2011-02-07–11:00

A „tökéletes katona”-projekt

Az emberiség történelmének valamennyi politikai vezetője (a kőkorszaki szakiktól a sumérokon és a honfoglaló őseinken keresztül az összes, jól ismert huszadik századi tömeggyilkosig) arról ábrándozott, hogy egyszer csak olyan tökéletes katonák (esetleg civil bérgyilkosok) fognak a rendelkezésére állni, akik nem kérdeznek, nem ugatnak vissza, nincs ügyvédjük, nem tagjai a szakszervezetnek és csak a parancsokat teljesítik.

Mielőtt még Jean-Claude van Damme-ra gondolva elkuncognátok magatokat, felhívom a figyelmet, hogy a projekt nem Roland Emmerich agyában fogant meg először.

Idei első posztunk a kábítószerrel és hipnózissal programozott katonák és titkos ügynökök világába kalauzol minden visszatérő (és újdonatúj) olvasót.


A nagyszerű huszadik század bővelkedett olyan (többé-kevésbé közhasznú) gyilkosságokban, amelyek elkövetője vagy ismeretlen maradt, vagy olyan átlátszó módon verték rá a balhét, hogy még egy átlagos magyar bíróság is hezitálna, ha az illető bűnösségéről kellene döntenie. Csodálatos példaképünk és legnagyobb szövetségesünk, az Amerikai Egyesült Államok (és hősies hadserege) nem véletlenül kerül mindig szóba olyankor, amikor tisztázatlan és kétes körülmények között halálozik el az ember faj egy-egy kiemelkedő képviselője.

A titkosítási határidők lejártának, valamint pár tökös amerikai kongresszusi képviselő kitartó nyomozásának köszönhetően a világ érdeklődő 0,0002 tízezreléke már évek óta tisztában van azzal, hogy a második világháború óta az USA fegyveres és titkosszolgálati szervezetei a fejükön átbucskázva is megpróbáltak haladást elérni a kutatások/fejlesztések azon területén, amit mindközönségesen (és nagyon tudománytalanul) gondolatellenőrzésnek nevezünk.

A Chatter (Csevegő) projekt az amerikai haditengerészet kezdeményezésére indult 1947-ben, mert a US Navy illetékeseinek a fülébe jutott, hogy szovjet szövetségeseik egészen szép eredményeket értek el olyan vegyi anyagok felhasználásával, amelyek lenyelését követően az ember ellenállhatatlan kényszert érzett minden kérdésre az igazat válaszolni – márpedig ennél veszélyesebb fegyvert azóta se dolgozott ki senki.

A CIA sem akart lemaradni az izgalmasnak ígérkező témáról: 1949-ben elindítja a Bluebird (Kékmadár)) műveletet, ami később az Artichoke-ba (Articsóka) lényegül át, s amelynek a különleges, mindenféle kotyvalékkal és pszichológiai ráhatással megerősített kihallgatási módszerek tanulmányozása volt a fő célja. Az öltönyös fiúk nagyon komoly napi- és szakértői díjakat fizettek egy John Mulholland nevű „mágusnak” (itt jobbra; olyan lehetett, mint napjaink Uri Gellere, csak sokkal komolyabban vették), aki 1953-tól kezdve kidolgozta azt a programot, amit később „A mandzsúriai jelölt” kódnéven illettek még Langleyben is. A lényege az volt, hogy egy totális agymosáson átesett, tisztára sikált memóriájú, emlékek nélküli embert fel lehet tölteni olyan új (de számára réginek, tehát eredetinek ható) emlékekkel, amelyek következtében ez az illető valóban úgy machinálható, mint egy programozott robot.

Az Articsókából a hatvanas évek elejére MK-Ultra lesz (legalábbis fedőnév szintjén), de a lényeg nem változik: amerikai katonák (és civilek) százai kapnak beleegyezésük nélkül olyan vegyi anyagokat (az LSD az enyhébbek közé tartozott), amelyek hatására nemcsak anyagcseréjük változik meg, hanem agyi folyamataik is. Hogy átérezzük az MK-Ultra jelentőségét: 1955 és 1969 között évente a CIA költségvetésének közel nyolc százalékát erre a projektre áldozták, ami – ugyancsak évente – több százmillió (akkori!) dollárt jelentett.

Hivatalosan azzal indokolták az elképesztő összegeket, hogy ki kell szűrniük azokat az amerikai hadifoglyokat, akik hónapokat, esetleg éveket töltöttek kínai vagy koreai hadifogságban, s akik olyan agymosáson mentek keresztül kommunista vallatóik részéről, hogy az USA-ba történt visszatérésüket követően bármikor „aktivizálhatóak” és akár gyilkosságok, akár öngyilkos merényletek elkövetői is lehetnek, amelyek célpontjai az USA politikai és katonai vezetői.

Persze a háttérben azért arra is odafigyeltek, hogy ne csak az ellenséges kémek agymosását tudják feltérképezni és kimutatni, hanem – ha a Haza érdekei úgy kívánják – a sajátjaik memóriáját is ki lehessen tisztítani és újratölteni; gondoljátok csak el, milyen kényelmes dolog biztonságban tudni a roppant titkos terveidet, hiszen az esetleg lebukott embereid még kínzások hatására sem fogják elmondani a nagy okosságokat – ha egyszer ezeket kitörölték az agyukból és helyettük mondjuk a Micimackó szövege, a pulykakakas-here pörkölt receptje vagy a Jelenések Könyve van rögzítve azokon a tekervényeken.
Az MK-Ultra évei alatt a szűk keresztmetszetet mindig is az alanyok jelentették. Mégiscsak az ötvenes-hatvanas években, az Egyesült Államokban voltak, ahol (egyesek legnagyobb sajnálkozására) nem lehetett kimenni a rabszolgapiacra és készpénzért bevásárolni egészséges férfiakat és nőket, akikből aztán laboratóriumi kísérleti állatokat csinálnak. A CIA első körben saját embereihez nyúlt, akiket prémiumokkal, előléptetésekkel és más előnyökkel próbált meg rábírni, hogy vegyenek részt holmi „ártatlan, de a Haza üdve szempontjából nagyon fontos, kommunistaellenes” kísérletekben. McCarthy szenátor meg a kezeit dörzsölte elégedettségében…

