2011-02-10–07:00

Rejtélyes helyek, titkos bázisok

Ha az ember felüti a számos konteós alapkönyv bármelyikét, óhatatlanul rábukkan azokra az elméletekre, amelyek olyan titokzatos bázisok létére hívják fel a széles közvélemény figyelmét, ahol rejtélyes erők gyülekeznek és fondorlatos terveikkel azon ügyködnek, hogy az emberiség számára valóban lényeges dolgokat jó mélyen eldugják előlünk.

Mai posztunkban (melynek témáját ti választottátok ki a múltkori szavazáson) kísérletet teszünk arra, hogy a titkos bázisok és rejtélyes helyek örökzöld témakörét körüljárva a fátyol egy részét félrelebbentsük róluk. Ma nyolcat veszünk górcső alá a legismertebbek közül úgy, hogy alkalomadtán emlékeztetni fogunk benneteket már megjelent posztokra, ahol annó részletesen kiveséztük egyik-másik szereplőt.

Gondolom egyetértünk abban, hogy egy magára valamit is adó titkos bázissal szemben támasztott legfontosabb követelmény az, hogy TITKOS legyen. Nos, a titkos bázisok legismertebbje pont ennek az alapelvárásnak hány fittyet (hogy úgy mondjam), hiszen épületének jellegzetes alakja naponta feltűnik a híradókban és jóformán nincs olyan CNN-összefoglaló, amelyben ne hivatkoznának rá.

1.) A Pentagon

Washington közigazgatási határán kívül, a Virginia állambéli Arlington megyében található épületet 1941. szeptember 11-én kezdték el építeni (és napra pontosan hatvan évvel később belecsapódik a 757-es Boeing…). Akkoriban a világhatalmi státusz küszöbén álló USA fegyveres erőinek koordinációjáért felelős minisztérium a főváros kilenc, illetve a környező államok további hat különböző pontján rendelkezett objektumokkal és telephelyekkel, ezért teljesen érthető, hogy központosítani akartak.

A Pentagon ötlete (ellentétben a hivatalos verzióval, mely szerint Brehon Sommerville tábornoknak jutott eszébe) egy John McCloy nevű pasas fejéből pattant ki, akivel itt és most nincs időnk részletesen foglalkozni. A konteósok számára elég sokat elmond, hogy olyan beosztásokat töltött be, mint a Council on Foreign Relations elnöke, a Chase Manhattan Bank igazgatótanácsának vezetője, hadügyminiszter-helyettes, stb. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy John meggyőződéses szabadkőműves is volt. Elképzelését makacs következetességgel végigvitte, s még Roosevelttel is szembeszállt, amikor az elnök kifejtette, hogy a háború küszöbén (alig valamivel vagyunk Pearl Harbor előtt…) másra is el lehetne költeni azt a sok tízmillió dollárt.

Az épület alakja (a klasszikus ötszög) a szabadkőművesek egyik kedvenc geometriai szimbóluma, de az ötágú mértani ábrákat (a pentagrammát, vagyis az ötágú csillagot) a sátánisták is előszeretettel használják. Ha már sátánistákról esik szó: azt a területet, ahová a Pentagont építették, eredetileg úgy nevezték, hogy Hell’s Bottom (A Pokol Feneke). Az ötös szám amúgy is a tervezők rögeszméje lehetett, hiszen az alaprajz ötszög alakja mellett az épületnek öt emelete van, szintenként öt teljes körfolyosóval, ráadásul a középpontjában található (természetesen szintén ötszögletű) szabadtéri udvar összterülete 5 acre (vagyis úgy 20 ezer négyzetméter).

A konteósok esküdni mernének arra, hogy a Védelmi Minisztérium leple alatt a Pentagonban a klasszikus katonáknál sokkal okkultabb és titkosabb szervezetek működtek (és működnek a mai napig). Beszélnek itt például arról a csoportról, amely a Majestic-12 nevet viseli, s amelynek tagjai az 1947-es roswelli események óta azzal vannak megbízva, hogy a földönkívüliekkel létesített intézményes kapcsolatot ápolják. Egy másik elmélet arról szól, hogy a Pentagon alagsorában volt az a központ, ahová a második világháború után a jenkik által az USA-ba áthozott náci tudósokból kifacsartak mindent, ami az amerikaiak későbbi technológiai (és más típusú) fejlődését és fölényét megalapozta (elég, ha itt csak a rakétakutatást, az űrutazásokat és a BigMac-et említjük).

Joggal vetődhet fel a kérdés: mi értelme van egy hadügyminisztériumi központban elhelyezni nagyon titkos társaságokat, laborokat, kutatóintézeteket, satöbbit? Egy olyan épületben, amelyről több fotó és filmfelvétel készül, mint egy celeb-esküvőn.

Nos, pont ezért. A Pentagonba naponta 25 ezer ember megy be dolgozni (az ugyancsak átlagos napi 400 szervezett látogatót, továbbá a kétezer külsős munkatársat és vendéget nem számítva); külső parkolójában kilencezer, a belsőkben további pár száz gépkocsi elhelyezésére van lehetőség. Megfigyelő legyen a talpán, aki ebben a tömegben ki tud szúrni pár tucatnyi olyan arcot, akik nem a mintegy hétezer ismert iroda valamelyikében töltik a napot, s nem a háromszáz hivatali mellékhelyiség egyikét használják, ha menni kell.

Mert ahogy a klasszikus aranyszabály is mondja: ha el akarsz dugni egy könyvet, válassz egy könyvtárat. És emlékezzünk csak Az elveszett frigyláda fosztogatói című film záró képeire: hol is rekkentik el az ominózus ládát..?

Azt a felvetést pedig, hogy felülről a Pentagon olyan, mint egy stilizált végbélnyílás, már nem is fejtegetem…

2.) Montauk

Nem szeretném ismételni önmagam (korábbi posztból bekezdéseket átemelni pedig nem lenne elegáns), ezért itt csak annyit, hogy a Montauk-bázisról olvashattok a tökéletes katona-poszt vége felé, ami most hétfőn jelent meg. Aki nem akar visszalapozni, az elégedjen meg annyival, hogy a Montauk Point egy rejtélyes légibázis, amely egy szigeten található, New York mellett. A hetvenes évek óta olyan találgatások kaptak lábra vele kapcsolatban, amelyek szerint ott az USA hadseregének pszichológiai és ezoterikus hadviselési központja található. Túl azon, hogy az 1943-as Philadelphia-kísérletet folytatják (teleportáció és talán időutazás), agymosással, emberek (bocsánat: katonák!) átprogramozásával, továbbá távolbalátással és gondolatolvasással is kísérleteznek.

Az amerikai kongresszus 1969-ben hivatalosan minden anyagi támogatást megvont a Montauk Pointtól, de ez továbbra is folytatta működését; azt, hogy az ehhez szükséges dollármilliókat a US Army honnan szerezte: rejtély. 1984-ben a washingtoni kormány hivatalosan is átadta a terület feletti rendelkezési jogot New York államnak, de van itt egy másik furcsaság: a hivatalos okiratban az a kitétel szerepel, hogy „a föld alatti részekhez fűződő tulajdonjog érintetlen”, vagyis csak a felszíni terület feletti résszel rendelkezhetnek a new yorki új illetékesek. 

Noha 2002 óta a sziget ezen részét is megnyitották a turisták előtt, a konteósok szerint a bázis föld alatti része (amely a kiszivárgott alaprajzok szerint négy szintes és több ezer négyzetméteres) továbbra is működik. Ezt alátámasztja, hogy a szigeten nagyon sok a fegyveres parkőr (és más egyenruhás), akik a látogatókat meglehetős határozottsággal szokták elterelni, ha azok – legalábbis szerintük – veszélyes helyre tévednek.

Bónusz érdekesség: a második világháború végén, röviddel halála előtt többször is Montaukra látogatott az az Aleister Crowley nevű brit okkultista, jógi, mágus, író, asztrológus és önjelölt filozófus, aki a gondolatátvitel és a távolbalátás egyik apostolaként írta be magát az ezoterikus évkönyvekbe, s akinek különleges képességeit a szövetségesek hírszerzése többször is igénybe vette a nácikkal szemben folytatott információs hadviselés során.

