2011-04-11–06:00

AIDS-konspiráció

Amikor a hetvenes évek második felében a san franciscói meleg közösség egyre több tagja kapott furcsábbnál furcsább fertőzést, majd – viszonylag rövid időn belül – a legtriviálisabb betegségekben sorra elhunytak, senki nem értette, mi is történik valójában. Azóta tudjuk, hogy egy végzetes (az angolból eredő betűszóval AIDS-nek elnevezett) kór első áldozatai voltak.

Sokan és sokszor feltették maguknak (és másoknak) a megkerülhetetlen kérdést: honnan származik a huszadik század pestisének nevezett borzalom? Hol volt eddig? Tényleg gyógyíthatatlan? Valóban csak testnedvek cseréjével terjed?

A konteósoknak mindenre van válaszuk, sőt: válaszaik. Az AIDS sem kivétel. Olvassátok és reszkessetek. De jobbat mondok: inkább védekezzetek!

Maga a betűszó az Acquired Immunodeficiency Syndrome, vagyis a Szerzett Immunhiányos Tünetegyüttes rövidítése. Nem orvosblog vagyunk, ezért csak annyit róla, hogy a HIV (Human Immunodeficiency Virus, azaz az Emberi Immunhiány Vírusa) által előidézett betegség, ami abból áll, hogy a megtámadott ember immunrendszerének (vagyis a különféle külső kórokozóknak ellenálló) sejtjei elpusztulnak, s – mint az őrség nélkül maradt várat – a támadók gyorsan kézre tudják keríteni. A szó szoros értelmében tehát az AIDS nem is betegség, hanem egy olyan – kvázi védtelen – állapot, amelyet a más betegségek, fertőzések pofátlanul ki tudnak használni.

De térjünk vissza a történelmi szálra, és nézzük, hogyan is azonosították az emberiséget ciklikusan sújtó fertőzéses (járványos) megbetegedések ezen példányát (amely a huszadik század második évtizedének spanyolnáthája és a huszonegyedik század elejének madárinfluenzája és atípusos tüdőgyulladása között nagyjából félúton helyezkedik el).

Az AIDS-et legelőször 1982-ben sikerült azonosítaniuk amerikai orvosoknak, akik a bevezetőben már említett jelenség okait kezdték el kutatni (fiatal és látszólag egészséges meleg férfiak hirtelen elhalálozása olyan betegségekben, mint a tüdőgyulladás, TBC vagy a rák különféle típusai). Hamarosan sikerül elkülöníteniük két vírust (a HIV-1-et és a HIV-2-t), és megállapítaniuk, hogy ezek emberről emberre történő átadása szexuális érintkezés vagy fertőzött vérrel történő vérátömlesztés, továbbá közös kábszeres tű használata  útján történik. A gyógyszergyártók természetesen lecsaptak az új üzleti lehetőségre: az első, kifejezetten AIDS-kezelésre szánt orvosság forgalmazását (AZT néven) az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-Ellenőrző Hatóság (az FDA) 1987-ben engedélyezte.

A különféle sarlatánok időről időre történő felbukkanása és teóriái ellenére az AIDS sajnos továbbra is gyógyíthatatlan, de az immunrendszer pusztulását (nagyon drága) gyógyszerekkel lassítani lehet.

Még egy pár száraz tény a konteók előtt, csak hogy azok is átérezzék a dolog valódi súlyát, akik eddig nem igazán foglalkoztak a problémával, mondván: legyen a buzik gondja, meg azoké, akik felelőtlenül, óvszer nélküli dugással fejeznek be minden alkalmi és futó (heteró vagy homó) kapcsolatot.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete szakosodott munkacsoportjának (UNAIDS) szakértői szerint a betegség 1981 és 2007 között legalább 28 millió emberéletet követelt a világon. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2007-es adatai szerint a Földön 34 millió HIV-fertőzött ember él, akik közül 2,5 millióan az utolsó egy évben kapták meg a vírust. Egyedül ebben az évben (még mindig 2007-ről beszélünk) 2,2 millió halottja volt a kórnak. Afrikában elsődleges halálokká lépett elő, megelőzve a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, valamint a törzsi háborúkat és az alultápláltságot, mint okokat.

A legkorábbi (és azóta is legelterjedtebb) magyarázat a cerkófok családjába tartozó afrikai zöld majmokhoz fűződik. A kicsit kincstárinak tűnő forgatókönyv szerint az említett főemlősökben mindig is ott lappangott a HIV, de (közelebbről és aprólékosabban soha meg nem magyarázott okból) a hatvanas-hetvenes években a közép-afrikai bennszülöttek egyszer csak elkezdték vadászni őket, és az elejtett állatok agyvelejét nyersen fogyasztották el – tessék, máris megvan a magyarázat az AIDS-re.

Hogy egy alternatív – és roppant undorító – teória szerint mit csináltak még a bennszülöttek a majmokkal, mielőtt levágták volna őket vacsorára – ezt azért sem mondom el, de szerintem mindenki el bírja képzelni.

Az összeesküvéselméletek természetesen nem hagytak ki egy ilyen magas labdát és rákapcsoltak. Lássuk, mit állítanak kedvenc konteósaink, és mire alapozzák teóriáikat.

Számos konteó közös kiindulási pontja, hogy az AIDS (vagyis a HIV) emberi kéz műve; a vírust szándékosan hozták létre, annak érdekében, hogy…

… na és itt már szét is válnak az elméletek. Vegyük őket sorra:

Az amerikai biológiai fegyver

Ezen elmélet bajnokai három dokumentumra építik tetszetős és logikusnak tűnő teóriájukat: 

1.) Az USA Védelmi Minisztériuma 1969 nyarán kérelemmmel fordult az Államok Szenátusához, melyben a tervezett költségvetési számokon felül további 10 millió dollárt kért biológiai hadviselésre is alkalmas mikroorganizmusok, vírusok és baktériumok tanulmányozása, valamint esetleges kifejlesztése céljából.

A Szenátus sohasem arról volt híres, hogy szó nélkül utalná a dollármilliókat, azért a védelmi és költségvetési szakbizottságok elé beidézték dr. Donald MacArthurt, a hadsereg egyik vezető biológusát. Az általa a bizottságok előtt előadott – meggyőzési célú – beszédből következik egy részlet, amelyet a mai napig is olvashatunk a szenátusi jegyzőkönyvek között:

„ …A következő öt-tíz évben valószínűleg képesek leszünk egy olyan új, fertőző mikroorganizmus előállítására, amely alapjaiban különbözni fog minden eddigi ismert, betegség-előidéző organizmustól. A legfontosabb különbség az, hogy ez a mikroorganizmus magát a szervezet immunrendszerét fogja megtámadni, amely alapesetben megvédi az embert a külső fertőzésektől.”

A Szenátus végül megítélte a 10 milliót; MacArthur doktor dolgavégeztével elégedetten visszatérhetett a kémcsöveihez.

2.) 1974 júliusa és decembere között az USA Nemzetbiztonsági Tanácsának szakértői (Henry Kissinger irányítása alatt) megírják – az akkor még szigorúan titkos – 200. Nemzetbiztonsági Emlékeztető Tanulmányt (National Security Study Memorandum 200), amelyben nemzetbiztonsági kockázati tényezőként említik a Földet sújtó demográfiai robbanást. Ebben többek között ez olvasható: a Harmadik Világ [értsd: fejlődő államok. tiboru] lakosságának csökkentése az Egyesült Államok első számú külpolitikai prioritásává kell előlépjen. A különösen érzékeny relációkban [és itt tizenhárom országot név szerint meg is említenek, Etiópiától Nigérián keresztül Indiáig és Brazíliáig. tiboru] a látszatát is el kell kerülni a kényszerítésnek.

A dokumentumról (kutatói nyomásra, na meg azért, mert java része már a nyolcvanas évek közepe óta kézen-közön forgott) 1989 márciusában vették le a minősítést, 1990 óta kutatható, 1992-ben pedig a sajtó is leközölte a teljes szövegét, ami itt fent, a link mögött is olvasható.

3.) 1987-ben egy los angelesi orvos-testvérpár (Robert és Ted Strecker) négyéves, az AIDS-nek szentelt kutatómunkájuk következtetéseit egy tanulmányban összesítik. A tanulmányt elküldik az összes kormánytagnak, az elnöknek (Ronald  Reagan), az alelnöknek (id. Bush), a CIA és az FBI igazgatóinak, na és valamennyi kormányzónak (szám szerint ötvennek). Összesen hárman válaszolnak (három kormányzó), de udvarias, ámde semmitmondó leveleikből kiderül, hogy vagy nem olvasták a beadványt, vagy nem értették, vagy csak a sajtósuk válaszolt a kormányzó nevében.

Mit is állítanak a Strecker fivérek? Hát hogy a HIV-et az amerikai fegyveres erők biológiai fegyvernek dolgozták ki, majd az Egészségügyi Világszervezet afrikai himlőellenes oltás-akcióját felhasználva, egy-két tucat nagyon kooperatív (megvásárolt és/vagy megzsarolt) WHO-alkalmazott segítségével a hetvenes évek utolsó harmadában gyakorlatilag szétszórta a vírust a fekete földrészen.

A Streckerek azonban nem állnak meg itt: szerintük az afrikai bulit követően a hadsereg elkezdi az otthoni (értsd: amerikai) terjesztést is, amit a Public Health Service-nél (kábé az ottani ÁNTSZ. tiboru) dolgozó fedett ügynökeik segítségével oldottak meg: amikor 1978 és 1981 között oltási kampány folyt a meleg és biszexuális férfiak érdekében, a nekik szóló hepatitisz B-vakcinába HIV-et is pakoltatnak, majd ezerkettőszáz amerikai meleget (főként New Yorkból, Los Angelesből, San Franciscóból, St. Louisból, Denverből és Chicagóból) ezzel a koktéllal „oltanak be”. 1986-ra az oltási akcióban részt vettek 20 százaléka halott, további 50 százaléka HIV-pozitív. És ha megnézzük az első (1987-es) össz-amerikai AIDS-térképeket, látni fogjuk, hogy ezekben a városokban a legnagyobb a fertőzöttek sűrűsége.

