2011-02-03–17:00

Diana hercegnő halála 2.0

Örömmel láttam, hogy a reggeli bemelegítő poszt szép látogatottságot produkált. Remélem, a második rész sem okoz csalódást.

Akkor lássunk munkához. Mai posztunk megadja a választ a ki sem mondott kérdések zömére is, egyetlen egy kivételével: férfi olvasóink hiába is szeretnék tudni, hogy Diana [moderálva]-e, azt továbbra is titok övezi. Szerintünk a válasz igen, de nem látunk ebben semmi perverziót.

Lássunk munkához, de előtte mindazok, akik nem olvasták az első részt, sürgősen tegyék meg!

2003 októberében Diana egykori inasa, Paul Burrell jó pénzért eladja hajdani úrnője egyik, 1996 elején írt levelét a Daily Mirror című angol bulvárlapnak. A levélben Diana valakiről a következőket írja:

(…) A most következő időszak lesz eddigi életemben a legveszélyesebb. [törölve] azt tervezi, hogy egy autóbalesetet rendez meg a csicskáival, melynek következtében engem nagyon súlyos sérülések érnek, beütöm a fejem, ilyesmi, s miután meghalok vagy beszámíthatatlanná nyilvánítanak,  ő botrány nélkül nyugodtan újranősülhet (…).

Nem kell túlságosan sok kreativitás, hogy kitaláljuk: az újság szerkesztői által törölt szó a „férjem” lehetett, vagyis Károly herceg, aki nagyban kevert hol Camilla Parkerrel, hol Tiggy Bourke-vel, hol másokkal és már kezdett az idegeire menni Diana folyamatos, szemforgatós szerepjátszása. Amúgy a hercegnő évek óta eléggé üldözési mániás volt: 1995-ben jelentette ki először magántitkárának, Patrick Jephsonnak és ügyvédjének, Lord Mishconnak, hogy „megbízható forrásból” származó információi szerint valakik az életére törnek, mert „nem keresztény embert szeret”. (Akkor még nem Dodi volt a nagy szerelem, hanem egy pakisztáni szívsebész, bizonyos Hashnat Khan – itt balra). Három embert is megnevezett, akiktől kifejezetten rettegett: Nicholas Soames konzervatív parlamenti képviselőt, Robert Fellowes-t, a királynő magántitkárságának vezetőjét, illetve az Edinburghi Herceget (Fülöp, a királynő férje).

Simone Simmons pszichiáter, akihez Diana terápiás célzattal évekig járt beszélgetni, állítja, hogy a hercegnő vele is megosztotta félelmeit, különösen azután, hogy elkezdte a taposóaknák elleni propaganda-sorozatát. Azt mondogatta, hogy komoly hadiipari köröknek nagyon nem tetszik az ő békeküldetése és ezért különösen körültekintően kell vigyáznia magára.

Szegény Lady Di, biztosan nem tudott megkülönböztetni egy palacsintasütőt egy taposóaknától, de értékeljük az igyekezetét. A taposóakna tényleg csúnya dolog, de az is tény, hogy mindenki, aki látott már Bud Spencer filmet, tudja, hogy a palacsintasütő is tud komoly sérüléseket okozni. És hogy ki találta ki számára ezt a békeharcos imázst, és mit remélt tőle – fogalmam sincs.

És még egy érdekesség a „ki tette és miért?” fejezet előtt:

A baleset estéjén a Ritz előtt és körül többen látták fel s alá sétálgatni Charles Ritchie dandártábornokot, a párizsi brit nagykövetség katonai attaséját. Első körben tagadott, mint a gép, de amikor szembesítették a negyedik – teljességel indifferens – szemtanúval is, elismerte, hogy arrafelé volt dolga. Sőt, másnap már a teljes családja eskü alatt állította, hogy ott vacsoráztak a környéken, és bemutattak mindent, ami ilyenkor kell: parkolócédulát, számlákat, két pincért, akik ragyogóan emlékeztek mindannyiukra, az érkezési és távozási időpontokra, percnyi pontossággal. Mint a mesében, ugye? Minden rendőr ilyen szemtanúkról álmodozik, de sajnos, csak keveseknek adatik meg ekkora szerencse.

Ki tette és miért?

