2011-03-15–07:00

Ajánló – linkek

Február végén bátorkodtam olyan filmeket ajánlani a tisztelt olvasóknak, amelyek konteótartalma megközelíti az egészségügyi határértéket, itt pedig könyvajánlót olvashattok.

Mai posztunkban a kattintanivalók következnek, már csak azért is, mert számos kommentelő kifejezte neheztelését amiatt, hogy a különféle összeesküvéselméletek taglalása során rendszeresen elmulasztok hivatkozásokat elhelyezni a szövegben, márpedig – így a hozzászólók – a források feltüntetése a komoly elméleti munkásság (és a hitelesség) szükséges (de nem elégséges) összetevője.

Nos, annak ellenére, hogy számtalanszor kifejtettem: a blog (legalábbis ez a blog) nem a Tudományos Akadémia segédcsapata, s célom nem a PhD vagy az MBA fokozat megszerzése, fejet hajtok a tömegek akarata előtt: a tudásszomj kielégítése okán szíveskedjetek buzgón látogatni az alant felsorolandó oldalakat, ahonnan (a régi, jól bevált, papíralapú információhordozókon, valamint az idegenek által belémültetett mikrochipeken kívül) jómagam is szoktam dokumentálódni.

Bizonyos fokú angol- és/vagy franciatudás szükséges, mert sajnálatos módon a linkek többsége ezeken a nyelveken szórja az igét; németül, spanyolul vagy oroszul sajnos nem tudok (kínaiul sem), de a russzofonok, hispánimádók és germanisták (valamint a Középső Birodalom hívei) érdekében a kommentekben várjuk a hasonló (orosz, német, spanyol, kínai vagy más) tippeket.

Talán mondanom sem kell, hogy válogatásom roppant szubjektív; a neten több ezer (ha nem tízezer) olyan honlap van, amely konteókkal foglalkozik. Az általam megadott linkek többségéről tovább lehet lépni más, hasonló hómpédzsekre.

Kezdjük a magyar oldalakkal, szándékosan csak párat sorolok fel, hiszen ezekkel egy sima guglizás után találkozhattok. Azt azért el kell mondanom, hogy elég gyér a felhozatal.

1.) Magyar nyelvű oldalak

1.1.) A startlap vonatkozó aloldala; elég szép gyűjtemény, fixxxer jóvoltából.

1.2.) Korrekt összefoglaló jó pár konteóról; kár, hogy sokszor csak az alapokat érinti és nem tér ki részletesen az előzményekre és a verziókra.

1.3.) Egy kis elméleti eszmefuttatása konteók szociálpszichológiai hátteréről és gyökereiről.

1.4.) Jó kis tanulmány a konteók általános és speciális elméletéről.

2.) Angol nyelvű oldalak

2.1.) Körülbelül negyven konteó szép összefoglalása; az oldal egyik erőssége, hogy végig ott lebeg az éppen csak hogy érzékelhető szkepszis, a kicsit (?) gunyoros kételkedés.

2.2.) Na, itt a szerzők már komolyan veszik magukat, de ez csak egy kicsit von le az oldal értékéből; alapos, viszonylag dokumentált esetek, néha …, hm, szóval néha egy kicsit túlzásokba esve. De ezért is szeretjük, hiszen számos kellemes órát tud szerezni a türelmes olvasónak.

2.3.) Szintén egy jó kis oldal. A szerző (David Guyatt) egy hajdani befektetési tanácsadó, aki első körben a pénzügyi összeesküvésekről és a nemzetközi fegyverkereskedelemről akarta lerántani a leplet, de tevékenységét kiegészítette például második világháborús összeesküvésekkel is. Nagyon szórakoztató.

2.4.) Noha nem jelent abszolút semmit, de ez az egyik kedvencem. Rengeteg történet, videókkal, további link-, könyv- és filmajánlókkal, hírlevéllel, hozzászólási lehetőséggel, ráadásul igen gyakran frissül. Profiknak kötelező!