Bónusz plusz: A terület valaha a montauk törzshöz tartozó indiánoké volt, akik a nyolcvanas években megpróbálták visszaszerezni őseik földjét. Az USA egyik szövetségi bírósága azonban – és most kapaszkodjatok meg! – a kormány előterjesztése alapján hivatalosan kihaltnak nyilvánította a törzset (megfosztva így őket mindenféle reprivatizációs lehetőségtől). A bíróságot nem igazán érdekelte, hogy több száz indián vallja magát továbbra is a törzshöz tartozónak. Ja: a montauk indiánok hagyományai szerint azon a területen, ahol a katonai bázis épült, valaha rituális imahely és temető volt, mert (legendáik szerint) a környéken olykor átjáró nyílik más világokba…

3.) Az Antarktisz

Erről a helyről egy egész poszt született, ezért minden további (a nagy fehér déli kontinenst illető) információért kattintsatok bátran oda.

4.) Az Elnök titkos bázisai

Ez az alpont végül is semmiféle konteót nem tartalmaz, ettől függetlenül úgy gondoltam, hogy szervesen ide tartozik.

Nem meglepő (és önmagában nem is titok), hogy minden országnak van egy olyan minősített terv-csomagja, amely azokat a forgatókönyveket tartalmazza, hogy igazán nagy balhé esetén a politikai-katonai vezetés hová fészkeli be magát és hasonlók. Nos, ezt az USA-ban a „Continuity of Government” (CG, vagyis A kormányzás folytonossága) című, nagyon alacsony példányszámú dossziéba fűzték le, és évente legalább egyszer (szükség esetén többször) felülvizsgálják az erre kijelölt szakemberek. Eredetileg (a nyolcvanas években) egy szovjet nukleáris csapásra történő felkészülés jegyében hozták létre, azóta persze a dolgok finomodtak (a „szovjet” szót például tutira törölték, a többiben nem vagyok biztos…).

A CG fő felelőse a FEMA (Federal Emergency Management Agency, amit leegyszerűsítve katasztrófaelhárítási ügynökségnek fordíthatunk), s a legfontosabb együttműködők között megtalálható a Rand Corporation (lásd még a háborúk privatizálását…), illetve a Mining Bureau, ami egyfajta bányászati főhatóság a tengeren túlon. Innen is látszik, hogy a CG kulcsa a föld alatti (lehetőleg hegyek, sziklák gyomrában megtalálható) rejtett irányító- és túlélési központok, ahová az elnököt (és a kiválasztott pár száz, maximum egy-két ezer) nagyfejűt elviszik, ha a helyzet ezt megkívánja.

Az egyik legfontosabb ilyen bázis a Washingtontól mintegy 80 kilométerre nyugatra elterülő Mount Weather Emergency Operations Center, amely ötven éve várja az elnököt és stábját – mindeddig hiába. Ezen kívül az USA területén még további mintegy 150 (százötven!), speciálisan kialakított óvóhely található (tehát államonként átlagosan 3), ahová a helyi döntéshozók bevackolhatják magukat, ha a Geiger-Müller számlálójuk elkezdene fülsiketítően kattogni (akkor mondjuk már késő, de olyan jól hangzik…)

Azt ígértem ugyan, hogy ebben az alpontban nem lesz konteó, de most kénytelen vagyok helyesbíteni.

Említettem a FEMA-t. Nos, ez a szervezet az amerikai konteóhívők legfőbb ellenségei közé tartozik; többen félnek tőle és többen gyűlölik, mint a CIA-t vagy az FBI-t (ami azért nagy szó). Az összeesküvés-elméletek szószólói szerint a FEMA önmagában rosszabb, mint az összes titkosszolgálat és rendészeti szerv összesen, mert a katasztrófaelhárítás lesz az amerikai kormány intézkedéseinek legfőbb végrehajtója, ha az Új Világrend elérkezik abba a stádiumba, hogy már nem kell dugdosni az emberek elől.

A FEMA (így a konteósok) az Egyesült Államok területén nyolcszáz olyan titkos fogolytábort tart kulcsrakész állapotban, ahová a globalizáció (és a washingtoni politikai elit) ellenségeit fogják internálni, amikor a Fehér Házból ez az ukáz jön. A táborok egyenként 10-15 ezer fogvatartottat tudnak (áram alá helyezett szögesdrótok mögött, veszettül ugató német juhászkutyák és rezzenéstelen arcú, gonoszul rágógumizó, agymosott gépkarabélyos őrök társaságában) vendégül látni, de az alaszkai Fairbanks melletti (természetesen titkos) gigatábor több, mint egymillió ember befogadására alkalmas.

Ezeket a táborokat a Rex 84 (Readiness Exercise 1984) fedőnevű, belső szükségállapoti terv alapján állították fel szerte az országban, s arra szolgálnak, hogy „a nemzetbiztonsági szempontból veszélyes egyének” fogvatartását biztosíthassák egy hazai vészhelyzet esetén, amikor az alkotmány által biztosított valamennyi szabadságjogot felfüggesztik.

Angolul olvasóknak/értőknek ajánlom ezt a blogot a FEMA viselt dolgairól.

Nem lehet kihagyni ezt az oldalt, ahol tételesen fel vannak sorolva az Egyesült Államokban található, szövetségi és/vagy állami tulajdonban lévő föld alatti katonai bázisok. Angolul tudóknak igazi csemege!

5.) Area 51

Biztosan emlékeztek a híres roswelli incidensre, amelyről nem is olyan régen élesítettük a posztot. Nos, a lezuhant ufót (benne a már élettelen idegenekkel, meg az esetleges és állítólagos túlélővel) rövid hezitálás után elvitték a Nevada államban található egyik légibázisra, amely azóta is egyike az Egyesült Államok legjobban őrzött helyeinek; a Fehér Ház kerítésén átmászni sem az a kifejezett életbiztosítás, de az 51-es Körzetbe meghívó nélkül behatolni… na, innen szép nyerni.

A roswelli ufót (és ki tudja, hogy még hányat…) ráadásul nem is magán a bázison őrzik, hanem a tőle 15 kilométerre elterülő (S4-es kódú) föld alatti laborban, ahol – nem mellesleg – az első vegyes fenntartású (alien-ember) biogenetikai labor is működik.

Maga a katonai bázis sem kicsi (170 négyzetkilométeres, vagyis akkora területen fekszik, mint Sopron), de a tiltott zóna (amely magába foglalja a kiszáradt Groom Lake teljes területét) ennek a tízszerese. Az idegenekkel történő feltételezett kapcsolattartás mellett itt folynak azok a szuperbizalmas kutatások, amelyek a teleportálásra, az antigravitációs hajtóművekre, a telepátiára, a gondolatátvitelre, a távolból történő befolyásolásra, az időutazásra, stb. koncentrálnak. A titkosságra jellemző, hogy még a mindenkori amerikai elnök is csak egy pár oldalas összefoglalót kap az Area 51-ről, amit kizárólag a bázis illetékeseinek társaságában olvashat el, s ezután a dokumentumot vissza kell adnia ezeknek a szigorú tekintetű embereknek (akinek valódi személyazonosságát jobban őrzik, mint az atomtöltetek indítási kódját).

Az 51-es Körzetről is rengeteget írtak; nem csépelem tovább a szót, elvégre  – ahogyan azt többször hangsúlyoztam – ez a poszt (akárcsak a többi, amely márt megjelent, vagy amelyik élesedés előtt áll) csak előétel. Az étvágyadat magadnak kell csillapítani.

6.) Tibet

A világ tetejének nevezett terület (melynek rövid kis történeti összefoglalóját ide kattintva olvashatjátok) nem csak a jetit vagy az imamalmokat adta az emberiségnek, hanem (James Hiltonon keresztül) a titokzatos Shangri-La-t, a földi paradicsomot is. 