1.) Első számú „gyanúsítottunk” természetesen a brit titkosszolgálat(ok); ez itt egy demokrácia, tehát mindenki eldöntheti magában, hogy szerinte a belső elhárításért felelős MI5, avagy a külső hírszerzésben illetékes MI6 a ludas. Egy rohadt autóbaleset megszervezése egyik cégnek sem jelenthet túl nagy problémát, még az örök riválisok, a csigaevők és a békacombimádók fővárosában sem.

1.1.) Felbujtóként elsősorban a királyi ház (mondjuk tényleg Fülöp herceg, ez a mozgékony arcú úriember itt  jobbra) jöhet a képbe: elég ciki lehetett végignézni, hogy Őfelsége menye, a trónörökös felesége, két herceg édesanyja hol ezzel, hol azzal hetyeg, aztán meg elválnak ugyan, de a dolgokat tetézi azzal, hogy mindenféle gyanús ázsiai meg arab pasik ágyába bújik.

Ha meg tényleg Dodi gyerekét várta, az maga a pokol: megvan az nektek, hogy a jövendőbeli brit uralkodó féltestvére egy burnuszos kiscsávó, tevehajcsári jogosítvánnyal, aki naponta ötször Mekka felé hajlongva imádkozik? Na és ha az övé meg a családjáé lassan fél London? Boxos, oszt’ ennyi! Nem szabad tűrni!

1.2) Második potenciális felbujtónk az anglikán egyház, amelynek feje – igen, jól tudjátok – a mindenkori brit uralkodó. Már abból is cirkusz szokott lenni a Buckingham palotában, ha egy-egy virgoncabb katolikus beférkőzik a becsületes protestáns királyi családba, hát még a muzulmán vonal ilyen erőteljes felbukkanása…

Egy dolog haverkodni a Portobello Road környékén a paki szendvics- és esernyőárusokkal, és egészen más érzés mondjuk pezsgővel koccintani velük egy-egy családi ünnepségen!

1.3.) Harmadik lehetséges tippadónk maga Károly herceg, mint magánszemély. Királyi meg angol hidegvér ide vagy oda, azért nem lehetett kellemes naponta azzal a szorongó érzéssel kinyitni az újságokat, hogy vajon kivel dugott a múlt héten gyermekeim anyja. Ja, hogy Károly sem tagadott meg magától semmit? Miért, mit csinált volna? [moderálva]? Az ő korában és társadalmi státuszában? Na ne vicceljünk…

2.) Nem a britek voltak a végrehajtók, hanem a franciák; a szigetországiak finoman megkérték őket, hogy szervezzék már meg a dolgot, Párizs pedig kiszámította az árát, és mivel megkapta, megcsinálta (mondjuk hozzáférés egyes Echelon-anyagokhoz, ilyesmi).

A Rainbow Warrior felrobbantása óta tudjuk, hogy egyik francia titkosszolgálatot sem kell félteni, ha a Köztársaság érdekeit kell megvédeni, a franciák meg amúgy is 220 éve utálják az arisztokratákat és legalább azóta az arabokat is. Kettőt egy csapásra; Henri Paul kolléga meg vigyázott volna jobban magára…

3.) A felbujtók arabok voltak, a végrehajtók pedig sima bérgyilkosok. Egyes egyiptomi szélsőségesek (Muszlim Testvériség pl.) nem bírták tovább nézni, hogy ez az angol cafka teljesen behálózza szegény Dodit, akire pedig komoly szerep várt volna a pánarab elképzelésekben. Pár héttel az események előtt felkeresték az Al-Fayed családot és megkérték őket, hogy szakítsanak egyrészt Dianával, másrészt vonják ki az összes pénzüket az Egyesült Királyságból és fektessék azt be az ébredő Egyiptomban. Ennek hallatán mindkét Al-Fayed hatalmas röhögésbe tört ki, tán még a térdüket is csapkodták; na, emiatt kellett Dodinak is és Dianának is meghalnia.

4.) Henri Paul (esetleg Trevor Rees) tette, mert vigasztalanul és viszonzatlanul szerelmes volt Dianába (esetleg Dodiba).

