2011-05-16–09:00

Villámkonteó 3.0 – Dominique Strauss-Kahn

dom1Egy – legalább közepes önbecsüléssel bíró – konteós nem mehet el szó nélkül a nemzetközi pénzvilágot (és a nagypolitikát) is megrázó legújabb hír előtt, ami röviden arról szól, hogy a nagyhatalmú, per pillanat 187 tagországot számláló IMF (ájemef, Nemzetközi Valutaalap) vezérigazgatója, a francia állampolgárságú Dominique Strauss-Kahn jelenleg egy new yorki fogdában ül és szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése és egyebek miatt áll büntetőeljárás alatt…



Az alapsztori számos helyen olvasható (például itt), ezért nem rugóznék rajta.
Most csak azt kérem tőletek, hogy csendben gondolkodjatok el a következőkön (is):

1.) Egy – évi szinten – nagyjából 500 ezer dollár nettót kereső üzletember miért ragadtatja el magát arra, hogy a háromezer dolláros lakosztályán meztelenül végigkergessen egy szerencsétlen szobalányt, orális szexre kényszerítve azt? Ráadásul most nem azért, de a szóbanforgó szobalány képe itt alul látható…domnője

2.) Véletlen-e, hogy DSK a közelgő francia elnökválasztás egyik lehetséges főszereplőjeként, Sarkozy elnök potenciális kihívójaként is fel-felbukkant a francia és nemzetközi sajtóban?dom3

3.) Az IMF az utóbbi időben elég sok ellenséget szerzett, főleg a csődközeli állapotú gazdasággal rendelkező posztszocialista államok köréből, de tessék a még aktuálisabb görög vagy portugál problémákra is gondolni…

Miután elspekuláltatok ezeken az apróságokon, szavazzatok és részletesen fejtsétek ki a véleményeteket a kommentek között.

Kik szervezték meg DSK szexbotrányát?customer surveys

Kategória: EgyébCímkék: , , ,

226 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

 226. Corrupter — 2012-04-18 17:08 

Szerintem az ilyen összeesküvés elméletek kisszerűek.

Leht, hogy a lyukas zokni is, meg ez is csak azért van, hogy hitelesebben tartsák fönt annak a látszatát, hogy az IMF-ben hétköznapi közülünk való emberek végzik a dolgukat, és támadhatóak, ha ártani próbálnak nekünk.. Szerintem az is lehet, hogy azért csináltak egy ilyen botrányt, hogy az emberek fejében legyen valami halvány emlék ilyenről, hogy egy nagy ember legkevesebb elveszti a megbízatását, de még börtönbe is kerülhet egy szegény szobalány miatt. (Persze a szereplők egy év múlva ugyanúgy sétálhatnak az utcán mintha mi sem történt volna.) De így az emberek azt hiszik, hogy az IMF nem sérthetetlen, és a konteósok is ezzel foglalkoznak komolyabb összeesküvések helyet.

 225. Rogal Dorn — 2011-12-01 14:24 

Már nem hazudja DSK, hogy nem tette magáévá a néger szobalányt, elismerte a szexpartikat is

Sajnálja a „beleegyezéssel történt, de ostoba” kapcsolatot a szobalánnyal Dominique Strauss-Kahn, s nem tagadja, hogy „szabad szexuális életét élt”. A Nemzetközi Valutalap (IMF) májusban nemi erőszakkal megvádolt, majd a vádak alól felmentett volt vezérigazgatója először mondta el saját verzióját arról, hogy mi történt a manhattani Sofitel szálloda elnöki lakosztályában.
A Franciaországban csütörtökön megjelent életrajzi kötet alátámasztja a zsidó „összeesküvés-elméletét”. Az ugyancsak kiválasztott Michel Taubmann újságíró az Affaires DSK, la contre-enquete című kötetében azt állítja, hogy Nafissatou Diallo provokálta ki a szexuális kapcsolatot Strauss-Kahnnal, és feltehetően ő lopta el a volt IMF-vezér mobiltelefonját, amely azóta sem került elő.
„Dominique Strauss-Kahnt csapdába csalták. Ez az ember senkit nem erőszakolt meg, sem New Yorkban, sem Párizsban. Ez politikai és nem erkölcsi ügy, amely a titkosszolgálatokkal kapcsolatosan vet fel kérdéseket” – hangsúlyozta Taubmann a Canal+ francia kereskedelmi televíziónak adott interjúban. (Persze megint hazudnak, mert mostohaunokáját igenis megpróbálta megerőszakolni, a „közeledést” maga is elismerte – a szerk.)
Véleménye szerint a természet törvényeivel ellentétes az a feltételezés, hogy Strauss-Kahn képes lett volna fegyver nélkül a magas és testes nőt maga előtt térdre kényszeríteni, és úgy is tartani felláció céljából. Az újságíró a következőképpen írja le a szállodaszobában történt jelenetet: „Strauss-Kahn ádámkosztümben lépett ki a fürdőszobából. Nafissatou kifele indult éppen, de nem túl sietősen. (A szobalány) egyenesen a szemébe nézett, aztán kitartóan a nemi szervét figyelte. DSK megértette az ajánlatot. Tetszett neki a helyzet”.
A politikus-közgazdász a kötetben sajnálatát fejezte ki „a Nafissatou Diallóval beleegyezéssel létrejött, de ostoba viszony miatt”. Az újságíró szerint megmagyarázhatatlan, hogy egyáltalán mit keresett a szobalány a lakosztályban. Feltételezése szerint azért ment be, hogy ellopja Strauss-Kahn hét mobiltelefonjából a legfontosabbat, azt, amelyik az IMF vezetőjeként a hivatalos készüléke volt, és fontos gazdasági adatokat tartalmazott.
„A mobiltelefon minden valószínűség szerint a Sofitel 2806-os lakosztályában tűnt el” – írta az újságíró. Strauss-Kahn utoljára a lányát hívta róla a szobalánnyal történt szexuális kapcsolat után, aki a beszélgetés alatt a szobában tartózkodott.
„Ez a nő nem azért tett ajánlatot Strauss-Kahnak, mert hirtelen beleszeretett. Nem is azért, mert pénzt akar. Nem prostituált. Megrendelésre küldték oda azzal a feladattal, hogy vonja ki a forgalomból az IMF vezetőjét” – állította az újságíró a France Info hírrádióban. A könyv szerzője szerint „két dolog biztos”: a telefon eltűnt, és Strauss-Kahnt alaptalanul vádolták meg nemi erőszakkal.
A szobalány ügyvédjei – akik a kártérítésért folytatott polgári eljárásban továbbra is azzal vádolják a volt IMF-vezért, hogy május 14-én a Sofitel szállodában fellációra kényszerítette ügyfelüket – „teljes őrületnek” nevezték a könyvben írtakat.
Strauss-Kahn egyébként „elviselhetetlennek” tartja, hogy az utóbbi időben a nevét a francia sajtó az úgynevezett Carlton-üggyel, egy észak-franciaországi prostitúciós hálózattal hozta kapcsolatba. Azt viszont elismerte, hogy részt vett „szabados partikon”. „Az ilyen találkozókra nem prostituáltak járnak, és amikor az ember meghívást kap egy ilyen partira, akkor nem kéri el a számlát” – fogalmazott Strauss-Kahn, arra utalva, hogy nem fizetett a szexuális kapcsolataiért, és azt sem tudta, hogy esetleg prostituáltakkal találkozott azokon a szexpartikon, amelyekre francia nagyvállalkozóktól kapott meghívást. Hozzátette: „Irtózom a prostitúciótól, a nőfuttatástól”. Azt hazudta továbbá, hogy örökre szakított a szabad szexszel járó életmóddal.
(MTI nyomán)