Miután a nagyon hülye/karrierista/félős [nem kívánt jelző törlendő] CIA-alkalmazottak elfogytak, a Cég – mint már annyiszor – a hadsereghez fordult, ahonnan (teljesen azóta sem tisztázódott ellentételezések és viszontszívességek fejében) több száz katonát kaptak, akik nagyon fegyelmezetten alávetették magukat a főként dr. Sidney Gottlieb (itt balra) által irányított biokémiai kísérleteknek (Gottlieb doktor egy bronxi vegyész volt, aki tíz évig irányította az MK-Ultra kémiai kísérleteit, s jelleméről csak annyit, hogy az őt jól ismerők szerint ő szolgáltatta a modellt a Stanley Kubrick-féle őrült tudós, dr. Strangelove megformálásához).

Amikor már katonából sem volt elég, a CIA fedőintézmények alkalmazásáról döntött.

Fedőintézményeknek nevezzük azokat a vállalkozásokat, cégeket, amelyek mögött egy-egy rendvédelmi vagy titkosszolgálati szervezet van, s amelyek fő célját nem a hivatalos tevékenységi körben leírtak jelentik, hanem az őt létrehozó szervezet feladatai. Nos, a CIA létrehozott egy pár bordélyházat és callgirl-hálózatot, mint fedőintézményt, ahonnan zsarolás útján toborozta az MK-Ultrához az új alanyokat.

„Részt veszel egy ártatlan és hazafias  orvosi kísérletben, vagy ezeket a fotókat és/vagy hangfelvételeket elküldjük a feleségednek / egyházadnak / iskoládnak / főnöködnek?”

Kevesen voltak, akik erre az alternatívára a második opciót választották.

Gottlieb munkásságát leginkább akkor tudjuk elképzelni, ha mondjuk  Hieronymus Bosch képi fantáziáját keresztezzük Idi Amin tábornok gyöngédségével. Távolról sem legdurvább kísérletei során az alanyokat hipnotizálták, majd LSD-t (esetleg ketamint, pszilocibint, heroint, szkopolamint és/vagy meszkalint, a szerencsésebbeknek alkoholt és füvet) adtak, ezt követően elektrosokkok, jeges víz, alvásmegvonás, esetleg kisebb-nagyobb sugárdózisok, netán szélsőségesen alacsony vagy magas légnyomás következett, majd a legpechesebbek egy kis lobotómiát is kénytelenek voltak elszenvedni.

Hogyan is szól az USA himnusza? The land of the free and the home of the brave! A szabadok földje, a bátrak otthona. Hát igen, az.

Voltak, akiket napokra süketkamrába zárt (tudjátok, egy olyan kis szoba, ahová semmi, de tényleg SEMMI külső inger nem jut be: sem hang, sem fény, sem illat, sem íz, semmi).

Ne lepődjünk meg hát azon, hogy több alany elhunyt, jó páran öngyilkosok lettek (például egy Frank Olson nevű orvostársa is (itt balra); habár lehet, hogy őt pont meggyilkolták), sokan megtébolyodtak – Gottlieb pedig élte világát és rendszeresen felmarkolta a CIA-pénzeket.

Nemcsak ezek a gonosz gumitalpú titokzatos szolgák voltak ám ilyen elvetelmültek; a US Army vegyvédelmi csapatainak főnöke, William Creasy vezérőrnagy (itt jobbra lent)  1961-ben nyugodt lelkiismerettel jelentette ki egy szakmai konferencián,hogy ami őt illeti, veleszületett embersége, valamint vallásos neveltetése tiltakozna az atomfegyver bevetése ellen, s helyette tisztelettel azt ajánlaná a vietnámiak ellen harcolóknak, hogy mérgezzék meg az indokínai folyókat és a települések ivóvíz-hálózatát sok-sok kábítószerrel.

Noha bizonyíték nincs rá, konteósok állítják, hogy Robert Kennedy és John Lennon meggyilkolásában is egykori ultrások vettek részt, és nem rajtuk múlt, hogy a Fidel Castrónak szánt mérgezett szivarok és egyéb nyalánkságok végül nem érkeztek célba. Gottlieb még Patrice Lumumbának is összeállított egy mérgezett fogkrémes tubust, amit aztán a biztosabb eredményt hozó kivégzőosztaggal helyettesítettek.

Kísérleteztek a gondolatolvasással, a távbefolyásolással, a teleportációval és a telepátiával is, de amikor 1973 januárjában a CIA illetékesei nagytakarítást rendelnek el az MK-Ultra irattárában, a dossziék 95 százalékát (körülbelül 300 ezer oldalnyi aktát) megsemmisítik – legalábbis az erről szóló jegyzőkönyveket mutatták be annak a kongresszusi vizsgálóbizottságnak (a Church-, majd a Rockefeller-bizottságnak), amely 1975-ben elkezdett szaglászni a CIA szemétdombja körül. Gerald Ford 1976-ban elnöki rendeletben tiltotta meg valamennyi amerikai állami szervnek a „gondolat-ellenőrzéssel” összefüggő minden további kutatást.