5.) Trevor Rees tette a britek (esetleg a franciák) megbízásából. Nem véletlenül maradt életben, hiszen ő kapcsolta be egyedül a biztonsági övét, amit az elsőként oda érkező DST (MI6, vagy MI5) ügynök kapcsolt ki, hogy ne legyen feltűnő. A Fiat Uno persze a titkosszolgálaté volt, ráadásul az anyósülésen ülő Trevor a megfelelő pillanatban félrerántotta a kormányt. Ugyancsak a gumitalpúak cserélték ki Henri Paul vérmintáját is a hullaházi frigóban és tettek be egy olyat, amelyből az alkohol mellett még antidepresszánsok is kimutathatóak voltak. Trevor állítólag azóta sem emlékszik semmire, viszont letétbe helyezve ott pihen pár bankszéfben (Buenos Airestől Zürichen keresztül Fokvárosig) egy-egy boríték, amiket el kell jutattni mindenféle szerkesztőségekbe, ha Trevort esetleg baleset érné az elkövetkezendő ötven évben. Ezt nevezem én egészségbiztosítási pénztárnak, nem azt a szar Patikakártyát!

6.) Tényleg a nemzetközi hadiipari komplexum volt, akiknek a taposóaknás-békekövetes Diana sokkal több problémát okozott, mint amennyi első megközelítésben valószínűnek tűnne. Ráadásul a nő olyan hatással volt Dodira (és rajta keresztül Mohamedre), hogy ezek elkezdték kivonni az Al-Fayed család pénzét minden haditechnikai üzletből, több tízmillió font veszteséget okozva azoknak a részvény-árfolyamok esésével.

7.) Hiába játssza meg magát immáron 12 éve, Mohamed Al-Fayed megmaradt ugyanolyan elvakult és fanatizált iszlám-hívőnek, mint abroszfejű közel-keleti barátai. Vérző szívvel nézte, amint fiát teljesen az ujja köré csavarja ez a kis keresztény ribanc, és amikor megtudta, hogy feleségül is fogja venni, ráadásul gyermeket is vár tőle, betelt a pohár: inkább haljon mindkettő, mint ezt a szégyent elviselni. Többször próbált fiával szót érteni, de nem sikerült. Felfogadott pár bérgyilkost, és most meg a britekre próbálja ráverni a balhét.

8.) A muszlim fanatikusok voltak, Oszamával és bandájával az élen. Megrémültek attól a lehetőségtől, hogy a Dodival történő házassága kapcsán Diana áttér a muszlim hitre és olyan példaképe lesz az egész mohamedán világ nőinek, lányainak, asszonyainak, ami felér majd egy valódi kulturális forradalommal – na ebből nem kértek, és eltették láb alól mindkettőjüket.

9.) Nem is értem, miért kell itt mindenféle hülye teóriát felvázolni, amikor a napnál is világosabb, hogy a Moszad volt. Az ő szemüket rettenetesen szúrta, hogy az egyik legbefolyásosabb keresztény monarchia (amúgy az egyetlen atomhatalom ebben a kategóriában) és a viszonylag szekularizált iszlám egyik legtehetősebb családja esetleg frigyre lép. Én azért aprólékosan átböngészném a túlélő Trevor keresztlevelét, ha-ha-ha.

10.)
Lady Diana eredetileg a brit hírszerzés – mondjuk úgy: önkéntes – ügynökeként épült be az Al-Fayed családba azzal a feladattal, hogy az iszlám szélsőségesek stratégiai céljairól információkat szerezzen.

10.1.) Erre rájöttek az iszlamista szélsőségesek és ezért kellett meghalnia, Dodival együtt.

10.2.) A hercegnő érzelmileg elkezdett hasonulni a célcsoporthoz (egyfajta torz  Stockholm-szindrómaként), egyre kevesebb információt adott a megbízóinak, sőt, elkezdte dezinformálni őket – na ekkor szaladt tele az MI6 zsákja és ezért tette el láb alól, barátjával együtt.

10.3.) Diana nem halt meg, ez teljesen nyilvánvaló. Ki kellett vonni őt a forgalomból, hiszen dekonspirálódott; a balesetet követően jött a megbízható plasztikai sebész, és átszabta a világszerte ismert arcélt. Hogy Dodi vele együtt részesült-e a tanúvédelmi programból, vagy ő tényleg otthagyta a fogát – erről (is) megoszlanak a vélemények. A program húsz évre szól, tehát 2017-ben várható a valódi események nyilvánosságra hozatala.

11.) Diana és Dodi egyaránt egy külföldi titkosszolgálat (CIA, oroszok, kínaiak, franciák, stb.) kezében voltak, amely másfél éve zsarolta őket holmi – meglehetősen kompromittáló és pikáns – videófelvételekkel, amelyeken nem csak kettesben, hanem enyhén szólva többesben (is) láthatók. Éppen arra készültek, hogy mindent feladva borítanak a brit titkosszolgálat felé (lásd még a katonai attasé sertepertélését a Ritz körül), de a külföldiek hamarabb léptek és meggyilkolták mindkettőjüket (Henri Paul meg csak ott volt…).