2.5.) Lyndon LaRouche hivatalos oldala (egy része oroszul, arabul és kínaiul is olvasható). LLR egy szakfolyóiratot (mármint konteósat) főszerkeszt és az amerikai kollégák egy része istenként (na jó: prófétaként) tiszteli. A másik része meg arról van meggyőződve, hogy ő (mármint LLR) a Világkormány fizetett ügynöke, akinek az a feladata, hogy az igazi összeesküvéselméletekről elterelje a közönség figyelmét azzal, hogy újakat talál ki és ezeket (meg a gagyit) terjeszti. Klasszikus, na.

2.6.) Az amerikai konteó nagyasszonya, Mae Brussell honlapja, amely annak ellenére virgonckodik, hogy Mae már húsz éve halott. Alapos utánajárással íródott jó kis történetek, ráadásul a szerző 15 évig rendszeres rádióműsorban is terjesztette az Igazságot – ezek egy része letölthető és meghallgatható, a többi megrendelhető. És innen jut eszembe: vajon mikor fogja valamelyik kereskedelmi rádió felkarolni a konteókat és mikor lesz ezekből műsorsorozat?

2.7.) Nem csak konteósoknak ajánlom, hanem mindenkinek! Ez egy kereső, amely előre meghatározható tematikájú könyvekben és publikációkban keres névre. Ha például beírod, hogy Lee Harvey Oswald, kiad kábé 500 könyvet, tanulmányt, mifenét, amelyben előfordul (oldalszámmal együtt). Külön speckóság, hogy ezeket az oldalakat akár meg is rendelheted – fénymásolatban küldeni fogják, ha kifizeted a lóvét.

Ha meg beírod, hogy „Hungary” (mert országnévre is tud keresni), majd az időintervallumot, ami érdekel (én a 2005-2008-at kértem), akkor kidobja pl., hogy – á, de nem lövöm le a poént, tessék kipróbálni.

2.8.) Egy újabb profi oldal, rengeteg linkkel, további hivatkozásokkal és érdekesen megírt cikkekkel.

2.9.) A Winchesteri Egyetemhez tartozó Konspirációs Kultúrát Kutató Központ (CCC) honlapja; azoknak ajánlom, akik egy kicsit mélyebbre akarnak ásni a témában.

2.10.) Fórum, többek között konteókról.

2.13.)  Egy kicsit szemfárasztó színűre sikerült oldal, ahol feliratkozhatsz az egyik legteljesebb, szakosodott levelezőlistára. Előre szólok: gondoskodjatok valami komoly tárhelyről és rengeteg időről, mert van olyan nap, hogy száznál több hozzászólás is érkezik…

2.15.) És végezetül egy illúzióromboló, de jópofa blog, a Hoax-Múzeum. Városi legendák, átverések, konteók egy helyen, kommentelési lehetőséggel.

3.) Francia nyelvű oldalak

3.1.) Blog a konteókról, amolyan igazi franciás, kételkedős-ironikus hangulatban.

3.2.) Szociológiai tanulmány az összeesküvéselméletek természetrajzáról.

3.3.) Blog mindenről, ami az emberi fantáziát piszkálja: konteók, rejtélyek, okkult tudományok, ezotéria, legendák, titkosszolgálatok. Én csípem, noha egyik-másik cikke elég pongyola.

3.4.) Egy jópofa konteó-generátor, ahol te határozhatod meg, milyen összeesküvéstől akarsz rettegni.

3.5.) Profik által a konteók kultúrtörténeti és szociológiai megközelítéséről írt blog.

Kattintsatok, élvezzétek, olvassátok, szörnyűlködjetek.

A következő poszt élesedéséig pedig lehet ismételni és újból átolvasni az érdekesebb (vagyis valamennyi) posztot itt, a Konteóblogon!

