2011-02-03–11:00

Diana hercegnő halála 1.0

Ha a világsajtó képviselői a – reményeink szerint előbb-utóbb megnyíló – Nemzetközi Konteó Akadémia rektora mellének szegezik majd a kérést, hogy mondjon már egy olyan összeesküvés-elméletet, amely magában hordozza a műfaj valamennyi ismérvét, van arra egy komoly tippem, hogy a konspirációkba beleőszült agg professzor rövid (inkább csak a kameráknak szóló) hezitálás után a Diana hercegnő halálával kapcsolatos spekuláció-csokrot fogja megemlíteni. Jogosan.

Sajnálom, de a téma olyan óriási, hogy kénytelen vagyok két részletben elétek tárni, hiszen egy 22 ezer karakteres posztot senki nem olvasna el egyhuzamban. Te sem, ne ingasd a fejed!

A brit trónörökös egykori feleségének 11 (és fél) évvel ezelőtti halála (a poszt 2009-ben íródott. tiboru) olyannyira felkorbácsolta a máskülönben elég hidegvérűnek tartott angol közvéleményt, amekkora felháborodásra talán a második világháború óta nem is volt példa az Egyesült Királyságban. Most nem boncolgatjuk nagyon részletesen az előzményeket, s csak a legszükségesebb tudnivalókat foglaljuk össze, mielőtt az ominózus 1997. augusztus 31-re virradó éjszakáról kezdenénk együtt borzongani.

Az elsőosztályú tények (senki nem vitatja őket)

Az angol, skót és ír arisztokrata ősöktől származó Diana Frances Spencer 1981 júliusában ment férjhez Károly trónörököshöz, majd (alig tizenegy év együttélés és két fiúgyermek megszületését követően) szét is költöznek. Az ok(ok)ról most szintén röviden és nagyon-nagyon tapintatosan: Károly herceg legalább annyira szeretett idegen kertecskékben gyomlálgatni, mint amennyira neje is kedvelte, ha egy-egy golf- vagy aerobik-oktató, esetleg testőr közreműködik a pókhálómentesítésében. 1996 augusztusában a válást is kimondják, s ekkor úgy tűnt, mindenki nyugodtan folytathatja azt, amit amúgy évek óta csinál.

A poszt szerzője mindig is igyekezett távol tartani magától azokat a bélyegeket, amelyek az etnikai hovatartozás, a kulturális háttér vagy a különféle szexuális
érdeklődés alapján különböztetik meg az embereket, ezért szárazon és objektíven csak annyit jegyez meg, hogy a brit trónöröklési sorrendben második és harmadik potenciális jelölt édesanyja – élete utolsó pár évében legalábbis – előszeretettel választott magának olyan, khm, szabadidőpartnereket, akiknek bőrszíne legalább négy árnyalattal volt sötétebb az övénél.

Mármint a saját bőrénél, nem a derékszíjánál.

Nincs ebben semmi elítélendő; nekem is jobban bejönne
Halle Berry, mint Hillary Clinton.

És akkor lássuk azt az ominózus estét-éjszakát.

Párizsban vagyunk, a Fény, a Szerelem és a kuszkusz fővárosában. Augusztus van, ami a francia nagyvárosokban azért különösen elviselhető, mert a gall hétköznapok legzavaróbb összetevőiből (magukból a franciákból) ilyenkor vannak a legkevesebben az utcákon, lévén hogy nyári szabadságon (általában vidéken) tartózkodnak. Diana az éppen aktuális barátjával, Dodi Al-Fayeddel múlatja az időt; éppen egy nagyon fárasztó, tíznapos közös yachtozás után vannak, amit az emberi civilizációtól távol, a francia Riviéra vizein sikerült abszolválniuk.

Párizsban a Ritz Hotel éttermében eszegetnek ezt-azt, ami biztosan mindkettőjük takarékosságra való hajlamának erőteljes mutatója, hiszen az idén 111 éves Ritz Dodi édesapja, Mohamed Al-Fayed egyiptomi multimilliárdos tulajdonában van, tehát nem szórták a pénzt holmi idegen kézben lévő gyorsétteremben, ahol annó volt pofájuk 15 frankot is elkérni egy dupla hamburgerért és két deci kóláért.

Megvacsoráztak tehát a szálló L’Espadon (kardhal) nevű éttermének egyik szeparéjában, ittak is ezt-azt (ki ne tenné…), majd elkezdtek szedelőzködni, hogy majd Dodi (nem messze található) lakására autóznak, amikor a hotel biztonsági szolgálatának helyettes főnöke, bizonyos Henri Paul megjelenik az asztaluknál és diszkréten jelenti, hogy valaki pofázhatott, mert első blikkre úgy ötven lesifotós és más sajtóragadozó gyülekezik a főbejáratnál, élesre töltött fényképezőgépekkel.

Henri tele van jobbnál jobb ötletekkel: mi lenne, ha egy sötétített ablakú kamukocsit elindítanának a parkolóból, aztán (miután a sok hülye utánaered), egy másik autóval (majdcsak kerítenek a Ritzben egy megfelelőt…) szépen kisomfordálnak a hátsó bejáratnál és lazán eljutnak az alig 3 kilométerre fekvő Dodi-kéglihez.

Dodi és Diana rábólintanak, majd a szót tett követte: a csaliautó elindul, a fotósok idiótább (és kezdőbb) fele persze beszopja, a rutinosabbja azért a helyén marad, illetve megkörnyékezi a hátsó kijáratot – valaki megint pofázhatott, de hát piacgazdaság, kapitalizmus, az információ hatalom, satöbbi.

A föld alatti garázsban kiválasztanak egy szerény Mercedes S280-W140-et, majd négyen beleülnek: a már megismert Henri Paul vezet, a jobb egyben ül Trevor Rees-Jones (Dodi hivatalos testőre, a brit ejtőernyős ezred veteránja), hátul pedig a szerelmespár, egymás kezét fogva. Szemtanúk szerint senki nem köti be magát.

Elindulnak a Vendôme térről, és – amint az várható volt – utánuk rajzik jó pár paparazzi, robogókkal, autókkal és motorkerékpárokkal vegyesen. A Mercedes egyre gyorsabban halad a Szajna nyugat felé egyirányúsított, két és fél sávos északi rakpartján; hajnali fél egyhez közelít az idő, a forgalom nem túl nagy, s már csak a legkitartóbb és legmerészebb fotósok vannak a nyomukban.
A Pont d’Alma (vagyis az egyik párizsi híd) északi felhajtója melletti alagút közeledik, a kocsi sebessége már jócskán meghaladta a 120 km/órát, amikor 00:24-kor a sofőr (ahogyan a közlekedésrendészeti jelentésekben szerepelni szokott) elveszti uralmát a járműve felett. A Merci
(amely egy fehér színű Fiat Unót előzve, azzal súrlódva koccan) nekiütődik az alagút falának, majd (108 km/órás sebességgel éppen kikerülve egy arra haladó Citroën BX-et) frontálisan telibe kapja az egyik (szám szerint a tizenharmadik…) vasbeton tartópillért.