Az a meggyőződés, hogy Tibetben évezredek óta olyan dolgok vannak, amelyeket a modern, nyugati agy nehezen képes felfogni, elég mélyen gyökerezik a konteósok gondolataiban. Sokan és sokszor állították, hogy a magas hegyek közötti völgyekben olyan emberek (?) élnek, akiknek egyéni és kollektív bölcsessége messze meghaladja az átlagos halandókét, s akik a spiritualitáson keresztül elképesztő hatalom birtokosai.

Minden jel arra utal, hogy a nácik vették ezt a legkomolyabban. Az SS mellett működő Ahnenerbe (Elődök [avagy Ősök] Öröksége) nevű árjakutatási központ 1938-ban Ernst Schäfer Sturmbannführer (kábé őrnagy) vezetésével tudományos expedíciót szervezett Tibetbe, ahol jó egy évet töltenek el. Amikor 1939 augusztusában hazatérnek, a számtalan fénykép, feljegyzés, növény, állat és egyéb dolog mellett titokzatos ládákat és ősi dokumentumokat is hoznak, amelyek tartalmáról csak Himmler és maga Adolf szerezhetnek tudomást.

Egy héttel később bekövetkezik a gleiwitzi provokáció és elkezdődik a második világháború. Mintha Hitler csak egy utolsó megerősítésre várt volna, amit Schäfer ládáitól kapott meg…

Viszonylag kevesen tudják, de amikor a szovjet csapatok ’45 tavaszán elfoglalják Berlint, a Hitler-bunker mellett, illetve a Prinz-Albrecht-Strasse egyik furcsán berendezett irodájában SS-egyenruhás tibetiek holttestére bukkannak, az egyenruhák karján az Ahnenerbe szimbóluma. Úgy tűnt, valamennyien öngyilkosok lettek, ráadásul (még egy rejtély) mindannyian zöld kesztyűket viseltek; köröskörül elégetett papírok, összetört szobrok és egyéb, beazonosíthatatlan rendeltetésű tárgydarabok hevertek. A szovjetek mindent összecsomagoltak és Moszkvába vittek, beleértve a holttesteket is – további sorsukról azóta sincs semmi hír.

1950-ben a kínai csapatok megszállják Tibetet, s ugyancsak hatalmas ládákba pakolnak mindenfélét a kolostorokból, majd ezeket Pekingbe szállítják. Mondanom sem kell: azóta sem tudni, mi lehetett a csomagok tartalma (vélelmezem, hogy nem avas jakvaj), de hogy Kína azóta is körömszakadtáig ragaszkodik Tibethez, az tény.

A 2.) pontnál (Montauk) említettük Aleister Crowley nevét. Nos, ez a brit úriember a huszas években járt Tibetben, a legendás Shangri-Lát keresve (amit akkoriban még Shambalának neveztek). Ja, és hogy el ne feledjem: 1942-ben az OSS (a CIA elődje, vagyis az amerikai hírszerzés) ugyancsak expedíciót szervez arrafelé, amelyet Georgij Ivanovics Gurdzsjev, egy örmény származású orosz misztikus vezet. Hogy mit találtak (már ha találtak valamit), nem tudni.

7.) A Bermuda háromszög

Erről a helyről, illetve a környékén történt furcsaságokról ugyancsak olvashattok egy kimerítő posztot, ha ide kattintotok

8.) A Szfinx

Képről mindenki ismeri a Kairótól 10 kilométerre nyugatra található óriási homokkőszobrot, és egészen biztosan azt is, hogy a viszonylag új (éppen ezért elég sokat támadott) kutatások szerint (John A. West egyiptológus és Robert M. Schoch geológus úgynevezett esővíz-elmélete) nagyjából 8-9 ezer évvel ezelőtt készülhetett – vagyis az eddig ismert legősibb emberi civilizációkat jócskán megelőző korban.

Most azonban nem az archeológiai vitát szeretném feleleveníteni, hanem inkább arról ejtenék pár szót, hogy évszázadok óta az a hír járja, hogy a Szfinx alatt olyan katakombák rejtőznek, amelyek egy régen eltűnt civilizáció tárgyi és spirituális emlékeit tartalmazzák (esetleg az ősi időkben bekövetkezett, emberek és idegenek közötti kapcsolatfelvétel bizonyítékait).

1995-ben egy amerikai kutatócsoport (szeizmológiai módszereket alkalmazva) kiderítette, hogy a szobor alatt valóban járatok húzódnak, s több, elég tágasnak tűnő kamrát is feltérképezett. Rá egy évre a Floridai Állami Egyetem által a helyszínre delegált tudóscsapat megerősítette a hírt, azzal kiegészítve, hogy az egyik bejárat valahol a Szfinx mellső lábai körül keresendő. A tokiói Waseda Egyetemről érkezett harmadik régész-expedíció pedig a Gízai fennsík alatt húzódó egész alagút-rendszerről készített (ugyancsak távméréses) vázlatokat.

Ezt követően több archeológus-csoport kérelmet nyújtott be az Egyiptomi Régészeti  Hivatalhoz, hogy engedélyezzék a feltárást. Szerintetek milyen választ kaptak a teljhatalmú vezetőtől, Zahi Hawass-tól? Aki mellesleg alig tíz napja régészeti miniszteri (!) kinevezést kapott a jelenleg elég kényes helyzetben lévő Mubarak elnöktől.

Bizonyám… Hawass doktor elzavart mindenkit a francba. Vajon mitől tart..?
____________________________________________________________________________________

Nos, akkor itt be is fejezem a mai felsorolást, amely óhatatlanul  (és szándékosan) hiányos. De ha mindent felsorolnék, mi maradna nektek, nyájas kommentelők..?

Ha úgy gondolod, hogy még a fentieknél is titokzatosabb helyről van tudomásod a kerted végében, vagy ha te is találkoztál már Dobogókőn földcsakra után kutató rendőrökkel és titkosszolgákkal, netán kiegészítő információid vannak a Szfinx alatti barlangrendszerről, ne habozz és ragadj billentyűzetet; az utókor hálás lesz érte – RÓLUK nem is beszélve!

Ápdét: a titkos helyek-konteók 13%-kal kibővített verzióját elolvashatod a 2014. május 24-én a könyvesboltokba kerülő Konteó2-ben, további 29 válogatott összeesküvés-elmélettel együtt.

 

Kategória: EgyébCímkék: ,

96 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 96. note4 — 2018-04-16 12:01 

„Hawass doktor elzavart mindenkit a francba. Vajon mitől tart..?”

Hawassról kiderült, hogy az egyiptomi értékek elherdálója, kvázi egy maffiózó. Valszeg ott tárolta a lopott cuccot…

 Visszajelzés95. A torontói jegyzőkönyvek - Tudatos Társadalom — 2018-02-05 20:22 

[…] táborok amerikai előkészítése a Rex-84 fedőnevű titkos terv alapján (ezekről ezen poszt 4. pontjában tettünk említést), a CIA által folytatott, s az emberi gondolkodást és […]

 94. arhun — 2016-03-30 03:08 

@Látogató:
A Shasta-hegynél gyakoriak az UFO jelenségek, egyesek szerint bázis van a gyomrában. Mélyebben belegondolva kiváló búvóhely, a madár se jár arra.

 93. arhun — 2016-03-30 02:48 

@Dzsingiszkán:

Teljes mértékig igazad van, Dzsingiszkán.
Először is még mielőtt a roswelli roncsokkal foglalkoztak volna, a földönkívüli tetemek sorsáról kellett dönteni, mert csúnya szóval az volt a „romlandó áru”, nem beszélve a túlélőrőkről /ha voltak/. Tehát első körben a Walter Reed kórháznál álltak meg, a Fort Riley /Kansas/ katonai támaszponton, hogy gyorsan elvégezzék a boncolást. De még ezek után is folyt a tanácskozás, hogy mely katonai szervezetek, az UFO roncsainak mely részeit kapják. Értelemszerűen minden egység a saját haderőnemének leghasznosabb darabokból kapott tanulmányozásra. Ha került is az 51-es körzetbe a roncsokból, az jóval később volt.
Legalább is ez a kiszivárogtatás áll Philip J. Corso ezredes könyvében. Mindenesetre logikusnak tűnik.
Szép napot!