Kategória: EgyébCímkék: ,

36 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 36. becsuszoszereles1k — 2013-06-12 11:09 

@nandras: 🙂
Ma mar „arccal a nyitott egbolt fele!” – addig meg voltak ketoldalu egyezmenyek/szerzodesek.

 34. nandras — 2013-04-26 00:46 

@fehervandor: azóta már van upgrade.
ennek a jelentésnek, vagy minek a szerzője -aki mellesleg egy magyar hölgy- már elmondta, hogy az egész „műve” kitaláció, vagy, hogy finomabban fogalmazzak, konteo, amelynek az alapja nagyjából annyi, hogy nemzetközi egyezmény keretében azidőtájt járt errefelé egy izraeli kémrepülőgép.
azt hiszem, le lehet szakadni a témáról 🙂

 32. 178996 — 2011-03-16 08:48 

[Niemand Nimrod](#11233357):

Köszönöm; a linket elmentettem!

 31. Niemand Nimrod — 2011-03-15 22:45 

Szeretem ezt a blogot es naponta visszanezek van-e valami ujdonsag olvasasra. Ajanlanek en is egy linket. A titkos bazisos poszt utan valaki belinkelt egy erdekes bejegyzest a denveri repterrol. Nekem ez a Brian Dunning nevu urge mindent megmagyarazott. Foleg azt, hogy nem kell minden mogott osszeskuvest keresni. Lehet, hogy egy titkos tarsasag tagja, aki azert mukodik, hogy hihetonek tuno sztorikkal fedje az osszeeskuveseket, de nem hinnem. A gluten mentes dieta hulyesegeivel akkor nem foglalkozna. Szoval elhiszem, hogy nem kell mindent elhinni, foleg a titkosszolgalati uton intezett balesetnek latszo gyilkossagokat, de azert nehany osszeeskuves elmelet is eleg sulyos.
Linkajanlo: Brian Dunning: Skeptoid
http://skeptoid.com/

 30. CsuuzLee — 2011-03-15 12:56 

Hehe!
Na most nézzétek meg a hirhatter.com -ot!

 29. KariKa — 2010-03-27 20:52 

Könyvet ér ajánlani?

Épp most olvastam el G.K. Chesterton Az ember, aki Csütörtök volt című könyvét.

Szívből ajánlom mindenkinek!

 28. Tony01 — 2010-01-24 05:53 

A bankok működése is központi témája különböző összeesküvés-elméleteknek, illetve a bankok pénz felsokszorozásának félremagyarázása. Például a kamatmarzs képletet előszeretettel hamisnak állítják be. A legdurvább tévedés az amikor azt állítják, hogy a bank több pénz után szed kamatot, mint amennyi után kamatot fizet. De itt rendbe van téve a témakör: bank-penz.co.cc/Na-de-mi-van-a-kamatokkal.html

 27. Rammjaeger83 — 2009-08-18 13:59 

Gondoltam beajánlok én is két linket:

– konteok mindenféle témában, angol és magyar nyelven:

yamaguchy.netfirms.com/

– városi legendákat leleplező oldal:

http://www.snopes.com

 26. WToma — 2009-08-05 15:49 

A lényeg:

http://www.collegehumor.com/video:1918118

A kör bezárul, tehát a játék érvényes volt.

 25. ludens — 2009-07-25 05:51 

 23. szurikata — 2009-07-20 09:16 

asszem, róla még nem beszélt itt senki:

http://www.davidicke.com/index.php/

 22. gothmog — 2009-07-14 19:01 

A másik találatom Oláh András ufókutató. Bár nem olyan súlyos, mint MFÁ, de azért egynek jó. pl:

iqdepo.hu/dimenzio/28/28-02-04.html

 21. gothmog — 2009-07-14 18:39 

@tiboru: Aztán csak óvatosan, a végén még rólad is kideríti, hogy a háttérhatalom nagy babiloni szajháját szolgálod (vagy ilyesmi), aztán nézegethetsz, hogy hogyan bebuktál.