A luxusautó és négy utasa két másodperc alatt fém, műanyag, hús és vér szinte homogén keverékévé változik. Henri Paul és a mögötte ülő Dodi Al-Fayed a helyszínen szörnyethal (őket egyenesen a hullaházba szállítják a realista mentősök), Dianát és Trevor Reest a Pitié-Salpêtrière kórházba viszik (a sürgősségi napló bejegyzése szerint a kórházba 104 perccel a baleset után érkezik meg a rohammentő; a jóformán néptelen utcákon, kék lámpa és sziréna használatával 26 percre van szüksége, hogy a nem egészen 4 kilométert megtegye a baleset helyszínétől a kórházig. Ez egy kocogó ember sebessége, csak mondom).

Most egy kicsit előreszaladunk, hogy aztán legyen időnk a találgatásokkal foglalkozni. Diana hajnali négy órakor belehal belső vérzéseibe, Trevor Rees túléli, és hosszas, megismételt plasztikai műtétekkel sikerül ismét viszonylag emberi arcot varázsolni neki. Henri Paul szervezetében alkoholt (1,6 mg/l) és nyugtatókat találtak, s a hivatalos verzió szerint ez okozta a tragédiát. A fehér Fiat Unót soha nem találják meg, s ugyanez igaz a Citroënre is. Szemtanú bőven volt: a rendőrség a helyszínen kilenc fotóst számol össze, akik végignézték a balesetet, majd (miután jó pár fényképet készítettek) kihívták a mentőket. Természetesen mindenkit kihallgatnak.

Akkor lássuk az elméleteket, illetve ezek előtt az ezekkel szorosan összefüggő további tényeket.

A másodosztályú tények (van, akik vitatják, de ők vannak kevesebben)

Első körben természetesen mindenki azokat a rohadt fotósokat átkozta, mondván: ők hajszolták halálba a Nép Hercegnőjét (Tony Blair szívhezszóló metaforája, pedig nem is volt választások előtt). A paparazzikon kívül azonban voltak más szemtanúk is, akik egy-két érdekes dologra felhívták a francia (majd a brit) nyomozók figyelmét.

Például egy teljes, négyfős francia család valamennyi tagja megesküdött rá, hogy a Mercedes mellett, közvetlenül a baleset előtt feltűnt egy sötét, nagyteljesítményű autó, amely szándékosan idézte elő az ütközést, majd gázt adott és eltűnt, miután felvett egy gyalogost, aki az alagútból szalad elő.

Érdekes módon a Ritz és az alagút közötti útvonalon fellelhető több, mint tucatnyi ipari-biztonsági kamera közül nyolc nem működött azon az éjszakán, a többi öt vagy hat pedig úgy volt beállítva, hogy egyikük sem „látta” sem az úttestet, sem azt, hogy a Mercedes (meg a fotósok csoportja) elhaladt mellettük/alattuk. Természetesen azt sem láthatták, hogy követte-e valaki vagy valami a konvojt.

A párizsi közlekedésrendészet kamerái közül (amelyek kötelező módon minden alagútban ott voltak) két helyszíni darab véletlenül (?) ki volt kapcsolva, a harmadik javítás alatt állt, a negyedik pedig működött ugyan, de nem rögzített semmit, mert elfelejtettek (?) kazettát tenni a videóba.

Mások azt találták gyanúsnak, hogy a nem kifejezetten a tisztaságmániájáról és munkakedvéről híres párizsi Közterületfenntartó és Köztisztasági Vállalat hajnali hat órára már nemcsak eltakarította a baleset maradványait, de erős, vegyszeres vízsugárral négyszer is lemosta az egész környéket, minek következtében ezután ott semmiféle nyomrögzítés nem volt lehetséges.

A titokzatos fehér Fiat Unóra visszatérve: több tízezer Fiat-tulajdonost hallgattak meg a nyomozók, Franciaországban és a környező államokban egyaránt, de semmi érdemleges nyomra nem bukkantak – egészen 2000 májusáig. Ekkor ugyanis öngyilkos lett (?) egy James Andanson nevű fotóriporter, aki egyfelől akkor augusztusban végig Diana nyomában volt (még a Dodi-féle yachtról is készített fotókat), másfelől egy fehér Fiat Uno boldog tulajdonosa is volt a baleset időpontjában.

Nos, ez a James elég furcsa módját választotta az öngyilkosságnak (mert a hivatalos jegyzőkönyvek végig erről beszélnek): kétszer halántékon lövi magát, majd magára zárja egy sötétkék BMW ajtaját és felgyújtja az autót. Az esetet követő éjszaka ismeretlenek betörnek azon sajtóügynökség fotóarchívumába, amelyhez James barátunk is tartozott és felforgatják azokat a szekrényeket, ahol emberünk három évvel korábbi fényképeinek negatívjait tárolták. Hogy hány és milyen fotó tűnt el, sajnos senki nem tudja megmondani, mert a nyilvántartást (és a beszkennelt negatívokat) tartalmazó számítógép memóriája végzetes mágnes-behatás miatt helyrehozhatatlan károkat szenved.

Kilenc nappal a baleset után Dodi apja, Mohamed Al-Fayed (többek között a londoni Harrods áruház büszke tulajdonosa) bejelenti, hogy talált egy számlát, ami azt igazolja, hogy fia egy 200 ezer dolláros „eljegyzési gyűrűt” vásárolt Dianának, s minden jel szerint az augusztusi yachtkirándulásukon oda is adta neki, vagy legalábbis nagyon készült rá.

Ide kapcsolódik René Delorm, Dodi személyi komornyikjának utólagos vallomása is, aki eskü alatt azt nyilatkozta, hogy augusztus 31-re egy üveg speciális pezsgőt kellett behűtenie a rezidencián, mert Dodi „különleges alkalmat” helyezett kilátásba – amit a halálos baleset akadályozott meg. Diana egyik barátnője, bizonyos Rosa Monckton azt mondta utólag: a hercegnő sejtett valamit abból, hogy mire is készül Dodi, sőt, olyan célzást is tett, hogy egyszer tán még a gyűrűt is felpróbálta titokban és „pont a jobb kezének gyűrűsujjára illik”.

Dodi apja állítja továbbá, hogy Diana állapotos volt, méghozzá a második vagy harmadik hónapban, persze Dodi Al-Fayedtől. Erről sem a boncolási jegyzőkönyv, sem más orvosi dokumentum nem tesz említést. Mindenesetre az a tény, hogy a testet bebalzsamozták, minden utólagos, exhumálással együtt járó vizsgálatot lehetetlenné és feleslegessé tesz. Ha már balzsamozás: Annabel Goldsmith, egy másik barátnő állítja, hogy Diana irtózott még a balzsamozás gondolatától is (természetellenesnek és pogány szertartásnak tartotta) és többször kijelentette: nem akarja, hogy halála után teste ennek a – szerinte barbár
– eljárásnak legyen a tárgya.

A két testőr, illetve biztonsági ember ugyancsak felkeltette a hatóságok (majd a konteósok) figyelmét. Bebizonyosodott, hogy Henri Paul a DST (Direction de la Surveillance du Territoire, a francia kémelhárítás) évek óta becsavart embere volt, aki szép, adómentes pénzeket kapott a Ritzben ilyen-olyan módon összeszedegetett információkért.