Hehe akkor mostan mi van?

 224. ugh — 2011-08-24 08:14 

Es IIIIIGGEEEEEEEEEEN.
Igazam volt, kamu volt az egesz …
HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy Kahn mar akkor meg akarta szellozettni azt amit most latunk.
Hogy usabam is borul az adossag hegy es ez nem tetszett valakinek.
A lottoszamokat tudnam igy kisakkozni 🙁

 223. 185293 — 2011-08-24 06:25 

Egy újabb továbbgondolnivaló:

http://www.origo.hu/nagyvilag/20110823-ejtettek-a-strausskahn-ellen-szexualis-eroszak-miatt-emelt-vadat.html

Akkor most mi van? Vagyis mi volt? Vagy nem volt? Mesebeli…

 222. 178996 — 2011-08-23 18:14 

[e(x)](#11575834):

Hm…

Nem volt semmi összeesküvés, DSK egy szexmániás őrült 35.73% (795 votes)

Ez áll még mindig az első helyen 🙂

 221. 178996 — 2011-08-23 18:13 

[HaKohen](#11514342):

Nem rossz 🙂

Köszönjük.

 220. e(x) — 2011-08-23 18:00 

http://index.hu/kulfold/2011/08/23/strauss-kahn_ugy_vege/

Nincs itt semmi a háttérben, oszollyanak kérem..

 219. HaKohen — 2011-07-19 20:03 

Ezt egy levélben kaptam:

Oroszország szerint az IMF vezető bebörtönzésének oka, az USA teljes aranytartalékának az eltűnése FortKnox-ból

Az FSZB által, Putyin miniszterelnök részére készített új jelentés szerint, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) korábbi vezetője, Dominique Strauss-Kahnt azután vádolták és tartóztatták le szexuális bűncselekményekért május 14-én, miután kiderítette, hogy az Egyesült Államok trezorjában, Fort Knoxban tartott összes arany „eltűnt illetve ismeretlen helyen van”.

Az FSZB titkos jelentése szerint Strauss-Kahn a hónap elején kezdett egyre inkább gyanakodni, miután az USA kezdett csúszásba esni az IMF-nek leszállítandó 191,3 tonna arannyal amelyet egy 1978-as határozat alapján értékesíthettek volna az IMF-nek, Különleges Lehívási Jogként (SDRs), úgynevezett tartalék valutaként.

Ezen FSZB jelentés megállapítja továbbá, hogy Strauss-Kahn kihangsúlyozta eme aggodalmát az Obama elnökhöz közeli kormányzati tisztviselőknek, amiután a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), felkereste és „szilárd bizonyíték”-al szolgáltak, hogy az Egyesült Államok összes aranya „eltűnt”.

Amikor Strauss-Kahn átvette a CIA bizonyítékokat, ezen jelentés szerint, azonnali intézkedéseket tett, hogy elhagyja az USA-t és Párizsba repüljön,de amikor a Franciaország Külső Biztonsági Főigazgatóságának (DGSE) ügynökei figyelmeztették az amerikai hatóságok elfogatási szándékáról, menekülésként ment a New York JFK repülőterére és a francia ügynökök tanácsára hagyta a mobil telefonját a hotel szobában., hogy az amerikai rendőrség ne követhesse nyomon.

Miután Strauss-Kahn biztonságosan felszállt egy Air France Párizsi járatára, ezen FSZB jelentés szerint, egy végzetes hibát követett el, ugyanis a gépen lévő telefonról felhívta a hotelt, hogy küldjék utána a mobilját Párizsi lakhelyére, így a rendőrség beazonosította tartózkodási helyét és letartóztatták.

Ezen jelentés szerint, az ezt követő két héten belül, Strauss-Kahn kapcsolatot létesített közeli barátjával, a magas beosztású egyiptomi Mahmoud Abdel Salam Omar bankárral, hogy próbálja meg kivinni az USA-ból a bizonyítékokat amelyeket a CIA-től kapott. Azonban tegnap, Omart is pontosan úgy, mint Strauss-Kahnt előtte, szexuális bűncselekményekkel vádolták egy luxus szálloda szobalánya ellen, ezt a vádat az FSZB jelentés „hihetetlennek” minősíti, ugyanis Omar elmúlt 74 éves és egy hívő muzulmán.

Meghökkentő lépésként hatott Moszkvában, hogy miután Putyin elolvasta ezt a titkos FSZB jelentést , elrendelte hogy a Kremlin hivatalos honlapján ez nyilvánosságra kerüljön Strauss-Kahn védelmében, ezzel az első nagyhatalmi vezető lett aki megállapította nyíltan, hogy a volt IMF vezér egy USA összeesküvés áldozata lett. Putyin még azt is hozzátette, hogy „Nehéz nekem megérteni és értékelni a rejtett politikai indítékokat, amelyek e mögött rejlenek, de nem tudom elhinni, hogy úgy
történt ahogy eredetileg beterjesztették. Ez nem fér a fejemben.”

