://lunaticoutpost.com/thread-570486-post-10894707.html

itt egy link az egyebekről. Tiboru már beszélt a görög szerkezetről

 25. Rókakígyó — 2015-10-17 19:55 

az a furcsa, hogy a “fémrács” benne van a homokkőben azaz úgy tűnik, hogy úgy lett homokkő, hogy ez a rácsozat bele volt süllyedve. A homokkő úgy alakul ki, hogy a homok nagy nyomáson (víz alatt vagy a földben jó mélyen) sokmillió év alatt cementálódik. ehhez még jöhet a jó öreg termálvíz némi vulkánosság, kvarcképződés szintén a nyomás hatására. A hematit meg asszem vasérc, szóval még az is. A nagy kérdés, hogy egy ilyen szabályos szerkezettel mi történne azalatt a pár tíz, százmillió év alatt. Ebben nincs tapasztalat. De találtak már állítólag szénbányában is beagyazódott fémedényt, sőt oroszok csákányt stb:) szóval gyanús ez nagyon:) homokkövet is lehet gyártani szerintem:)

 24. Wise Lady — 2015-10-16 15:54 

Köszönöm a kommentek sorszámának módosítását. Így már jól áttekinthető lesz. A fordított időrend jó ötlet volt.

 23. becsuszoszereles1k — 2015-10-16 15:17 

@raggadoob:

Dehogynem! Csak nem hoztuk szo’ba (eddig).

 22. raggadoob — 2015-10-16 11:36 

Úgy látom, senki nem vette még észre a nyilvánvalót: Dávid-csillagok vannak a mintázatba rejtve….

 21. padi — 2015-10-16 09:31 

Karsztbarlangokban ritkán előfordul egy érdekes, kazettás mintázat, annak a kialakulására nagyjából van is magyarázat.

Link:
https://en.wikipedia.org/wiki/Boxwork

Hogy homokkőből hogy alakulhat ki ilyesmi, ahhoz nemigen tudok hozzászólni. Esetleg annyit, hogy amennyiben hirtelen hőhatásra alakult volna ki, akkor annak a nyomait (megolvadt, üvegessé vált kvarchomok) egy végzős geológushallgató is ki tudja mutatni.

 20. innercircle — 2015-10-16 08:24 

Ez egy gráf, ami azt ábrázolja, hogy a Prehisztorik VB selejtezőjében hogyan kell a csapatoknak körbeverniük egymást ahhoz, hogy a Pannon Rontószauruszoknak még matematikai esélyük maradjon a pótselejtezőre. Aztán a Fennonszarmáciai Raptorokat ugyan elkerülték, de a Tethys Dodóktól is négyet kaptak.

 19. weelma1 — 2015-10-16 08:00 

@csuuzlee: Somogydöröcske lesz az! 😀

 18. csuuzlee — 2015-10-15 18:23 

Első bekezdés vége:

“hiánya néztem negyven percen keresztül a guglitérkép műholdas verzióját).”

Amúgy terepjáró guminyoma, amin mások is áthajtottak.
250 milla évvel ezelőtt ott volt Somogybabod.

 17. djatlov — 2015-10-15 13:49 

Lehet, Shakespeare valójában idegen volt és ez egy könyvtári könyv, ami ide esett le az űrhajójáról. És amikor lejött érte, akkor azt gondolta, hogy lefordítja ennek a sok hülyének itt, hadd gondolkodjanak egy kicsit. Szóval akkor ez egy Shakespeare összes…valamilyen nyelven.

 16. weelma1 — 2015-10-15 10:19 

@norniron: A romkocsmát kihagytad!

 15. gigabursch — 2015-10-15 08:23 

@Wise Lady:
Ezt Tiborunak kell címezni!

MAgam is ezen a véleményen vagyok.

 14. becsuszoszereles1k — 2015-10-14 18:47 

@norniron:

Nagyon igaz! @djatlove’ is jo otlet, amirol meg az jutott eszembe, hogy kicsit konteosabb legyen, hogy ez a ko” nem mas, mint egy nephilim hosszubelyegzo!