Az, hogy egy ötcsillagos, extraluxus szálloda biztonsági főembereinek van dossziéja az adott ország titkosszolgálatainak valamelyikénél (akár többnél is, ha van egy csepp eszük), egyáltalán nem meglepő és még ennyire sem mulatságos. Meggyőződésem, hogy máshol sincs ez másként. Már ha értve vagyok.

De haladjunk.

Henri zsebeiben máskülönben közel 13 ezer frankot (mostani árfolyamon kábé kétezer eurót) találtak a baleset után, ami azért is volt furcsa egy kicsit, mert gyakran büszkélkedett azzal, hogy heteket elélne Párizsban egy frank nélkül, mert annyira ismert és elismert alakja a francia fővárosnak. A bankszámláin közel kétmillió frankot (úgy 300 ezer eurót) hagyott, ami végül is nem akkora összeg, hogy a Ritz szálló biztonsági főnök-helyettese a falhoz menjen tőle, de azért elfogadnám. Mellesleg Henri kedvence a francia nemzeti ital, a pastis volt, amiből a balesetet megelőzően tényleg legurított pár pohárkával – állítják szemtanúk.

Ami az egyedüli túlélőt, Trevor Rees-Jonest illeti, azt már ugye mondtuk, hogy a brit ejtőernyős ezred egykori tagja, de egyesek szerint a Secret Intelligence Service (vagy a Security Service?), vagyis valamelyik brit titkosszolgálat fizetési listáján is szerepelt. Trevor azóta sem emlékszik semmire – ebből még sosem lett baj a történelem során. Egy hajdani brit MI6-os (vagyis hírszerző) ügynök, bizonyos Richard Tomlinson esküszik rá, hogy egykori anyacége a ludas az egészben – de mindjárt rátérünk a konteókra.

Addig is még annyit erről a Tomlinsonról, hogy miután nyilvánosságra hozza, hogy az MI6 (ezek James Bondék) hogyan próbálta eltenni láb alól a kilencvenes évek elején-közepén Szlobodan Milosevicset és Radovan Karadzsicsot, lecsukják gyorsan államtitoksértésért, majd hivatalosan mindent, amit mondott, hülyeségnek és légből kapott találgatásnak minősítenek.

Sajátos kombináció, mit ne mondjak…

Ha visszalátogattok, még ma délután továbbolvashatjátok a Walesi Hercegnő (Hercegné?) halálának krónikáját, és az ezzel kapcsolatos találgatásokat.

Ápdét: a Diana-konteók 18%-kal kibővített verzióját elolvashatod a 2014. május 24-én a könyvesboltokba kerülő Konteó2-ben, további 29 válogatott összeesküvés-elmélettel együtt.

 

Kategória: EgyébCímkék: , , , ,

96 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 96. qdiace — 2017-05-06 12:19 

@magyarblez: 17 éves voltam ekkor, „ríltájmban” olyat olvastam, hogy Dianának leszakadt a szíve, ezért nem lehetett vele száguldani.

Valami szakértő megmondóember nyilatkozta azt, hogy ha a baleset a kórház előtt történik, Diana akkor is menthetetlen.

 95. petiba — 2016-10-03 21:33 

@000retrovintage:

Azt a picike mindenit, és még azt hittem, hogy nagy meló lenne szintetizálni az összes konteót egy nagy összefüggő rendszerbe, erre megtisztel bennünket a jelenlétével egy valódi Romanov-Rotschild leszármazott, és pikk-pakk egy laza kézmozdulattal elvégzi ezt a munkát. De durva!! 🙂

 94. 000retrovintage — 2016-10-03 20:58 

http://whale.to/c/diana23.html
Allitolag ot nem akartak megolni? Nem tudom, de tudomasa volt nehany titokrol az angol kiralyi csaladdal kapcsolatban ami miatt ki akartak nyirni szerintem. Ez egy meszaros csalad privat hadsereggel! Rengeteg embert juttattak pszichiatriara vagy masok ‘termeszetes’ modon haltak meg. Ugy 2013 vegen tudtam meg, hogy apai nagyszuleim VIII. Edward angol kiraly es Wallis Simpson akit apukam miatt (is) nem engedtek meghazasodni. Edesapam ‘termeszetes’ modon halt meg Budapesten vertol mocskos falu Kutvolgyi korhazban leukemiaban 2008 Augusztus 26-an. Gyorbe vittek szeptember elejen hamvasztasra, csak annyit mondok, hogy lehet, hogy elloptak a hullajat es repulovel elvittek! (magyar rendori kiserettel)
Edesanyai nagymamarol pedig kiderult, hogy egy elcserelt Romanov lany volt, akirol feltehetoen a roman ortodox egyhazon keresztul a ‘csalad’ tudott, hiszen edesanyam es edesapam kozeli alfoldi falvakban nottek fel es szaporodasi cellal lettek osszehozva, hazassag es gyerekcsinalas celjabol.Nekem nincs termeszetes uton szuletett gyerekem, de lopott dns-bol csinaltak tobbet, tobb apatol es felhasznaltak a testemet inkubalasra. Visszaterve a Diana temara, abban biztos vagyok, hogy tudott rolunk ves valoszimuleg ot is felhasznaltak ugyanugy mint engem es sok sok mas not is. Ausztralia/Uj-Zeland az ahova ezeket a gyerekeket tettek/teszik. Regen Kanadat is allitolag igy nepesitettek be. Erdekes modon amikor ezt irom Henry Kissinger ugrik be, valoszinuleg erdeklodik a tema felol. Orban Viktor tud a dologrol es jo kis alkukat kotott a ‘rokonokkal’ hogy az en szemelyemet illetve a velem valo szinte kimondhatatlan banasmodot csendben tartsuk – gondolom amig en is ‘termeszetes modon elhalalozok’ ahogy ez szokas. Az ex kiraly unokaja ellen borzalmas modszereket vetettek be es alkalmaztak/alkalmaznak mindent a legnagyobb csendben. Az egesz bevandorlasi krizis is ugy kb 2015 majusatol indult ami paralell valamivel,aminek jelentosege van velem kapcsolatban.Nem erdekel, hogy ki mit hisz el, en tudom, hogy velem mit tettek, mint a legujabb ‘abuse’ egy egy cm-es implatum a jobb kezfejembe amit ugy kaptam, hogy nem is emlekszem. A kinzast igy akkor tudjak adagolni fokent ejjel, amikor csak akarjak. Ko kemeny a jobb karom es amikor nagyon faj akkor szinte eg, mint az uj implatum helye! A hadsereg es a kiralyi csalad es a Vatikan egy szadista, kegyetlen, onzo, hatalom es penzvagyo pszichopatak gyulekezete, szupergazdagokkal egyetemben. Teljesen elvesztettek a realitas erzekuket es ezek uralkodnak folottunk. Ok a ‘halal panel’ es emberi sorsok halalok felol dontenek cinikusan a hallhatatlan magas, feherboru foldonkivuli fonokokkel. Ez egy borton, ahol a kinzas termeszetes – persze nem a szupergazdag bortonoroknek. Balesetek nem veletlenek a CIA mar regen igy vegez ki embereket vagy ‘csak’ toloszekbe juttatja oket. Dianat is igy vegeztek ki – erdekes, most ‘Tony Blair’-t ‘kapom, valoszinuleg van koze az ugyhoz, Debo Mitford utalta, ot ‘termeszetes’ uton 2014 szeptembereben kuldtek at a masvilagra, pedig szerintem nem kellett volna meghalnia, de O nem csak rolam tudott, hanem a Kennedy csalad titkairol es es az angol kiralyi csalad titkairol. Deborah Mitford, Unity Mitford testvere volt, aki Angela Merkel valodi anyja volt. Merkel egy angol arisztokrata sarja apuci pedig egy angol kiraly zabigyereke aki szinten nagy karriert futott be. Ironikusan en is egy ‘Rothschild’ vagyok de ugy tunik ezekben a csaladokban vannak akiket kijelolnek ‘felaldozni’ es vannak akiket kijelolnek sikerre es gazdagsagra. Engem nem erdekel ki mit dontott felolem, jogom van a szabad velemeny nyilvanitasra mindenfele terror es elektronikus kinzas ellenere. Vannak akik pontosan tudjak, hogy mit tettek velem es hogy pontosan mi a pedigrem, es azt is tudjak, hogy nem erdemeltem meg ezt a banasmodott. Diana sem erdemelte meg. A szadistakat semmi sem erdekli csak a hatalom es profit.