Érdekes megjegyezni, ezen eseményekkel kapcsolatban, hogy az Egyesült Államok magasrangú kongresszusi tagja és a 2012-es Elnök jelölt ,Ron Paul, már régebben megállapította, hogy az USA kormánya hazudott a Fort Knoxi aranytartalékokkal kapcsolatban. Olyannyira aggódott Ron Paul emiatt, hogy a kormány és a Federal Reserv eltitkolják a valóságot az amerikai aranytartalékkal kapcsolatban, hogy 2010 végén előterjesztett egy indítványt ennek az ügynek a megvizsgálására, de
ezt az Obama rendszer erői elutasították.

Amikor riporterek közvetlenül megkérdezték, hogy tényleg azt hiszi, hogy nincs arany Fort Knoxban vagy a Federal Reserv-nél, Paul Kongresszusi tag azt a a hihetetlen választ adta, hogy „úgy gondolom, ez lehetséges”.

Érdekes még megjegyezni, hogy alig 3 nappal azután, hogy letartóztatták Strauss-Kahnt, Paul kongresszusi tag egy új felhívást intézett, hogy most kell az USA-nak eladni az aranytartalékát, a következőket mondván, „Mivel az ár most magas, és a hatalmas adósság probléma most van, minden esetre most kell eladni a csúcson. ”

Az elmúlt években bizarr jelentések láttak napvilágot az USA-ból, amelyek arra utalnak, hogy nincs eladható arany és mint olvashatjuk egy 2009-es jelentésben a ViewZone.Com híroldalán: „A 2009 októberében a kínaiakhoz érkezett egy arany szállítmány. Megszokott dolog, hogy az arany gazdát cserél országok között ezzel rendezve egymás közötti adósságaikat és az úgynevezett kereskedelmi mérleget. Az ilyen ügyletek általában egy külön szervezet felügyelete alatt történik
amelynek székhelye Londonban található a „London Bullion Market Association” (LBMA).
Amikor a szállítmány megérkezett a Kínai Kormány egy vizsgálatot rendelt el, amely az arany tisztaságát és mennyiséget volt hivatott ellenőrizni. Ez egy speciális eljárásból áll, éspedig négy apró lyukat fúrnak az aranyrudakban és az így kinyert anyagot elemzik.

A tisztviselők megrökönyödve tapasztalták, hogy a rudak hamisítványok voltak. A rudak belseje wolframból volt és csak a külső réteg volt aranyból. Mi több, hogy ezek az aranyrudak sorszámai alapján nyomon követve kiderült, hogy az USA-ból származnak és hosszú ideig a Fort Knox- ban tárolták. A jelentés szerint 5.600 és 5.700 között volt a rudak száma és mintegy 400 uncia
súlyúak. ”

Hogy mi lesz a végleges sorsa Strauss-Kahn-ak azt még nem tudhatjuk, de az Egyesült Államokból érkező hírek szerint elhatározta, hogy nem fogja feladni egykönnyen, harc nélkül és felfogadott egy „kiváló csapatot”, volt CIA kémeket, magán nyomozókat és média tanácsadókat hogy megvédjék őt.

A bizonyíték arra, hogy gyakorlati hatása van annak, hogy az USA hazudott az aranytartalékával kapcsolatban, nem más mint hogy az Orosz Központi Bank tegnap kamatemelést rendelt el 0.25- ről 0.35 százalékra és Putyin elrendelte a búza és a gabona félék kiviteli tilalmát július elsejével, aminek nem más a célja mint feltölteni az „Anyaország kofferjait” pénzzel ami normális esetben az USA-ba folyt volna.

A propaganda gépezet mindent elkövet azért, hogy az amerikai nép ne tudjon ezekről a dolgokról, hatalmas veszélynek téve ki őket, mert felkészületlenül fogja nemzetüket érni a katasztrofális gazdasági összeomlás ami inkább előbb fog be következni mint utóbb.

C máj 31, 2011 Az EU és az USA minden jog fenntartva. Eredeti forrás a WhatDoesItMean.Com.

Írta: Sorcha Faal,
Fordította: Kásler Árpád

 214. ugh — 2011-06-29 13:49 

Mindenkinek ajanlom Drabik Janos : Sotet ujkor cimu konyvet .
Megprobal ravilagitani milyen jatszmak is zajlanak …

 213. ugh — 2011-06-29 13:42 

Na csak kibujt a szog a zsakbol…
Bar tobbek szerint mar legalabb 20 eve egy deka aranya nincs az usanak (hozzateszem nekunk magyaroknak sincs-eladtak).
Asszem 73 ota nincs rajta a dollaron az, hogy bevalthato aranyra -na kb ekkor fogyhatott el a cucc szerintem…
Hogy kiknel van ?
Azoknal akik a gazdasagi valsagokat csinlajak mert a papir ertektelen de az arayn nem .
Es ha majd az egesz szethullik -ami mar most latszik, hogy par even belul bekovetkezik, akkor minden hatalom azok kezebe hullik akiknel az arany van ..
Mi (gyak mindenki par szemetlada kivetelevel)akikek meg csak papirpenze van ehetjuk a sajat kulankat ….
Ez volt a taktika elhitettek a vilaggal, hogy a banki szamok meg egy csomo papir is ertek mikozben szepen felvasarolgattak az aranyat. Gyartjak a dollart esz nelkul, hogy legyen mibol aranyat venni.
Aztan amikor mar minden aranyat megukhoz vettek majd szepen megboritjak a bilit.
Es a penz nem fog erni semmit.