A hazafiasabb amerikai konteósok természetesen nem tudták elfogadni, hogy honfitársaik maguktól képesek lennének olyan és akkora disznóságokra, mint amilyenek és amekkorák az MK-Ultra művelet során bebizonyosodtak. Csakis külső szereplő, vagyis külföldi lehetett a háttérben, minimum felbújtóként – mondták, és máris rámutattak Josef Mengele doktorra, a nácik fehérköpenyes tömeggyilkosára, akit – szól a teória – a második világháború után, a Paperclip (Iratkapocs) fedőnevű nácikimenekítési művelet során hoztak az USA-ba. Mengele azzal a feltétellel kapott menedéket az USA-ban, hogy minden addigi kísérlete dokumentációját átadja a CIA-nek (azaz akkor még az OSS-nek), és a továbbiakban is feltétel nélkül együttműködik az amerikai hatóságokkal. Máskülönben választhat, hogy kinek adják ki: a szovjeteknek, a lengyeleknek vagy a zsidóknak.

Ezen barátságos szavak után Mengele állítólag nem is kért gondolkodási időt, amit valahogy meg is tudok érteni.

Mengele aztán egészen 1978 nyaráig élt az Államokban (közelebbről a Montauk-szigeten), s amikor nyilvánvalóvá vált, hogy egyfelől mindent átadott, amit tudott, másfelől pedig a gyógyíthatatlan betegsége is kiderült, akkor gyorsan elvitték Paraguayba, ahol pár hónapra rá meg is halt.

A témába vágó összeesküvéselméletek másik kedvelt hívószava tehát a Montauk-sziget, illetve a Montauk-fiúk. Lássuk, mi is ez.

A montauk egy indián törzs volt, akik a 19. század közepéig a mostani New York állam Suffolk megyéjében éltek, a long islandi szigeten. A közvélekedés szerint a második világháború után az amerikaiak erre a szigetre telepítették át a teljes náci tudományos értelmiség színe-javát (már akire nem a ruszkik tették rá a kezüket). A hetvenes években ugyancsak ide húzódtak vissza a CIA tudományos-műszaki igazgatóságának azon munkatársai, akik továbbra is az olyan elvontabb, misztikusabb és ezoterikusabb területekkel akartak foglalkozni, mint például a parajelenségek. Innen nem messze zuhant le a TWA 800-as járata (amiről szintén be fogunk számolni egyszer), s errefelé vélték felbukkanni látni jó pár percre 1983-ban a Philadelphia-kísérlet hajóját, az Eldridge rombolót.

A Montauk-fiúk pedig nem mások, mint a náci fajelmélet bázisán, genetikai alapossággal „kitenyésztett” katonák, akik csak abban különböznek a hétköznapi embertől, hogy agyuk – egy winchesterhez hasonlóan – tetszés szerinti gyakorisággal törölhető és újraírható. A fiúk (akikből évente átlagosan 50-100 darabot hoznak létre 1976-1977 óta) különféle kínos és kényes állami megrendelésekhez kellenek, de az USA kölcsön is szokott adni párat a legközelebbi szövetségeseinek – hiszen a feltöltött programtól függően ezek a srácok bármilyen nyelvet, kultúrát, ismeretanyagot és hátteret el tudnak sajátítani napok alatt. Sokan közülük hétköznapi emberekként (mérnökök, orvosok, újságírók, rendőrök, katonák, bloggerek) élnek, mindaddig, amíg az alvó programjuk szerint nem lesz rájuk szükség valahol, valamikor.

Egy lelkes Montauk-hívő a hetvenes években még azt is elterjesztette, hogy nem nácik, hanem egyenesen földönkívüliek bázisa van a sziget északi csücskében; ezeket maga az USA kormánya telepítette volna oda, hogy szem előtt legyenek és a technológiájukért cserébe ideiglenes menedéket kaptak (az anyabolygójukról pont egy atomkatasztrófa miatt kellett elvándorolniuk).

A konteósok tényként kezelik, hogy az „Unabomber” néven hírhedtté vált Theodore Kaczynski az MK-Ultra kísérletsorozat alanya volt, akárcsak Ken Kesey író (Száll a kakukk fészkére), Allen Ginsberg költő vagy Timothy Leary pszichológus, művész és az LSD pápája, sokak kedvence.

Ennek az összeesküvéselméletnek vannak nagyon-nagyon szórakoztató vetületei is. A hetvenes-nyolcvanas évek Amerikájában átlagosan kéthetente bukkant fel egy-egy szőke, kékszemű, nagymellű leányzó, aki szent esküvéssel állította, hogy ő a CIA különlegesen titkos programja alanyaként éveken keresztül szexrabszolgaként szolgált, de csak azért, mert különféle vegyszerek adagolásával megfosztották szabad akaratától és minden reggel újraírták az agyát.

Igen, az agyát. Feltételezem, hogy a Ctrl-Alt-Del után 30 másodperc elég volt.

Szóval ezek a leánykák kivétel nélkül társultak egy-egy újságíróval, akivel közösen (khm) írtak egy-egy 600-800 oldalas könyvet arról, hogy melyik politikus, magas beosztású katona vagy más közéleti szereplőnek dobták oda őket időről időre a CIA-s fiúklányok.

Azoknak, akik vevők az ilyesmire, ajánlom Cathy O’Brien oldalát. Cathy (aki sajnos már jócskán túl van első virágzásán) többek között Ronald Reagan, az öreg Bush, valamint Hillary Clinton (igen bizony; NEM Bill, hanem Hillary!) szexuális kényszerjátszótársa is volt – ő legalábbis erre emlékszik…

Ápdét: úgy tűnik, a CIA-nél is vége a felelőtlen játszadozás időszakának.

És ha úgy érzed, a te fejedbe is ültettek valamit, esetleg te tetted ezt felebarátoddal, de már megbántad: kukkants be ide, könnyebbülj meg, majd oszd meg velünk is élményeidet!