Egyébként komolyan gondolom, hogy a fickó klinikai eset.

 20. qkelius6 — 2009-07-14 17:59 

ÓÓÓÓ Öcséém 😀 Ez a hírháttér tényleg nagyon durva, ilyet vagy ehhez hasonlót eddig csak egyszer találtam: aranylaci.freeweb.hu vagy ha kicsit komolyabbra vágytok: titkost.inf.hu/

UI: Persze, jelenleg (mindig?) Magyarországon különösen nagy divatja van az idiokráciának (nálunk is bőven akad rá példa, pl. Szlota Jancsi), amit elcsépelt frázissal élve úgy lehet összefoglalni, hogy mindenkinek a joga van hülyének lenni, s ezzel leggyakrabban élnek is

 19. tiboru — 2009-07-14 17:01 

@gothmog:

Na, belenéztem.

Hogy kedvet csináljak, íme az egyik kedvenc idézetem:

„Üzenet az indonéz titkosszolgálatoknak és kormányzatnak (is).

Mai üzenet, amely kb. egy az egyben így adatott: „Indo nézi a … háromszöget.”

A sziget, amely közvetlenül Hawaii fölött helyezkedik el, egy emberalakot formál, amely mintha egy háromszöget nézne. A háromszög kellős közepének földrajzi koordinátáit összeadva 176-ot kapunk, amely Magyarországon, a nemzetbiztonsági jelképrendszerben Kecskemét egyik számkódja, számjelképe, mégpedig a város 76-os körzetszáma okán.”

Be kell látnom, hogy seholse’ vagyok… gothmog, nem tudom eléggé megköszönni a linket! Mit iszol?

 18. miezitt (törölt) — 2009-07-14 15:49 

@gothmog:

Ajjj de gyonyopru! Ez vebdizajn kategoriaban is nagyot ut!

@tiboru:

Az nagy lenne! Amugy meg hajra, ez a kedvenc blogom!

 17. tiboru — 2009-07-14 13:34 

@miezitt:

Elvileg az oroszországi, khm, furcsa események egyike-másika fent van a listán; lehet, hogy ősszel kivesézünk egyet-kettőt…

@gothmog:

Ez kemény…

 16. gothmog — 2009-07-14 10:52 

A klinikai eseteket ér linkelni, vagy ez már túl van a határon?:

hirhatter.t35.com/

 15. miezitt (törölt) — 2009-07-13 21:51 

Bocs, ezt meg nem olvastam vegig, de mindjart megteszem (orankent lesem, mikor jon egy uj behegyzes), csak most megy a NetGeo-n a Dubrovka szinhaz beli tuszdrama, ami annyi ketelyt hagy bennem, hogy gondoltam megkerdem, nem lesz e veletlen cikk rola?

 14. Stupidella — 2009-07-13 16:28 

@Thaddeus Griffin: szánom és bánom, tényleg! :))

 13. Thaddeus Griffin — 2009-07-13 16:19 

@Stupidella: Főleg ha erre egyesek rá is játszanak 😛

 12. Stupidella — 2009-07-13 16:10 

@tiboru: nem gondoltam volna, hogy 80 is elmúltál 🙂

@Thaddeus Griffin: asszem én kevertem össze, hogy mit kevertél össze. Így keletkeznek a tévhitek 🙂

 11. Thaddeus Griffin — 2009-07-13 15:40 

Na mostmár álljunk meg 😀 Mikor kevertem én össze a fentieket? 😀 A jó hírnevem kezd sérülni 😀

 10. tiboru — 2009-07-13 15:22 

@paranoid marcipan:

Köszi, aranyos vagy…

@Stupidella:

Hű, pedig ez a stádium csak az én koromban szokott bekövetkezni, és addig neki még van vagy negyven éve 🙂

 9. paranoid T.R. marcipan — 2009-07-13 14:26 

magyar oldalakat felesleges volt belevenni, abból ez az egy minden igényt kielégít:)

@Stupidella: az is kitelik tőle:)

 8. Stupidella — 2009-07-13 11:54 

@Stupidella: vagy nem a sört keverted össze a p*nával? 🙂

 7. Stupidella — 2009-07-13 11:53 

@Thaddeus Griffin: micsoda baklövés!