 93. rdos — 2015-09-06 12:10 

Tiboru írását idézem: „Dodi apja állítja továbbá, hogy Diana állapotos volt,….. Erről sem a boncolási jegyzőkönyv, sem más orvosi dokumentum nem tesz említést”

Eddig így volt. http://fullank.com/index.php/a-vilag/2685-varandosan-halt-meg-diana-hercegno-nyilvanossagra-kerultek-a-boncolas-eredmenyei

Nem meglepő módon most címlapon is van.

http://www.globemagazine.com/

 92. magyarblez — 2015-09-02 11:31 

Azért az a 104 és 26 perc nem olyan hihetetlen számok.
Mire körültekintően levágják róluk a Mercedest, elég időigényes folyamat, és súlyos sérülttel nem is lehet száguldozni.
Sokszor ezért is áll még a mentőautó a baleset helyszínén, és nem indul azonnal, mert a beteget stabilizálni kell.
Elképzelhető, hogy meg is kellett állni útközben, mert komplikációk léptek fel.

 91. MiaMai — 2014-08-31 13:58 

Az évforduló kapcsán:
tavaly állítólag a Trevor Rees-Jones rokonság (vagy Paul Henri-é?) újra felmelegíttette az ügyet:
http://www.atv.hu/kulfold/20130903-brit-kommandos-vegzett-diana-hercegnovel
http://www.atv.hu/szines/20131217-befejezodott-a-vizsgalat-brit-kommandosoknak-nem-volt-koze-diana-halalahoz

 90. zigzag — 2014-07-02 14:18 

Visszaolvastam a születésnap miatt. Milyen zseniális célzás van benne a piréz köztársasági elnök úr állambiztonsági múltjára 🙂

 88. fnbetti — 2013-08-18 14:05 

„A luxusautó és négy utasa két másodperc alatt fém, műanyag, hús és vér szinte homogén keverékévé változik.”
És ezután balzsamozás??? :O

 87. escuchame — 2011-03-08 20:39 

Visszaolvasgatva a régebbi cikkeket feltűnt, hogy Hasfelmetsző Jack-es poszt és ez is úgy indul, hogy augusztus 31.én történ a gyilkosság. Szerintem ez nem lehet véletlen! 🙂 Ennek fényében mindkét esetben a királyi családra teszem a voksomat. 🙂

 86. 178996 — 2011-02-03 20:47 

[miamai](#11145676):

A régiek, gondolom… Hát az eddigi 15 ezer kommentet nem tudtuk átnézni 🙂

Mindegy, legyen ez bónusz a blogponthunak 🙂

 85. 179285 — 2011-02-03 20:26 

Jó így apránként újra visszaolvasni a korábbi konteókat! De az áthozott kommenteknél valami gond lehet. Azok a nevek, amelyekre az adott írás válaszol, nos szóval azok teljes kóddal jelennek meg, ám a blogponthu-ra mutatnak…

 84. tucano — 2011-02-03 12:02 

Dodi papája építtetett a Harrods alá egy inverz piramist, oda akarta eltemettetni magát teljes fáraódíszben. Akármekkora hülyeségnek tűnik, láttam a tv-ben. Egyébként az én szavazatom az angol titokzatos szolgákon van. Így kell merényelni, ráadásul a lesifotósokon és a kőprofi testőr-sofőrön elverni a balhét. Zseniális és teljesen egyértelmű, hogy az egyetlen ember, akiből ki lehet verni az igazságot a Ritz embere, mert őt nem lehetett kihagyni a szervezésből.

Egyébként ki az a Halle Berry? Akármikor lecserélném bármikor ezekre a hamvasszőke szépségekre:
(vigyázat szemdüllesztő tartalom)

http://www.youtube.com/watch?v=XtG8okInwGA

 83. tiboru — 2009-02-24 18:02 

Diana-kiállítás Budapesten:

http://www.utazzitthon.hu/html/program_leiras.php?program_id=1730&tajegyseg=1

Én csak ezt a jelzős szerkezetet tartom egy kicsit erősen túlzónak:

„a 20.sz. egyik legjelentõsebb nõi alakja”.

Nincs semmi bajom a hercegnővel meg az emlékével, de ez így… szóval nekem nem jön be, na. Függetlenül a konteóktól.

 82. Lunitari — 2009-01-27 09:14 

@ifj. Farkas Gyula: Keres rá a Google-vel és mindent megtudhatsz róla. Lehet nem magyarul, de gondolom ez nem jelent problémát. Ehhez felesleges az egyetem. Az agyat gondolkodásra kell használni a könyveket pedig információ tárolásra….;)

 81. Had- és rendvédelem-história, kicsit másképp - A Rainbow Warrior felrobbantása — 2009-01-18 15:56 

[…]belenyúltak a belpolitikába, esetleg hogy eltettek láb alól egy államférfit, hercegnőt vagy törzsfőnököt. Business as usual – mondja az érdeklődő[…]

 80. MuellR — 2009-01-16 13:31 

Szép volt ismételten! Mindjárt olvasom is a folytatást!:D Egyetértek. Inkább a Berry, mint a CLinton. A balzsamoztatás meg nem rossz dolog. Én is tervezem, feltéve, ha addigra legalább olyan szép leszek, mint Leni…Diana.

 79. Bilux67 — 2009-01-16 09:32 

Egy angol takarítónőre több az esélyem, aki valószínűleg lengyel.

Citroen BX-em pedig volt (hohó, francia!), tehát most már biztos a nemzetközi összeesküvés ténye.

 78. tiboru — 2009-01-16 09:00 

@Bilux67:

Ezek közül kettőre még van esélyed; 13 ezer francia frankot összeszedni már nem nagyon 🙂

 77. Bilux67 — 2009-01-16 08:38 

Soha nem ültem Mercedes S280-W140-ben, soha nem volt a zsebemben 13 ezer frank és soha nem dugtam angol hercegnővel.

Biztos hogy a zsidók tehetnek erről is!