A tanulmány diagrammokat, statisztikákat, térképeket, laboratóriumi eredményeket, újságcikkeket, tudományos (más tanulmányokból átvett) idézeteket és hivatkozásokat tartalmaz.

Ahogyan említettem, érdemi visszajelzés nem érkezett a Strecker testvérekhez. Azaz de, mégis: 1988. augusztus 12-én Ted Streckert (a másodhegedűst, a kevésbé jelentékeny szerzőtársat) holtan találják springfieldi otthonában. A hivatalos verzió szerint öngyilkos lett: főbelőtte magát.

A másik visszajelzés: Illinois állam parlamentjének egyik képviselője, bizonyos Douglas Huff 1988 szeptember elején lelkesen felhívja Robert Streckert és – miután részvétét fejezi ki Ted halála miatt – biztosítja arról, hogy mindent meg fog tenni a tanulmány minél ismertebbé tétele érdekében. Szeptember 24-re egy találkozót is megbeszélnek, amelyre (így Huff) ő is hoz majd bizonyos további tárgyi bizonyítékokat. Ki fogjátok találni: a randi elmarad, mert Douglas Huff szeptember 22-én sajnos halálos adag heroin-kokain keveréket bírt magába fecskendezni, majd szívroham miatt soron kívül távozik az élők sorából.

Az életben maradt Strecker elméletét egy másfél órás videóműsorból
is megismerhetik az érdeklődők.

Vannak még további nevek és érvek, ezeket most csak futtában, hogy adjunk lehetőséget azoknak is, akik maguk szeretnének utánanézni dolgoknak.

– a berlini Humboldt Egyetem biológiaprofesszora, dr. Jakob Segal szerint a HIV-et egy marylandi katonai laborban dolgozták ki 1977-ben;
– dr. Alan Cantwell 1992-ben megjelent könyvében (AIDS and the Doctors of Death – Az AIDS és a halál orvosai) azt állítja, hogy a CIA áll az egész hátterében;
– a 2004-es Béke-Nobel díj tulajdonosa, a kenyai Wangari Muta
Maathai többször nyilatkozta, hogy az AIDS a nyugati genetikusok boszorkánykonyhájában született – ez persze még nem jelentene semmit, de a hölgy speciel biológiából szerezte a tudományos fokozatát, és nem szülőhazájában, hanem az USA-ban.
– dr. Robert Gallo (itt balra, aki elsőként izolálta a HIV-et 1984-ben a marylandi Fort Detrickben) azt állítja, hogy a himlő-HIV kombináció “végzetesen tökéletes” lehet és nem tartja kizártnak, hogy amerikai hivatalos szervek keze van a dologban.

Azt is el kell mondanunk, hogy több szovjet disszidens (például Vaszilij Mitrohin) azt állította, hogy az egész rémhírt az USA szerepéről az AIDS létrehozásában a KGB dezinformációs és bomlasztási szakértői dolgozták ki és terjesztették el a világon – ezek szerint egészen jó hatásfokkal.

A közös felelősség elmélete: szovjet-jenki összsátánság

A konteósok egy másik csoportja a nagy, történelmi egyensúly híve. Szerintük az AIDS születésénél – hatalmas egyetértésben, kart karba öltve – ott bábáskodott a KGB és a CIA. A szovjet-amerikai összeborulás gyökerei a két szuperhatalom kevés közös pontjai közül kettő, a néger fekete-ellenesség és a homoszexuálisokkal szemben táplált ellenérzés volt. Dr. Boyd Graves ennek az elméletnek az egyik fő zászlóvivője, aki szerint az előzetes megbeszélések Moszkva és Washington között már a hatvanas években elkezdődtek, de a kísérletek élesben csak 1972-től indultak be, a “Special Virus Program”-nak nevezett projekt keretein belül.

A szabadkőműves-vonal

Dr. Leonard George Horowitz egykori fogorvos és szájsebész (aki a nyolcvanas évektől kezdve abbahagyta a szájakban történő kurkászást és a sokkal jövedelmezőbb orvosi botránykönyvek írására adta a fejét) meggyőződése, hogy az egész hátterében a szabadkőművesek és egyik fedőszervezetük, a Szuverén Máltai Lovagrend állnak. Leó barátunk egy az egyben leírja, hogy az AIDS szülőszobája a Fort Detrickben található Nemzeti Rákkutató Intézet (National Cancer Institute) volt, s a kutatásokat a Rockefeller Orvosi Kutatási Alapítvány, valamint a Litton Bionetics magáncég finanszírozta az amerikai kormány hallgatólagos beleegyezésével – természetesen azért, mert egyformán gyűlölték a feketéket, a melegeket, a hispanókat és a zsidókat (?).

És hogy jön ide a Vatikán?

2003 végén a katolikus anyaszentegyház felhívással fordul afrikai papjai felé, felhíva figyelmüket, hogy az óvszer továbbra is tiltott védekezési és fogamzásgátlási eszköz a keresztény közösségek számára, még akkor is, ha “egyesek az AIDS megelőzésének egyik módszereként említik”. A Vatikán Családügyi Pápai Tanácsának elnöke, Alfonso López Trujillo bíboros (itt balra; izé, akarom mondani jobbra) a BBC-nek adott egyik interjújában kifejti a hivatalos szentszéki álláspontot, mely szerint “a HIV olyan apró, hogy akadály nélkül áthatol az óvszeren, egészségvédelmi célzatú alkalmazása [mármint a kondomé. tiboru] tehát abszolút fölösleges.” Amikor a WHO illetékesei – keserű nevetésüket visszafojtva – arról tájékoztatják a bíborost, hogy kutatásaik szerint az óvszerrel történő közösülés 90 százalékkal csökkenti a HIV-fertőzés kockázatát, Trujillo kardinális csak legyint és kikéri magának, hogy “a Vatikánnal nyíltan ellenségesen viselkedő személyek és szervezetek” őt kioktassák.

A nagy gyógyszergyártó összeesküvés

A többmilliárd dolláros forgalmat lebonyolító gyógyszergyártók sem úszták meg; egyes elméletek szerint az egész AIDS-mizériát az ő laborjaikban dolgozták ki, mert szükség volt egy olyan betegségre, amelyre csak az éveken-évtizedeken keresztül adagolt, amúgy méregdrága gyógyszerek hatásosak, és amely ugyanakkor nem okoz világméretű pánikot, mert az emberek jelentős része nem tartja magát veszélyeztetettnek. A homoszexuálisok ideális alanyoknak tűntek, hiszen fizetőképesebbek, mint a heterók (általában nincs családjuk, nincsenek gyermekeik, tehát többet költhetnek magukra), a sajtó is szívesen foglalkozik velük (soraikban az átlagnál magasabb a művészek, közéleti személyiségek, celebek aránya), ráadásul a társadalom széles rétegei nem is tekintik olyan nagy veszteségnek az ő halálukat.

A földönkívüli-verzió

A HIV-et (hasonlóképpen a középkori pestishez, a már említett, első világháború végétől garázdálkodó spanyolnáthához és a mostani slágerekhez, a madárinfluenzához és az Ebolához) természetesen olyan ufós földönkívüliek szabadították ránk, akik gigászi laborként használják a Földet. Egyszerűen kíváncsiak arra, hogy hogyan reagálunk ezekre a nyavalyákra, miként próbáljuk megoldani a hasonló problémákat.


Nos, gondolatébresztőnek ennyi. Ha nálad vannak az eredeti géntérképek és kutatási naplók, vagy ha esetleg még tutibb magyarázatot tartogatsz a tarsolyodban, netán hallottad, hogy az aszpirin vagy a törkölypálesz gyógyítja a kórt – itt az idő, hogy a kommentekben előrukkolj az információkkal.

Ápdét: az AIDS-konteók 31%-kal kibővített verzióját elolvashatod a 2014. május 24-én a könyvesboltokba kerülő Konteó2-ben, további 29 válogatott összeesküvés-elmélettel együtt.

 

Kategória: EgyébCímkék: , , ,

121 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 121. stockton — 2016-10-04 09:01 

Na melyik profot fogják előbb eltűntetni? 🙂
Vagy melyik egyetem fogja előbb mondani, hogy bocs tévedtünk… nem is találtunk semmit 😀
http://index.hu/tudomany/2016/10/03/meggyogyitottak_a_hiv-fertozott_ferfit/

 120. rklara — 2016-01-04 20:39 

Önmagában az, hogy afrikaiak tízezreit AIDS-esnek diagnosztizálnak, önmagában nem jelent semmit. Az afrikai AIDS-diagnózisok ugyanis nagymértékben tévesek. Afrikában a HIV-tesztek ugyanúgy mutatják ki a nem HIV antitesteket, mint magát a HIV-et, s ezáltal 80-90% hamis pozitívumot produkálnak. Afrikában a HIV-vizsgálatokhoz elég kevés pénz áll rendelkezésre, a legtöbb esetben egyszerűen nincs lehetőség a kezdeti szűrés ellenőrzésére, ha egyáltalán van valamilyen vizsgálat. Azt a viszonylag kevés elvégzett vizsgálatot pedig, amelyek azt mutatják, hogy a páciens HIV-pozitív, névértéken fogadják el, és hozzáadják a burjánzó statisztikákhoz.
Afrikában a legtöbb AIDS-diagnózis egyáltalán semmiféle HIV-tesztelést sem foglal magában. A diagnózist egy standard klinikai kórmeghatározás alapján állítják fel, amely egy bizonyos tünetkombinációt vesz alapul (láz, határozott fogyás, hasmenés és elnyújtott, száraz köhögés). Ezek mindegyike gyakorlatilag megkülönböztethetetlen más betegségektől, például a maláriától és a tuberkolózistól. Ennek eredményeképpen minden malária- és tuberkolózis-esetet AIDS-ként diagnosztizálnak- és így azok is a hátborzongató statisztikákat növelik.
Az afrikai AIDS-kutatást még a helyi egészségügyi tisztviselők is erősen bírálják amiatt, hogy az külön kiválasztott „epicentrumokra” összpontosít, és azok eredményeit vetíti ki egy sokkal nagyobb területre vagy akár egy egész nemzetre.
Tanzániában a francia Partage megkérte dolgozót (160fő) és egy 842 főből álló egész falut, hogy elvégezhessék rajtuk a HIV-vizsgálatot. Az eredmény mindössze 5% pozitív volt a dolgozóknál, és 13,8% a falu lakossága között. Ez a szám ötödrésze(!) a WHO erre a térségre vonatkozó statisztikáinak.
Japán orvosok a The Lancet nevű orvosi folyóiratban tették közzé az alábbi tanulmányt: 227 AIDS-betegként diagnosztizált személy közül, akik a WHO meghatározása értelmében magukon hordozták az AIDS klasszikus klinikai tüneteit, az esetek 59%-nál nem találtak HIV-vírust a vérben.
Abidjan három legnagyobb kórházában pedig az összes bejegyzett „AIDS-es megbetegedés” közül 2400 WHO által dokumentált esetben nem találtak HIV-vírust. (Shanton: „AIDS and Africa”)
További hamis WHO adatokról hatalmas mennyiségű irodalom áll az érdeklődők rendelkezésére.