 212. Rogal Dorn — 2011-06-15 09:47 

[ugh](#11388289):

Jaaaa… :DDDDDD

Akkor egy kis adalék még a DSK körüli perpatvarhoz:

Oroszország szerint az IMF vezető bebörtönzésének oka: a titok feltárása, hogy az USA teljes aranytartaléka eltűnt FortKnox-ból

Posted on 2011/06/15 by Híradmin

Az FSZB által, Putyin miniszterelnök részére készített új jelentés szerint, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) korábbi vezetője, Dominique Strauss-Kahnt azután vádolták és tartóztatták le szexuális bűncselekményekért május 14-én, miután kiderítette, hogy az Egyesült Államok trezorjában, Fort Knoxban tartott összes arany „eltűnt illetve ismeretlen helyen van”.
Az FSZB titkos jelentése szerint Strauss-Kahn a hónap elején kezdett egyre inkább gyanakodni, miután az USA kezdett csúszásba esni az IMF-nek leszállítandó 191,3 tonna arannyal, amelyet egy 1978-as határozat alapján értékesíthettek volna az IMF-nek, Különleges Lehívási Jogként (SDRs), úgynevezett tartalék valutaként.
Ezen FSZB jelentés megállapítja továbbá, hogy Strauss-Kahn kihangsúlyozta eme aggodalmát az Obama elnökhöz közeli kormányzati tisztviselőknek, ami után a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), felkereste és “szilárd bizonyíték”-kal szolgáltak, hogy az Egyesült Államok összes aranya “eltűnt”…
Amikor Strauss-Kahn átvette a CIA bizonyítékokat, ezen jelentés szerint, azonnali intézkedéseket tett, hogy elhagyja az USA-t és Párizsba repüljön, de amikor a Franciaország Külső Biztonsági Főigazgatóságának (DGSE) ügynökei figyelmeztették az amerikai hatóságok elfogatási szándékáról, menekülésként ment a New York JFK repülőterére és a francia ügynökök tanácsára hagyta a mobil telefonját a hotel szobában, hogy az amerikai rendőrség ne követhesse nyomon.
Miután Strauss-Kahn biztonságosan felszállt egy Air France Párizsi járatára, ezen FSZB jelentés szerint, egy végzetes hibát követett el, ugyanis a gépen lévő telefonról felhívta a hotelt, hogy küldjék utána a mobilját Párizsi lakhelyére, így a rendőrség beazonosította tartózkodási helyét és letartóztatták.
Ezen jelentés szerint, az ezt követő két héten belül, Strauss-Kahn kapcsolatot létesített közeli barátjával, a magas beosztású egyiptomi Mahmoud Abdel Salam Omar bankárral, hogy próbálja meg kivinni az USA-ból a bizonyítékokat, amelyeket a CIA-től kapott. Azonban tegnap, Omart is pontosan úgy, mint Strauss-Kahnt előtte, szexuális bűncselekményekkel vádolták egy luxus szálloda szobalánya ellen, ezt a vádat az FSZB jelentés „hihetetlennek” minősíti, ugyanis Omar elmúlt 74 éves és egy hívő muzulmán.
Meghökkentő lépésként hatott Moszkvában, hogy miután Putyin elolvasta ezt a titkos FSZB jelentést , elrendelte hogy a Kreml hivatalos honlapján ez nyilvánosságra kerüljön Strauss-Kahn védelmében, ezzel az első nagyhatalmi vezető lett aki megállapította nyíltan, hogy a volt IMF vezér egy USA összeesküvés áldozata lett. Putyin még azt is hozzátette, hogy „Nehéz nekem megérteni és értékelni a rejtett politikai indítékokat, amelyek e mögött rejlenek, de nem tudom elhinni, hogy úgy történt ahogy eredetileg beterjesztették. Ez nem fér a fejemben.”
Érdekes megjegyezni ezen eseményekkel kapcsolatban, hogy az Egyesült Államok magasrangú kongresszusi tagja és a 2012-es Elnökjelölt Ron Paul, már régebben megállapította, hogy az USA kormánya hazudott a Fort Knox-i aranytartalékokkal kapcsolatban. Olyannyira aggódott Ron Paul emiatt, hogy a kormány és a Federal Reserv eltitkolják a valóságot az amerikai aranytartalékkal kapcsolatban, hogy 2010 végén előterjesztett egy indítványt ennek az ügynek a megvizsgálására, de ezt az Obama rendszer erői elutasították.
Amikor riporterek közvetlenül megkérdezték, hogy tényleg azt hiszi, hogy nincs arany Fort Knoxban vagy a Federal Reserv-nél, Paul kongresszusi tag azt a a hihetetlen választ adta, hogy „úgy gondolom, ez lehetséges”.
Érdekes még megjegyezni, hogy alig 3 nappal azután, hogy letartóztatták Strauss-Kahnt, Ron Paul egy új felhívást intézett, hogy most kell az USA-nak eladni az aranytartalékát, a következőket mondván, “Mivel az ár most magas, és hatalmas adósság probléma most van, minden esetre most kell eladni a csúcson. “
Az elmúlt években bizarr jelentések láttak napvilágot az USA-ból, amelyek arra utalnak, hogy nincs eladható arany és mint olvashatjuk egy 2009-es jelentésben a ViewZone.Com híroldalán: ” 2009 októberében a kínaiakhoz érkezett egy aranyszállítmány. Megszokott dolog, hogy az arany gazdát cserél országok között ezzel rendezve egymás közötti adósságaikat és az úgynevezett kereskedelmi mérleget. Az ilyen ügyletek általában egy külön szervezet felügyelete alatt történik amelynek székhelye Londonban található a „London Bullion Market Association” (LBMA). Amikor a szállítmány megérkezett a kínai kormány egy vizsgálatot rendelt el, amely az arany tisztaságát és mennyiséget volt hivatott ellenőrizni. Ez egy speciális eljárásból áll, éspedig négy apró lyukat fúrnak az aranyrudakban és az így kinyert anyagot elemzik.
A tisztviselők megrökönyödve tapasztalták, hogy a rudak hamisítványok voltak. A rudak belseje wolframból állt és csak a külső réteg volt arany. Mi több, ezeknek az aranyrudaknak a sorszámai alapján nyomon követve kiderült, hogy azok az USA-ból származnak és hosszú ideig Fort Knox-ban voltak eltárolva. A jelentés szerint 5.600 és 5.700 között volt a rudak száma és mintegy 400 unciát nyomtak. „
Hogy mi lesz a végleges sorsa Strauss-Kahn-ak azt még nem tudhatjuk, de az Egyesült Államokból érkező hírek szerint elhatározta, hogy nem fogja feladni egykönnyen harc nélkül és felfogadott egy „kiváló csapatot”, volt CIA kémeket, magánnyomozókat és média-tanácsadókat hogy megvédjék őt.
A bizonyíték arra, hogy gyakorlati hatása van annak, hogy az USA hazudott az aranytartalékával kapcsolatban nem más, mint hogy az Orosz Központi Bank tegnap kamatemelést rendelt el 0.25- ről 0.35 százalékra és Putyin elrendelte a búza és a gabona félék kiviteli tilalmát július elsejével, aminek nem más a célja mint feltölteni az „Anyaország kofferjeit” pénzzel ami normális esetben az USA-ba folyt volna.
A propagandagépezet mindent elkövet azért, hogy az amerikai nép ne tudjon ezekről a dolgokról, hatalmas veszélynek téve ki őket, mert felkészületlenül fogja nemzetüket érni a katasztrofális gazdasági összeomlás ami inkább előbb fog be következni mint utóbb.