 6. Thaddeus Griffin — 2009-07-13 11:33 

@tiboru: Én a sörre és pinára gondolok, de igazad van, összekevertem őket 🙂

 5. tiboru — 2009-07-13 11:30 

@Thaddeus Griffin:

Ez az a Kádár Béla, aki az Antall-kormány minisztere (külkereskedelmi?) volt, majd az MNB Monetáris Tanácsának tagja.

 4. tiboru — 2009-07-13 11:27 

@qkelius6:

Bezonyám; minden rajongónak kötelező legalább egy korttyal megemlékezni az eseményről!

UV-ra utasítottaknak:

konteo.blog.hu/2008/12/21/az_apollo_11_holdraszallasa

 3. tiboru — 2009-07-13 11:23 

@Thaddeus Griffin:

Nem Katona Bélára gondolsz titkon?

🙂

 2. Thaddeus Griffin — 2009-07-13 11:19 

Megnéztem a Hungary-s keresőt, annyira reménykedtem az óriási gáztározóban, anonymusban és egyéb ilyenekben…

Ez a Kádár Béla, az a Kádár Béla, aki valószínűleg Szilit követi?

 1. qkelius6 — 2009-07-13 11:10 

én csak annyit fűznék hozzá, hogy pont egy hét múlva lesz a 40. évfordulója az évszázad konteójának 😀