A britek (talán hogy betömjék a konteósok a nemzet száját) 2004-ben (vagyis hét évvel az események után) külön nyomozást, illetve felderítést indítottak Paget fedőnéven, kiderítendő a kideríthetetlent. Ebben a műveletben minden olyan szigetországbéli szervezet részt vett, amelynek korona van a logójában, esetleg a Royal és/vagy a Service szócska felfedezhető az elnevezésében. Ezzel most nem fárasztanék senkit, majd utánanéz, akit érdekel, de a lényeg: két és fél év görcsölés, valamint közel négy millió font (úgy másfél milliárd forint) elköltése után semmi olyasmit nem fedeztek fel, amit azelőtt ne tudtak volna – állítólag. Akit annyira érdekel a közel 900 oldalas, semmitmondó, valóban kincstári jelentés, az itt elolvashatja angolul.

A dolog pikantériája, hogy a nyomozást az udvari főhalottkém (igen, ilyen is van egy kultúrországban) kezdeményezésére indították, aki gyakorlatilag megfogalmazta azon gyanúját, hogy a halálesettel kapcsolatban nem minden úgy történt, ahogyan azt a hivatalos verzió megállapította.

Itt tartunk most; ha felismerni vélted a tegnap Dianát a sarki közértben, amint pulykapárizsit vásárol, vagy ott voltál akkor éjjel és láttad, hogy ki vakítja el lézernyalábbal Henri Pault az alagút bejáratánál, kérlek, tartsd meg magadnak az információt és ne sodord bajba olvasóink tömegeit. Ha viszont megvannak az említett videófelvételek, amelyeken minden látható, amiről eddig csak de Sade márkinál vagy Apollinaire-nél olvastál, készíts egy másolatot és még ma küldd el a bloggazdának! Köszönöm!

Ápdét: a Diana-konteók 18%-kal kibővített verzióját elolvashatod a 2014. május 24-én a könyvesboltokba kerülő Konteó2-ben, további 29 válogatott összeesküvés-elmélettel együtt.

 

Kategória: EgyébCímkék: , , ,

48 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 46. rdos — 2017-08-07 15:38 

Az új infó a mai linken a „titkon” szeretett testőr Barry Mannakee áthelyezése (Diána közeléből történő elküldése), majd rá 3 hétre „motor-balesetes” halála. 🙁 Ahogy néztem eddig ez a történet részlet sem a posztokban sem a kommentekben nem volt ismert. 🙁

Ja, ja, mint amikor a vizilabdázó vízbe fullad. 🙁

https://444.hu/2017/08/07/diana-hercegno-26-evesen-mar-eltemette-elete-szerelmet?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=diana-hercegno-26-evesen-mar-eltemette-elete-szerelmet

 45. zizzi — 2017-05-12 14:52 

no még egy hiteles tényfeltáró cikk a szemétdombról – mégis fölteszem, mert ÚJ konteóóóó!! 😉

http://avilagtitkai.com/articles/view/eletben-van-diana-hercegno

 43. Rumcájsz von Jicsin — 2016-10-04 10:19 

@000retrovintage:

Hogy te mi mindent tudsz!
Már ilyen súlyos a helyzet?
Az alufólia satyi segítene?
Iszol te rendesen?

 42. petiba — 2016-10-03 21:42 

@000retrovintage:

várjávárjávárjááá!

Negyedik birodalom? Mármint hol? Az unióra gondolsz? Hát az még csak épülget, de már az alapok is jobban inognak, mint a Reichstag teteje a tűzben. Azért arra még ne igyunk medvét.

 41. 000retrovintage — 2016-10-03 21:13 

Ne felejtsuk el, hogy az angolok es amcsik az oroszok szovetsegesei voltak a II. Vilaghaboruban es ez nem valtozott. A 4.Birodalom nagyszeruen funkcional mint az Uj Vilagrend. Nehany nagyon meglepo hires, szimpatikus csaladapa is van a vezetesben akikrol nem gondolnank, hogy szadista kegyetlen allatok, amikor masok megsebesiteserol, kinzasarol es kivegzeserol van szo. Persze ez a csoport csak masokat aldoz fel, magukat, csaladjukat nem. Kivancsi lennek, hogy fogjak elviselni a hasonlo banasmodot amikor egyszer a bumerang visszamegy.