 91. gacsat — 2014-06-04 21:03 

@cseko46:
Na, ez igen! Gratulálok.

 90. cseko46 — 2014-06-04 19:01 

AZ ÁRJÁN MINT EMBER.

No kérem méng a piramisok előtti történések idelyén.
Holmi Vénusziak az ide szakadt Orionról valókal karöltve.
Létre hoztak kérem egy AZ 5. bolygó ős honos.És a saját DNS-ük. Ezen felül kérem méng az orionról valók genetikai anyagából is . Létrehoztak egy lényt.
Azzal a céllal kérem hogy helyetük a vénusziak helyet aranyat bányászanak e bolygón. A mit a vénuszra száltotak aztán.
Nos kérem ez a lény az ember is hermafrodita lett mint genetikai szülője a vénüszi lények egyike.
Ám mit tesz a tudományos kiváncsiság,az egyik ijen tudor vénuszi
arra ragadtatta magát. Hogy ez emberi lények két példányával ,akik nem arany bányászás sanyaru sorsát végezték. Hanem házi munkások voltak a vénusziak csodaszép városában.Ilegális nem engedélyezet kisérletet végezzen. A NEMEK SZÉTVÁLASZTÁSÁRA TETT KISÉRLETI MEGMOZDULÁSA SIKEREL JÁRT. Ám ez bizonyos melékhatásokat is eredményezet. A legszenzációsabb az volt hogy ezek utódokat hoztak létre.Ez mellet pedig hüha logikusan gondolkodtak és eszközöket fundáltak ki kreativ érzékel müvészien.No let is nagy méltatlankodás ki is üzték őket a csodaszép városból. Ami olyan volt mint egy kert és hát nem Édennek nevezték.Nap kelet felől most pedig egy komor lakótelep van a helyén.
No de lásuk tovább ez az ember kérem 3,5 m magas volt és kék volt a bőre szine. Mig a vénuszi 4,2 m magas volt és bronz vörös volt a bőr szine.
AZ ember pedig utódokat nemzet, de a vénusziak időként szekszuális aktusal vagy valami másal. Egyszer csak elkezték a saját genetikai anyagukal nemesiteni az emberi utódokat. Volt ezek között nagyon kevés számu világos bóru egyed is. 3oo SZEMÉLYT ELRABOLVA elkülönitettek egy fensikra a mai skót fensik.
Ami a leg meghatározóbb meghagyták nékik hogy ne keveredjenek más egyedekkel.
Ez a háromszáz egyed késobb sokasodva hatalmat vet a bolygó teljes lakosága fölött.Büszke nép volt és nem keveredet másokkal.De aztán az Antaltiszi szökőár miatt elhagyták földjüket. És el menekültek ki települtek az indiai földrészre.Amai napon is az indiárján népek nem nagyon akarnak keveredni másokkal.

 89. realcorpus — 2014-05-05 04:30 

Aranyos a FEMA-s részél a táblán külön kiemelve, hogy balra bizony egy nagyon titkos bunker van. =)

@179490:
Ééés meg is jelent! Ahogy Denverről is olvashattunk azóta.

@greg36:
A gugli-térkép szerint Burger King.

 88. Murphy — 2011-12-30 12:39 

üdv mindenkinek nemrégiben néztem a tv-ben a Cheyeen Mounted komplex épitését.a csillagkapu film sorozat a kedvenceim közé tartozik de az épitési film végén arra a részletre lettem figyelmes hogy az átadása végén mutatott részletben a háttérben a falon 3 monitor látszodik amin a következőket láttam.1 monitor:egy hatalmas biztonsági ajtó.a 2 monitoron: maga a csillagkapú sorozatban látható feljáró rámpát.a 3 monitoron pedig magát a csillagkaput.sajnálatos módon ezt a filmet már a neten nem találom sehol pedig ismét megnézném.csak nekem gyanus hogy egy olyan bunker épitése során látható olyan furcsa kapu amit jóval a film készitése elött már figyelmetlenül monitoron látható.

 86. 182991 — 2011-04-16 00:32 

Apám mesélte még hajdanán, hogy katonakorában (a 60-as évek közepe táján) fejezték be a recski „óvóhelyet”, egy bányának induló, de végül átalakított vájatban. A környékbeli öregek szerint a mai napig üzemképes, saját energiaellátással, szellőztetéssel, 2000 fős befogadóképességgel, illetve ehhez mért víz- és konzervkészlettel. Azt is mondogatták, hogy egyrészt elég komoly atomcsapás túlélésére is alkalmas, másrészt senki nincs, aki meg tudná (vagy akarná) mondani, pontosan hol is van.

 85. 178996 — 2011-04-15 21:15 

[Rogal Dorn](#11291034):

Köszi, megnézem.

 83. 178996 — 2011-04-15 11:48 

[Rogal Dorn](#11290860):

Valami dél-amerikai kutatásairól és ősmagyarul beszélő inkákról (?) egyszer mintha olvastam volna, de – szégyen-nem szégyen – ennél több most nem ugrik be…

 82. Rogal Dorn — 2011-04-15 11:35 

[tiboru](#11290350):

Vicces, vicces, de azért a nyelvünk kerékbetörése…

Móricz János neve ismerős?

 81. 178996 — 2011-04-15 06:56 

[adler30](#11288487):

Ööö, ez elég… poénos lett. Szerintem jobb, mint az eredeti 🙂

 80. 178996 — 2011-04-15 06:55 

[Leo](#11287868):

LLL for President!

🙂

Amúgy egy tibeti tematikájú olvasmányélményem hatására (nem LLL volt!) én már kamaszkoromban megrópóbáltam vajat avasítani és teába tenni, de nagyon szar lett 😀

 79. adler30 — 2011-04-15 06:50 

Na ja,tudom hogy nem a legjobb,de sajnos nem tudok angolul se spanyolul.Viszont nincs róla semmi magyar nyelven,ami bosszantó.Az hogy mivel kapcsolható össze,ki tudja mert nem tárták fel,már amennyiben hihetünk a tisztelt történész uraknak.Úgy gondolom itt a perdöntő ezeknek az embereknek a szavahihetősége.

 78. Rogal Dorn — 2011-04-14 11:06 

@adler30:

Ehh ez a gúgle tanszlétör hadi lábon áll még a magyar nyelvvel…Szerintem nem érdemes erőltetni…

Móricz János neve viszont összekapcsolható a Dél-Amerikai földalatti barlangrendszerekkel…megérne ő is egy posztot…

 77. adler30 — 2011-04-14 08:31 

Egy titokzatos barlangról tesz említést három spanyol vagy mexikói krónikás egymástól függetlenül,ezek Oaxacá-ban(zapoték)voltak hivatalban.Konkrétan Mitlát említették meg,hogy ott van egy templom alatt a bejárat.A gond az,hogy az épületek zömét lerombolták vagy átépítették.Az eredeti zapoték templom romjaira pedig egy keresztény templomot emeltek.Így csak találgatni lehet a bejárat holléte felől.A történet szerint csak kiválasztottakat engedtek be oda,akik persze soha nem jöttek vissza.Vannak akik egyenesen Agarthának(üreges föld)egyik lehetséges bejáratát látják benne,de az is lehetséges,hogy csatlakozik a legendás föld alatti óriási járatrendszerekbe,amik behálózzák a bolygót.Az indiánok és a konkvisztádor megszállók nem riadtak vissza semmitől,még a brutális népirtástól sem(mert azt csinálták)de a barlangban mindenki összecsinálta magát valamitől,még ezek a gyilkosok is.A történet valódiságán lehet vitatkozni,de szerintem a egyház történészei miért hazudnának 500 évvel ezelőtt,ráadásul ilyet,egymástól függetlenül.Minden esetre a történeten a mexikói folklórba tették,nem kutatnak utána.A krónikás történészek nevei:José Antonio Gay,Francisco de Burgoa,Father Torquemada.
A TÖRTÉNET

A barlang bejáratai Liyobaa

A fter a honfoglalás Dél-Amerika a spanyol Conquistadores, a katolikus papok, akik megpróbálja átalakítani a pogány indiánok fedezték fel egy barlang bejárata, amit úgynevezett „pokol.” Ez a bejárat azóta lezárták, rengeteg törmelék, kosz és hatalmas kövek és sziklák.