 13. Wise Lady — 2015-10-14 15:50 

Ez nagyon rossz ötlet volt, hogy a hozzászólásokat fordított időrendbe állítottátok, de a sorszámozás maradt fentről lefelé, így a legutolsó komment az 1-es, az utolsó előtti a 2-es stb.
Így persze egy kommentnek mindig változik a sorszáma, ha érkezik egy új. Követhetetlen lett.

 12. djatlov — 2015-10-14 15:26 

És ami a legkézenfekvőbb, avagy nomen est omen: óriás gofrisütő forma hatalmas indiánlakodalmakhoz?
Hm?

 11. norniron — 2015-10-14 14:52 

Ez egy dinoszaurusz művész által alkotott absztrakt installáció. A címe: “A lét üressége és az egzisztenciális válság a modern, városi, lecsúszott brontosaurus értelmiségiek világában”

 10. Aborepi Majom — 2015-10-14 12:52 

@outatime:

Háát… elképzelem, ahogy ezt a leszállótalp mintázatot leviszik a Proxima Centaurin a CNC műhelybe, hogy na ezt kéne nagyban, extrém hő- és kopásálló anyagból… 😀 Szerintem teszőleges fajú műszaki szaki sokkal szabályosabb geometriai mintát faragna, mert azt sokkal egyszerűbb. Ha meg növeszti, akkor inkább olyan lenne, mint a csontok belseje, nem volnának párhuzamos élek a mintában.

Ennek a cikknek a végén idézik egy geológus magyarázatát:

http://martinjclemens.com/the-waffle-rock-what-the-heck-is-it

Kb. és hevenyészve: Egy homokkő réteg gyűrűdott fel 4 rétegben, mint a hájastészta, innen a párhuzamos élek. A rétegek maguk repedezettek, innen a haránt vonalak. A repedéseket utóbb vasérces üledék töltötte ki, ami jobban bírta kopást, mint a homokkő, innen a mélyedések.

 9. outatime — 2015-10-14 04:11 

nos, ha ez termeszetes dolog akkor Dolly Buster es Kelemen Anna minden testresze is az.

Forro urhajo test also resze?

talan…..

 8. becsuszoszereles1k — 2015-10-14 00:44 

Ugy jarunk majd ezekkel a lyukakkal is, mint a cajamarquillai üregekkel.
*

Szerintem ez egy, anno a melybe sullyedt halaszhalo, amelyrol kesobb lehuzodott a tenger -, de minek…

Matyohimzes kinagyitott reszlete, a Sziriusz bejaratara tajolva…
Makrame makro’ – egyarant megtekintheto az Akropoliszrol es Brusszelbol…

Eredeti arab belteri epulet-ornamentika, amelynek munkalatait fel kellett fuggeszteni a “Szokeveny” forgatasa miatt a Potomac folyóra epitendo mostani gát és víztározó építkezes miatt…

 7. shark300 — 2015-10-13 21:05 

Itt elég sok kép van, mind a már említett “boszniai piramisok” környéki szabályos kő-alakzatokhoz hasonló képekkel, de ott van köztük a Waffle Rock is: http://irna.lautre.net/Tout-ce-que-la-nature-ne-peut-pas-43 Több kép a Marson készült, ami egyértelmű bizonyíték arra, hogy onnan származunk (vagy a Szíriuszról) 🙂

 6. Aborepi Majom — 2015-10-13 17:34 

Majom vagyok, nem geomókus, szóval csak tippelek, de szerintem természetes formáció. Két folyamatról tudom elképzelni, hogy ilyet létrehozhat:

1. Erősen gázos, nagy méretű és nagy belső nyomású buborékokkal megszilárdult bazaltos láva, amit utólag valami gleccser síkra csiszolt, és aztán víz alatt meszes üledékkel feltöltődött.