 119. wacher — 2014-03-13 22:33 

@macsacska: ha elmegy és kivizsgáltatja magát, akkor először is egy vérvételen esik át. Akár anonim módon, ahol senki sem kérdez tőle semmit. A vérvizsgálat (tudtommal) antitestek után kutat, nem „az immunrendszer gyenge voltat jelzi” akármi is az. Ha valaki attól fél, hogy „megmérgezik”, akkor elmehet pár helyre, ahol egymástól független vizsgálatokat kaphat, és ha azok mindegyike pozitív eredményt, akkor jöhet a kezelés.

 118. gtibor — 2013-08-24 10:53 

116. @macsacska:

Ez egy nagyon érdekes okfejtés. Baráti beszélgetések során én is gyakran felhozom Magic Johnson példáját.

 117. macsacska — 2013-08-23 07:36 

@macsacska:

Itt egy video a temarol Christl Meyer osztrak biologusnovel keszult interju.
http://youtu.be/SaA6zLUPfvk
O csak egy a sok szakember kozul aki hasonloan velekedik az HIV/AIDS temeval kapcsolatban.

Website: http://christl-meyer-science.net/en/

Hiressegek akik meghaltak, AIDS-ben: 0. Mas betegsegekben haltak meg. Azokat is felsorolja a cikk elvileg evtizedek ota AIDS-esek es akik ma is elnek.
http://contraperiodismomatrix.com/hoax-alert-the-celebs-who-died-from-aids-none-died-from-hiv-but-from-ordinary-diseases-2/

A gyogyszer neve ACT, allitolag ma mar nem hasznaljak.

Akit mindez erint, olvasson utana, es tajekozodjon sajat maga: en csak azt adom tovabb amit olvastam.

 116. macsacska — 2013-08-23 07:00 

@Nűnű:

Na akkor ide kivankozik egy verzio, amirol meg nemigen esett emlites.
Mi van, ha Mr X aki meleg, es retteg az AIDS-tol elmegy es megvizsgaltatja magat. A vizsgalat elott KIKERDEZIK eletmodjarol szexualis preferenciairol.
Az eredmeny pozitiv. Azt mondja a fama, hogy az AIDS vizsgalat nem pontos, gyakorlatilag csak az immunrendszer gyenge voltat jelzi, es az eredmenyben figyelembe veszik a „kockazati tenyezoket” is.
Mindenesetre elkezdik gyogyszerezni. A gyogyszer MEREG (ra is van irva) utana fogok nezni hogy melyik gyogyszerrol beszelnek, mert nem emlekszem.
Ezutan mar jelentkeznek egyre kellemetlenebb tunetei, es vegul meghal.
Aki nem el a gyogyszerrel, tuleli es tunetmentes marad. (Magic Johnson peldaul).

 115. tyson — 2013-06-27 20:08 

…….. és mi van ha az AIDS csak 1 véletlen mellékterméke a szervátültetéshez szükséges immunrendszer gyengítő készítményeknek?
A ötlet akkor fogalmazódott meg bennem, mikor 1 szervátültetés kezdeteiről és fejlődéséről szóló dokumentumfilmet láttam. Maga a szervátültetés is a 80-as évektől lett „sikeres”, mert képesek lettek az immunrendszert olyan mértékben hatástalanítani, h nem lökje ki az új szervet. Talán 1 korábbi szakaszában ez a szer v elődje még kontrollálhatatlan verziójában adták a kísérleti alanyoknak. A kísérleti alanyok közül pedig elég ha 1 lett fertőző valamilyen mutáció miatt, mint nulladik beteg pont elég volt a kezdetekhez.

 114. jenoazerdeklodo — 2013-05-15 22:17 

@duggongg:
Ezt a dokumentumfilmet kellene csendben és odafigyelve végignézni:
http://www.youtube.com/watch?v=oitjxuQMWCY
(Ha nem megy az angol, akkor egy angolul jól tudóval mondatról mondatra.)

 113. seraph — 2013-02-08 15:50 

@Eugenie Danglars:

Mint skorpió, ezt a megjegyzést kikérem magamnak! 😀
Eddig még egy nő sem panaszkodott, tudtommal másnak se. :DD

 111. duggongg — 2011-12-04 20:08 

@”Rogal Dorn”: Ez egy relativ skala, 10 ev modjuk mechanikaban semmit nem jelent, molekularis biologiaban viszont az elmult nehany evtized mindegyike evszazadokkal ert fel. Meg nem is 10 evrol van it szo hanem legalabb 30-rol es nem egy Nobel dijrol hanem tizenvalahanyrol.
Ugyhogy fenntartom hogy abszolut keptelenseg hogy a 70-es evekben ezt barki foldi halando meg tudta volna csinalni. Szimplan nem volt meg hozza sem a tudas, sem technika sem az eszkozok.
Ha biologus vagy, tudok mondani dolgokat amik nelkul nem megy a dolog es amik akkor meg nem leteztek.

 110. Rogal Dorn — 2011-12-01 10:30 

[textterrorist](#11779668):

Köszi, bár nem akarom poénkodással elbagatelizálni a konspirációk komolyságát, de mindezek ellenére, mintegy ellensúlyként, azért poénkodom egy sort…:DDD

[duggongg](#11780597):

Igen, az állítás jogos, a szövetségesek bőszen légcsavoroztak az égen, miközben von Braun és munkatársai V1, V2 és egyéb rakétatechnikával dobálóztak, illetve a Me-262 süvített el a Spitfire és Hurricane pilóták mellett, nem is beszélve a győztesek által megszerzett kutatási eredmények és szürkeállomány jelentőségéről.(pl.Ho-229)
Vagyis igenis lehetséges szerintem az, hogy a titkos állami bázison, már korábban elkészül az a valami ami később Nobel-díjat ér…
A civil világ legalább 10 évvel el van maradva a csúcstechnikától…

 109. duggongg — 2011-11-30 00:40 

Safarirol nem fogadta el a robot a valaszt, azt mondta hogy spammer vagyok, at kellett mennem Firefox-ra. Diszkriminacio? Vagy?

 108. duggongg — 2011-11-30 00:38 

Nem kell az 50-es evekig visszamenni, a 70-es evek vegen sem volt olyan szinten a molekularis biologia hogy akar a SIV-HIV konverziot meg lehetett volna csinalni. Korulbelul most tartunk ott, de ez a 30 ev jelent egyben tobb mint egy tucat, egymasra epulo Nobel dijat. Enelkul a tudas nelkul annak idejen lehetetlen lett volna a HIV-et megcsinalni. Ennyivel a hadsereg/CIA/KGB sem lehetett elorebb. Ez kb. olyan mint ha valaki azt allitana hogy a 19. szazadban, az emberek ugyan lovaskocsival kozlekedtek, de a hadseregnek mar voltak titokban szuperszonikus repulogepeik.

 107. textterrorist — 2011-11-29 19:58 

[Rogal Dorn](#11284879): Neked mindig jó poénjaid vannak,felvidítasz ezekben a komor témákban.Amúgy ki olvasta a ” aranykor.freeblog.hu/archives/2009/07/19/az-amerikai-Stonehenge-rejtejes-uzenete/ -tudom,hogy a rejtélyest ly-nal írják, de a blog URL-jében így van.Nem lövöm le a poént,olvassa el akit érdekel.

 106. Senkifiaa — 2011-05-10 06:30 

[Alpha Decay](#11285145): Azt azért ugye tudod,hogy a wikipédiát csak az nem szerkeszti,aki nem akarja? ergo: ha már összeesküszünk, akkor nézzük annak a lehetőségét,hogy akik amúgy sem akarják,hogy kiderüljön a c vitamin áldásos hatása, nyugodtan írhatnak egy wiki cikket, hogy utána ilyen vitáknál be lehessen linkelni ,mint szavahihető forrást 🙂

 105. Senkifia — 2011-05-09 11:41 

@Gyalogtank666: 6-10 évvel ezelőtt nem volt kullancs által terjesztett, kutyákat fertőző babézia. Azóta ez a kutyák legdurvább kullancs terjesztette betegsége,lévén,hogy nem létezik rá oltás. Bár ha időben észreveszik, egy-két injekcióval orvoslható. Rohadt kis vér-parazita okozza. És áttörte a fajhatárokat. valószínúű csak idő kérdése,hogy emberre is átterjedjen. Ennek a pozitív hozadéka lesz egy oltás kifejlesztése,ami most még sehol sincs.
Az influenzáknál egyre gyakoribb ez a faj-határ áttörés. Bár az igazság az,hogy gyanúsan előkészített, és felvezetett sorozat(SARS-H5N1-H1N1) amelyek ahogy jönnek,úgy tűnnek el, és pár ezer halálesettől eltekintve , a világvége elmarad. Ez azért elég furcsa. De ha népességtízedelésre kerülne sor, szinte biztos,hogy influenzavírus által fog bekövetkezni. Lásd még:spanyolnátha. Persze azon lehet összeesküdni elméletileg,hogy természetes úton törte át a vírus a fajok közti határt,vagy rásegítettek laboratóriumban… Kínaiak pl egész jól jönnének ki egy világjárványból. Lévén hogy qrvasokan vannak. És valszeg egy járvány után a túlélők közt rohamosan megjavulna az 1kínai vs. egyéb/négyzetkilométer arány a világban…

 104. Alpha Decay — 2011-04-12 12:44 

@RavenMD: Vajon az utánanézésed során találkoztál ezekkel, amiket én spec. fél perc alatt találtam?
http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_C_megadosage#Cancer
http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/pauling.html
Ennyit erről.
(Tudom, h több éves bejegyzés, de akkoris)

 103. Rogal Dorn — 2011-04-12 10:23 

hehe…a zöld majomtól, kb. annyi eséllyel kaphatták el a HIV vírust, mint amennyire a kutyabolhát… 😀 Ja és a disznó és madárinfluenza…ez is csak felbukkant a nagy semmiből… :S Én mondom, itt a háttérhatalom keze kutyul…NWO forevör

 102. kszabo — 2010-10-27 20:01 

Véletlenül egyszer láttam, egy filmet, amiben azt taglalták, hogy a vietnamban harcoló amerikai zöldsapkások kapták el a patkányoktól a betegséget. Ez rögtön módot ad két összeesküvés elméletre: Az amerikaiak felismerve a hatékonyságát, belekezdtek vele Afrika kiirtásába. Az USA célcsoportba pedig egyszerűen azért ütötte fel a fejét, mert valamelyik kutatót, vagy családtagját ilyen célcsoportbeli inzultus érte és simán bosszút állt.