A falu Liyobaa (vagy lefordítani: „A Cavern of Death”) volt található a tartományban Zapoteca, valahol az ősi falu Mictlan, illetve a „Village of the Underworld”.

A Cavern of Death ténylegesen található utolsó kamara nyolc-kamrás épület vagy templom. Ebben a templomban volt, négy szoba a föld felett és négy fontosabb kamarák épült a felszín alatt.

A főpapok az akkor uralkodó indiai vallás végzett a rendes szertartás a közönséges ember a Theozapotlan a felső szobákban. Ez volt, amikor leszálltak a felszín kamarák, hogy a titok, és nekik, szent ceremóniák, végeztek.

Az első földalatti helyiség volt az, amely számára volt fenntartva minden emberi áldozatot. Falait sorakoznak a képek a ábrázolása a különböző „Istenek.” A véres kő oltár közepén a kamra szolgált az áldozat minden emberi áldozat, akinek még mindig dobog a szíve szakadjon egy sikoltozó még élő test és felajánlotta, hogy az ajkak ugyanezen kőből bálványokat azok feltételezett pótlása .

Volt egy második ajtót az első kamrában vezető a második szobába. Ez volt a kriptába, ahol a tartósított szerveket az összes elhunyt főpapok reposed. A szomszédban ebben a kriptában vezetett a harmadik földalatti kripta, a falak, amelyeket a tartósított szerveket az összes egykori „királyok” a Theozapotlan. Mert a halál egy király, teste hozta ezt a kamrába, és ott fel az összes állami és dicsőség, valamint a sok áldozatot, hogy kísérje el őt.

Ebbõl a sírkamra a királyok, a negyedik és egyben utolsó földalatti helyiség volt elérhető. Egy ajtó a harmadik terem vezette be az utolsó föld alatti üreg, amely úgy tűnik, megfelelő foglalkozott volna semmit, csak másik bejárat által egy hatalmas kő födém. Írok „megfelelően,” a bejáratnál, hogy vagy pokolba, vagy a BARLANGOK kell fedezni, de tehermentes a területen róla javára, akik esetleg szeretnének hagyni gyorsan és okosan. Ez volt fogantatott katolikus atyák a napon, hogy ez egy bejárata Hádész, mivel azonban mi is jól értem, ez egy bejárat egy eltérést éléskamra.

Ezzel ajtó mögött kőlappal kerültek a szervek minden emberi áldozatokat, valamint a szervek minden nagy urak és vezérei a föld, aki elesett a csatában. A szervezetek e harcosok hoztak messziről kell dobni ezt a barlangban, amikor már kivágták a csaták, amelyeket folyamatosan vívott ezeket az embereket.

Sok a közös ember, amikor legyengült egy gyógyíthatatlan betegség vagy elnyomott egy tarthatatlan nehézségekkel, amely lehetővé tette nekik, hogy a halál, amely rávesz a főpapok, hogy lehetővé tegye számukra, hogy be az ajtón a halál, miközben még él. Hitték, hogy ha nem így lenne, a címzettek egy nagyon különleges túlvilágra.

A főpapok néha elfogadja őket élő áldozatot és után különleges ceremóniák lehetővé teszi számukra, hogy belépjen a „Cavern of Death”, miközben továbbra is él. Mondanom sem kell, soha semmi se tért vissza, hogy leírja tapasztalatait.

A katolikus papok, annak érdekében, hogy átalakítja a hívők ebben a „mítosz” a kereszténység intézkedéseket hozott be e földalatti ajtót egy nagy kíséretében fáklya birtokosai és egy hosszú kötelet, ami volt kötve a kőlappal ajtót. Ők is vette az elővigyázatosság annak, nagy fegyveres őr győződjön meg arról, hogy az ajtó nem volt zárva velük.

Miután a kivilágított fáklyák, és belépett az ajtón, kiderült, hogy kellett volna leereszkedni több nagy lépést. Lábánál a lépcsőn volt egy nagyon nagy kő burkolatú folyosó, nagy kő támfal mindkét oldalon. A folyosó közvetlenül vezetett el a lépéseket, a távoli föld gyomra. A csontok a legutóbbi érkezők, felvette a tiszta, feküdt előttük a folyosón úgy tűnt, hogy továbbra is vég nélkül. Mindkét oldalán az út támasztani láttak egy nagy területet, amely egy nagy labirintus kőoszlopokat, úgy látszik, hogy tartsa fel a nagy hegyek tudták őket alá. Ahogy közeledett a hegy, a penészes, nyirkos levegő támadták az orrukat, kígyók visszavonult a fény mögött az árnyékokat az oszlopok a távolban.

Ők továbbra is a mélybe a parttól mintegy 40 méterre, amikor hirtelen egy erős hideg szél kezdett fújni, hogy róluk. Még mindig arra törekszik, hogy továbbra is, mint a fáklyák gyorsan eloltották, elvették a járatot, amikor minden sötét lett, nem csak a veszélye, hogy a kígyók, hanem furcsa hangok nem tudtak helyet, amelyet azonban nem tett a tagjai saját pártja. Használata a kötelet, és a fény a fáklya az egyik őr tartott az ajtóban, ki az erős szél, az egész párt gyorsan visszavonult a félelmetes régióban.

Amikor az összes vállalat gyorsan visszavonult a elõszobában a „pokol”, hogy gyorsan felváltotta a nagy kőlappal ajtót. Ezt követően a fej főpap parancsot adott, hogy töltse ki az összes föld alatti kamrák és lezárják, és törli az összes jelei a lépcsőn, hogy őket, így felszámolása minden alkalommal ezt a bejáratnál, hogy a barlangok.

 76. Leo — 2011-04-13 22:30 

„(…) vélelmezem, hogy nem avas jakvaj (…)”

Fogadjunk, hogy ezt Lőrincz L. László ihlette 🙂

 75. 182951 — 2011-04-13 08:18 

„évszázadok óta az a hír járja, hogy a Szfinx alatt olyan katakombák rejtőznek, amelyek egy régen eltűnt civilizáció tárgyi és spirituális emlékeit tartalmazzák (esetleg az ősi időkben bekövetkezett, emberek és idegenek közötti kapcsolatfelvétel bizonyítékait)”

Erről az elméletről pont nemrég olvastam egy scifit, ráadásul magyar szerzőtől:

http://www.fonyoditibor.hu/archives/post1034

 74. 178996 — 2011-03-07 17:34 

[miamai](#11216909):

Ezek a Habsburgok tényleg mindenhol ott vannak…

 73. miamai — 2011-03-07 16:57 

A linkelt cikk alján egy ismerősen csengő név is olvasható:
„Megborzongok attól, ha rá gondolok: a potenciális tolvajok úgy gondolhatják, hogy ha az utolsó kontrollt is kiiktatták, elkezdődhet a szabadrablás ideje” – mondta el Karl von Habsburg, a Kék Pajzs Nemzeti Bizottsági Szövetség elnöke
(és Francesca férje…)

Amúgy a Kék Pajzs feladata, hogy háborús vagy természeti katasztrófák idején megvédje a nemzeti kulturális örökségeket. A Kék Pajzs tulajdonképpen a Vöröskereszt megfelelője kulturális értékek védelme terén.