 76. mizrolist — 2009-01-16 02:12 

@Té, mint Tamás: Jahh, Gyulával először kb. 3 éve futottam össze egy azóta bedőlt csajozós/pasizós fórumon, már akkor is ilyen volt 😀 Nem spammer, viszont egy idő (és egy bizonyos dózis) után brutálisan idegesítő, azt aláírom.

 75. Konspirációs teóriák - Diana hercegnő halála 2.0 — 2009-01-15 23:55 

[…]felkerült a nyuszi halállistájára…. (2009.01.15. 21:49) Diana hercegnő halála 1.0Zig Zag: @ifj. Farkas Gyula: Gyula! Menj[…]

 74. Té, mint Tamás — 2009-01-15 23:33 

Jaj, hogyhogy ti még nem hallottatok Ifj. Farkas Gyuláról? Ő a mai magyar internet egyik titokzatos alakja. Olyasmi, mint Bisztő Gyalla. Valójában csak egy hosszan elhúzódó vicc, de senki – na jó, majdnem senki – nem tudja, hogy ki ő. Szerintem egyébként az előtte levő kommentre ugrott – ti. valaki megkérdezte, mi az, hogy „modoros”, és hát ha valaki, akkor Ifj. Farkas Gyula nagyon az. De nem kell komolyan venni, ő csak egy performansz része.

Pár év múlva meg már úgyis megszületnek a konteók, hogy vajon kik játszották ezeket a szerepeket, miért, és hogyan?

 73. tiboru — 2009-01-15 20:49 

@Mentula:

Ifj. Farkas Gyula kondenzátor ügyében intézkedtem: felkerült a nyuszi halállistájára.

@Zig Zag:

Szerintem onnan is kitiltották, mert telefirkálta a freeblogja címével a könyveket.

 72. Zig Zag — 2009-01-15 20:43 

@ifj. Farkas Gyula: Gyula! Menj be az egyetemi könyvtárba és ott lapozgass körbe egy kicsit!

 71. Mentula — 2009-01-15 20:23 

Szép munka Té. Ezt a faraks Gy. nevű spammert nem akarod kigyomlálni? A hadijog alapján én felkö/…./ném, de hát ugye itt nincs szavam:)

 70. otvospeter — 2009-01-15 20:00 

Kérve kérem a második részt!!!

 69. átlátó — 2009-01-15 17:07 

Ez is jó volt…

 68. NagyTeve — 2009-01-15 15:43 

@tiboru: A hadijogot és -jogtalanságot súlyosan sértő posztvisszatartásért azonnali hatályú macskainvázióra és macska általi gyeptelenítésre ítélem! Nincs kegyelem!

Haynau táborszernagy

 67. tiboru — 2009-01-15 14:15 

@NagyTeve:

Kegyelem, kegyelem, kegyelem…

 66. huntdown — 2009-01-15 14:09 

@mark renton:

Köztudott?

Jöjjön közelebb,mark.

Úgy érzem maga nem kedvel engem

 65. tiboru — 2009-01-15 13:59 

@Stupidella:

Kegyelem! Ma este nem fekszem le addig, amíg…

 64. Stupidella — 2009-01-15 13:57 

Sokat sz*ró macska bérbeadó!

(arra az esetre, ha sokat késne a köv. poszt)

🙂

 63. mark renton — 2009-01-15 13:01 

Diana hercegnő haláláért közvetve az Al-Kaida a felelős, mert rájöttek, hogy a Moszados kapcsolatai lévén tudomást szerzett a készölő szeptember 11.-ei terrortámadások terveiről, amit egyébként a CIA rendezett meg a Szcientológia Egyházzal karöltve, akárcsak a második nagy gazdasági világválságot, hogy ezzel akadályozza meg az iráni atombombaprogramot.

Mint az köztudott.

 62. Diego46 — 2009-01-15 12:53 

@nagyárpi:

Ez igaz.

Rosszul fogalmaztam. Senki, még a merénylők sem gondolták, hogy egy ilyesmi egyszerű lehet. Természetesen rengeteg embert be kellett vonni, így járt szegény BMW-s kollega is.

 61. CrL — 2009-01-15 12:41 

erről láttam dokut, minden jel szerint likvidálni akarták Dianát de végül egy ‘szimpla’ balesetben halt meg.

 60. radiris — 2009-01-15 12:36 

@deacon: á, csak önreklámozza magát a szerény képességű fiatalember, minden címlapos posztnál ezt csinálja, hogy majd a linkjére kattint a jónép. Én egyszer beszoptam, azóta soha többé 🙂 Ki kéne tiltani az ilyen hülyét, már bocsánat.

 59. deacon — 2009-01-15 12:15 

@ifj. Farkas Gyula: bazzeg, mit ittál? aggyá nekem is.

 58. nagyárpi — 2009-01-15 12:15 

@Diego46: pedig biztosan szóba kerül. Minnél bonyolultabb megoldás, annál több hibalehetőség és több résztvevő, akik közül sokkal többen lövik fejbe magukat 2 szer mielőtt beülnek a BMW-be……

 57. Rollende Landstrasse — 2009-01-15 12:08 

Kedves Tiboru!

A második rész közlése előtt néhány nagyon fontos információt szeretnék átadni neked! A 66-os út 153. kilométerénél van egy elhagyott benzinkút, ott várlak éjjel 2-kor. Ne szólj senkinek, találkozónkat titkold mindenki előtt! :-))

 56. dolceamico — 2009-01-15 12:02 

csak annyit mondanék,hogy jártam Mercedes-W140.tipussal. 120-as ütközésnél nem lesz ilyen,a motor alácsúszik az utastér alá,légzsákok kinyílnak!

 55. Diego46 — 2009-01-15 12:00 

@nagyárpi:

Nem hinném, hogy az egyszerűség fogalma egy merényletnél(?) szóba kerül.

 54. Diego46 — 2009-01-15 11:56 

@lifelike:

A posztban vannak tények arra az esetre is, ha simán túl élték volna.

Nagy valószínűséggel megsérülnek, ha 100+ tempóval betonoszlopnak ütköznek, ugye.

Ha nem halálos a sérülés egyből, akkor hívják a mentőket. És most olvasd el a kiérkező mentőkre vonatkozó részt.

Ugye, hogy ugye?

Valószínűleg van egyszerűbb módja, hogy kinyírják őket. Csakhogy hivatalosan balesetben haltak meg. Ez a lényeg.

Király az írás!

 53. nagyárpi — 2009-01-15 11:55 

lifelike egyetértek. Érdekes az a sok véletlen, de vajon mennyire esélyes, hogy szenzáció után lihegő paparazzók szeme láttára akarnak egy megrendezett balesetet összehozni??? Ennél még az is egyszerűbb/ biztosabb, ha utólag megállapítják hogy egy giga óriáspolip elnyelte a jachtot vagy „véletlenül” jéghegynek ütközött a riviérán. Se szemtanú, se komplikáció.