 

Kategória: EgyébCímkék: , , ,

66 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 66. albu — 2022-07-31 14:06 

Pont a témában nézek egy sorozatot:
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07Z5VNPGW/
Treadstone
Season 1 (16)
6.9
2020
From the world of Jason Bourne, agents across the globe are „awakening” to resume deadly missions.
Starring Jeremy Irvine, Brian J. Smith, Michelle Forbes
Genres Action
Subtitles English [CC], Deutsch
Audio Languages English, English [Audio Description]
Season 1 included with Prime

Mondjuk az Absentia durvább volt. Széles körben forgalmazzák, megy a beszoktatás : )
https://www.amazon.de/-/en/dp/B08BYYTP1L/
Absentia
Season 1 (800)
7.2
2018
After being declared dead in absentia, an FBI agent must reclaim her family, identity and innocence when she finds herself the prime suspect in a string of murders.
Starring Stana Katic, Patrick Heusinger, Ralph Ineson
Genres Suspense, Drama
Subtitles
English [CC], Deutsch, العربية, বাংলা, Čeština, Dansk, Ελληνικά, Español (Latinoamérica), Español (España), Suomi, Filipino, Français, עברית, हिन्दी, Magyar, Indonesia, Italiano, 한국어, मराठी, Bahasa Melayu, Norsk Bokmål, Nederlands, Polski, Português (Brasil), Português (Portugal), Română, Русский, Svenska, தமிழ், తెలుగు, ไทย, Türkçe, 中文(简体), 中文(繁體)
Audio Languages
English, English [Audio Description], Deutsch, Español (España), Italiano, Español (Latinoamérica), Polski, Português, Français, Русский

 Visszajelzés65. A torontói jegyzőkönyvek - Tudatos Társadalom — 2018-02-06 18:25 

[…] folytatott, s az emberi gondolkodást és érzelmeket befolyásoló orvosi kísérletek (lásd még a tökéletes katonákról szóló posztunkat), a híres (talán többek által ismert) Blue Beam fedőnevű tervezett műveletsorozat, amit a […]

 64. petiba — 2016-01-12 22:30 

Elolvastam a pulykaherés linket, csak hogy végigfőzzem magamban, álátiboru.

Egy apró technikai bakit javasolnék helyrebillenteni, herét, „haltejet”, ikrát élve nem vagdosunk, csak főve 🙂
Merhogyugyehogy hártya tartja össze a cuccost, és a korai terrorra „kifordul” magából. Se kemény, se ízetlen nem lesz egyben hagyva, max túl nagy az apró asszonyi ajkaknak, de akkor főzés után még mindig lehet megfelelő méretűre fargicsálni. Mármint a herét XD

 63. theodorus — 2015-11-16 13:20 

: ))
A hozzászlóásokban nem merült fel, de lehet egyébként máshol már igen, de mindenképpen kihagyhatatlan, hogy a JEDI programról is szó legyen itt. : D

Erről készült egy film is, s a benne elhangzottak túl nyomó része igaz is. 🙂 Röhögöni mindenképpen lehet rajta. 😀
Kecskebűvölők (The Men Who Stare at Goats)
http://port.hu/kecskebuvolok_the_men_who_stare_at_goats/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=107220&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2

És egy cikk, mely nem egészen illik ide, de érdekes lehet:
http://mno.hu/atutazo/pszichologusok-a-kinzokamrakban-1264551

 Visszakövetés62. Related Site — 2015-07-28 22:22 

Related Site

A “tökéletes katona”-projekt « Konteó

 61. rdos — 2013-09-26 07:13 

@tiboru: Igazad lett, nagy a csönd, nincs leleplezés.

Hogy is írta a „leleplező”?

„De vissza Connors-hoz, aki azzal fenyegetőzik, hogy ha a védelmi minisztérium hétfőig nem tesz töredelmes beismerést a közvélemény előtt, akkor nyilvánosságra hozza a tulajdonában lévő bizonyítékokat.”

Na jó, de melyik hétfőre gondolt? 🙂

 60. rdos — 2013-09-23 09:30 

@tiboru: Azthiszem öregszem, vagy mi a szösz. Szerintem ez nem is konteó. Összehasonlítva a mai fiataloknak készült zenés klipeket az olyan klasszikusokkal, mint pl W.A. Mozart, nem is marad kétsége, még egy kezdő konteósnak sem. 🙂

 59. rdos — 2013-09-23 09:25 

@SLC: Ki korán kel, aranyat, akarom mondani aranyos konteó témát lel.

 58. tiboru — 2013-09-21 15:08 

@rdos:

🙂

Na, majd meglátjuk azt a brutális leleplezést!

 57. SLC — 2013-09-21 14:39 

@rdos: ezt én akartam 🙂

 56. rdos — 2013-09-21 11:37 

Idéztek Tiboru!

„Brutális leleplezés jöhet hétfőn
Címkék: konspiráció

Az Edward Snowden ügy után elképzelhető, hogy egy újabb szivárogtató bukkant fel, ezúttal az amerikai védelmi minisztériumból.

Robert Connors állítólag az amerikai védelmi minisztériumban dolgozik, és a napokban töltött fel egy drámai hangvételű videót a Youtube-ra.

Állítása szerint egy olyan szupertitkos programban vett részt amelynek a célja az afro-amerikai, illetve a városi fiatalság manipulálása a zene segítségével.”

Forrásom:
http://sorkoz.blog.hu/2013/09/21/brutalis_leleplezes_johet_hetfon

 55. tiboru — 2013-01-28 09:32 

@rebecca71:

Szia, légy üdvözölve!

Cathy O’Brien emlékei kicsit olyanok, mintha valaki az álmairól beszélne: elvileg bármit mondhat, nem lehet cáfolni valakinek az emlékeit, maximum tagadni 🙂 Pláne, ha ez a valaki ügyesen úgy „emlékezik”, hogy a szubjektív beszámolókba bele-belesző ténymorzsákat…

És köszi az elismerést.

 54. rebecca71 — 2013-01-27 10:23 

A Tudatmódosítás c. neten is megtalálható Drábik János által megirt történet tárgyalja Cathy O’Brien „emlékeit”. Mennyire szavahihatőek ezek az emlékek? Azonkivül, h. hirverés meg pénz, van-e valamennyi valóságalapja? Többek között az emberkisérletek után kutatok, igy jutottam ide. Nagyon tetszika stilusod, meg a témák is. Szóval, köszi.