 71. 123146 — 2011-02-21 21:22 

Tudod, Tiboru, gyakran mondják, hogy a lelkes amatőr sokkal többet kihoz a dologból, mint az unott profi. Ez biztos igaz. Én legalábbis magamon tapasztalom, hogy a profizmus hiányát több utánajárással próbálom kompenzálni, mert azért titkon aggódok, hogy mellényúlhatok. Ez a pluszmunka eddig bejött.
Ami pedig a Te munkádat illeti, az fantasztikus és nekem nagyon is profi. 🙂

 70. 178996 — 2011-02-20 22:00 

[Tinkmara](#11187985):

Szia Tinkmara!

A posztod nagyon jó; nem tudom, hozzá fogok-e tudni tenni bármit is… De majd meglátjuk 🙂

A „szakértő” meg legyezi a hiúságom és köszönöm, noha mindössze lelkes amatőrnek tartom magam.

 69. 123146 — 2011-02-20 21:31 

Tiboru, köszönöm szépen, hogy szerepelt a link a blogomhoz a kommentekben. Tudod, azért nem bánnám én sem, ha Te is megírnád, hisz a Te blogod olvasottsága jóval magasabb az enyémnél, így többekhez eljutna a sztori. És én arra is kíváncsi lennék, Te mint szakértője a dolgoknak, hogyan látod ezt a témát.

 68. Látogató — 2011-02-18 13:53 

Érdemes lenne utánanézni a Shasta-hegynek is.

Állítólag magasabb tudatosságú pozitív emberek/lények lakják.

 67. 178996 — 2011-02-17 10:52 

[Corvus](#11180821):

Biztosan merő véletlen 🙂

Az azért jópfa, hogy a netről leszedett képre rátették a FEMINA vízjelet, mintha maga Székely Sarolta fotózta volna le Mengelét :-))))

 66. Corvus — 2011-02-17 09:51 

Vicces azért hogy pár nappal az itt megjelent post után más oldal is felkapta a témát. 🙂

http://www.femina.hu/terasz/a_legmegdobbentobb_emberkiserletek

 65. WaseK — 2011-02-17 07:26 

És az UVB-76-ról hallottatok már?
Az is érdekes dolog..

http://hu.wikipedia.org/wiki/UVB-76

 64. proletair — 2011-02-15 09:09 

A Cheyenne Mountain gyomrában lévő NORAD „bunker” is elég rejélyes helynek tűnik:)

 63. Thaddeus Griffin — 2011-02-14 17:25 

Ha már Pentagon, akkor Pentagon Song:

http://www.youtube.com/watch?v=uiEYWvW3cMY :DD

 62. Dzsingiszkán — 2011-02-14 07:23 

Tudom, hogy ez egy konteó blog, de attól még a tények makacs dolgok.
Nem mennék bele ebbe az 51-es körzet vs. ufók elméletbe (bár szerintem a valóság, vagyis a kémrepülők tesztelése sokkal izgalmasabb) mindenesetre az 1947-es roswelli incidens „maradványait” egész biztosan nem szállíthatták az 51-es körzetbe, mert a kiszáradt Groom Lake környékén csak az 50-es évek közepén kezdtek bármiféle bázis építésbe, akkor is csak pár barakkot húztak fel első körben, méghozzá a Lockheed U2 „nyugodt körülmények közötti” teszteléséhez.

 61. 178996 — 2011-02-12 18:37 

[Mézes B. Ödön](#11171504):

Bizony ám, csak erről nem nagyon szoktunk olvasni… A történelmet ugye mindig a győztesek írják…

 60. 178996 — 2011-02-12 18:36 

[Lajoska67](#11171665):

Majd a Konteótudományi Akadémián 🙂

 59. Lajoska67 — 2011-02-12 15:10 

Más jellegű kérdés: Tiboru, nem kértek még fel, hogy taníts konteológiát az egyetemen, mint az ország vezető konteológusa?

 58. Mézes B. Ödön — 2011-02-12 13:13 

példa

 57. Mézes B. Ödön — 2011-02-12 13:13 

A FEMA-ról szóló résznél úgy leesett az állam, hogy a padlón koppant.
Bár az USA történetében nem péda nélküli a dolog, a 2. világháborúban a japán származású lakosokat vitték táborba.

 56. 179490 — 2011-02-12 10:16 

[tiboru](#11168896): Akár lehetséges is!

Néhány ember azért eleget tesz ennek a szabálynak:)

 55. 179724 — 2011-02-11 16:45 

[Titan89](#11168796): az a sok WC. 🙂
[biziclop](#11168893): már nézem is!!!!!!

 54. 178996 — 2011-02-11 16:21 

[Titan89](#11168796):

Telepatikus energia 🙂

Biztosan ki van írva, hogy „Erősen gondolkodni tilos!”.

 53. 90423 — 2011-02-11 16:18 

Nem titkos bázis ugyan, de azért érdemes megnézni a google earth 3d üzemmódjában az atomrobbantások kísérleti helyszínét: 37°07′N 116°03′W

 52. 179490 — 2011-02-11 15:29 

[tiboru](#11168506):
Mi az ami ennyire károsíthatja a növényeket? A sugárzáson kívül?

Ötletek?:D

 51. 178996 — 2011-02-11 13:31 

[greg36](#11168233):

Hát hogy a falakban mi van, azt nem tudni, de a növényeket a Pentagon kertészeti szolgálata hetente újratelepíti a környéken, mert valami miatt ilyen gyorsan tönkremennek 🙂

 50. 178996 — 2011-02-11 13:29 

[suziwozi](#11168366):

Lehet, hogy a Mieink még Közéjük is be tudnak néha férkőzni :-))

 49. 178996 — 2011-02-11 13:28 

[hirokin](#11168398):

🙂

A link valóban nem működik, de talán egyszer majd megjavítják…

 48. hirokin — 2011-02-11 12:56 

A Pentagon ötös szimbolikájához hozzátartozik, hogy a főoldalra ajánlom link egy hibaüzenetet dob ki: „Hiba! (5)”
De biztos ezt is Ők csinálták, hogy ne kapjon nagy nyilvánosságot a poszt. 🙂

 47. suziwozi — 2011-02-11 12:42 

szuper cikk – mint mindig! 🙂

a denveri reptér és hasonlók kapcsán mindig azon gondolkozom el, hogy ha szupertitkos dolgokat akarnak rejtegetni, akkor vajon miért rakják tele észrevehető és értelmezhető jelekkel, szimbólumokkat…?

 46. greg36 — 2011-02-11 11:51 

Arról se feledkezzünk meg, hogy a Pentagon közepén az ‘állítólagos’ büfé-pavilon sem titkos tárgyaló, ahogy az SZU hitte. De akkor vajon mi? 🙂
Egyébként meg felülnézetből emlékeztet egy nagy-nagy antennára is. Vajon mi lehet a falakban? 🙂

 45. 179724 — 2011-02-10 22:18 

[ezustvereb](#11167100): nem kávézom, de akkor egy jó erős teát kérek. 🙂

 44. 179490 — 2011-02-10 20:40 

A Pentagon épületében kétszer annyi mellékhelyiség van, mint amennyit a dolgozói létszám indokolna. Ennek oka az, hogy a 40-es években, amikor épült, még érvényben volt egy virginiai törvény, amely szerint külön WC-t kellett építeni a fekete és a fehér alkalmazottaknak.

Mi persze tudjuk nem emiatt van… 🙂

 43. ezustvereb — 2011-02-10 19:35 

[mrs.starkey](#11166444): esetleg egy kávét?… 🙂

 42. 179327 — 2011-02-10 19:28 

Na, majdnem bedőltem, alig vettem észre, hogy ez nem egy régi poszt újbóli aktiválása 🙂

 41. 178996 — 2011-02-10 18:40 

[mrs.starkey](#11166545):

ŐK nem szorulnak ilyen kezdetleges módszerekre ahhoz, hogy megismerjenek téged. Egyszerűen levetítik maguknak életed filmjét.

 40. 178996 — 2011-02-10 18:39 

[Gliese_581_g](#11166523):

Ezek a települések többek között arról híresek, hogy igen jó a közbiztonságuk. Pintér miniszter úr mind a 12 ujját megnyalná, ha az ottani modellt Szabolcsban vagy Borsodban is bevezethetné.