© máj 31, 2011 Az EU és az USA, minden jog fenntartva. Eredeti forrás a WhatDoesItMean.Com.

Írta: Sorcha Faal,

Fordította: Kásler Árpád

Nemzeti InternetFigyelő

 211. ugh — 2011-06-04 06:33 

[Rogak Dorn](#11372966): Nem vagy nagy kepregeny olvaso ugy latom.
A sorrend mindegy 😀

 210. 178996 — 2011-06-01 17:04 

[Eugenie Danglars](#11377167):

Ha egy üzlet beindul…

Rengeteg a bulvárkarrierre (és dollárszázezrekre, milliókra) éhes szállodai szobalány.

 209. Rogal Dorn — 2011-06-01 09:42 

[Rogak Dorn](#11372966):
bocsánat, egy és ugyanaz a személy vagyok, kicsit elírtam… 😀

 208. ugh — 2011-06-01 07:08 

…persze ezt ugy, hogy a cia-nal az egyik polc laba alol elokerul egy dokumentum „veletlenul” ami bizonyitja …..

 207. ugh — 2011-06-01 07:05 

Az irani elnokrol kiderul, hogy titkon „ufo-#&@#”…

 206. ugh — 2011-06-01 07:04 

[Eugenie Danglars](#11377167): Te ezen meg meglepodsz ?
Gyakorlatilag megundul a hulyitesi hadjarat #1 osama lelovese, #2 dsk balhe, #3 most meg ez. Kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo…
Hirtelen aszittem tenyleg Mao csak azt nem ertettem hogy ? Zombie- kent barangol vagy, hogy ? 😀

 205. 179420 — 2011-05-31 10:14 

Ezek tényleg hülyének néznek minket.
http://index.hu/kulfold/2011/05/31/mao/

Van, aki ezt kétszer egymás után így beveszi?

 204. Rogak Dorn — 2011-05-28 10:48 

[ugh](#11365616):

%#&@=#%&@=%#&@?

Vagy ez hogy van? Nem értem… :DDDDD

 203. 183895 — 2011-05-28 01:52 

[tiboru](#11354052): Azért nem tudod követni, mert józanul próbálod. 😀

Talán az történt, hogy bár DSK kegyvesztett lett, de még vannak hívei, emberei, és azok visszavágtak.

Az nem kétséges, hogy egy állat, tekintve, hogy az IMF-nél dolgozik…

 202. ugh — 2011-05-25 13:59 

@igor: Nagyjabol ugyanazt mondod leszurve amit Drabik, A sotet ujkor cimu konyveben ir. Ami az en olvasatomban ugy nez ki, hogy ezek %#&@ szarmazasuak de rohadtul nem #%&@-k. Es %#&@-sagot pajzskent hsznaljak maguk elott tartva.

 201. ugh — 2011-05-25 13:22 

@avarga:nem rossz …
Ennek fenyeben siman el tudom kepzelni, hogy a cia all a hatterben.
Ha kiderul hogy kamu volt az egesz es a picsa nem kerul vad ala ragalmazasert akkort igen ..
Lehet, hogy meg maga az imf is szembe ment a bilderberg fele hordaval…
Nem passzol bele a new world order elkepzelesbe amit muvelnek ?
Es ez egy figylmeztets volt, hogy barkit hintaba tehentek ha akarjak ugyhogy jobb ha kussolnak?

 200. ugh — 2011-05-25 13:11 

Mondom en. Miutan okafogyotta valt az ugy kiderul, hogy kibazottul semmi sem tortent …
Ej-ej hanyszor fogjak ezt meg eljatszani…
Meg egy slagert sem lehet enniyszer meghalgatni, hogy ne jojjon ki az ember konyoken …
” Viragot az oltozombe. A presszoslanynak meg adjanak borravalot…”
😀

 199. java7866 — 2011-05-24 14:52 

[tiboru](#11354052):

ua. ezt akartam mondani…..és akkor az ügyvédek megint változtatnak?
Vagy nem egy nyomozói trükk, hogy egy újsággal hamis infót csepegtettek, akkor a vádlott, ha látja, hogy nincs értelme tagadni (mert végül is valóban elkövette az adott bűncselekményt) elkezd máshogy lépni?? Érti valaki, amit próbálok itt kérdezni :-)))

 196. igor — 2011-05-24 02:10 

amúgy így összességében kb. beküldték a mit sem sejtő szobalányt, hátha Dominique rárepül, ha nem itt, majd máskor, aztán rá is repült, csá, heló, hülye voltál, kiestél.
gondolkozhatott volna kicsit, hogy pont Amerikában van, elnökválasztás, IMF belső feszültségei, bejön egy szobalány a szobájába, csinos is, hát… vagy ennyire el tud borulni szerencsétlen agya ha jó nőt lát, vagy tényleg incselkedett az ebben az esetben legalább valami sejtő szobalány. bár akkor meg valami istenáldotta színésztehetség (Guineából beszervezett gumitalpú kicsit idegenül hat, bár lehet a csaj évekig orránál vezetett valami helyi partizánbanditát, aztán képbe került, gondolom DSK ügyvédjei is rajta vannak, hátha).

szóval szerintem ez még csak a próbacsalik egyike volt, de ez a DSK tényleg ennyire hülye, és már a próbacsali kifogta. valakik meg megspóroltak egy csomó műveleti pénzt, meg hitetlenkednek, hogy ennyire könnyű volt.