 53. exgumitalp — 2012-10-24 19:44 

A Zabhegyező szerintem egy maximum középszerű kalandregény.
Van egy olyan gyanúm, hogy puszta reklámcélból lett belekeverve a JFK gyilkosságba. Gondolom a Salinger rajongók dobták be ezt a konteót. 🙂

 52. paracelsus — 2012-10-24 17:02 

Állítólag Oswald a Zabhegyezőt olvasta, mielőtt megölte volna Kennedyt (már ha ő tette). Nemrég elolvastam magam is J.D. Salinger könyvét… de semmi különös. Nem hallok hangokat, nem vettem puskát, a tankönyvraktárba sem akarok felmenni.
Fenébe… akkor nem vagyok szuperkatona?

 51. Niki — 2011-02-19 21:16 

Bizony, Drábik a Leleplezőben írt erről egy döbbenetes cikket!

 50. Mitra — 2010-06-30 11:56 

@Lilienfeld: „Mikor lesz poszt Dr. Drábikról, a konspirációs teóriák magyar pápájáról és doyenjéről, hagynemondjam iskolateremtőjéről?

A szerencsétlen, valóban megőrjített és tönkretett áldozatokat sajnálom nagyon, akiket az ilyen retardált majmok lejáratnak.”

A magam részéről bő 10 éve foglalkozom a témákkal amelyeket Drábik János is boncolgat, rengeteg kiváló külföldi szakirodalmat alapul véve.

Megjegyzésedből látszik, hogy egyszerűen közöd nincs az egészhez és valami részigazság rabja vagy, ami viszont meggátol az összefüggések átlátásában…

 49. rebeka rokifeller — 2009-05-30 21:45 

A net tele van egyébként olyanokkal, akik azt állítják magukról, hogy „mind control” áldozatok. A youtubeon láttam egy-két ilyen videót, ahol amerikai arról beszélnek (többnyire katonák családtagjai), hogy hogyan kínozzák őket az agyukon keresztül, mikrohullámú sugárzás meg elektromos nemtommi a kulcsszavak, vagy gondolatokat ültetnek a fejükbe, vagy hangokkal meg idegrángatásokkal kínozzák őket. Nyilván az egész teljesen science fiction, de akkor is húzósak a videók. Én utána rákerestem, és találtam egy csomó ilyen beszámolót (sok kínai van köztük és amerikai, de bőven van európai is). Sőt, már van „mind justice” csoport, már tüntettek brüsszelben is (igaz, nem voltak sokan). http://www.mindjustice.org/

Meg ez még egy egészen furcsa blog:

http://mindcontrolvictim.blogspot.com/

Picit más: közben a pasim mondja, hogy az eternal sunshine of a spotless mind c. filmben – az egyik témája a filmnek az emlékek kitörlése – is Montaukban találkoznak a főszereplők. ott mondjuk nincs szó mk-ultráról, de ezek szerint a forgatókönyvíró hallott róla 🙂

 48. tiboru — 2009-04-19 14:32 

@Kirani:

Köszi, maradj állandó olvasónk és terjeszd a blog jó hírét 🙂

 47. Kirani — 2009-04-19 13:24 

Kicsit késve találtam rá a blogodra, de pár nap alatt pótoltam a mulasztást! Szuper minden bejegyzés, és – bár közülük több közszájon forog – mindig olvasok valami újat. Grat, nagyon várom a következőket!

Érdekes volt ez a tökéletes katonás is, de nagyon feldobott, hogy említetted benne a TWA-800 esetét, na, azt NAGYON várom! Jó munkát!

 46. Konspirációs teóriák - A Népek Temploma-rejtély — 2009-03-07 11:27 

[…]height: 214px;” src=”http://konteo.blog.hu/media/image/Ultra/CIA_0.jpg” />Az egész egy CIA-agymosási kísérlet volt. John Judge[…]

 45. Super 64 — 2009-02-02 20:22 

Szovjet vonatkozáshoz javaslom Bogomolovtól a „44 augusztusában” c. alkotást. Néhol felbukkan benne valami tabletta osztogatása a muszkáknak, csak hogy jobban pörögjenek. Hmm…

 43. Fedor — 2009-01-15 11:31 

Hát még a az alapfilm, az Összeesküvés-elmélet is erről szól…

 42. Sickret Service (törölt) — 2009-01-11 16:27 

Most láttam a Bourne-ultimátum című filmet.

Az is erről a témáról szólt, maga Bourne is ilyen agymosott szuperkatona…

Hah, vajon mi lehet már a kezükben, ha engedték ezt a filmet megjelenni, ami így kimondja az igazságot?

😉

 41. ronnierocket — 2009-01-11 14:36 

Bizony, Kennedyt egy mk-s ölte meg. Azt kevesen tudják, hogy az agymosott tagokat egy, az agyukba ültetett implantátum segítségével irányították. Ahogy arról is kevesen tudnak, hogy ez a projekt már a XIX. század óta megy: egy agymosott ölte meg Lincolnt is. Persze a titkosszolgálatok rendelkezésére álló nanotechnológia akkor még nem volt olyan fejlett, ezért John Wilkes Booth-t egy, a koponyáján kívülre helyezett, az agyába távíródrótokkal becsatlakoztatott lyukkártyás számítógép segítségével irányították. Ezért viselt magas cilindert a merénylet közben, ami már persze nem szerepel a későbbi illusztrációkon.

 40. Non est volentis — 2009-01-11 14:02 

Nagyon jó poszt, meg ez az egész blog is. Én már várom az UFO-kat… 🙂

Amúgy nekem is felugrik a zöld kártyás reklám, hogy adjam meg az adataimat.