Az is csak most derult ki mint egy pelda, hogy II. Miklos fianak Joy nevu kutyulija a Windsor kastely parkjaba kerult furcsa modon, Oroszorszagbol es ott futtkosott vigan, a cari csalad ‘kivegzese’ utan – visszterve a Diana kivegzesenek temajara.

 36. trissza — 2012-04-13 13:04 

@slonik:
jesszusom! az itt megénekelteknek a nagyrészére már kegyelettel kell emlékeznünk. miért pont Diana a kivétel szerinted? és a fent felsorolt konteók nagyrésze pont arról szól, hogy kik lehettek, akik szerint nem csak az ő dolga volt!

 35. slonik — 2011-11-16 23:45 

Szemely szerint nagyon tetszett eddig minden megjelent iras kivéve ezt. Ki kérem magamnak és nem magamnak azt ahogy az egykori walesi hercegnőt időnként az írásodban megnevezed. Bárkivel és akárhányszor létesített is kapcsolatot,az ő dolga volt. Kegyelet…haver.

 34. Scala — 2011-01-20 18:32 

@tiboru: thx. Már nem éltem hiába. 🙂

 33. tiboru — 2011-01-20 18:19 

@tesz-vesz:

@Scala:

Na jó, de hangsúlyozom, hogy kizárólag az olvasók nyomására oldom fel a rejtélyt.

Szóval az úgy volt, hogy az egyik cimborámnak fél órán keresztül meséltem a készülő posztról és a Diana halálát övező érdekességekről. Roppant türelmesen végighallgatott, majd ezt mondta:

– Figyu, dícséretes a lelkesedésed, de a férfiak fantáziáját úgyis csak az a kérdés piszkálja, hogy egy ilyen hercegi mintanő vajon szopott-e dugás közben?

Én kérek elnézést helyette is; mentségéül szolgáljon, hogy egy egyszerű, kétkezi kohómérnökről van szó, aki (kohászat híján) hosszú évek óta az ingatlanbizniszben utazik.

 32. Scala — 2011-01-20 17:44 

@tesz-vesz: kegyeleti okból? 😀

 31. tesz-vesz — 2011-01-20 12:11 

@Scala: és azt miért kell moderálni, hogy bekötötte-e?

 30. Scala — 2011-01-09 02:12 

Ja, valaki kérdezte, onnan tudták, hogy nem köti be magát, hogy sosem szokták… statisztikailag minimális volt az esélye, hogy egy átmulatott vacsora után tér észhez.

 29. Scala — 2011-01-09 02:11 

@tesz-vesz: Én sem értem… 🙂

A sok konteo közül három együtt, egyszerre, összefogva számomra az elképzelhető.

Charles Ritchie dandártábornok, és Henri Paul, Trevor Reeves, és biztos, ami tuti járművek az alagútban… Teljesen biztosra mentek! Félelmetes.

 28. tesz-vesz — 2011-01-01 22:22 

hogy Diana [moderálva]-e, azt továbbra is titok övezi. Szerintünk a válasz igen, de nem látunk ebben semmi perverziót.”

mi van moderálva? nem értem, pedig már elmúltam 18

 27. mr nemo — 2009-01-31 19:30 

A verziók magas számán csak a homlokom ráncoltam, látom megint alapos munkát végeztél.

Az udvari főhalottkémes epizód pedig teljesen új volt… köszi.

 26. I_Isti — 2009-01-31 13:56 

Azért az szvsz nagyon érdekes, hogy _mennyire_ foglalkoztatja az embereket ez a baleset/gyilkosság/vagyvalami.

(Ha bekapcsolják a biztonsági övet, akkor valszeg túlélik. Ha összeesküvés volt, akkor hogy érték el az össze-vissza esküvők, hogy ne kapcsolják be a biztonsági övet?)

 25. smartdrive — 2009-01-28 19:03 

a Rollys-Royce és a Jaguár fogott össze, hogy lejárassák a Mercedest (pechjükre kiszivárgott, hogy nem voltak bekapcsolva az övek, és az emberekben csak ez marad meg)

ez az igazság

 24. tiboru — 2009-01-20 21:58 

@molnibalage:

A baleset nem szerepelhet a listában, mert az nem összeesküvéselmélet 🙂

 23. molnibalage — 2009-01-20 20:42 

Egyik ötlet vadabb mint a másik. A listában talán benne lehetne az is, hogy tényleg baleset volt… Az emberek sok baromságot csinálnak kétségbeesés közben.