Az amerikai hadseregtől nem idegen hogy saját katonáit orvoskísérleti nyúlnak használja: az atomrobbantás végignézetése, szándékos fertőzés tízezres tételben, stb.

 101. mxplanet — 2010-09-22 18:28 

Csak nem a gyógyszergyarto konteo jön? Gyógyszerlobbi behuzta a pénzt az influenzavírusra?

 100. ribizli_me — 2010-03-04 16:32 

a HIV parenteralisan terjed (tehat tapcsatornan kivul, gyakorlatilag verrel, verkeszitmenyekkel, szexualis kontaktussal)

ha a cerkof majmok HIV hordozok is voltak, szerintem az agyvelejuk fogyasztasa nem kellett volna ember fertozottsegehez vezessen

(persze lehet hogy tevedek)

 99. Gloucester — 2010-02-07 23:06 

Ha azt hinnéd, hogy nem tartozol a kísérleti alanyok közé, akkor hadd szabadjon egyéb vírushoz kapcsolódó konteókat figyelmetekbe ajánlani, méghozzá a H1N1 oltóanyag kapcsán kialakult „nagy magyar kísérletet”. Annyiban talán hasonlítható az AIDS-hez, hogy ez sem közvetlenül, hanem szövődményeken keresztül öl. Az elmélet pedig itt olvasható:

bioetikablog.hu/2009/11/a_nagy_magyar_kiserlet

 98. predator18 — 2010-02-07 10:00 

@Stupidella:

Románul is SIDA.

 97. elzee — 2010-01-14 15:02 

Jó a cikk, gratula… csak egy apró megjegyzés: senkinek nem tünt fel Robert Merle: Védett Férfiak c. könyvében lévő vírus, és az AIDS közötti hasonlóság?

 96. acsa77 — 2010-01-01 13:23 

@pikachu: Olyat ne mondjon egy magát professzornak nevező valaki, hogy „soha”. Persze, soha nem fogunk repülni sem stb., ugye? Nehogy már egy kis kupac molekulán ne lehessen úrrá lenni előbb-utóbb, nanoszinten! Ui. ha valahol vannak „trükkök” a természetben, akkor azokra fényt lehet deríteni, ha meglesznek a műszaki eszközök, és akkor még csak nem is voltam optimista.

 95. Conny28 — 2009-10-21 00:54 

209.85.129.132/search?q=cache:xJj6eElGqcgJ:www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg_orvos-valaszol/8758/+egy+elfojtott+r%C3%A1k+gy%C3%B3gym%C3%B3d&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Itt van még egy elgondolkodtató cikk „Egy elfojtott rák gyógymód” címen a CsaládiNet oldalán,google csak tárolt oldalként hozta be.Mit szól hozzá kedves pikachu.Korai azt mondani hogy nincs és nem is lesz,csak lehet hogy nem a mi életünkben,főleg amíg ilyen nagy az elfojtás.

 94. Conny28 — 2009-10-21 00:45 

A KP-1461 elnevezésű szer elég ígéretesnek hangzik,és lehet hogy ez lesz a megoldás.

egy link erről:

http://www.vital.hu/hiv-gyogyszer

Csak tudnám miért nem hallunk erről többet,és hol tart most a tesztelése.

 93. blerocs — 2009-08-21 18:30 

Nem sokkal azután, hogy elterjedt az elmélet, miszerint az ember a majomtól származik, felüti a fejét egy betegség, amit az ember a majmoktól kapott el.

 92. færie — 2009-08-21 15:29 

Sziasztok! Bár épp 1 hónapja volt az utolsó hsz, mégis szeretnék hozzászólni a témához. Orvostanhallgató vagyok, ami nem azt jelenti, hogy mindent mindenkinél jobban tudok, sőt úgy láttam vannak/voltak itt olyanok akik jobban értenek a témához, mint én. Először is a sokak által felhozott ellenszer-megléte témához szeretném leírni a véleméynemet, ami szerintem egyezik minden olyan emberével aki minimálisan vagy annál picit jobban jártas a témában. A rák, vagy inkább daganatos megbetegedés kialakulsát annyiféle mutáció-veleszületett/szerzett és külső tényező befolyásolja, hogy ennek egységes ellenszerét vagy biztos megelőzését (tényleg) lehetetlen létrehozni, persze mindig lesznek újabb és újabb terápiás szerek, amivel bizonyos típusoknál akár majdnem 100%-os gyógyulást lehet elérni. A HIV virus esete kissé bonyolultabb ennél, de szinte kizárt, hogy jelenleg valahol ott lapuljon az elenszer. Beszéltem már ezt a vírust kutató professzoral, akinek az a személyes véleménye, hogy soha nem lesz HIV ellenszer (sem), csak egyre jobb és specifikusabb reverz transzkriptáz és proteáz gátlók kifejlesztése lehet a cél. Sajnos nincs nálam a mikrobiológia könyvem, ahol tételesen fel van sorolva, hogy milyen tényezők gátolják/optimistább esetben nehezítik a megfelelő elenszer kifejlesztését, ezért most legyen annyi elég, hogy kb 10 olyan tulajdonsága van a vírusnak ami talán önmagában is elég lenne. Ahogy azt mindenki tudja a vírus ellen elég jól lehet védekezni: ma Európában vérkészítménytől szinte kizárt, hogy bárki is elkapja a vírust, óvszerhez, tűhöz hozzájutni se nehéz. Valaki azt irta, mi van ha beléfecskendezik valahol a vírust – erre azért valamivel kisebb az esély, hogy bárkinek is olyan rosszakarói lennének, akik inkább hiv-es vért/vagy vírust szereznek és azt adják be neked, mintsem egyszerűen leszúrnának – persze vannak őrültek. de nehogy már ez is a vírus hibája legyen. Az összesküvés elméletről meg annyit, hogy ma amikor rengeteg gyógyszer, vagy vegyület létrehozása is lehetetlenek tűnik, felfoghatatlan, hogy ennyi érdeket szolgáló vírust létre lehessen hozni sztem, és arról, hogy nem vált ki pánikot, de azért csökkenti a ”nemkívánatos” személyeket sztem annyit, hogy az a 2,5 millió halálos áldozat évente elég kevés, hogy ez valóban érdemi cél lehessen, egy másik ellenérv pedig lehet, hogy a melegek általánosságban jómódúbbak haha, de pont a szegény afrikaiak a legkevésbé fizetők sztem. Nem nevezném magam vallásosnak, de azért azt felhánytorgatni az egyháznak, hogy a saját előrásaik betartása mellett kardoskodnak hogy is modnjam – érdekes. Épp a saját komlyságukat csökkentenék azok szemében, akiknek még jelent valamit az értékrendszerük, nem kényszerítenek senkit ”földi” törvényekkel, és az, hogy vannak befolyásolható emberek már tényleg nem az ő hibájuk. Azt hiszem egyelőre ennyi elég. AJ nés sztem is a majmoktól kaptuk el, de ez már tényleg csak személyes vélemény halálbiztos bizonyítékok nélkül:)

 91. 8bitbitch — 2009-07-21 07:39 

@dex.ion:

azért nem engedik , mert a gyógyszeriparnak az hatalmas kiesés lenne. millióktól esnének el.

lehet már a rák ellenszere is megvan valahol, de egyszerűen tönkremenne a gyógyszeripar…

 90. Conny28 — 2009-05-27 08:45 

Kezdjük onnan hogy a HIV ferőzés és az AIDS betegség átlépte azokat a határokat hogy azt lehessen könnyelműen mondani hogy csak maguknak köszönhetik,túl sok embert érint.Ha egy szórakozó helyen megszúrnak egy aides tűvel,és hiv fertőzött leszel,nyilván áldozatnak tekinted majd magad, de ez nem váloztat a társadalmi megítéléseden irántad is,hogy köszönd magadnak, és pusztulj bele kedves sanche.

Emltettétek Pauling nevét.

Ne menjünk messzire,itt van a mi tudósunk Szent-Györgyi Albert, aki 84 éves koráig 1000mg C-vitamint szedett,akkor tüdőgyulladást kapott majd az adagot felemelte 8000mg-ra, és meggyógyult.természetesen a C-vitamin emelt dózisokban sem toxikus,nyilván oylan minőségűt érdemes szedni,lehet kapni a patikákban 1200mg os 80 db-os tablettát tartalmazó csomagban csipkebogyóból 100%ban természetes.Nagy tévedés hogy csak intravénásan lehet emelt dózist a szervezetbe juttatni,csak mondjuk ha 5000mg-ot akarsz beszedni,ami 5 tablettát jelent, azt elosztva kell beszedni,1 max 2 tabletta és a köv adagot csak min 2 órával utána.Természetesen kiűrül a szervezetből,de könyörgöm akkor ne is egyél kaját mert az is kiűrűl.A szervezet nem az egész adagot dobja ki,sőt felhasználja ami neki per pill szüksége van.Senki nem mondta hogy a C-vitamin univerzális gyógyszer.Csak betegség megelőző hatása van,és nagy mértékben gátolja a vírusok, így a hiv vírus szaporodását is,meg nem állítja.