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

  • Legutolsó hozzászólások

    Tartalom

    CímDátum
    Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
    Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
    Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
    Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
    Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
    Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
    Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
    Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
    Michael Jackson-konteók2017-05-20
    Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
    Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
    Lindbergh-konteók2017-02-26
    Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
    Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
    A BCCI-sztori2016-11-04
    Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
    Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
    Wałęsa-konteók2016-08-21
    Posztajánló: Porton Down2016-08-15
    Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
    Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
    Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
    Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
    Hindenburg-konteók2016-02-26
    Bruce Lee halála2016-02-14
    Opus Dei2016-01-23
    Alapítvány-konteók2015-12-19
    Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
    Furcsa történetek 2.02015-11-29
    Shakespeare-konteók2015-11-12
    Frigyláda-konteók2015-10-22
    Per „Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
    Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
    Menekült-konteók2015-07-14
    Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
    Miss Liberty-konteók2015-06-22
    Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
    Glenn Miller eltűnése2015-04-08
    Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
    Furcsa történetek 1.02015-03-23
    Bob Marley halála2015-03-14
    New Coke – konteók2015-03-02
    Sid Hurwich időgépe2015-02-22
    Alan Turing2015-02-10
    Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
    Halál Chappaquiddickben2015-01-26
    Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
    A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
    Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
    Konteókönyv-felmérés2014-12-01
    Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
    John Titor története2014-11-19
    Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
    Fort Knox2014-10-23
    Estonia-konteók2014-09-29
    Rudolf Hess története2014-09-22
    Kurt Cobain halála2014-09-09
    Eilean Mór rejtélye2014-08-18
    Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
    Gyíkember-konteók2014-06-12
    A Kovács Béla – ügy2014-05-23
    Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
    Georgia Guidestones2014-05-03
    Elisa Lam halála2014-04-15
    Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
    Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
    Magic Johnson – konteó2014-03-12
    Challenger-konteók2014-02-13
    Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
    Cicada 33012014-01-06
    Cajamarquillai üregek2013-11-27
    A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
    Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
    Google-konteók2013-11-03
    A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
    Katrina-konteók2013-10-11
    A denveri repülőtér2013-09-27
    Haszbara-konteók2013-08-25
    Génmódosítás-konteók2013-07-08
    Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
    Konteónak indult…2013-06-09
    Az X bolygó2013-04-27
    Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
    Náci repülő csészealjak2013-03-22
    D. B. Cooper története2013-02-19
    Egy pápa lemondása2013-02-11
    A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
    Eltűntek2013-01-18
    Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
    Anjikuni-rejtély2012-12-11
    Szent Malakiás próféciái2012-12-03
    Jövőbelátás-konteók2012-11-21
    Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
    Mátrix-konteók2012-10-28
    Elbert János halála2012-10-19
    Bohemian Grove2012-09-26
    Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
    A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
    Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
    A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
    Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
    Olof Palme halála2012-05-16
    A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
    Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
    Jörg Haider halála2012-03-14
    Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
    A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
    Szcientológia-konteók2012-02-07
    Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
    Népszámlálás-konteók2011-11-12
    EU-konspiráció2011-11-12
    A Djatlov-incidens2011-11-12
    Fluorid-összeesküvés2011-08-19
    Breivik-merénylet2011-07-25
    A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
    Patton tábornok halála2011-05-12
    Skull & Bones2011-04-19
    Réztekercs-konspiráció2011-04-12
    AIDS-konspiráció2011-04-11
    Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
    Moszkva és a csecsenek2011-04-08
    Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
    A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
    Globális felmelegedés2011-04-05
    A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
    Kilenc/tizenegy2011-03-30
    A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
    Kelly doktor halála2011-03-28
    Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
    Az arab világ forradalmai2011-03-23
    Martin Luther King halála2011-03-22
    Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
    Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
    A USS Liberty megtámadása2011-03-17
    Jézus-összeesküvés2011-03-16
    Ajánló – linkek2011-03-15
    HAARP-összeesküvés2011-03-14
    Chico halála2011-03-11
    JFK – 2.02011-03-10
    JFK – 1.02011-03-10
    Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
    Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
    Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
    Gagarin-konteók2011-03-04
    Cigánygyilkosságok2011-03-04
    Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
    Vérvád-konspiráció2011-03-03
    A Council on Foreign Relations2011-03-02
    A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
    Atlantisz-konteók2011-03-01
    Nagy német adókonteó2011-02-28
    Illuminátusok2011-02-28
    Ajánló – filmek2011-02-26
    Az Elvis-legenda2011-02-25
    Tunguzka-rejtély2011-02-24
    Nikola Tesla 2.02011-02-23
    Nikola Tesla 1.02011-02-23
    Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
    A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
    Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
    A főtitkár halála2011-02-21
    Nácik aranya2011-02-19
    ODESSA2011-02-18
    A romániai „forradalom”2011-02-18
    Templomosok2011-02-17
    A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
    WikiLeaks-konteók2011-02-15
    A Voynich-kézirat2011-02-15
    Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
    Mormon-összeesküvés2011-02-14
    Szabadkőművesek 2.02011-02-13
    Szabadkőművesek 1.02011-02-13
    Bilderberg-konteók2011-02-13
    Men in Black2011-02-12
    UFO-konspiráció2011-02-11
    Jim Morrison halála2011-02-11
    Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
    Roswell és az M-122011-02-09
    Bermuda-háromszög2011-02-09
    Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
    Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
    Népek Temploma2011-02-08
    Egy pápa halála2011-02-08
    A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
    A „tökéletes katona”-projekt2011-02-07
    A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
    A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
    Beatles-konteók2011-02-05
    John Lennon halála2011-02-05
    Philadelphia-kísérlet2011-02-04
    Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
    Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
    A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
    A Seuso-ügy2011-02-02
    Titanic-sztori2011-02-01
    Holdraszállás-konteók2011-01-31
    Marilyn Monroe halála2011-01-30

    Innen jöttök