 39. Loki — 2011-02-10 18:23 

Szia Tiboru!

Köszi a postot, remek lett!

Remélem sokan követik a példámat és ide is hajlandóak lesznek követni az egyik kedvenc blogukat :o)

 38. 179277 — 2011-02-10 17:42 

a szfinx alatt semmi sincs,
jartam ott pokerezni a spanokkal.
tok ures.

 37. Freja — 2011-02-10 16:40 

Nekem a Montauk bazis volt nagon ismerös megpedig egy könyvböl Dean R. Koontz Az ejszaka fogja c. regegnyböl pontosan. Ott volt ilyen fini dolog hogy elhagyottnak tunö bazison csinaltak erdekes kiserleteket. Kisertetiesen hasonlokat mint Montaukban. Lehet hogy nem csak az öregnek volt tul nagy a fajtaziaja… csak ugy talalta hogy Nekik ne legyen feltunö…

 36. 179490 — 2011-02-10 15:20 

[The_Reaper](#11166546): Ott a Csillagkapu van, de ezt mindenki tudja!;D

Csillagkapu konteo… Hm….

Lájkolnám :D:D:D

 35. 179724 — 2011-02-10 15:00 

[Gliese_581_g](#11166605): kétdimenziós házikó: mint a western-filmekben 🙂
nálam azért tiboru elérte, h jó nagy üldözési mániával rendelkezzek, szóval tényleg ráraktam magam hogy ahogyan forgatom a látószöget egyszer csak egy katona jelenik meg és rám fogja a gépfegyverét. (tudom, túlzás, de én már csak ilyen beszari alak vagyok.)

 34. 179283 — 2011-02-10 14:57 

[mrs.starkey](#11166545): Áh, most néztem meg, nincs ott semmi, átverés az egész. 😀

Mondjuk Mercury érdekes városka: sok benne az árnyék nélküli, kétdimenziós házikó… mondjuk, az egész környéken sok ilyen „csak az alap körvonala, aztán semmi” típusú épület áll, bizonyára ez a régió jellemző építészeti stílusa. 😀

 33. 179271 — 2011-02-10 14:24 

Cheyenne Mountain Complex se lehet piskóta. Ha már az amcsi titkos bázisokról volt szó.

 32. 179724 — 2011-02-10 14:23 

egyébként most jut eszembe, remélem ŐK nem követik azt miket nézegetek itt a google earth-ön, mert akkor most kib*szott gyanús lettem a szemükben… :O:O:O 😀

 31. 179283 — 2011-02-10 14:13 

Tiboru, az 51-es körzet térképén jól látom, hoy Mercury városba csak magánút vezet? Azt hogy csinálják? Kimondottan a bázis személyzetének (+ családjának?) építették?

Mondjuk Indian Springs se lehet akármilyen hely, a főtér gondolom egy hármas útelágazás, amiből csak két irányba mehetsz. 😀

Goldfieldbe vajon miért vezet rögtön két magánút? Úgy értem, miért nem a városon _kívül_ futnak össze? Fura…

 30. 48159 — 2011-02-10 13:37 

ez a REX 84 kemeny sztori megerne egy miset

 29. 179724 — 2011-02-10 13:30 

[mrs.starkey](#11166443): oké, már nem.
tiboru, éjszaka kéne ezeket a kísérleteket végezned… 🙂

 28. 179724 — 2011-02-10 13:29 

rákattintottam az antarktiszos hivatkozásra és ott fekete háttéren fekete betűk vannak! :O ez a fekete-szürke is kicsit necces, nekem még oké mert jó a szemem, de ha nagyanyám el akarja majd olvasni, biztos problémái lesznek vele… 🙂

 27. GTibor — 2011-02-10 13:29 

[mrs.starkey](#11166434): Nem, ez már egy harmadik verzió. Gyanús, nagyon gyanús…

 26. 179724 — 2011-02-10 13:25 

[GTibor](#11166427): igen igen, ez a faltól-falig nekem se tetszik! :S

 25. GTibor — 2011-02-10 13:21 

Jaj, VALAKIK visszaállították!

 24. GTibor — 2011-02-10 13:14 

Örülünk a megszokott, régi-új külcsínnek.

 23. 179724 — 2011-02-10 12:58 

[tiboru](#11166347): hát, az UFO-k biztosan nagyok. nagy parkoló kell. 🙂

 22. GTibor — 2011-02-10 12:53 

[tiboru](#11166275):
Azért kiegészíthetted volna ezzel a posztot, forrásmegjelöléssel – természetesen. 🙂

 21. tucano — 2011-02-10 12:48 

Nagyon érdekes, biztos vagyok benne, hogy mindegyik hely bőven megér egy posztot. Aleister „Vadállat” Crowley szintén. Neki egyébként elég komoly irodalma és fanklubja van Magyarországon is, pedig rohadt egy elmebeteg volt az biztos. A Wiki elég hízelgő cikkelyt szentel neki:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley
de elég egyszerű megtalálni, hogy valójában miket művelt.

 20. 178996 — 2011-02-10 12:47 

[mrs.starkey](#11166280):

Nem tudom, feltűnt-e, de az 51-es Körzet körüli katonai terület (a Nellis Air Force Range + a Nevada Test Site) összességében akkora, mint fél Magyarország (42 ezer négyzetkilométer)…

Nem aprózták el a srácok.

 19. mrs.starkey — 2011-02-10 12:09 

na, minden helyszínt megnéztem google earth-tel, hát az 51-es körzetnél picit rázott a hideg mikor átváltottam talajmenti nézetre a sivatagos részen… paráztam rendesen h előugrik egy UFO… :D:D:D

 18. 178996 — 2011-02-10 12:03 

[GTibor](#11166203):

Hiába na, egy igazi konteós az ilyen finomságokat is észreveszi 🙂

 17. GTibor — 2011-02-10 11:30 

„A Pentagonba naponta 25 ezer ember megy be dolgozni…” – Ahha, szóval 5×5 ezer… 🙂

 16. mrs.starkey — 2011-02-10 10:36 

@tiboru: óóó, azért írd meg és tegyél bele több képet!!! amúgy én csak azért telepítettem a google earth-öt a gépemre, hogy rá tudjak zoomolni a reptérre. 🙂

 15. 179490 — 2011-02-10 10:00 

[tiboru](#11166015): Szívesen olvasnánk utána a Te kézlenyomatodból, főleg mert sokan nem nézik a kommenteket:/

Georgiai útmutató kövek is érdekes anyag… 😉

 14. 178996 — 2011-02-10 09:57 

[udi](#11166006):

Ja, úgy tűnik, ez volt a gond…

Azért lassanként csak megtanulom ezt a rendszert is 🙂

 13. 178996 — 2011-02-10 09:56 

[mrs.starkey](#11165960):

Igen, a denveri reptérről külön posztot akartam írni, de ezek szerint a kolléganő lelőtte a poént 🙂

 12. 178996 — 2011-02-10 09:56 

[tomgordon](#11165959):

Elvileg most már oké…

 11. 178996 — 2011-02-10 09:55 

[Titan89](#11165934):

Ha jól tudom, a Pentagonnak hivatalosan két, föld alatti szintje van.

De tudjuk, hogy a hivatalos verzió ilyenkor a legritkábban takar fel a valóságosra 🙂

 10. 39356 — 2011-02-10 09:53 

Hopp ebbe belefutottam. Szóval httpkettőspontperper mindig legyen a linkek előtt.

 9. 179490 — 2011-02-10 09:50 

Ez a denveri reptér nagyot ütött nálam. Talán azért mert soha nem hallottam róla.
De ennyire nyíltan a szabadkőműves jelet rányomni az alapkőre. Amatőrnek tűnik, de ŐK biztos tudnak valamit amit mi nem. Ami meggyőzött az a folyó, hogy tényleg eltűnik az épület alatt.