Ha beteg az ember akkor akár 15000mg C-vitamin is beszedhető naponta, a lényeg úgyis az hogy a véráramban meglegyen a magas dózis.Nincs vesekő képzű mellékhatása,tudományosan nincs bebizonyítva hogy lenne.De Lenkei nem csak a C-vitainra helyezi a hangsúlyt,hanem az összes vitaminra és ásványi anyagokra,ezt mindig elfelejtik.

A HIV vírus bármennyire is próbálják elhessegetni,létezik.Valószínűsíthető hogy a majmokban található SIV vírust módosították géntechnológiával, vagy a vírus már létezett de a felerősített immunítású szervezet le tudta győzni,így feljavították.Mindenesetre úgyse fog kiderülni soha hogy minek az eredménye,mint ahogy azt sem hogy van e ellenszere.Egy sikeres gyógyulásról már hallottunk,csötvelő átültetés.

vagy másik ígéretes dolog amivel senki nem foglalkozik, az ezüst-kolloid.650 mikróbát képes elpusztítani,baktériumok, vírusok, gombák az ezüsz nyomokban lévő jelenlétében pillanatokon belül elpusztulnak.Persze itt is fontos az ezüst minősége,legalább 99,9999%os (4 9-es tisztaságú) tisztaságúnak kell lennie,min 10ppm koncentrációban, és a részecskéknek a jobb minőségűekben 1-10 vagy 1-100nm méretűnek kell lennie.Kémcsőben még a hiv is elpusztult az ezüst kolloidban,csak senki nem folytatta a további teszteket, vajon miért…persze lehet azzal jönni hogy persze mert mellékhatásai vannak, elszürkülés stb, semmi ilyenről nincs szó kivéve a nem laboratóriumi minőségű és ellenőrzött esetleg otthon készítgetett ezüst kolloidnak lehetnek ilyen tünetei.

 89. füredi (törölt) — 2009-05-18 12:26 

Az egyik letgfontosabb teóriacsokor kimaradt: az, hogy az Aids nem is létezik, és ha igen, nem a HIV okozza, de ha mégis, Afrikában nem létezik. Forrás pölö:

funyiro.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=495&Itemid=2

 88. Konspirációs teóriák - A Bilderberg-csoport — 2009-05-04 11:51 

[…]világméretű járványok és egyéb, egészségügyi problémák keletkeztetésével (az AIDS például az ő művük, a madárinfluenza is az általuk[…]

 87. victor vacendak — 2009-04-13 12:26 

@RavenMD: Az USA-ban ma már sok kórház alkalmazza az IV C vitamin kezeléseket, de nem kizárólagosan (vannak esetek, ahol megpróbálták csak is a napi 50g IV vitamint, de a beteg meghalt). A konvencionális kemo mellett ajánlják, mert enyhíti annak mellékhatásait, erősíti a szervezetet.

 86. victor vacendak — 2009-04-13 12:19 

@MoxNox: A Paulingi C vitamin teória gáz. Lawrence 1983-ban azt mondta, hogy az a mennyiség, ami egy kámcsőben hatásos a rák vagy fertőző betegségek ellen, az az emberre toxikus (10-20 gramm/nap). Természetes forrásból bevehető annyi, de fosni fog az illető, tehát a felszívódás eleve gátolt. Ha tabletta/kapszula a forrás, akkor pedig az adalék anyagok toxikusságával kell számolni (vesekérosodás legfőképpen). Tehát kamu az egész.

 85. StopSzmog — 2009-04-12 21:34 

@G.d.Magister: persze, hogy nem nyújt 100%-os védelmet, hiszen nem kizárólag azon az úton terjed 🙂

 84. StopSzmog — 2009-04-12 21:33 

@Eugenie Danglars 2009.02.23. 21:33:57

a váci múmiákra gondolsz?

http://www.mult-kor.hu/cikk.php?id=17323

 83. StopSzmog — 2009-04-12 21:30 

Nem csak a balra izé akarom mondani jobbra látható Alfonso López Trujillo mondott életveszélyes dolgokat a kotonról, hanem a főnöke is:

„Vezércikkben tiltakozott XVI. Benedek pápának az óvszerhasználatról tett félrevezető kijelentése ellen a világ egyik legtekintélyesebb orvostudományi folyóirata, a Lancet.”

index.hu/tudomany/2009/03/28/vezercikkben_tiltakozott_a_lancet_a_papa_kijelentese_ellen/

mások is tiltakoztak:

index.hu/kulfold/2009/03/18/kiakadtak_a_franciak_a_papa_kondomintelmein/

 82. Francekellregisztralni — 2009-04-07 21:45 

@Tichamér: Mért dőlne meg…hisz az AIDS megöl, csak nem sieti el. Emberiseg szinten meg lehet hogy fog szelektálni egy olyat hogy még…már ha ki nem pusztulunk valami mástól időnek elötte.

 81. Tichamér — 2009-03-19 22:37 

Na azt hiszem, az AIDS esetében dől meg az a mondás, hogy ami nem öl meg, az erősebbé tesz.

 80. Csetmenszky — 2009-03-02 00:05 

A legbizarabb kétségtelenül a zsidó-immunitás… De a végén mit kezdenek majd magukkal, ha nem lesz senki, akin élősködhetnének? Akkor a kóser-kígyó a farkába harap? Kérdezem.

 79. tiboru — 2009-03-01 11:20 

@G.d.Magister:

Gondolom, minősége válogatja 🙂

Meg aztán az sem zárható ki, hogy szándékosan nem vállalnak 100%-ot, nehogy túlságosan elbízzák magukat az emberek, na meg a gyártóknak sem hiányzik egy per (lásd az USA-ban közismert kártérítési eseteket, amikor dohányos kapott sok-sok milliót a cigarettagyártól meg hamburger-mániákus a gyorséttermi lánctól…)

 78. G.d.Magister — 2009-03-01 09:55 

Nagyon jó poszt. Azon viszont meglepődtem, hogy a kondom nem nyújt száz százalékos védelmet.

 77. Empty — 2009-02-28 13:18 

@ügyfélszolgálatos:

S a világon mindig minden úgy történt és történik, ahogy a hivatalos álláspont állítja. Amennyiben ezt a tények – pl. iraki tömegpusztító fegyverek nemléte -, cáfolják, a hiba a tényekben van. Esetleg utólag azt mondjuk, bocs tévedtünk.

Szerintem, te nem is létezel 🙂

 76. ügyfélszolgálatos — 2009-02-28 12:33 

@Empty: Miért is? Ezek is kitalált dolgok és a Fringe is az. Ennyi.

 75. Empty — 2009-02-28 12:12 

@ügyfélszolgálatos:

Kicsit komolyan veszel mindent…

 74. ügyfélszolgálatos — 2009-02-28 10:50 

Kicsit a Fringe sorozatra hasonlítotok…

 73. Empty — 2009-02-28 10:24 

@Rókakígyó:

Igazad van, de akkor a krumplibogár se maradjon ki. A kommunizmus elleni harc fô fegyvere volt, szórólapokkal együtt szórták ki az Alföldön.

 72. Rókakígyó — 2009-02-28 05:35 

Ja… És még egy nem konteo, csakhogy a biológiai fegyver vonalat erősítsük: a nyulaknál létezik a mixomatózis nevű betegség, amit a francia sereg fejlesztett és terjesztett el valamelyik túlnépesedett nyúlpopuláció karbantartására, jelenleg ez a legsúlyosabb házinyulakat érintő betegség.

 71. Rókakígyó — 2009-02-28 05:31 

Remélem eljön az idő, amikor a kukoricabogár európai elterjedésének konteói is sorra kerülnek. Röviden a lényeg: a kukoricabogár gazdaságilag jelentősebb probléma, mint az aids és az első kukoricabogarak a nato szerb bombázásával egyidőben jelentek meg egy belgrádi repülőtér mellett.

 70. molnibalage — 2009-02-26 11:29 

@tothmari: Kinek?

 69. tothmari — 2009-02-25 18:36 

Hú, ez nagyon jó cikk.

Félelmetes konteók, és az a szörnyű, hogy nem is annyira hihetetlenek.

 68. gothmog — 2009-02-25 18:33 

@MILCSI: IQ-szelektív vírus?

Képzelem, tíz év után már csak a bölcsészek maradnának…

Óóóóóóóó

😛

 67. tiboru — 2009-02-25 17:40 

@Ahmet:

Csak az nem értem, miért kellett leborotválni?

😀

 66. RavenMD — 2009-02-25 13:26 

A kísérleteit pedig azért nem sikerült megismételni, mert míg Pauling intravénásan adta a C-vitamint, addig a Mayo klinikán kérése ellenére orálisan. Orálisan természetesen nem lehet olyan vérszintet elérni, mint iv.

 65. RavenMD — 2009-02-25 12:56 

Ja, és a C-vitaminnal kapcsolatos megszállottságához hadd tegyem hozzá, hogy az orvosi szakirodalom tele van olyan cikkekkel, amik bizonyítják a vitaminok betegségmegelőző hatásait. Én utánanéztem. És Ti?

 64. RavenMD — 2009-02-25 12:54 

Ok, hogy Linus Pauling rákban halt meg, de 93 évesen! Azért manapság kevesen élnek 93 évig…

 63. Ahmet — 2009-02-25 10:17 

@csati: Attol meg lehettek afrikaiak. 🙂 A sztorit egyebkent hallottam en is. Es igy jobban belegondolva… Az embertol barmi kitelik.

 62. csati — 2009-02-25 09:32 

@csati: ez azért is így van, mert a zorángután Ázsiában él… (hüje vagyok)

 61. csati — 2009-02-25 09:29 

@Ahmet: debiza vannak ilyen botrányos esetek, mútkor a zindexen vót egy cikk, hogy egy orángutánt tartottak fogva valami afrikai jómunkásemberek, le is borotválták, és hozzá jártak, ha megunták a feleségüket…

 60. lynx (törölt) — 2009-02-24 20:27 

@Eugenie Danglars: Ha nem is lett volna szennyezett a minta, akkor is megkérdőjelezhető, hogy valóban HIV-fertőzött volt. Magát a vírust ugyanis nem mutatták ki, az immunhiányos, AIDS-re jellemző tüneteket más is okozhatta.