 52. lifelike — 2009-01-15 11:44 

szimpla baleset volt

huje aki elhiszi hogy egy 120szal szaguldo autoval tutira lehet olyan balesetet rendezni hogy pont ez tortenjen

siman tul is elhettek volna es akkor minden kiderul

ennel egyszerubb modja is van annak hogy kinyirja oket barki feltunes nelkul

 51. nagyárpi — 2009-01-15 11:39 

Bélabá, teljesen igazad van! Én csak akkor hiszem hogy nincs titkolt összeesküvés az amerikai kormány és az ufók között, ha mindkét érintett fél megcáfolja, nem csak az amik. Majd ha az ufók is megerősítik, addig semmit! 🙂

 50. NagyTeve — 2009-01-15 11:34 

Megjegyzem, hogy már több, mint 4 és fél óra telt el az első rész nyílvánosságra hozatala óta és még sehol a második rész … nincs mit tennem, küldöm a macskahadakat! Vesszen a gyep!

 49. ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget — 2009-01-15 11:33 

@Bélabá01: „pl. az amerikai kormány és az ufók összeesküvése, amit a kormány titkol – na ezt bizonyítsd vagy cáfold.).”

NEM állunk kapcsolatban beteg nemzetekkel, csak az ilyen szép, aranyos, okos, dúsgazdag, lelkileg erős nemzetekkel, mint mádzsárföld…

 48. Jutocsa — 2009-01-15 11:27 

@anyam_kinja2: el ne menj, hadd mosolyogjunk még 🙂

 47. ifj. Farkas Gyula — 2009-01-15 11:14 

Kedves blogolvasók!

Érdekesnek érdekes cikk, ezt nem tagadom, de én szívesebben olvasnék Heisenberg kvarkelméletéről.

Jó szelet!

ifj. Farkas Gyula

a BME mérnök-fizikus szakának negyedéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon

 46. Zzoorroo — 2009-01-15 11:00 

Magyarázza már meg valaki nekem, hogy mi az, hogy „modoros”? Mert hogy ez egy divatszó lett a modoros blog miatt, azt tudom. De hogy rajtam kivül mások se nagyon tudják, hogy mit jelent, az is biztos.

Modoros az, aki ahelyett hogy baszásról beszélne, dugást említ?

Vagy mi a pénisz van?

 45. Bélabá01 — 2009-01-15 10:59 

Én csak az összeesküvés-elmélet részét hiányolom a dolognak a postból, remélem a másodikban benne lesz (mert amúgy az irás nagyon jó).

Eddig ugyanis csak egy olyan történetet lehetett olvasni, amiben különböző szervek/emberek különböző fura tényekre világítanak rá, ami összeesküvést sejtet.

Az összeesküvés-elméleteknek azonban az egyik legszebb példája az, hogy ha cáfolni kezdik a velük kapcsolatos tényeket, akkor azzal igazolni kezdik magát az elméletet (pl. az amerikai kormány és az ufók összeesküvése, amit a kormány titkol – na ezt bizonyítsd vagy cáfold.).

Szóval várom azt, hogy kik azok, akiknek érdekük volt e tett elkövetésében, milyen érvekkel védték magukat, és ez hogyan tette még inkább hihetőbbé, hogy közük volt hozzá.

A stílus pedig jó, csak így tovább 🙂

 44. tiboru — 2009-01-15 10:54 

@no mail, no problem:

Imádom a tapló és modoros fordulatokat, ez egy ilyen blog. Viszont szívesen megnéztem volna a tiédet, hogy milyen az, amikor se taplóság, se modorosság nincs benne, de sajnos nem találtam. Segítenél?

 43. kasu — 2009-01-15 10:53 

Muad\-hoz csatlakozom. Nem sokat tudunk a titkosszolgálatok dolgairól, mért úgy történtek dolgok és valójában hogyan is történtek. A miértről nem is beszélve. Magyarhonban pl. a kis tv-s ember, aki hirtelen, télvízkor beül egy taxiba és lemegy a Balatonhoz, hogy egy öbölben belefojtsa magát a 15 cm-es vízbe. Azt mondták, az arcüregzsábáját hűtötte, akkor történt a baleset. Évekkel később derült ki a közvélemény számára, hogy ez az ember 56-ban a magyarországi orosz nagykövet tolmácsa volt. Nicsak. Belső ember volt és lám valamit összehozott vagy rákentek vagy csak úgy a jó komcsi teória szerint el kellett tűnnie. De nem tudunk más dolgokat se. Egy bizonyos cseh elnök hogyan is esett ki az ablakon? Vagy: innen az USA-ból pl. sem a JFK gyilkosság valódi lefolyását, tetteseit(?) nem tudjuk, de senki ne higgye, hogy nincs magyarázat. Van, de titok örökre, sosem derül ki, annyira jól csinálták. Aztán mondjuk a Monroe babáról se tudjuk biztosan beöntésben adott anyagok ölték-e meg. Minden jel szerint igen, mert az üres altatós üveg ellenére a gyomrában nem találtak semmit. A béltraktus viszont azonnal felszívta. Persze az sem derül ki soha, ki volt az a szerencsés szerencsétlen, aki feldugta a csövet az isteni anuszába.

 42. szs. — 2009-01-15 10:45 

Teker, valósznílűleg rossz általános iskolába jártam, de nekem olyat nem tanítottak, hogy az egyiptomiak olyan jól mumifikáltak egyből, hogy azóta is szolgaian követik a módszerüket mindenhol. Bár az már rég gyanús volt, hogy Lenin tényleg él, mert nem emlékeztet a holtteste egy múmiára. A fene tudja, ennek is konteó szaga van.

 41. no mail, no problem — 2009-01-15 10:44 

Ha kihagynád a viccesnek szánt, de rém tapló és nagyon modoros fordulatokat, akkor ez belefért volna fele ennyi karakterbe is. (Én finnyás vagyok, feltehetően az olvasók négy kilences része ezeket veled együtt viccesnek gondolja, és nem tartja nem taplónak.)

A konteókban nem az vicces, ha viccelődve próbálják leírni, a konteo önmagában vicces. Hát még az emberek, akik komolyan veszik, és elszáll tőle az agyuk.

 40. Muad\'Dib — 2009-01-15 10:36 

Egyébként érdekesek ezek az összeesküvés-elméletek. Egyrészt horribilis marhaságok is megjelennek néhány helyen, másrészt viszont nem tudhatjuk mi is az igazság sokszor. Ki gondolta volna például a 60-as 70-es években, mikor a nyugat számára az USA a demokratikus világ védelmezője szerepében tetszelgett, hogy a CIA besorozott katonákon végez drogokkal kísérletet, sőt civil állampolgárokon is, természetesen tudtuk nélkül. Vajon hányan hitték volna ezt el akkor, ha megjelenik egy eldugott kis sajtótermékben valahol nyugaton? Érdekes dolgok ezek..

 39. Ihope — 2009-01-15 10:32 

Egy héttel a baleset után jártam a helyszínen…

 38. GodmaNZ — 2009-01-15 10:23 

Csak ne nagyon kommenteljetek,lehet egy napon nalatok is kopogtat Mr. Bond 😀

Azert tenyleg erdekes volt ez a cikk,vannak benne eleg fura tortenesek,az mar biztos.Szerencsetlenek,en sajnalom oket.Csak, mert szerettek egymast es ez nem tetszett a csaladnak.Ha megrendeles volt,vajon ki adta ki a rendelest?

 37. hulyemagyar — 2009-01-15 10:10 

anyam_kinja2 2009.01.15. 10:17:47

Most már legalább tudjuk, hogy miért vagy te anyádnak a kínja.