 195. igor — 2011-05-24 01:59 

[Praetorianus](#11347961): Nem vallásos, meg amúgy is reformzsidó nevelésű, mellé-fölé. Az ortodoxok sokszor nem is dolgoznak, mert az Isten ellen való, így idejük egészét vallási szövegek elmélyült tanulmányozásával töltik, te agyonművelt.
Pont, hogy ha hithű zsidó vagy, mész a levesbe, ha meg DSK meg Greenspan meg Kissinger (azaz olyan zsidó, aki vallással csak élete nyugtán és protokollból foglalkozik), akkor király lehetsz.

 194. teddybear01 — 2011-05-23 16:29 

A DNS-vizsgálat eredménye szerint Dominique Strauss-Kahnnak a spermája volt a szobalány ruháján.
Így harmadszor módosították a lemondott bankvezér vallomását, aki mindent tagad, amire nincs egyértelmű bizonyíték.

http://index.hu/kulfold/2011/05/23/megvan_dsk_spermaja/

 193. ugh — 2011-05-23 13:58 

Nem az a kerdes hogy volt e vagy nem.
Hanem, hogy mert bukott le.
Mert ugye azt nem godolja senki, hogy o az egyetlen..
A nagy hatalmu emberek 99% ehhez hasonlokat muvel, csak kimossak a szarbol egymast illetve sok keno penzel magukat …
Itt az az egyertelmu, hogy el akarjak aztatni (lemondatni).

 192. eMM2 — 2011-05-23 12:07 

Egyébként a sértett hogyan bizonyítja hogy megtörtént az eset?
Se szemtanú se biztonsági kamerafelvétel.Vagy elegendő a talált DNS?
Elfogadja ezt a bíróság arrafelé?
Mert az esküdtek is el fogják ionni a sztorit az valószinű.Már ha eljut odáig a dolog.

 191. 178996 — 2011-05-23 11:33 

[eMM2](#11349653):

Az nem zsidózás, de az olvasó (általam már törölt) következő kommentjében durva szitkozódás is volt, amit annak (mm. zsidózásnak) könyveltem el.

És ezen a blogon én mondom meg, mi a zsidózás.

Nem lehet rám fogni, hogy orrba-szájba moderálnék, mocskolódást viszont nem tűrök. Se zsidó-, se cigány-, se magyarellenes mocskolódást.

Köszönöm a megértést.

 190. jo.e — 2011-05-23 11:25 

Kicsit későn vettem észre a posztot, lehet, hogy már más is írta.
Az 1. ponthoz tennék 1 megjegyzést. A Zaklatás c. filmben volt és sztem nagyon igaz. A szexuális zaklatás nem szex kérdése, hanem hatalomé! Megtehetem, hát meg is teszem. Simán kinézem belőle!

 189. Rogal Dorn — 2011-05-23 11:02 

[teddybear01](#11348388):

Csak az a gond, hogy most nem a Krupp-családról van szó, hanem az IMF volt elnökétől. A Krupp klán nem rendelkezett akkora befolyással, mint DSK. Vagy ha az egyik Krupp csinálta akkor DSKnak kötelező?

 188. eMM2 — 2011-05-23 10:37 

[teddybear01](#11348388):

Az mitől zsidózás hogy a kollega a talmudra hivatkozik?
Avagy az talán nem is létezik és csak a náciasszista fasiszta stb gójok találták ki?
Pont ez a gond ha valaki kritikával meri illetni a kiválasztott népet arra már rögtön rásütögetik hogy zsidózott.
DSK is azért van annyira megdöbbenve mert nem érti hogy hogy történhetett az meg vele aki a poziciójánál és származásánál fogva érinthetetlen egyszercsak olyan bánásmódot kap mint ami kijár.Hát nem ezt szokta látszik is a képén.
Ha meg mégsem tette amit tett akkor meg még nagyobb lehet az elképedése.
Különben meg hogy az egyik kedvenc filmem idézzem (Amikor a farok csóválja) nem az számít hogy megtörtént e hanem az hogy elhiszik.És bizony az eset hihető.Temészetesen ha netán ártatlan az ügyben csak csőbehúzták nem érdemli meg a büntetést csak ez nem mindig szokott számítani.Isten hozta a mezei halandók közt!

 187. teddybear01 — 2011-05-22 17:32 

@avarga: Honnan tudod, hogy elnök a cionistáknál? Talán tagja vagy a szervezetnek?

Ami pedig a szexuális zaklatást illeti, az sehol sem menő. Az Első VH. előtt az egyik Kruppnak is azt tanácsolták, hogy ne nagyon menjen nyaralni többé az észak-olaszországi nyaralójába, mert a környékbeli kisgyerekes apák agyon fogják verni. Ugyanis erősen pedofil volt az illető, és hát az olaszok meg hithű katolikusok, és normális hívő emberként a gyerekeiket meg szerették… És a Krupp-család hagyományosan veszett antiszemita volt mindig.

 186. avarga — 2011-05-22 15:11 

Ez nem zsidózás lesz!
Strauss-Kahn a magyar sajtó tudta nélkül a cionista világszervezet elnöke is… vajon véletlen, hogy pont az előtt a hét előtt tartóztatták le, hogy Obama felszólította Izraelt az 1967es határok mögé való visszahúzódásra (ilyet még USA elnök nem tett!!!) Lehet, hogy tudtak róla, hogy DSK ilyeneket tett, de csak akkor léptek fel ellene, amikor nem hajlandó együttműködni (értsd: nem hajlandó támogatni Obama tervétnem hajlandó csöndben maradni)
Lehet rajta gondolkozni…

 185. teddybear01 — 2011-05-22 13:51 

[praetorianus](#11347994): Ha zsidózni akarsz, menj máshova!

Tiboru blogjain nem szokás.

 184. Praetorianus — 2011-05-22 11:33 

Dominique Strauss-Kahn ugyebár zsidó…zsidó pedig csak akkor lesz ilyen magas pozícióba emelve,ha HITHŰ zsidó, elkötelezettje a zsidó népnek. A zsidó közegben nevelkedett Kahn már kora gyermekkorától szívta magába a Talmud tanait, mely az Ótestamentumnál is fontosabb gyüjtemény, hiszen a zsidó írások azt állítják, hogy a Talmud részben azoknak a hagyományoknak a gyűjteménye amelyeket Mózes adott nekik szóbeli formában.Szóval a talmud hemzseg azon egyértelmű iránymutatásoktól, ami a zsidó rassz képviselőin kívül SENKIT nem tart egyébnek, mint gój-nak. Ellenünk gój-ok ellen megengedett a javakban való kár okozása, az életünk,vagy testi épségünk elleni támadásaik…nemi erőszak gyermekek ellen elkövetve ,lopás ,csalás, hazugság, stb… Ugyan mit várhatunk egy ilyen hitvallású személytől. Persze akadhatnak személyek és szervezetek, melyeknek útjában állhatott az IMF vezér…de a legegyszerűbb magyarázat,hogy aberrált volt, és a saját vágyai áldozatává lett.