Ez is csak azért van, mert ŐK figyelnek, és tudják, hogy tudom, hogy ők tudják, hogy….

:DD

 39. Thaddeus Griffin — 2009-01-10 13:46 

Green Cardos cucc tényleg fura, nálam is mindig felugrik, de csat itt, lemilen, csurtuson nem, pedig asszem ugyanazok a widgetek vannak mindegyiken

 38. Eugenie Danglars — 2009-01-10 12:26 

nálam is van greencard, még a kezdetektől. :/

rettenetesen várom az új bejegyzést. 😉

 37. otvospeter — 2009-01-10 12:14 

Nagyon jó cikk, ismét.

De miért gyilkoltatta volna meg Lennont a CIA/kormány? Pláne akkor, amikor már régen nem volt befolyása a lázongó hippitömegekre?

 36. neménvagyok — 2009-01-10 09:24 

Most nem jött fel, köszi! :o))

Félve jegyeztem meg a dolgot, mert hótthülye vagyok a számítógéphez (is), de úgy látom mások is így jártak.

 35. tiboru — 2009-01-10 08:57 

@d.hardman:

Lehet, akkor nálad van a gond, futtatnod kéne valami trójait vagy mittudoménmit irtó programot…

Bermuda is lesz előbb-utóbb…

 34. tiboru — 2009-01-10 08:56 

@Stupidella:

Ha neked jó, akkor jó 🙂

Csak azt nem értem, hogy a lemilen is ott van a zászlós (igaz, ott részmunkaidőben), és ott nincs ilyen jelenség…

 33. d.hardman — 2009-01-10 08:37 

nekem még mindig felugrik a zöldkártya… lehet konteó ez is:)

tiboru, Bermuda-háromszög, eltűnt repülőgépszázad, Valentich-disappearance lesz majd? 🙂

 32. Stupidella — 2009-01-09 21:46 

@tiboru:

Most már úgy tűnik, jó.

Tényleg kár a zászlósért, az nekem is tetszett.

 31. tiboru — 2009-01-09 21:38 

Szóljatok, ha még mindig…

 30. tiboru — 2009-01-09 21:36 

@Stupidella:

Akkor törlöm a zászlós widgetet – pedig szerettem 🙁

 29. Stupidella — 2009-01-09 21:30 

Pár napja nekem is előugrál ilyen freelotto-s akármi, ha idelépek, de először azt hittem, nem innen ugrik fel, de most már biztos.

 28. Lilienfeld — 2009-01-09 16:41 

Nálam is van, az usagc.org adagolja

 27. Mentula — 2009-01-09 16:28 

Nekem is előugrik a disznaja.

 26. tiboru — 2009-01-09 15:15 

@g.i.:

Szia!

Hát ez meglepő… Más eddig nem jelezte, és én sem érzékeltem ilyesmit, noha három helyről, három gépről is netezek rendszeresen…

Utánanézek…

 25. neménvagyok — 2009-01-09 12:04 

Uraim!

Ahányszor belépek ebbe a blogba, feljön nekem egy új ablak, ahol gratulálnak, hogy részt vehetek egy amerikai green card sorsoláson, ha megadom az adataimat.

Ez annál is inkább fura, mert:

1. nem akarok Amerikába menni

2. a gépemen le vannak tiltva az előugró ablakok

Nem lehetne ez ellen tenni valamit, vagy kezdjek el összeesküvés elméletet gyártani a dologból?

 24. Mentula — 2009-01-08 18:35 

Ja és egy CIA ügynökkel volt egy szobában.

A Robert K. gyiloknál meg a Csupasz pisztoly folytatása villant be. Aki lőtt, annak a naplójában x+1-szer le volt írva, hogy „meg kell ölnöm Robert Kennedyt!” Emlékeztek: „Meg kell ölnöm a Királynőt!”. Ott az órával aktiválták az ultrást 🙂

 23. Mentula — 2009-01-08 18:31 

Nna, tegnap iccaka volt a NatGeon minderről egy egy órás anyag. Főleg Olson úr meggyilkolását, Gottlieb munkásságát, és R. Kennedy lelövését vesézték ki. Amolyan Blikkbe oltott natgeos bulvár stílben.

pl. állítólag egy CIA kézikönyvben a „hogyan öljünk meg valakit észrevétlenül” címszó alatt az áll, hogy a jobb szemöldöke fölé mért ütéssel kábítsuk el az illetőt, majd min. 20 magasról dobjuk ki egy ablakon. Namost Mr. Olson bár a hárára esett, jó nagy mokka volt a jobb szemöldöke felett, és kb. 20 m. magasból esett ki egy ablakon. Biztos van ilyen kézikönyv…

 22. tiboru — 2009-01-08 17:28 

@d.hardman:

Az úgy volt, hogy az „összeesküvéselmélet.blog.hu” foglalt volt (azóta sincs rajta semmi, de ez legyen az ottani bloggazda gondja), és kerestem valami más nevet, ami elég rövid és még én is észben tudom tartani 🙂

Bevallom, a „lemil” szó karrierje ihletett – innen is köszönet érte utólag is Zig Zagnak 🙂

Én a „teória” szót olykor bizony használom, és pont olyankor, amikor az „elmélet” túl komolynak tűnik – a „cinikus felhang” megérzésed tehát korrekt 🙂

 21. d.hardman — 2009-01-08 12:28 

ja, azzal lehet a gond, valszeg műmájer, fennhéjázó társaságban forogsz. szal nemtom az „elmélet” szó helyett a teória miért lenne jobb, vagy választékosabb, szerintem cinikus felhangja is van.

elképzelem, ahogy társaságban összeesküvéselméletek helyett konspirációs teóriákról beszélsz, betépve jót flesselnék rajta 😀

 20. radiris — 2009-01-07 22:50 

@d.hardman: „magyarul meg a teória kifejezést szerintem nem nagyon használjuk”

???