Ember, hogyan lehetsz ennyire ostoba?

Gratula az íráshoz, érdekes, jól összeszedett. Várom a folytatást!

 36. Zzoorroo — 2009-01-15 10:09 

@Charles Kadlott vagyok, tetovált vagány: szerintem meg pont a képek adnak egy plusz szórakoztató jelleget a blognak – engem abszolút nem zavarnak, sőt, élvezem őket, főleg a finomabb célzásokat :)))))

 35. igazitrebitsch — 2009-01-15 10:02 

@guy: már máshol is megírtam, hogy az összeesküvés-elméleteket a világuralomra törő nemzetközi zsidóság terjeszti…

 34. smartdrive — 2009-01-15 09:57 

„már ha értve vagyok” = az igazgatóknak is

már ha értve vagyok

 33. ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget — 2009-01-15 09:54 

@Azhát: ‘És az UFOk?’

anyád!

ne próbálj mocskolodni, mert kapsz a lézerrel…

 32. rattenfanger — 2009-01-15 09:54 

Hülye angolok! Angol hülyék!

Olyan a fejetek, mint kacsának segge.

 31. Charles Kadlott vagyok, tetovált vagány — 2009-01-15 09:51 

Egy jótanács: ne használj ennyi képet, totál felesleges, ráadásul csomó nem is odaillő van közte. Idegesítő. Kettő bőven elég lett volna.

 30. igazitrebitsch — 2009-01-15 09:46 

@Zzoorroo: A görög keleti egyház szerint a hamvasztás lehetetlenné teszi a test feltámadását az utolsó ítéletkor. Ez ugyan teológiai abszurdum, de ez az ő dolguk. Az anglikánoknál nem tudom, van-e ilyen hülyeség, bár lehet, hogy a hagyomány enélkül is kötelez.

 29. guy — 2009-01-15 09:43 

a merevlemez egyfajta memória, csak jelzem.

Amúgy meg nem tudom, hogy minek összeesküvés elméleteket gyártani, ez az angol uralkodóház magánügye, azok meg a történelem során csináltak egy pár csúnya dolgot, függetlenül attól, hogy itt mi is történt valójában. Ezt ui. soha nem fogjuk megtudni, és a mi kis parányi életünkben, ahol az ember nem 200 ezer dolláros jeggyűrűt vesz, hanem annyiból él egész életében, talán nem is olyan fontos.

 28. Zzoorroo — 2009-01-15 09:42 

@igazitrebitsch: ja, jó 🙂

Mintha olvastam volna valahol, hogy a hamvasztás asszem nem játszik (vagyis tilos) a brit királyi családban (mert Di továbbra is a család tagja maradt, hiszen a két herceg édesanyja volt)

Nem emlékszem már pontosan, mi is a bibi a krematóriummal, de valami van.

 27. totyatotya — 2009-01-15 09:37 

anyámkínja, én tegnap is így mentem el aludni, nemtom mit vagy ezen kiakadva.

 26. igazitrebitsch — 2009-01-15 09:36 

@Zzoorroo: ez a komment poén.

Most jó??? 🙂

Más: ez a balzsamozás-elmélet nem életszerű (illetve halálszerű, de mindegy). Ha el akarnám titkolni egy holttestről, hogy állapotos volt, hamvasztanám, biztos, ami biztos.

 25. Zig Zag — 2009-01-15 09:35 

Ezek a „jótanácsok” a legfelháborítóbbak az ilyen másokat lenyomós megjegyzésekben:

„vagy figyelmesebben olvasd/forditsd az eredetit”

 24. Zig Zag — 2009-01-15 09:34 

@anyam_kinja2: igazad van. itt valaki tényleg hülye 🙁 vajon ki?

 23. radiris — 2009-01-15 09:31 

@anyam_kinja2: Elég egyszerű ember lehetsz, cimbora.

 22. lOc (a pasztafáriánus) — 2009-01-15 09:30 

@anyam_kinja2: hát igen, tényleg nagyon hülye itt valaki. Vajon ki lehet az?

 21. Muad\'Dib — 2009-01-15 09:29 

@Zzoorroo: Ne piszkáljátok. Szereti ő a viccet, csak nem érti 😀

 20. Határozott Szándék (törölt) — 2009-01-15 09:29 

@anyam_kinja2: lol de hülye itt valaki!!!!!!!!!

😀

 19. Zzoorroo — 2009-01-15 09:27 

@anyam_kinja2: ez most komoly?! ez komoly, hogy van ilyen?! mondjátok, hogy ez a komment poén, könyörgöm, mondjatok, hogy poén…

 18. I am who I am — 2009-01-15 09:22 

Anyám kínja! Érted Te az iróniát? 😀

 17. anyam_kinja2 — 2009-01-15 09:17 

nem olvastam végig, csak azt a részt kerestem meg benne, ami az index föoldalán is ki van emelve, mert az akkora bödületes f*szság, h meg kellett néznem, tényleg azt írod-e

„kétszer halántékon lövi magát, majd magára zárja egy sötétkék BMW ajtaját és felgyújtja az autót.”

SZERINTED MIUTÀN KÉTSZER HALÁNTÉKON LÖTTE MAGÁT, MÉG MAGÀRA TUDJA ZÀRNI A KOCSIAJTÒT ÈS FELGYÙJTANI IS MARAD IDEJE????????????????????????

LOL DE HÜLYE ITT VALAKI!!!!!!!!!

vagy figyelmesebben olvasd/forditsd az eredetit

 16. Hurrá Torpedó — 2009-01-15 09:14 

csak egy apróság. a beszkennelt negatívokat nem a számítógép memóriájában tárolták az biztos, hanem a merevlemezén. tehát a merevlemez szenvedett helyrehozhatatlan sérülést a mágnes miatt.

 15. NagyTeve — 2009-01-15 09:10 

Te tiboru, te! Te megint fokozod itt a nemzetközi helyzetet! Te megint macskakommandókat akarsz vendégül látni, te! Mi az, hogy két rész???? Az egészet akarom! Most azonnal! Nem várok!

 14. Karikásostor — 2009-01-15 09:09 

@Teker:

Milyen jó, hogy ennyi okos és segítőkész ember van!

És természetesen a balzsamozásnak csak egyetlen fajtája van/volt, már az ókori egyiptomiaknál is! 🙂

 13. radiris — 2009-01-15 09:03 

@Azhát: Titanic már volt úgy egy hónapja itt.

 12. Azhát — 2009-01-15 08:49 

Ja és a Titanic!?

Minden mindennel összefügg, emberek!

 11. Azhát — 2009-01-15 08:49 

És az UFOk?

 10. Kukurusnyák Rémus — 2009-01-15 08:47 

Jó post, úgy mint a többi is:)

Emlékszem, még kis suttyó voltam amikor ez az egész volt, már az elején annyi kérdőjel röpködött a levegőben mint égen pollen

 9. Psyman — 2009-01-15 08:46 

Várom a folytatást 🙂

 8. bmiky31 — 2009-01-15 08:44 

A brit hirszerzést csak a köznyelv és regényirók nevezik MI6-nak. A hivatalos neve SIS (Secret Intelligence Service).