 22. lonicera — 2009-01-17 19:47 

John F. K. merénylet is lesz, ugye? Meg persze 911? Bár azt tudjuk, hogy Kyle Broflowski volt a tettes:)

 21. tiboru — 2009-01-17 17:19 

@pwpw:

A barátaim szólíthatnak Foxnak 🙂

 20. tiboru — 2009-01-17 17:18 

@pokerforaliving:

Köszi – a dícséretet is, na meg a kattintásokat 🙂

 19. pwpw — 2009-01-17 15:01 

Hogy jó a poszt, az már közhely. Egyébként a blogot olvasva mindig az a kép jelenik meg bennem, h a szerző Mulder ügynök:)

 18. pokerforaliving — 2009-01-17 00:16 

Újabb remek poszt!

Végigkattogtattam a reklámokat, hogy neked jó legyen!

Várjuk a következő konteót:)

 17. matkó — 2009-01-16 22:45 

dajána azért halt meg, mert mindig is úúútáltam. [a többi 3 és fél oldal moderálva]

 16. Paxton — 2009-01-16 21:38 

Ragyogó írás, csak így tovább! Személy szerint én az 1.-2. pontokban látom a legtöbb logikát..:)

 15. tiboru — 2009-01-16 21:06 

@cromwell2.0:

Köszi; igen, igazad van, egy kicsit túl el-angolszászosodtunk, s ezt jólesően ellenpontozná egy kis szláv íz…

Előbb-utóbb Raszputyinon is elspekulálok, noha az ő sztorijában nem is annyira a konteó az erős…

 14. cromwell2.0 — 2009-01-16 20:34 

@tiboru: Mesteri írás, mint mindig! Nagyon gratulálok! Di sztorija még jó ideig homályban marad. Az arabok által lenyúlt nők esete egy kicsit Temesvárra emlékeztet. Jó ötlet volt a blog. Egy Raszputyin a jövőben valamikor?

 13. gyepetto baggio — 2009-01-16 16:25 

iszonyat mákod van, hogy hamar publikáltad a másik részt. 🙂

a két rész közben folyamatosan innom kellett. még többrészes posztokat!

 12. MuellR — 2009-01-16 14:06 

Szerintem az ex, pakisztáni szívsebész volt, aki ekkor már jóbaráti viszonyt ápolt az Al-Kaidával. Kezébe akadt az egyik iszlám bulvár-hírmondó, ő pedig féltékenységi rohamot kapott, hogy az ő hercegnője, holmi egyiptomi úrfival hetyeg. Felvette hát a kapcsolatot Károllyal, aki kaján vigyort eröltetett a telefonkagylóra, és rábólintott Kahn ötletére, miszerint fundamentalista barátai könnyebben beolvadnak a francia tájba, mint a királyi gárdisták. Paparazzinak maszkírozva meg pláne. A trónörökösnek már csak el kellett hintenie pár apró pénzmagot a DST és az MI6 földjében, hogy minden olajozottan menjen, és Khannak beígérnie egy brit luxus-magánkórház nem túl rosszul fizető szívsebészi pozícióját. Az események után (gondolom) Károly is mocskosul elkezdte támogatni a terrorizmus elleni harcot, ezzel próbálva elvarrni a szálakat….

 11. neménvagyok — 2009-01-16 12:47 

Jó kis csaj volt ez, no!

Klassz az írás, gratulálok.

 10. Thaddeus Griffin — 2009-01-16 12:18 

Té, van egy söröm arra, hogyha címlap lesz, rohadt fasiszta leszel 😀

 9. Eugenie Danglars — 2009-01-16 10:59 

Az előző posztnál mondták páran, hogy hoygan roncsolódik a kocsi egy ilyen ütközésnél, mekkora sérülések lépnek fel, stb. Eddig két képet láttam a kocsiban haldokló Dianáról, és elég eltérő mennyiségű sérülést mutatnak, kérdéses, hogy melyik az eredeti, vagy van-e eredeti egyáltalán.