Lehet, hogy én forgolódok rossz társaságban, de abban bizonyhogy használjuk…

 19. d.hardman — 2009-01-07 17:43 

biztos volt már, meg itt off is, de aki ezt a „konteó” kifejezést kitalálta, hallotta már, hogy ejtik hogy „theory”?:D magyarul meg a teória kifejezést szerintem nem nagyon használjuk… amúgy jó a blog 🙂

 18. tiboru — 2009-01-06 23:22 

@rollerpig:

Köszi!

És ami késik, nem múlik 🙂

 17. rollerpig — 2009-01-06 23:10 

üdv

fantasztikus ez a blog, minden irás kellemes 10-20percet okozott:) Szívesen olvasnék egyszer egy magyarvonatkozású összeesküvéselméletről:)

aztán csak igy tovább!

 16. kvarcman — 2009-01-06 13:50 

mengele és gottlieb doktorok képeitől is kivert a víz… azért a fényképen is látszik, hogy ezek nem gyenge figurák… gottlieb ahogy a fejét tartja és az a lefelé irányuló „elmélázó” tekintet… mengelénél meg az „barátságos mosoly”…

nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés

 15. Before — 2009-01-06 10:33 

@mcst: Ezt a vágyat úgy ültették az agyadba!

 14. A.Laci — 2009-01-06 09:11 

Nagyon jóóó! Érdekes lenne többet tudni a téma távolkeleti megközelítéséről.

 13. tiboru — 2009-01-05 15:06 

@mcst:

ejnye, hát pont ebben a blogban kell emlékeztesselek, hogy NINCSENEK VÉLETLENEK?!

🙂

 12. neménvagyok — 2009-01-05 10:49 

„mcst 2009.01.05. 01:23:24

Pont tegnap gondoltam arra, hogy milyen jó lenne itt egy post az MK-Ultráról és erre tessék, már itt is van 🙂 Király vagy!”

Hűha, te kiképzett lehetsz! :o))

 11. mcst — 2009-01-05 00:23 

Pont tegnap gondoltam arra, hogy milyen jó lenne itt egy post az MK-Ultráról és erre tessék, már itt is van 🙂 Király vagy!

 10. tiboru — 2009-01-04 22:57 

@tewwe:

Köszi, igyekezni fogok 🙂

 9. tewwe — 2009-01-04 21:56 

Kedves Szerző! Nagyon jó a konteós blog, rettentően tetszik – napok óta várom a következőeket – csak így tovább! Igaz, ez Tökéletes Katonás egy picit nekem száraz volt – de kívánom, ez legyen a leggyengébb az elkövetkező néhány ezer postban! Üdv, egy igen lelkes olvasó (mert nekem ENGEDIK) Tewwe

 8. tiboru — 2009-01-04 18:05 

@Lilienfeld:

Drábikról én is hallottam már meredek dolgokat, de ezek után majd még utánanézek 🙂

 7. tiboru — 2009-01-04 18:02 

@Mentula:

Bizonyám, az eleje nem konteó… Ennek ellenére elég regényes 🙁

 6. Lilienfeld — 2009-01-04 17:45 

Cathy O’Brian magyarországi népszerűsítője, Drábik János előadást tart a témáról:

http://www.utolag.com/Tudatmodositas.htm

Kihagyhatatlan.

Amikor elkezdi az agykontrollt taglalni, aztán közben rájön, h. ez a fogalom nálunk nem épp azt jelenti, amire rá akarja húzni – „Na most alfában a lassúbb hullámhosszokon az emberi képességek jóval nagyobbak, de most nem ebbe akarok belemenni. Ezt azok akik egyébként megismerkedtek az ugyancsak ’agykontroll’ … de ez nem agykontroll, hanem ez a Jose Silva-féle dolog az nem agykontroll, hanem inkább ön … ön … ön … ööö …ez egy relaxációs technika és inkább az ön … ööö … ööö önmagunk agyműködésének a hogyúgymondjam a befolyásolása önhipnózis segítségével, valami ilyesmi.”

Meg amikor szegény bácsi az orális szexhez érvén, embertelen zavarában latinul kénytelen kifejezni magát.

Mikor lesz poszt Dr. Drábikról, a konspirációs teóriák magyar pápájáról és doyenjéről, hagynemondjam iskolateremtőjéről?

A szerencsétlen, valóban megőrjített és tönkretett áldozatokat sajnálom nagyon, akiket az ilyen retardált majmok lejáratnak.

 5. Ványadt Ványadtovics Vinyov — 2009-01-04 17:31 

Érdekes volt, köszi a cikket!

 4. Mentula — 2009-01-04 17:11 

Ha jól sejtem, az első fele nem annyira konteó, úgy a Chattertől az MK-Ultráig…Merhogy eddig úgy írad a posztokat, hogy ilyen olyan elmélet hívei szerint, meg a konteósok úgy vélik. Eh, ezek itt a száraz tények :S

 3. MTi — 2009-01-04 14:52 

A szovjeteknél Marx, Engels és Lenin műveinek behatóbb tanulmányozása – no meg a hosszú és hideg szibérai telek megemlítése, némi kényszermunkával súlyosbítva – szükségtelenné tette mindenféle tudatmódosító szer alkalmazását.

 2. MTi — 2009-01-04 14:25 

Címlap lesz ez, már látom előre… 🙂

Még Mester, még!

A szovjetek ilyen irányú tevékenységéről is szívesen olvasnák.

 1. Thaddeus Griffin — 2009-01-04 12:56 

Hú, elég vad konteók. A Mengelés sztori egy kicsit a Brazíliai fiúkra emlékeztet.