 7. radiris — 2009-01-15 08:43 

@Teker: szia kolléga :)))

 6. Teker — 2009-01-15 08:41 

@szs.: ha bebalzsamozzák, akkor kiapolják az összes belső lágy részt belőle, és utána preparálják a maradékot (csont, hús, bőr). ergo se méh, se petefészek, se semmi olyan belső szerv nem marad a holttestben, amiből később a terhességre lehetne adatot nyerni.

amúgy ezt először olyan általános iskola 6. osztályban tanítják történelemből, az egyiptomiaknál 🙂

 5. radiris — 2009-01-15 08:40 

@szs.: a bebalzsamozás azt jelenti többek között, hogy minden belső szervét eltávolítják és a vér helyett is különleges anyagot juttatnak az erekbe. Ebyhe túlzással nem marad semmi, csak bőr, hús és csontok, nincs miből kimutatni az egykori terhességet.

Legalábbis én igy gondolom.

 4. ekkerjoz — 2009-01-15 08:38 

Mesteri.

 3. Zig Zag — 2009-01-15 08:19 

349-en olvassák! Azért ez nem semmi!

 2. Zig Zag — 2009-01-15 08:18 

Gratula, nagyon jó lett esmét 🙂

 1. szs. — 2009-01-15 07:48 

Diana bebalzsamozása konkrétan mit jelent, hogy utólagosan már nem lehet pl. a terhesség nyomára bukkanni? Vagy csak szimplán annyit, hogy senki sem nyúlhat a testhez, mert megnyúzzák a rajongók?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

  • Legutolsó hozzászólások

    Tartalom

    CímDátum
    Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
    Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
    Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
    Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
    Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
    Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
    Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
    Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
    Michael Jackson-konteók2017-05-20
    Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
    Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
    Lindbergh-konteók2017-02-26
    Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
    Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
    A BCCI-sztori2016-11-04
    Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
    Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
    Wałęsa-konteók2016-08-21
    Posztajánló: Porton Down2016-08-15
    Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
    Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
    Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
    Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
    Hindenburg-konteók2016-02-26
    Bruce Lee halála2016-02-14
    Opus Dei2016-01-23
    Alapítvány-konteók2015-12-19
    Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
    Furcsa történetek 2.02015-11-29
    Shakespeare-konteók2015-11-12
    Frigyláda-konteók2015-10-22
    Per „Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
    Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
    Menekült-konteók2015-07-14
    Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
    Miss Liberty-konteók2015-06-22
    Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
    Glenn Miller eltűnése2015-04-08
    Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
    Furcsa történetek 1.02015-03-23
    Bob Marley halála2015-03-14
    New Coke – konteók2015-03-02
    Sid Hurwich időgépe2015-02-22
    Alan Turing2015-02-10
    Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
    Halál Chappaquiddickben2015-01-26
    Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
    A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
    Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
    Konteókönyv-felmérés2014-12-01
    Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
    John Titor története2014-11-19
    Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
    Fort Knox2014-10-23
    Estonia-konteók2014-09-29
    Rudolf Hess története2014-09-22
    Kurt Cobain halála2014-09-09
    Eilean Mór rejtélye2014-08-18
    Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
    Gyíkember-konteók2014-06-12
    A Kovács Béla – ügy2014-05-23
    Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
    Georgia Guidestones2014-05-03
    Elisa Lam halála2014-04-15
    Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
    Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
    Magic Johnson – konteó2014-03-12
    Challenger-konteók2014-02-13
    Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
    Cicada 33012014-01-06
    Cajamarquillai üregek2013-11-27
    A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
    Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
    Google-konteók2013-11-03
    A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
    Katrina-konteók2013-10-11
    A denveri repülőtér2013-09-27
    Haszbara-konteók2013-08-25
    Génmódosítás-konteók2013-07-08
    Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
    Konteónak indult…2013-06-09
    Az X bolygó2013-04-27
    Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
    Náci repülő csészealjak2013-03-22
    D. B. Cooper története2013-02-19
    Egy pápa lemondása2013-02-11
    A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
    Eltűntek2013-01-18
    Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
    Anjikuni-rejtély2012-12-11
    Szent Malakiás próféciái2012-12-03
    Jövőbelátás-konteók2012-11-21
    Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
    Mátrix-konteók2012-10-28
    Elbert János halála2012-10-19
    Bohemian Grove2012-09-26
    Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
    A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
    Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
    A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
    Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
    Olof Palme halála2012-05-16
    A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
    Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
    Jörg Haider halála2012-03-14
    Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
    A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
    Szcientológia-konteók2012-02-07
    Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
    Népszámlálás-konteók2011-11-12
    EU-konspiráció2011-11-12
    A Djatlov-incidens2011-11-12
    Fluorid-összeesküvés2011-08-19
    Breivik-merénylet2011-07-25
    A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
    Patton tábornok halála2011-05-12
    Skull & Bones2011-04-19
    Réztekercs-konspiráció2011-04-12
    AIDS-konspiráció2011-04-11
    Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
    Moszkva és a csecsenek2011-04-08
    Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
    A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
    Globális felmelegedés2011-04-05
    A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
    Kilenc/tizenegy2011-03-30
    A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
    Kelly doktor halála2011-03-28
    Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
    Az arab világ forradalmai2011-03-23
    Martin Luther King halála2011-03-22
    Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
    Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
    A USS Liberty megtámadása2011-03-17
    Jézus-összeesküvés2011-03-16
    Ajánló – linkek2011-03-15
    HAARP-összeesküvés2011-03-14
    Chico halála2011-03-11
    JFK – 2.02011-03-10
    JFK – 1.02011-03-10
    Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
    Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
    Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
    Gagarin-konteók2011-03-04
    Cigánygyilkosságok2011-03-04
    Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
    Vérvád-konspiráció2011-03-03
    A Council on Foreign Relations2011-03-02
    A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
    Atlantisz-konteók2011-03-01
    Nagy német adókonteó2011-02-28
    Illuminátusok2011-02-28
    Ajánló – filmek2011-02-26
    Az Elvis-legenda2011-02-25
    Tunguzka-rejtély2011-02-24
    Nikola Tesla 2.02011-02-23
    Nikola Tesla 1.02011-02-23
    Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
    A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
    Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
    A főtitkár halála2011-02-21
    Nácik aranya2011-02-19
    ODESSA2011-02-18
    A romániai „forradalom”2011-02-18
    Templomosok2011-02-17
    A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
    WikiLeaks-konteók2011-02-15
    A Voynich-kézirat2011-02-15
    Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
    Mormon-összeesküvés2011-02-14
    Szabadkőművesek 2.02011-02-13
    Szabadkőművesek 1.02011-02-13
    Bilderberg-konteók2011-02-13
    Men in Black2011-02-12
    UFO-konspiráció2011-02-11
    Jim Morrison halála2011-02-11
    Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
    Roswell és az M-122011-02-09
    Bermuda-háromszög2011-02-09
    Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
    Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
    Népek Temploma2011-02-08
    Egy pápa halála2011-02-08
    A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
    A „tökéletes katona”-projekt2011-02-07
    A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
    A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
    Beatles-konteók2011-02-05
    John Lennon halála2011-02-05
    Philadelphia-kísérlet2011-02-04
    Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
    Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
    A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
    A Seuso-ügy2011-02-02
    Titanic-sztori2011-02-01
    Holdraszállás-konteók2011-01-31
    Marilyn Monroe halála2011-01-30

    Innen jöttök