 183. coobs — 2011-05-21 17:49 

emberek ..emberek…ne legyünk túl naívak (vagy csak én storim túl misztifikált) egy ilyen ember már aki viszonylagos a világ nagy embereihez képes van azért már „vmilyen pozicióba” (vannak nála még föntebb sokan), egy ilyen embert szerintem akkor se csuknának le ha bizonyos környezetbe 13 éves kislányokat kűrna halomra…Én drábik filozófiát vallom, hogy ezek a bankárkaszt emberei olyan pozicióban vannak és olyan kiváltságaik vannak vagyonuk hatalmuk által hogy mi az el se tudjuk innen képzelni.

Magyarul az én verziom lényege az, hogy a Straus Kahn most elkapták az csak azért van mert ezzel vkiknek, vkinek vmilyen célja van..és nem azért mert az igazságszolgáltatás olyan jol müködik, meg nem azert mert eddig nem erőszakolt meg senkit:)))

 182. 182991 — 2011-05-20 19:17 

[tiboru](#11343180): több weboldal egybehangzó állításai szerint a szóban forgó szobalány neve Ophelia Famotidina, fényképe pl. itt látható:
http://www.jtribune.com/news/2011/05/17/ophelia-famotidina-is-dominique-strauss-kahn-accuser/

 181. Rogal Dorn — 2011-05-20 14:53 

Új tanú bukkant fel a Strauss-Kahn-ügyben

Újabb tanú bukkant föl a Nemzetközi Valutaalap (IMF) lemondott vezérigazgatójának, a szexuális bűncselekményekkel megvádolt Dominique Strauss-Kahnnak az ügyében – írja a Le Figaro című párizsi napilap.
A New York-i Sofitel szálló egyik alkalmazottja a reggeli maradékát szedte le, amikor Strauss-Kahn feltételezett áldozata, a guineai származású szobalány bement a lakosztályba. A férfi elmondása szerint az ajtó csak be volt hajtva, amikor a nő belépett. Nem tudta, hogy Strauss-Kahn a fürdőszobában van, ezért azt mondta a nőnek, hogy elkezdheti a takarítást, majd kiment a lakosztályból.
Ha igaz, amit az új tanú állít, az azt jelentené, hogy a szobalány nem használta a mágneskártyáját, amikor bement a lakosztályba. Ennek következtében egy fontos bizonyíték veszhet el: nem lehet minden kétséget kizáróan megállapítani, mikor ment be a szobalány a lakosztályba, és mennyi ideig tartózkodott bent.
A Le Figaro egyúttal megjegyezte, hamisak azok a felvételek, amelyekről azt állítják, biztonsági kamerák készítették, és az látható rajtuk, hogy a szobalány vagy Strauss-Kahn elhagyja a lakosztályt. Biztonsági kamerák ugyanis csak a földszinten, a szálloda előcsarnokában vannak fölszerelve. A New York Post című amerikai lap korábban azt írta, a biztonsági kamerák tanúsága szerint a nő futva hagyta el az IMF-vezér szobáját.
A Le Figaro úgy tudja, csütörtökön – Strauss-Kahn letartóztatása óta először – a volt IMF-vezérigazgató felesége, Anne Sinclair meglátogatja férjét a börtönben.
(MTI nyomán)

Ez már egyre bonyolultabb.

 179. Rókakígyó — 2011-05-20 14:11 

A probléma az, hogy DSK azt mondta, h a lányával ebédelt, ami biztos nem igaz. Nem mondott le volna, ha nem lenne alapja a sztorinak.

Egy dologból lehetett volna még a bűnösségére következtetni: ha fogvatartása alatt megbetegedett volna, de annyi időt nem töltött benn.

 178. java7866 — 2011-05-20 13:46 

[Ugh](#11345818):
Off
Persze ez egyéni, hit kérdése, de én csak azt mondom, hogy rohadt keveset tudunk a körülütünk lévő univerzumról, biológiáról, magáról az életről, az életen túli egyéb lehetséges síkokról, dimenziókról, stb.
Pár száz éve még azt mondták, hogy a föld lapos.

Szóval attól, hogy még valamit nem értünk, még nem biztos, hogy nincs 🙂

 177. Ugh — 2011-05-20 13:05 

Off
[java7866](#11343849): Mi van, hogyha azok a lyukak valóban léteznek, vagy a mai tudásunkkal, fizika törvényeivel nem tudjuk/nem lehet felfogni/megérteni? hmm..
Na ez az, ami szerintem tokeletesen kicsukhato…

 176. java7866 — 2011-05-20 11:47 

[Interlock](#11345070):

Biológiailag férfi, bárhogy is szépítjük 🙂
„hogy ismert viselkedésmintára alapozott, ügyesen szervezett lejáratást látunk”

Ez az én gondolataimban nem zárja ki, azt hogy valóban megtörtént a bűncselekmény, csak most itt nem eltussolás lesz, hanem nagy irgumburgum

 175. Rogal Dorn — 2011-05-20 11:12 

[Eugenie Danglars](#11344599):

Szerintem vannak ott bevállalós macik…Aki 120-150 évet kapott, annak véleményem szerint mindegy, sőt így még lehet, hogy élvezetesebb is… 😀 Csak nehogy DSK-val orosz rulettezzenek a nagymenők. :DDDDDDD

 174. 182991 — 2011-05-19 23:44 

[miamai](#11344166): nos, a második képen látható, Tristane Banon nevezetű hölgy láttán lehet, hogy képes volnék figyelmen kívül hagyni azt az ősi magyar intést, miszerint még a szeme sem áll jól… 🙂