Az olasz „Chi” magazinból:

kepfeltoltes.hu/090116/diana-oxygen-photo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Random a netről (csak erős idegzetűeknek):

kepfeltoltes.hu/090116/ldiana-accident_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Érdekes módon az elsőn egész ép állapotban vagy Diana feje, a második képen azonban erősen a szétlőtt fejű JFK-re hasonlít…

Egyébként izgalmas poszt, de egyben szomorú is. Fura volt gyerekként megélni az egész hisztériát… 🙁

 8. bmiky31 — 2009-01-16 10:47 

Azért szerintem van az a pénz, amiért Trevor Rees emlékezne a történtekre. 🙂

 7. magichorze — 2009-01-16 10:30 

5. pont – hiába kapcsolja ki egy James Bond Trevor biztonsági övét, ha be volt kapcsolva, akkor véraláfutások meg egyéb jelek simán utalnak arra, hogy mi volt.

 6. tiboru — 2009-01-16 09:59 

@Chris242424:

CSak arra próbáltam célozni, hogy mi az a két kérdés, amit egyszerűbb férfikörökben fel szoktak tenni maguknak a pasik egy csajjal kapcsolatban?

(A jelenlévők persze kivételek…)

🙂

 5. Mémé (törölt) — 2009-01-16 09:40 

Amúgy nekem van egy apró bajom az írásokkal.

Azon túl, hogy szórakoztatóak, ironikusak, humorosak, olykor teljesen összemosódik a valóság és a fikció.

Értem ezalatt, hogy pl. a tegnapi cikkben is írtad ironikusan, hogy halántékon lőtte magát kétszer majd magára gyújtotta a kocsit. Oké, értjük a poént, de mik ebből a tények? Mi lett a HIVATALOS álláspont? Mi lett a nyomozásból?

Aztán itt van Diana levele. Eredeti levélről van szó? Hogyan tudott kiszivárogni? Mit szólt ehhez a királyi család? Hogyhogy nem lett belőle semmi igazán nagy felhördülés?

Szóval tényleg nagyon szórakoztató titeket olvasni és csak buzdítani tudlak titeket, csak így tovább – csak ez a fajta kettősség egy kicsit zavaró.

Chris

 4. Mémé (törölt) — 2009-01-16 09:29 

Diana moderálva van-e? :D:D:D

Az a baj, hogy ezt annyira a fantáizámra bíztátok, hogy nem tudom mit takar. Van ennek a poénnak más értelme, vagy csak az én humorom szar? 🙂

 3. Tomivagyok — 2009-01-16 09:04 

tegnapi jobban tetszett… lehet nem tesz jót mindenkinek a nagy látogatottság 🙂

de azért végigolvastam, és köszi!

 2. NagyTeve — 2009-01-16 07:53 

1.4. a felbújtók mélységesen konzervatív brit főnemesek (tisztek, titkos- és közszolgák) voltak, akiknek rég csípte a szemét a monarchiát lejárató jött-ment csaj szereplése 🙂

 1. NagyTeve — 2009-01-16 07:49 

Macskák visszarendelve:)