Té, ha ez címlapra kerül akkor készülj sok anyázásra…

Learyhez pedig, hát, voltam hippi is valamikor… 😀

Szöszik sztorija pedig nem feltétlenül hazugság. Csak éppen a CIA helyett egy másik szervezet, a nemzetközi strici szövetég forgalmazta különböző célra:)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

  • Legutolsó hozzászólások

    Tartalom

    CímDátum
    Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
    Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
    Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
    Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
    Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
    Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
    Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
    Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
    Michael Jackson-konteók2017-05-20
    Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
    Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
    Lindbergh-konteók2017-02-26
    Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
    Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
    A BCCI-sztori2016-11-04
    Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
    Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
    Wałęsa-konteók2016-08-21
    Posztajánló: Porton Down2016-08-15
    Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
    Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
    Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
    Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
    Hindenburg-konteók2016-02-26
    Bruce Lee halála2016-02-14
    Opus Dei2016-01-23
    Alapítvány-konteók2015-12-19
    Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
    Furcsa történetek 2.02015-11-29
    Shakespeare-konteók2015-11-12
    Frigyláda-konteók2015-10-22
    Per „Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
    Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
    Menekült-konteók2015-07-14
    Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
    Miss Liberty-konteók2015-06-22
    Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
    Glenn Miller eltűnése2015-04-08
    Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
    Furcsa történetek 1.02015-03-23
    Bob Marley halála2015-03-14
    New Coke – konteók2015-03-02
    Sid Hurwich időgépe2015-02-22
    Alan Turing2015-02-10
    Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
    Halál Chappaquiddickben2015-01-26
    Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
    A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
    Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
    Konteókönyv-felmérés2014-12-01
    Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
    John Titor története2014-11-19
    Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
    Fort Knox2014-10-23
    Estonia-konteók2014-09-29
    Rudolf Hess története2014-09-22
    Kurt Cobain halála2014-09-09
    Eilean Mór rejtélye2014-08-18
    Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
    Gyíkember-konteók2014-06-12
    A Kovács Béla – ügy2014-05-23
    Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
    Georgia Guidestones2014-05-03
    Elisa Lam halála2014-04-15
    Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
    Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
    Magic Johnson – konteó2014-03-12
    Challenger-konteók2014-02-13
    Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
    Cicada 33012014-01-06
    Cajamarquillai üregek2013-11-27
    A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
    Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
    Google-konteók2013-11-03
    A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
    Katrina-konteók2013-10-11
    A denveri repülőtér2013-09-27
    Haszbara-konteók2013-08-25
    Génmódosítás-konteók2013-07-08
    Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
    Konteónak indult…2013-06-09
    Az X bolygó2013-04-27
    Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
    Náci repülő csészealjak2013-03-22
    D. B. Cooper története2013-02-19
    Egy pápa lemondása2013-02-11
    A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
    Eltűntek2013-01-18
    Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
    Anjikuni-rejtély2012-12-11
    Szent Malakiás próféciái2012-12-03
    Jövőbelátás-konteók2012-11-21
    Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
    Mátrix-konteók2012-10-28
    Elbert János halála2012-10-19
    Bohemian Grove2012-09-26
    Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
    A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
    Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
    A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
    Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
    Olof Palme halála2012-05-16
    A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
    Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
    Jörg Haider halála2012-03-14
    Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
    A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
    Szcientológia-konteók2012-02-07
    Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
    Népszámlálás-konteók2011-11-12
    EU-konspiráció2011-11-12
    A Djatlov-incidens2011-11-12
    Fluorid-összeesküvés2011-08-19
    Breivik-merénylet2011-07-25
    A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
    Patton tábornok halála2011-05-12
    Skull & Bones2011-04-19
    Réztekercs-konspiráció2011-04-12
    AIDS-konspiráció2011-04-11
    Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
    Moszkva és a csecsenek2011-04-08
    Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
    A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
    Globális felmelegedés2011-04-05
    A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
    Kilenc/tizenegy2011-03-30
    A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
    Kelly doktor halála2011-03-28
    Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
    Az arab világ forradalmai2011-03-23
    Martin Luther King halála2011-03-22
    Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
    Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
    A USS Liberty megtámadása2011-03-17
    Jézus-összeesküvés2011-03-16
    Ajánló – linkek2011-03-15
    HAARP-összeesküvés2011-03-14
    Chico halála2011-03-11
    JFK – 2.02011-03-10
    JFK – 1.02011-03-10
    Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
    Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
    Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
    Gagarin-konteók2011-03-04
    Cigánygyilkosságok2011-03-04
    Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
    Vérvád-konspiráció2011-03-03
    A Council on Foreign Relations2011-03-02
    A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
    Atlantisz-konteók2011-03-01
    Nagy német adókonteó2011-02-28
    Illuminátusok2011-02-28
    Ajánló – filmek2011-02-26
    Az Elvis-legenda2011-02-25
    Tunguzka-rejtély2011-02-24
    Nikola Tesla 2.02011-02-23
    Nikola Tesla 1.02011-02-23
    Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
    A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
    Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
    A főtitkár halála2011-02-21
    Nácik aranya2011-02-19
    ODESSA2011-02-18
    A romániai „forradalom”2011-02-18
    Templomosok2011-02-17
    A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
    WikiLeaks-konteók2011-02-15
    A Voynich-kézirat2011-02-15
    Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
    Mormon-összeesküvés2011-02-14
    Szabadkőművesek 2.02011-02-13
    Szabadkőművesek 1.02011-02-13
    Bilderberg-konteók2011-02-13
    Men in Black2011-02-12
    UFO-konspiráció2011-02-11
    Jim Morrison halála2011-02-11
    Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
    Roswell és az M-122011-02-09
    Bermuda-háromszög2011-02-09
    Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
    Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
    Népek Temploma2011-02-08
    Egy pápa halála2011-02-08
    A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
    A „tökéletes katona”-projekt2011-02-07
    A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
    A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
    Beatles-konteók2011-02-05
    John Lennon halála2011-02-05
    Philadelphia-kísérlet2011-02-04
    Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
    Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
    A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
    A Seuso-ügy2011-02-02
    Titanic-sztori2011-02-01
    Holdraszállás-konteók2011-01-31
    Marilyn Monroe halála2011-01-30

    Innen jöttök