 59. srácz — 2009-02-24 18:15 

A zsiók állítólag a körülmetélés miatt immunisabbak az aids-re meg az összes többi nemi betegségre… (jobban mossák? :P)

Amúgy a 90-es évek óta épp emiatt az USA-ban is elterjedt a csecsemők körülmetélése a nem zsidók körében is.

 58. Ahmet — 2009-02-24 16:45 

@lynx: Hat, ha most vegiggondolom a fizikai mereteket, ugy gondolnam, hogy a majomnak semmikepp nem lehetett kellemes az aktus. Meg aztan a majmoknak van nagy szemfoga. Szoval ez a majmokat dugo buzik teoria inkabb olyan homofob krealmanynak tunik nekem. Bar azt, hogy nagy az isten allatkertje nem annyira zoologiai szempontbol szoktak emlegetni. 🙂

 57. Ahmet — 2009-02-24 16:40 

@Stupidella: Na ez az IQ-szelektiv virus. 🙂

 56. Eugenie Danglars — 2009-02-24 15:07 

@Empty: én inkább erre gondoltam.

„The oldest documented possible case of the then-unknown syndrome was thought to have been detected in 1959, when a 25-year-old British printer (usually referred to, mistakenly, as a sailor) who had travelled in the navy between 1955 and 1957 (but apparently not to Africa) sought help at the Royal Infirmary of Manchester, England. He reported to have been suffering from puzzling symptoms, among them purplish skin lesions, for nearly two years. His condition had taken a turn for worse during Christmas 1958, when he started suffering from shortness of breath, extreme fatigue, rapid weight loss, night sweats and high fever. The doctors thought he might be suffering from tuberculosis and, even though they found no evidence of bacterial infection, they treated him for tuberculosis just to be safe, to no avail. The printer continued to weaken and he died shortly after in August 1959. His autopsy revealed evidence of two unusual infections, cytomegalovirus and Pneumocystis carinii pneumonia (PCP, later, when redetermined as P. jirovecii, renamed Pneumocystis pneumonia), very rare at the time but now commonly associated with AIDS patients. His case had puzzled his doctors, who preserved tissue samples from him and for years retained some interest in solving the mystery.

Sir Robert Platt, then president of the Royal College of Physicians, wrote in the printer’s hospital chart that he wondered „If we are in for a new wave of virus disease now that the bacterial illnesses are so nearly conquered”. It was only 31 years later, after the AIDS pandemic had become well-known and widespread, that they decided to perform HIV-tests on the preserved tissues of the printer, which initially turned out a positive result. ”

en.wikipedia.org/wiki/Origin_of_AIDS

Bár hat évvel később kijelentették, hogy érvénytelen a pozitív eredmény, mert szennyezetté vált a laborban a tesztelt sejtminta. Egy konteót az is megér, hogy

– ha tudták, hogy szennyezett volt a minta, miért vártak 6 évet ennek közlésére

– ki szennyezte be a mintát

– nem volt-e valami nyomós ok arra, hogy elvarrják az „AIDS Nagy-Britanniában való első észlelésénak” szálát…

 53. Eugenie Danglars — 2009-02-24 13:19 

@tiboru: még keresem a cikket.

Egyébként elég sok konteót, mely Amerikát jelöli meg patásördögként, semmissé tesz a tény, hogy az ötvenes évek végén, 1957-59-ben diagnosztizáltak egy brit férfinél szarkómás, gyors lefolyású, ismeretlen eredetű immunhiányos betegséget, és mivel annyira rejtélyes volt a dolog, megőrizték a sejtjeit, melyről a kilencvenes években AIDS-teszttel bizonyították, hogy ennek következtében hunyt el.

 52. Empty — 2009-02-24 13:06 

,,Külön az AIDS-betegeknek és a HIV-fertőzötteknek készül el a közeljövőben két börtön Kína Guangdong tartományában – írja hétfői számában a The China Daily című napilap. ”

http://www.rtlhirek.hu/cikk/54259

 51. tiboru — 2009-02-24 11:56 

@balukaaaa teh master:

Szerintem az AIDS-es rabokat külön tartják fogva, speckó intézkedések mellett – de tuti infóm nincs a témáról.

Arról nem beszélve, hogy amennyire én tudom, ha nincs seb rajtad, akár kezet is moshatsz egy beteg vizeletében (nem mintha ezt valami szuper programnak tartanám…)

 50. balukaaaa teh master — 2009-02-24 09:31 

lehet már írták, de lusta vok visszaolvasni:

azt a szokást ismeri valaki, hogy a börtönben a rabok az AIDSet fegyverként használják?

például etetésnél. jön az őr, erre ők egy olyan szövetet dobnak a pofájába, ami át van itatva a saját vizeletükkel, vérükkel és székletükkel.

igen nagy az esélye, hogy ettől megfertőződjenek…

ezt persze csak pletykaszinten hallottam…

 49. lynx (törölt) — 2009-02-23 22:59 

@Zzoorroo:

Igazad van. Valószínűleg azért terjedt el a zsidós verzió, mert az ezzel foglalkozó publikációk izraeli mintákat vizsgáltak:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9928734

És az askenázi zsidók körében a legelterjedtebb, akik északkelet-európából származnak. Néhány helyen viszont úgy bulvárosodott a hír, hogy azt állították, az askenázi zsidók körében a leggyakoribb a mutáns forma.

 48. Nűnű — 2009-02-23 22:22 

Katonai célból szerintem használhatatlan az AIDS. Nagyon nehezen terjed, és alapvetően nagyon nehezen öl.

Szerintem a vatikáni verzió a legvalószínűbb:

1. A keresztény vallás betű szerinti betartása megvéd az AIDS-től (tipikus áldozatok: melegek, házasságtörők, drogosok)

2. a katolikusok képzettebbek a biológiában, mint a protestánsok és más vallású teológusok.

És pont egy olyan pápa után posztolni ezt a témát, aki pont az AIDS előestéjén halt meg…

 47. Zzoorroo — 2009-02-23 22:09 

@lynx: A CCR5 nem a zsidók, hanem az észak-európaiak (skandinávok) körében a legelterjedtebb, és a mediterrán népek között (pl. zsidók…) a legritkább…

Amúgy minden stimmel, amit irtál 🙂

Itt lehet utánaolvasni:

http://www.physorg.com/news3333.html

meg esetleg itt:

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6TCY-4JW7WM2-4&_user=10&_rdoc=1&_fmt=&_orig=search&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=b2194b6b7c4c0668c6b24aa97bf07a4f

 46. lynx (törölt) — 2009-02-23 21:49 

Két dolgot hiányolok:

1. Én olyan verziót hallottam a HIV megjelenésére, hogy egy homoszexuális férfi, aki nem vetette meg az állatokat sem, egy afrikai útján közösült egy majommal, és a vírust elterjesztette a melegek között.

2. Nem esik szó arról, hogy van olyan mutáció, ami immunissá teszi az embert a HIV ellen. Ez a mutáció a zsidók körében a legelterjedtebb.

Az érintett gén neve CCR5. Feltételezhetően sok összeesküvéselmélet kapcsolható hozzá.

 45. tiboru — 2009-02-23 20:51 

@Eugenie Danglars:

Hm, erről nem is hallottam (mármint a középkori HIV-esről)…

Biztos nem egy középkorÚ fertőzöttről volt szó?

(Jó, elismerem, erőltetett poén volt…)

 44. tiboru — 2009-02-23 20:42 

@Eugenie Danglars:

A két kép egy francia AIDS (bocsánat: SIDA)-ellenes reklámsorozat része, amely az óvszer nélküli szeretkezés veszélyeire figyelmeztet…

Tényleg hatásos…

 43. Eugenie Danglars — 2009-02-23 20:35 

Egyébként gyomorforgató a gondolat, hogy emberek képesek lennének ilyet tenni másokkal, és szándékosan kifejlesztenének egy ilyen kórt. Tudom, hogy volt már példa hasonló és még szörnyűbb dolgokra a történelem során, de azért mégis… :(((

A pókkal meg skorpióval szeretkező képektől kirázott a hideg, btw. 🙁

 42. Eugenie Danglars — 2009-02-23 20:33 

@Gyalogtank666: „A HIV egy majomvírus, ami átlépte a fajhatárokat és átterjedt emberre is. Éppen úgy, ahogy a H5N1 madárvírus feszegeti éppen a fajhatárokat, hogy embereket is fertőzhessen.”

Igen, én is erre gyanakszom, hogy vagy természetes, vagy mesterséges mutáció révén lett ez emberre veszélyes betegség.

Mellesleg én emlékszem rosszul, vagy valóban találtak a közelmúltban néhány olyan tetemet ásatások közben, melyek a középkorból származtak, és HIV-fertőzöttséget mutattak? Nem tudom, hol olvastam, talán az indexen. Időgép?

 41. balukaaaa teh master — 2009-02-23 17:51 

„ez persze még nem jelentene semmit, de a hölgy speciel biológiából szerezte a tudományos fokozatát, és nem szülőhazájában, hanem az USA-ban.”

szerintem még így is jelentéktelen…

Alfonso López Trujillo

XDXDXDXD

majd ő jobban tudja, mint a tudósok! 😀

amúgy az AIDS még mindi semmi a Super AIDShez képest. na az az igazi tragédia…

 40. csoppy — 2009-02-23 16:45 

a Moszad kimaradt 🙂

 39. 4tuna — 2009-02-23 16:30 

Kimaradt a teoriák közül, hogy a Durex és társai fejlesztették és terjesztették el 🙂

 38. Stupidella — 2009-02-23 13:10 

@MoxNox: Manapság rengeteg a fogyózó fényevő. 🙂

 37. Stupidella — 2009-02-23 13:09 

@tokcsi007: én erre gondolni se mertem! Most jól kiábrándítottál a világból! 🙂

 36. tiboru — 2009-02-23 13:04 

@tokcsi007:

Hja, igazad van 🙂

Nem is értem, miért szemérmeskedtem…

 35. tiboru — 2009-02-23 13:03 

@Stupidella:

Igen; a franciák itt sem hajtottak fejet a világ fennmaradó 95%-ának nyelvi gyakorlata előtt…

Lásd még: software = logiciel, computer = ordinateur, byte = octet, hogy csak a számítástechnikai vetületét érintsem a francia nyelvi patriotizmusnak 🙂

 34. tokcsi007 — 2009-02-23 12:49 

nem rossz cikk 🙂 GRAT

Sztem nyugodtan kiírhattad volna az eredeti, majom-verziónál, hogy az egyes emberkék preferenciájukból eredően meghúztak egyes majmokat 😀

Írtál te ennél hajmeresztőbb dolgot is már!