 8. 39356 — 2011-02-10 09:49 

A bejegyzésben a linkek kezdődjenek http://-el, különben relatív linkként kezeli a böngésző lásd:

http://konteo.freeblog.hu/lemil.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=84:a-haboru-privatizalasa&catid=25:hirsarok&Itemid=54

 7. 178996 — 2011-02-10 09:38 

[tomgordon](#11165959):

Mindjárt nézem, köszi.

 6. 179490 — 2011-02-10 09:36 

[mrs.starkey](#11165960): Ezt lájkolom:) köszi!

 5. mrs.starkey — 2011-02-10 09:32 

olvastam egy blogon a denveri reptérről, annak is eléggé titkos bázis szaga van….
http://tinkmara.freeblog.hu/archives/2010/09/14/Urban_Legends_2_-_Denver_Airport/

 4. tomgordon — 2011-02-10 09:32 

Tiboru!Valakinek a lábára léptél?
404 error:-C.G.;-FEMA;-Rand Corp;-Mount Weather Em.Op.Cent;-„Fehér Házból”;-REX 84;
403 error:Alister Crowley
Nem kérdezted meg ŐKet,vagy csak a technika ördöge(aki persze NEKIK dolgozik)?

 3. 179490 — 2011-02-10 09:23 

Remek poszt köszönjük!:)

Tiboru esetleg vannak információd arról, hogy a Pentagonnak van-e föld alatti része, ha igen hány szintes?(Nem egy helyről hallottam, hogy létezik, de persze titkos:)

Szfinxhez hozzáfűzve Erich Von Daniken állítja, hogy a nagy piramisokban is több kamra van és nem engedik ezeket megvizsgálni.(állítólag a japánok térképezték fel vmi röntgen szerkezettel)

 2. tomgordon — 2011-02-10 09:14 

Érdekes írás,kár hogy nem tudok angolul!
Nem gondoltam volna ,hogy kis városom(Sopron) nevét egy konteóban látom majd,még ha csak viszonyítási alapként is 🙂

 1. Farek — 2011-02-10 08:49 

Juhú! Végre egy új! Kösz szépen, érdekes volt. Egy-kettőről akár bővebben is olvasgatnék itt a késpbbiekben. Már ha ŐK hozzájárulnak…

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

  • Legutolsó hozzászólások

    Tartalom

    CímDátum
    Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
    Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
    Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
    Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
    Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
    Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
    Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
    Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
    Michael Jackson-konteók2017-05-20
    Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
    Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
    Lindbergh-konteók2017-02-26
    Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
    Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
    A BCCI-sztori2016-11-04
    Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
    Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
    Wałęsa-konteók2016-08-21
    Posztajánló: Porton Down2016-08-15
    Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
    Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
    Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
    Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
    Hindenburg-konteók2016-02-26
    Bruce Lee halála2016-02-14
    Opus Dei2016-01-23
    Alapítvány-konteók2015-12-19
    Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
    Furcsa történetek 2.02015-11-29
    Shakespeare-konteók2015-11-12
    Frigyláda-konteók2015-10-22
    Per „Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
    Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
    Menekült-konteók2015-07-14
    Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
    Miss Liberty-konteók2015-06-22
    Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
    Glenn Miller eltűnése2015-04-08
    Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
    Furcsa történetek 1.02015-03-23
    Bob Marley halála2015-03-14
    New Coke – konteók2015-03-02
    Sid Hurwich időgépe2015-02-22
    Alan Turing2015-02-10
    Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
    Halál Chappaquiddickben2015-01-26
    Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
    A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
    Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
    Konteókönyv-felmérés2014-12-01
    Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
    John Titor története2014-11-19
    Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
    Fort Knox2014-10-23
    Estonia-konteók2014-09-29
    Rudolf Hess története2014-09-22
    Kurt Cobain halála2014-09-09
    Eilean Mór rejtélye2014-08-18
    Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
    Gyíkember-konteók2014-06-12
    A Kovács Béla – ügy2014-05-23
    Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
    Georgia Guidestones2014-05-03
    Elisa Lam halála2014-04-15
    Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
    Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
    Magic Johnson – konteó2014-03-12
    Challenger-konteók2014-02-13
    Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
    Cicada 33012014-01-06
    Cajamarquillai üregek2013-11-27
    A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
    Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
    Google-konteók2013-11-03
    A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
    Katrina-konteók2013-10-11
    A denveri repülőtér2013-09-27
    Haszbara-konteók2013-08-25
    Génmódosítás-konteók2013-07-08
    Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
    Konteónak indult…2013-06-09
    Az X bolygó2013-04-27
    Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
    Náci repülő csészealjak2013-03-22
    D. B. Cooper története2013-02-19
    Egy pápa lemondása2013-02-11
    A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
    Eltűntek2013-01-18
    Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
    Anjikuni-rejtély2012-12-11
    Szent Malakiás próféciái2012-12-03
    Jövőbelátás-konteók2012-11-21
    Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
    Mátrix-konteók2012-10-28
    Elbert János halála2012-10-19
    Bohemian Grove2012-09-26
    Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
    A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
    Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
    A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
    Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
    Olof Palme halála2012-05-16
    A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
    Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
    Jörg Haider halála2012-03-14
    Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
    A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
    Szcientológia-konteók2012-02-07
    Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
    Népszámlálás-konteók2011-11-12
    EU-konspiráció2011-11-12
    A Djatlov-incidens2011-11-12
    Fluorid-összeesküvés2011-08-19
    Breivik-merénylet2011-07-25
    A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
    Patton tábornok halála2011-05-12
    Skull & Bones2011-04-19
    Réztekercs-konspiráció2011-04-12
    AIDS-konspiráció2011-04-11
    Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
    Moszkva és a csecsenek2011-04-08
    Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
    A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
    Globális felmelegedés2011-04-05
    A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
    Kilenc/tizenegy2011-03-30
    A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
    Kelly doktor halála2011-03-28
    Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
    Az arab világ forradalmai2011-03-23
    Martin Luther King halála2011-03-22
    Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
    Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
    A USS Liberty megtámadása2011-03-17
    Jézus-összeesküvés2011-03-16
    Ajánló – linkek2011-03-15
    HAARP-összeesküvés2011-03-14
    Chico halála2011-03-11
    JFK – 2.02011-03-10
    JFK – 1.02011-03-10
    Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
    Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
    Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
    Gagarin-konteók2011-03-04
    Cigánygyilkosságok2011-03-04
    Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
    Vérvád-konspiráció2011-03-03
    A Council on Foreign Relations2011-03-02
    A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
    Atlantisz-konteók2011-03-01
    Nagy német adókonteó2011-02-28
    Illuminátusok2011-02-28
    Ajánló – filmek2011-02-26
    Az Elvis-legenda2011-02-25
    Tunguzka-rejtély2011-02-24
    Nikola Tesla 2.02011-02-23
    Nikola Tesla 1.02011-02-23
    Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
    A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
    Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
    A főtitkár halála2011-02-21
    Nácik aranya2011-02-19
    ODESSA2011-02-18
    A romániai „forradalom”2011-02-18
    Templomosok2011-02-17
    A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
    WikiLeaks-konteók2011-02-15
    A Voynich-kézirat2011-02-15
    Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
    Mormon-összeesküvés2011-02-14
    Szabadkőművesek 2.02011-02-13
    Szabadkőművesek 1.02011-02-13
    Bilderberg-konteók2011-02-13
    Men in Black2011-02-12
    UFO-konspiráció2011-02-11
    Jim Morrison halála2011-02-11
    Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
    Roswell és az M-122011-02-09
    Bermuda-háromszög2011-02-09
    Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
    Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
    Népek Temploma2011-02-08
    Egy pápa halála2011-02-08
    A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
    A „tökéletes katona”-projekt2011-02-07
    A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
    A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
    Beatles-konteók2011-02-05
    John Lennon halála2011-02-05
    Philadelphia-kísérlet2011-02-04
    Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
    Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
    A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
    A Seuso-ügy2011-02-02
    Titanic-sztori2011-02-01
    Holdraszállás-konteók2011-01-31
    Marilyn Monroe halála2011-01-30

    Innen jöttök