2. Fagy által létrehozott repedések, amikben meszes üledék rakódott le, és szilárdult meg. Később az egészet homogén üledék fedte le. (A rács ugye eredetileg vízszintesen állt.) Hasonlóról képeket lehet látni ennek a wiki cikknek a végén:

https://en.wikipedia.org/wiki/Permafrost

Segítene a rácsozat anyaga, hogy vulkáni vagy üledékes kőzetből van-e. Színe alapján az utóbbi, és akkor inkább a fagyos verzió játszik.

 4. gigabursch — 2015-10-13 08:30 

Nekem természetesnek tűnik, de minden egyéb elképzelést szívesen fogadok.

Értelemszerűen a természetes kialakulást sem tudom megindokolni.

Mindenesetre érdekes és tetszik.
Köszönöm.

 3. innercircle — 2015-10-13 08:06 

Ez egy várostérkép; valaki megunta hogy a gyerek mindig elszakítja, meg elveszti, és csinált egy strapabírót, ami mindig szem előtt van.

 2. ahmet — 2015-10-13 05:41 

Annyira nem szabalyos. Ok, van par szepen kiosztott parhuzamos, de az azert annyira nem kulonleges. Kicsit kaotikusabb vonalakkal ugyanaz:
https://goo.gl/photos/aFuuEGwjtGpCJJph8

 1. déjvid — 2015-10-12 22:35 

A boszniai piramisok környékén a “tökszabályos” kő-alakzatok sem téglák, hanem “úgy tört a kő”, illetve a tenger alatt is van néhány elsüllyedt út vagy fal, ami szintén “véletlenül alakult ki” – tehát ezzel az erővel naná, ez is természetes képződmény 😀

Amúgy meg általában úgy működik az akadémikus (történet)tudomány, hogy ami nem illik a paradigmába, az tudománytalan, tehát elvetik; lehet, ha egyszer összegyűjtenék, amit száz év alatt tudománytalannak bélyegezve kidobtak, lehet elég lenne egy paradigmaváltáshoz… 🙂

RSS feed for comments on this post.