 33. MoxNox — 2009-02-23 12:38 

@Stupidella: A felesleg távozik a vizelettel, de azért nem ilyen egyszerű dolog ez. Mint minden másnál, a túlzott fogyasztás a C vitamin esetében is okozhat problémákat.

Hasmenés, székrekedés, túl magas vasszint, vesekövek, terhes nőknél vetélés…

Extra C vitaminra akkor van csak szükséges a szervezetnek, ha valaki tápanyagszegény étrenden él, mert mondjuk XVI. századi kalóz, vagy átverték valami New Age ökörséggel, és a levegőből akar táplálkozni. Megfelelő étkezéssel manapság könnyen lehet biztosítani a szükséges vitaminfelvételt. Ennél többre igazából nincs szükség. Nem gyógyulnak tőle gyorsabban a sebek, nem lesz vége hamarabb az influenzának, nem erősíti az immunrendszert, stb.

 32. szs. — 2009-02-23 12:27 

Most nézem, hogy magyarul meg akkor SZIT. A végén még a sötét jedik is benne lesznek.

 31. Stupidella — 2009-02-23 12:17 

Kolleganőm is mániákus C vitamin fogyasztó. De hát a felesleg távozik a vizelettel, nem?

Egyébként jól emlékszem, hogy a franciáknál SIDA az AIDS rövidítése?

 30. I'll be Beck! — 2009-02-23 11:43 

Dr. Mordechai Wasserkopf a Haifai TUT különösen magas citációs indexű kutatásvezetője már a Gesundheitswissenschaft 1993 januári számában is több utalást tett arra nézve, hogy az AIDS egész egyszerűen fikció – míg a HIV okozta fertőzés hegymászással, sakkal, és krumplihámozással akár élethosszig kordában tartható.

Az életminőség legcsekélyebb romlása nélkül természetesen.

Dr. Wasserkopf 2006-ban egyebek közt az Év Tematikus Blogolója díjat is átvehette a Hot Pussiez 4 Allya néven közismert TGP projektje elismeréseképp.

– Célunk a társadalom jobbá tétele! – értett egyet korábbi álláspontjával megkeresésünk kapcsán a szeretett Professzor Úr.

 29. dex.ion — 2009-02-23 11:37 

a legnagyobb konteó talán mégiscsak az, h miért nem engedik az éccnek a valószínűleg létező ellenszerét forgalomba. lehet, h nem akarják, h mindenki ész nélkül keféljen – mongyuk nem tom, mennyit változna a helyzet a mostanihoz képest – de az is lehet h jó pénz ez a kotongyáraknak, meg a gyócergyáraknak is jobb a kölcséges kezelés, mint az ecceri vakcina

 28. kolbászoszsömle — 2009-02-23 10:36 

Az AIDS-et a belgák fejlesztették ki, mert elvesztették Kongót.

Ez volt a szegényember atombombája.

 26. sanche — 2009-02-23 10:32 

@OmegA404: annyi köze van, hogy abban HITT(vakon), hogy az aidstől kezdve a rákig mindent meg tud gyógyítani a c vitaminnal.

Pont annyira tudta meggyógyítani az aidset, mint a rákot.

 25. sanche — 2009-02-23 10:30 

jó poszt.

Annyit hiányoltam a végéről, csak kis összefoglalásként, hogy tehát a majomzabálós afrikai hipotézis a legkönnyebben elképzelhető, végső soron pont olyan valószínű, mint a többi itteni felvetés.

Ijesztő, hogy egy durva betegség ennyi félnek állhat érdekében. De sajnos tényleg így van, ahogy az is sanszos, hogy több embernek okozott „jót” az aids, mint ahányat megölt.

Harmadrészt, az AIDS-el úgy voltam, hogy a legtöbb esetben maguknak köszönhetik az áldozatok. Motorost se szoktam sajnálni, aki a városban 200km/h rekordot akar dönteni.

Ha úgy összességében a rák ellenszerét megtalálnák, mindennap jókedvűen ébrednék, mert az egy köcsög betegség. És az itt fórumozók inkább abban és nem aidsben fognak meghalni.

Nyugodjunk békében.

ps: az a vatikános balra izé jobbra nagy volt ;D

 24. MILCSI — 2009-02-23 10:20 

Ha egy biológiai labor hozta létre,akkor üzenem nekik,hogy legközelebb olyat csináljanak,ami IQ alapján szelektál…annak nagyobb „hasznát” venné a világ…

 23. OmegA404 (törölt) — 2009-02-23 10:09 

Ha rákos volt jó, hogy abban halt meg… ehhez nem sok köze van a C vitaminhoz.

 22. OmegA404 (törölt) — 2009-02-23 10:08 

Szerintem lehet, hogy a fekáknak szánták, de akkor elég lassan hat.

A homok meg belelogattak mindenbe,ahogy illik azt így jártak.

Vajon mikor fogják törvénnyel büntetni végre a kezelni „gazdaságosabb”, mint meggyógyítani elvet?

Van aki döglött majommal kufircol?

 21. smidgen — 2009-02-23 10:06 

számítógép vírusokat pedig a vírusírtó cégek gyártják – ezt eddig is tudtuk

 20. antika890 — 2009-02-23 09:48 

Szóval ez a Pauling rák ellen C vitamint nyomott, de ultra adagokban, és a végén meghalt rákban. A Szcientológusoknak csak gratuálni tudok, hogy ezt a remek módszert, ami ezek szerint bizonyított baromság, folytatják.

 19. Határozott Szándék (törölt) — 2009-02-23 09:42 

Remek poszt, gratulálok!

 18. MoxNox — 2009-02-23 09:25 

@RavenMD: Hogyne tudnánk már erről. Szó sincs azonban gonosz gyógyszergyárak összeesküvéséről. Pauling valóban Nobel díjas volt, és 10-20 évvel később szinte megszálottja lett a magas C vitamin adagok áldásos hatásának (a kettő között nincs összefüggés). Annyira lehet tudni a kutatásairól, hogy az ő hetvenes évekbeli könyve terjesztette el a köztudatban a C-vitamin szinte csodaszer voltát. A Szcientológusok, beleértve a mi Lenkei „doktorunkat” is ennek folyományaként tartják a C-vitamint szinte mindenre jó orvosságnak. Kutatási eredményeit azonban nem sikerült megismételni, sőt… Pauling viszont annyira megszállottja lett az elméletének, hogy már nem volt hajlandó figyelembe venni semmi olyan kísérleti eredményt, ami ellenkezett a saját meggyőződésével, letért a tudományos útról, és egyre növekvő fanatizmusa miatt elszigetelődött.

Továbbra is makacsul hitt a C-vitaminban, élete végéig ultra nagy dózisokat szedett rák és egyéb komoly betegségek ellen. Végül rákban halt meg.

Szomorú személyes tragédia, de se a gonosz gyógyszergyárakhoz, se az UFÓkhoz semmi köze.

 17. lamed — 2009-02-23 09:24 

Nem az a probléma, hogy mivel lehet elpusztítani a HIV vírust, mert azt szinte bármivel. Csakhogy mindezt úgy kellene, hogy közben az ember is túlélje, és ez már „kissé” nehezebb.

Azt még el tudnám képzelni, hogy az afrikai túlszaporodást akarták visszavenni a vírussal, de hogy pusztán homofóbia miatt a saját országukban is elterjesszék, az már szerintem hülyeség.

 16. fred.a — 2009-02-23 09:22 

Good Morning

Marhaság !!! Én tudom,hogy az Illuminátus keze van a dologban!!!

 15. Steve — 2009-02-23 09:18 

Speciel PAuling a rák ellenszerének gondolta a C vitamint, nem az AIDS-ének.

 14. zipi — 2009-02-23 09:15 

lol

pont tegnap este volt téma a társaságunkban az aids eredete, meg a zöldmajom…. erre ma egy ilyen cikk

lol

 13. Gyalogtank666 — 2009-02-23 09:15 

Azután pedig a CIA/KGB/Szabadkőművesek a legtöbb majomfajra is megalkották a saját HIV vírus változataikat, amelyekre ezek a majmok immunisak, azaz ott van a szervezetükben, de nem okoz betegséget (mint az embernél a herpesz) és ezt a tucatnyi, egymástól különböző SIV (Simian Immundeficiency Virus) vírust elerjesztették egész Afrikában a vadon élő majmok között. Azért hogy… miért is?

A HIV egy majomvírus, ami átlépte a fajhatárokat és átterjedt emberre is. Éppen úgy, ahogy a H5N1 madárvírus feszegeti éppen a fajhatárokat, hogy embereket is fertőzhessen.

 12. Cigiző — 2009-02-23 09:14 

Semmi magyar vonatkozás?

 11. szs. — 2009-02-23 08:52 

Épp minap került szóba egy beszélgetésen a hazai AIDS helyzet és némileg leesett az állam, amikor megtudtam, hogy (nem biztos, hogy pontosan értettem), de a mi besorolásunk szerint nem olyan fertőző betegség, aminek az érintettjeit regisztrálni kellene (ellentétben jó pár egyéb betegséggel.) Ebből is lehetne egy jó kis konteót rittyenteni, ha tényleg így van…

 10. mantrashiva — 2009-02-23 08:52 

szia, tök érdekes, szép munka. mondjuk nekünk, akik hiv-vel élnek, tök mindegy, hogy hogyan lett.

talán még csak annyit, hogy a gyógyszerek drágák, de nem annyira nagyon. pl. egyetlen ciklusnyi kemoterápia annyiba kerül, mint nekem egy évi gyógyszeradagom, és rákos betegből sokkal több van mint hiv-fertőzöttből (és senki nem áll meg egy ciklus kemónál).

 9. RavenMD — 2009-02-23 08:51 

Zzoorroo:

A klór fertőtlenítőszer tudomásom szerint. Nem tudom, hogy a HIV-vírust elpusztítja-e, de nem elképzelhetetlen. Ajánlom, hogy nézz utána, hogy ki az a Linus Pauling, mielőtt elhamarkodottan ítélsz. Annyit mondok, hogy kémiai és béke Nobel-díja is van, méghozzá osztatlanul, ami még senki másnak nem sikerült.