Ragyogó poszt!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

  • Legutolsó hozzászólások

    Tartalom

    CímDátum
    Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
    Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
    Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
    Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
    Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
    Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
    Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
    Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
    Michael Jackson-konteók2017-05-20
    Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
    Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
    Lindbergh-konteók2017-02-26
    Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
    Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
    A BCCI-sztori2016-11-04
    Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
    Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
    Wałęsa-konteók2016-08-21
    Posztajánló: Porton Down2016-08-15
    Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
    Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
    Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
    Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
    Hindenburg-konteók2016-02-26
    Bruce Lee halála2016-02-14
    Opus Dei2016-01-23
    Alapítvány-konteók2015-12-19
    Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
    Furcsa történetek 2.02015-11-29
    Shakespeare-konteók2015-11-12
    Frigyláda-konteók2015-10-22
    Per „Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
    Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
    Menekült-konteók2015-07-14
    Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
    Miss Liberty-konteók2015-06-22
    Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
    Glenn Miller eltűnése2015-04-08
    Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
    Furcsa történetek 1.02015-03-23
    Bob Marley halála2015-03-14
    New Coke – konteók2015-03-02
    Sid Hurwich időgépe2015-02-22
    Alan Turing2015-02-10
    Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
    Halál Chappaquiddickben2015-01-26
    Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
    A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
    Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
    Konteókönyv-felmérés2014-12-01
    Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
    John Titor története2014-11-19
    Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
    Fort Knox2014-10-23
    Estonia-konteók2014-09-29
    Rudolf Hess története2014-09-22
    Kurt Cobain halála2014-09-09
    Eilean Mór rejtélye2014-08-18
    Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
    Gyíkember-konteók2014-06-12
    A Kovács Béla – ügy2014-05-23
    Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
    Georgia Guidestones2014-05-03
    Elisa Lam halála2014-04-15
    Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
    Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
    Magic Johnson – konteó2014-03-12
    Challenger-konteók2014-02-13
    Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
    Cicada 33012014-01-06
    Cajamarquillai üregek2013-11-27
    A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
    Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
    Google-konteók2013-11-03
    A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
    Katrina-konteók2013-10-11
    A denveri repülőtér2013-09-27
    Haszbara-konteók2013-08-25
    Génmódosítás-konteók2013-07-08
    Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
    Konteónak indult…2013-06-09
    Az X bolygó2013-04-27
    Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
    Náci repülő csészealjak2013-03-22
    D. B. Cooper története2013-02-19
    Egy pápa lemondása2013-02-11
    A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
    Eltűntek2013-01-18
    Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
    Anjikuni-rejtély2012-12-11
    Szent Malakiás próféciái2012-12-03
    Jövőbelátás-konteók2012-11-21
    Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
    Mátrix-konteók2012-10-28
    Elbert János halála2012-10-19
    Bohemian Grove2012-09-26
    Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
    A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
    Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
    A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
    Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
    Olof Palme halála2012-05-16
    A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
    Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
    Jörg Haider halála2012-03-14
    Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
    A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
    Szcientológia-konteók2012-02-07
    Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
    Népszámlálás-konteók2011-11-12
    EU-konspiráció2011-11-12
    A Djatlov-incidens2011-11-12
    Fluorid-összeesküvés2011-08-19
    Breivik-merénylet2011-07-25
    A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
    Patton tábornok halála2011-05-12
    Skull & Bones2011-04-19
    Réztekercs-konspiráció2011-04-12
    AIDS-konspiráció2011-04-11
    Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
    Moszkva és a csecsenek2011-04-08
    Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
    A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
    Globális felmelegedés2011-04-05
    A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
    Kilenc/tizenegy2011-03-30
    A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
    Kelly doktor halála2011-03-28
    Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
    Az arab világ forradalmai2011-03-23
    Martin Luther King halála2011-03-22
    Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
    Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
    A USS Liberty megtámadása2011-03-17
    Jézus-összeesküvés2011-03-16
    Ajánló – linkek2011-03-15
    HAARP-összeesküvés2011-03-14
    Chico halála2011-03-11
    JFK – 2.02011-03-10
    JFK – 1.02011-03-10
    Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
    Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
    Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
    Gagarin-konteók2011-03-04
    Cigánygyilkosságok2011-03-04
    Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
    Vérvád-konspiráció2011-03-03
    A Council on Foreign Relations2011-03-02
    A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
    Atlantisz-konteók2011-03-01
    Nagy német adókonteó2011-02-28
    Illuminátusok2011-02-28
    Ajánló – filmek2011-02-26
    Az Elvis-legenda2011-02-25
    Tunguzka-rejtély2011-02-24
    Nikola Tesla 2.02011-02-23
    Nikola Tesla 1.02011-02-23
    Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
    A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
    Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
    A főtitkár halála2011-02-21
    Nácik aranya2011-02-19
    ODESSA2011-02-18
    A romániai „forradalom”2011-02-18
    Templomosok2011-02-17
    A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
    WikiLeaks-konteók2011-02-15
    A Voynich-kézirat2011-02-15
    Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
    Mormon-összeesküvés2011-02-14
    Szabadkőművesek 2.02011-02-13
    Szabadkőművesek 1.02011-02-13
    Bilderberg-konteók2011-02-13
    Men in Black2011-02-12
    UFO-konspiráció2011-02-11
    Jim Morrison halála2011-02-11
    Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
    Roswell és az M-122011-02-09
    Bermuda-háromszög2011-02-09
    Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
    Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
    Népek Temploma2011-02-08
    Egy pápa halála2011-02-08
    A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
    A „tökéletes katona”-projekt2011-02-07
    A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
    A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
    Beatles-konteók2011-02-05
    John Lennon halála2011-02-05
    Philadelphia-kísérlet2011-02-04
    Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
    Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
    A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
    A Seuso-ügy2011-02-02
    Titanic-sztori2011-02-01
    Holdraszállás-konteók2011-01-31
    Marilyn Monroe halála2011-01-30

    Innen jöttök