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

 • Legutolsó hozzászólások

  Tartalom

  CímDátum
  Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
  Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
  Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
  Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
  Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
  Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
  Michael Jackson-konteók2017-05-20
  Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
  Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
  Lindbergh-konteók2017-02-26
  Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
  Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
  A BCCI-sztori2016-11-04
  Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
  Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
  Wałęsa-konteók2016-08-21
  Posztajánló: Porton Down2016-08-15
  Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
  Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
  Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
  Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
  Hindenburg-konteók2016-02-26
  Bruce Lee halála2016-02-14
  Opus Dei2016-01-23
  Alapítvány-konteók2015-12-19
  Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
  Furcsa történetek 2.02015-11-29
  Shakespeare-konteók2015-11-12
  Frigyláda-konteók2015-10-22
  Per “Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
  Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
  Menekült-konteók2015-07-14
  Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
  Miss Liberty-konteók2015-06-22
  Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
  Glenn Miller eltűnése2015-04-08
  Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
  Furcsa történetek 1.02015-03-23
  Bob Marley halála2015-03-14
  New Coke – konteók2015-03-02
  Sid Hurwich időgépe2015-02-22
  Alan Turing2015-02-10
  Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
  Halál Chappaquiddickben2015-01-26
  Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
  A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
  Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
  Konteókönyv-felmérés2014-12-01
  Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
  John Titor története2014-11-19
  Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
  Fort Knox2014-10-23
  Estonia-konteók2014-09-29
  Rudolf Hess története2014-09-22
  Kurt Cobain halála2014-09-09
  Eilean Mór rejtélye2014-08-18
  Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
  Gyíkember-konteók2014-06-12
  A Kovács Béla – ügy2014-05-23
  Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
  Georgia Guidestones2014-05-03
  Elisa Lam halála2014-04-15
  Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
  Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
  Magic Johnson – konteó2014-03-12
  Challenger-konteók2014-02-13
  Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
  Cicada 33012014-01-06
  Cajamarquillai üregek2013-11-27
  A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
  Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
  Google-konteók2013-11-03
  A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
  Katrina-konteók2013-10-11
  A denveri repülőtér2013-09-27
  Haszbara-konteók2013-08-25
  Génmódosítás-konteók2013-07-08
  Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
  Konteónak indult…2013-06-09
  Az X bolygó2013-04-27
  Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
  Náci repülő csészealjak2013-03-22
  D. B. Cooper története2013-02-19
  Egy pápa lemondása2013-02-11
  A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
  Eltűntek2013-01-18
  Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
  Anjikuni-rejtély2012-12-11
  Szent Malakiás próféciái2012-12-03
  Jövőbelátás-konteók2012-11-21
  Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
  Mátrix-konteók2012-10-28
  Elbert János halála2012-10-19
  Bohemian Grove2012-09-26
  Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
  A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
  Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
  A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
  Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
  Olof Palme halála2012-05-16
  A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
  Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
  Jörg Haider halála2012-03-14
  Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
  A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
  Szcientológia-konteók2012-02-07
  Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
  Népszámlálás-konteók2011-11-12
  EU-konspiráció2011-11-12
  A Djatlov-incidens2011-11-12
  Fluorid-összeesküvés2011-08-19
  Breivik-merénylet2011-07-25
  A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
  Patton tábornok halála2011-05-12
  Skull & Bones2011-04-19
  Réztekercs-konspiráció2011-04-12
  AIDS-konspiráció2011-04-11
  Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
  Moszkva és a csecsenek2011-04-08
  Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
  A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
  Globális felmelegedés2011-04-05
  A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
  Kilenc/tizenegy2011-03-30
  A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
  Kelly doktor halála2011-03-28
  Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
  Az arab világ forradalmai2011-03-23
  Martin Luther King halála2011-03-22
  Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
  Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
  A USS Liberty megtámadása2011-03-17
  Jézus-összeesküvés2011-03-16
  Ajánló – linkek2011-03-15
  HAARP-összeesküvés2011-03-14
  Chico halála2011-03-11
  JFK – 2.02011-03-10
  JFK – 1.02011-03-10
  Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
  Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
  Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
  Gagarin-konteók2011-03-04
  Cigánygyilkosságok2011-03-04
  Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
  Vérvád-konspiráció2011-03-03
  A Council on Foreign Relations2011-03-02
  A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
  Atlantisz-konteók2011-03-01
  Nagy német adókonteó2011-02-28
  Illuminátusok2011-02-28
  Ajánló – filmek2011-02-26
  Az Elvis-legenda2011-02-25
  Tunguzka-rejtély2011-02-24
  Nikola Tesla 2.02011-02-23
  Nikola Tesla 1.02011-02-23
  Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
  A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
  Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
  A főtitkár halála2011-02-21
  Nácik aranya2011-02-19
  ODESSA2011-02-18
  A romániai “forradalom”2011-02-18
  Templomosok2011-02-17
  A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
  WikiLeaks-konteók2011-02-15
  A Voynich-kézirat2011-02-15
  Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
  Mormon-összeesküvés2011-02-14
  Szabadkőművesek 2.02011-02-13
  Szabadkőművesek 1.02011-02-13
  Bilderberg-konteók2011-02-13
  Men in Black2011-02-12
  UFO-konspiráció2011-02-11
  Jim Morrison halála2011-02-11
  Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
  Roswell és az M-122011-02-09
  Bermuda-háromszög2011-02-09
  Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
  Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
  Népek Temploma2011-02-08
  Egy pápa halála2011-02-08
  A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
  A “tökéletes katona”-projekt2011-02-07
  A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
  A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
  Beatles-konteók2011-02-05
  John Lennon halála2011-02-05
  Philadelphia-kísérlet2011-02-04
  Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
  Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
  A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
  A Seuso-ügy2011-02-02
  Titanic-sztori2011-02-01
  Holdraszállás-konteók2011-01-31
  Marilyn Monroe halála2011-01-30

  Innen jöttök