 8. LION_heart — 2009-02-23 08:50 

Ha most nem csak a konteokról beszélünk, akkor egy jóval valószinűbb elméletet lehet olvasni a The River című könyvben.

http://www.amazon.com/River-Journey-Source-HIV-AIDS/dp/0316372617

Sajnos magyar fordítás egyelőre nem elérhető, de a szerző itt több éves alapos, tudományos jellegű kutatómunka alapján írta meg a meglehetősen terjedelmes könyvet.

Az elmélete lényege az, hogy az afrikai járványos gyermekbénulás (polioencephalitis) (és nem himlő) vakcinákkal terjedt át a zöld majomról az emberre a HIV (amely majmokban már régóta létezett/létezik SIV néven).

A Sabin-féle vakcina élő, legyengített poliovirust tartalmaz, melyet zöld majom vesesejteken tenyésztenek, és az élő vírust adják be az embernek. Természetesen az 1950-es években semmiféle módszer nem létezett a HIV/SIV fertőzés kimutatására, és (bár vannak még minták az akkori vakcinákból) de nem engedélyezték ezeknek a mintáknak a HIV/SIV-re való tesztelését modern módszerekkel. (Ja persze, ITT azért van konteo:-)).

Az elméletnek mindenesetre van tudományos alapja, és sokkal meggyőzőbb, mint a szándékos elterjesztés. Szerintem a direkt bizonyíték hiányán (mármint a HIV/SIV kimutatása a korabeli mintákból) kívül az elmélet leggyengébb pontja az, hogy a Sabin-féle polio vakcinát szájon keresztül kell beadni, márpedig így eléggé kicsi az esélye annak, h a HIV/SIV a véráramba kerüljön. Persze, ha azt vesszük, hogy több milló embert oltottak be a vakcinával, és elég, ha csak 1-2 lesz fertőzött, akkor már megint másként hangzik a dolog…

 7. Zzoorroo — 2009-02-23 08:43 

@RavenMD: Én meg azt olvastam, hogy a klór megöli a HIV vírust. Már csak az erekbe kell fecskendezni…

@Deepwater: Én azt el tudom képzelni, hogy még ha létezett is 100 éve, az Army tökéletesitette és továbbfejlesztette.

 6. RavenMD — 2009-02-23 08:39 

Én csak annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy végeztek olyan tudományos vizsgálatot (nem sarlatánok, hanem Linus Pauling, egy kétszeres Nobel-díjas tudós kutatóintézetében), mely szerint az aszkorbinsav, vagyis a mezei C-vitamin gátolja a HIV-vírus szaporodását. Érdeklődőknek meg tudom adni a cikk címét. Hogy miért nem tudunk erről? Lásd fent a gyógyszercégekről szóló részt.

 5. ekkerjoz — 2009-02-23 08:34 

Gratula Mester, izgalmas teóriák.

 4. Deepwater — 2009-02-23 08:31 

A legfrissebb adatok szerint az AIDS már legalább 100 éve létező betegség, csak az orvosok nem így hívták. Mivel a beteg közvetlenül nem AIDS-ben hal meg, hanem az immunrendszer pusztulása miatt valami kevésbé exotikus betegségben, ezért az ilyen eseteket korábban pl. tüdőgyulladás vagy influenza vagy egyéb hétköznapibb halálokkal magyarázták.

Mivel a földi tudomány 100 éve még erre nem volt elég jó, tehát maradtak vagy az UFO-k vagy a természetes út (ami egyébként minden egyéb fertőző betegségre is igaz)

További jó konspirálást:-)))

 3. Thaddeus Griffin — 2009-02-23 08:25 

Té,

most néztem a címkéket, és az merült fel bennem, hogy mennyire van összefüggés a közte szereplő országok és az általad leginkább elfogadott elméletek közt? 😀 Vagy ne konspiráljak? 😛

 2. Thaddeus Griffin — 2009-02-23 08:21 

Baszki, megdöbbentő így kora reggel, éhgyomorra. Belegondolni sem merek, hogy ezek közül bármelyik is valós. Kivéve az ufó, az vicces. De talán az a kevésbé legszörnyűbb verzió…

Most nevetni sincs kedvem az AIDS-en, pedig lejárt az az ominózus 22 esztendő…

 1. Teljesítmény-Leadó Tengely (törölt) — 2009-02-23 07:28 

:O No, ez egy kemény poszt.

RSS feed for comments on this post.

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

 • Legutolsó hozzászólások

  Tartalom

  CímDátum
  Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
  Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
  Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
  Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
  Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
  Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
  Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
  Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
  Michael Jackson-konteók2017-05-20
  Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
  Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
  Lindbergh-konteók2017-02-26
  Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
  Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
  A BCCI-sztori2016-11-04
  Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
  Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
  Wałęsa-konteók2016-08-21
  Posztajánló: Porton Down2016-08-15
  Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
  Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
  Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
  Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
  Hindenburg-konteók2016-02-26
  Bruce Lee halála2016-02-14
  Opus Dei2016-01-23
  Alapítvány-konteók2015-12-19
  Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
  Furcsa történetek 2.02015-11-29
  Shakespeare-konteók2015-11-12
  Frigyláda-konteók2015-10-22
  Per „Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
  Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
  Menekült-konteók2015-07-14
  Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
  Miss Liberty-konteók2015-06-22
  Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
  Glenn Miller eltűnése2015-04-08
  Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
  Furcsa történetek 1.02015-03-23
  Bob Marley halála2015-03-14
  New Coke – konteók2015-03-02
  Sid Hurwich időgépe2015-02-22
  Alan Turing2015-02-10
  Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
  Halál Chappaquiddickben2015-01-26
  Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
  A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
  Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
  Konteókönyv-felmérés2014-12-01
  Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
  John Titor története2014-11-19
  Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
  Fort Knox2014-10-23
  Estonia-konteók2014-09-29
  Rudolf Hess története2014-09-22
  Kurt Cobain halála2014-09-09
  Eilean Mór rejtélye2014-08-18
  Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
  Gyíkember-konteók2014-06-12
  A Kovács Béla – ügy2014-05-23
  Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
  Georgia Guidestones2014-05-03
  Elisa Lam halála2014-04-15
  Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
  Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
  Magic Johnson – konteó2014-03-12
  Challenger-konteók2014-02-13
  Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
  Cicada 33012014-01-06
  Cajamarquillai üregek2013-11-27
  A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
  Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
  Google-konteók2013-11-03
  A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
  Katrina-konteók2013-10-11
  A denveri repülőtér2013-09-27
  Haszbara-konteók2013-08-25
  Génmódosítás-konteók2013-07-08
  Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
  Konteónak indult…2013-06-09
  Az X bolygó2013-04-27
  Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
  Náci repülő csészealjak2013-03-22
  D. B. Cooper története2013-02-19
  Egy pápa lemondása2013-02-11
  A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
  Eltűntek2013-01-18
  Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
  Anjikuni-rejtély2012-12-11
  Szent Malakiás próféciái2012-12-03
  Jövőbelátás-konteók2012-11-21
  Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
  Mátrix-konteók2012-10-28
  Elbert János halála2012-10-19
  Bohemian Grove2012-09-26
  Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
  A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
  Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
  A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
  Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
  Olof Palme halála2012-05-16
  A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
  Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
  Jörg Haider halála2012-03-14
  Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
  A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
  Szcientológia-konteók2012-02-07
  Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
  Népszámlálás-konteók2011-11-12
  EU-konspiráció2011-11-12
  A Djatlov-incidens2011-11-12
  Fluorid-összeesküvés2011-08-19
  Breivik-merénylet2011-07-25
  A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
  Patton tábornok halála2011-05-12
  Skull & Bones2011-04-19
  Réztekercs-konspiráció2011-04-12
  AIDS-konspiráció2011-04-11
  Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
  Moszkva és a csecsenek2011-04-08
  Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
  A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
  Globális felmelegedés2011-04-05
  A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
  Kilenc/tizenegy2011-03-30
  A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
  Kelly doktor halála2011-03-28
  Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
  Az arab világ forradalmai2011-03-23
  Martin Luther King halála2011-03-22
  Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
  Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
  A USS Liberty megtámadása2011-03-17
  Jézus-összeesküvés2011-03-16
  Ajánló – linkek2011-03-15
  HAARP-összeesküvés2011-03-14
  Chico halála2011-03-11
  JFK – 2.02011-03-10
  JFK – 1.02011-03-10
  Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
  Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
  Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
  Gagarin-konteók2011-03-04
  Cigánygyilkosságok2011-03-04
  Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
  Vérvád-konspiráció2011-03-03
  A Council on Foreign Relations2011-03-02
  A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
  Atlantisz-konteók2011-03-01
  Nagy német adókonteó2011-02-28
  Illuminátusok2011-02-28
  Ajánló – filmek2011-02-26
  Az Elvis-legenda2011-02-25
  Tunguzka-rejtély2011-02-24
  Nikola Tesla 2.02011-02-23
  Nikola Tesla 1.02011-02-23
  Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
  A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
  Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
  A főtitkár halála2011-02-21
  Nácik aranya2011-02-19
  ODESSA2011-02-18
  A romániai „forradalom”2011-02-18
  Templomosok2011-02-17
  A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
  WikiLeaks-konteók2011-02-15
  A Voynich-kézirat2011-02-15
  Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
  Mormon-összeesküvés2011-02-14
  Szabadkőművesek 2.02011-02-13
  Szabadkőművesek 1.02011-02-13
  Bilderberg-konteók2011-02-13
  Men in Black2011-02-12
  UFO-konspiráció2011-02-11
  Jim Morrison halála2011-02-11
  Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
  Roswell és az M-122011-02-09
  Bermuda-háromszög2011-02-09
  Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
  Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
  Népek Temploma2011-02-08
  Egy pápa halála2011-02-08
  A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
  A „tökéletes katona”-projekt2011-02-07
  A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
  A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
  Beatles-konteók2011-02-05
  John Lennon halála2011-02-05
  Philadelphia-kísérlet2011-02-04
  Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
  Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
  A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
  A Seuso-ügy2011-02-02
  Titanic-sztori2011-02-01
  Holdraszállás-konteók2011-01-31
  Marilyn Monroe halála2011-01-30

  Innen jöttök