 173. 182991 — 2011-05-19 23:38 

[java7866](#11343837): egy férfi sosem erőszakoskodik a nőkkel, ilyesmire csak gerinctelen patkányok képesek. A férfi behálóz, meghódít, elvarázsol, és hasonlók 🙂
Biztos ismeritek a viccet, amikor három bika áll a dombtetőn, a völgyben meg tucatnyi tehén legelészik. A legfiatalabb bika le akar rohanni, hogy sorban meg… mindegyiket, de a legöregebb leinti. A középkorú bika inkább odahívná a teheneket, de az öreg erre is csak a fejét csóválja, majd bölcsen megjegyzi: nyugalom, feljönnek azok maguktól is…
Komolyra fordítva a szót, tagadhatatlan, hogy egyes (nem feltétlenül nagy hatalmú) manuszok olykor bizony „izomból” enyhítik nőhiányukat, nem írtam olyasmit, hogy ez nem szokott megtörténni. A linkelt cikkel mindössze arra szerettem volna utalni, hogy ha előítélet nélkül, puszta érdeklődésből végigolvassuk, akkor egy idő után könnyen azt érezhetjük, hogy ismert viselkedésmintára alapozott, ügyesen szervezett lejáratást látunk. Ezen gyanakvásomat pedig még akkor is fenntartom, ha én amúgy az összes erőszaktevőnek gondolkodás és tárgyalás nélkül, golyóstól vágatnám le a csüngőlógóját.
Arra leszek még kíváncsi, hogy most, miután DSK lemondott az IMF éléről, vajon kifogástalanul lezajlik-e az ellene lefolytatott eljárás, megmarad-e egyáltalán a vád. Amennyiben nem, na, akkor lesz eszeveszetten konteószagú a sztori.

 172. 178996 — 2011-05-19 18:18 

[Eugenie Danglars](#11344599):

:-)))

Ezt hívja a szakma megelőző-védelmi legendának!

 171. 179420 — 2011-05-19 17:21 

Az is lehet, hogy az egész AIDS-es sztori csak azért kellett, nehogy elkapja DSK-t valami nagydarab mackó a börtönben, és anális örömökben részesítse.

 170. java7866 — 2011-05-19 17:02 

[Rogal Dorn](#11344410):

„Ennek azonban az a feltétele, hogy az 52 éves miniszter, aki korábban a Baker & McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda egyik vezetője volt, tisztázza magát egy három évvel ezelőtt nagy belpolitikai vihart kavart ügyben, amellyel összefüggésben alig egy hete, május 10-én hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolta meg az ügyészség. ”

Besza….

 169. Rogal Dorn — 2011-05-19 14:35 

Christine Lagarde lehet az új IMF vezér. Egy nő, aki talán nem fog erőszakot elkövetni senkivel? :DDD

 168. 178996 — 2011-05-19 12:55 

[java7866](#11344058):

Francba, ebből (is) kimaradtam…

 167. miamai — 2011-05-19 11:39 

[Interlock](#11343588): A képeket nézegetve két dolog már biztos:
DSK bukik a kancsal nőkre
meglepő, mennyire meg tud változni egy ember néhány nap fogság és megaláztatás után :)) Majdnem emberivé vált…

 166. Rogal Dorn — 2011-05-19 11:06 

Az Usa lassan fogatlan oroszlány. :DDDDD Még csapdos egyet-kettőt, meg néhány sakált lecsap, de ez vergődés…folyik a tálibokkal is a tárgyalás Afganisztánban. Vagy esetleg egy utolsó rohamra készülnek Irán ellen, és kellenek a pénzügyi pozíciók?

 165. smaki — 2011-05-19 10:56 

[DFLT](#11343946): Franciák = USA???????????????

Ha van valaki aki egy kiskanálban megfojtaná az amikat, akkor azok a franciák.

 164. szobatars — 2011-05-19 10:43 

@TotoHU: azért az is könnyen elképzelhető, hogy egy újságíró „hirtelen” emlékezni kezd egy régi beszélgetésre, ami (részben) „véletlenül” pont egy ilyen provokációról szól…persze tudom, az újságírók mind kiválóan képzett, végtelenül becsületes emberek, akik soha egyetlen hazug sort le nem írnának…még egy dúsgazdag bankár (a mögötte álló párt, stb.) kedvéért sem…

 163. Rogal Dorn — 2011-05-19 10:39 

[java7866](#11344058):

Ez kemény kb. 100 nő… 😀 karszalagok, stb. Orwell szelleme járja be a világot, az egyenlők között az egyenlőbbek gátlástalanul garázdálkodhatnak.

 161. DFLT — 2011-05-19 09:10 

Bízzunk benne, hogy Merkel átveri a saját jelöltjeinek egyikét.

Németek = EU, Franciák = USA

 160. java7866 — 2011-05-19 07:56 

[ugh](#11343755): Nem gondolom, hogy a fizika kisiklott volna, bár tény, hogy a felfedezések, fejlődések üteme mintha lelassult volna. Illetve amit furcsálok, mostanában (30-40) éve nincsenek olyanjaink mint Tesla, Edison, Einstein, stb. Én pedig ezért a nagy cégeket teszem felelőssé, akik különböző szabályokkal és azzal, hogy minden újítást apránként kell eladni, vagyis minden apró módosításról pénzt kell lehúzni (pl. a mobilok naptár szerint végrehajtott termékcseréi) mesterségesen visszafogják az új nagyobb felfedezéseket.

„Most a fizika egyhelyben toporog es vannak lyukak amit a vatikan a vallassal tom be”

Mi van, hogyha azok a lyukak valóban léteznek, vagy a mai tudásunkkal, fizika törvényeivel nem tudjuk/nem lehet felfogni/megérteni? hmm..

 159. java7866 — 2011-05-19 07:48 

[Interlock](#11343588): Persze, az elő sem fordulhat, hogy egy férfi erőszakoskodik egy nővel, pláne ha az a férfi nagy hatalmú. Hagyjuk is, hogy számtalan példa volt már erre történelemben, de ma már ilyen nem fordulhat elő 🙂

 158. ugh — 2011-05-19 06:47 

[tudj](#11343592): Amerika nem az imf-nek tartozik nagy reszt hanem a sajat „nemzeti” bankjanak legjobb tudomasom szerint .
OFF Bar teny, hogy a fizika ,mint tudomany kisiklasztasaert en is a Vatikant tartom felelosnek(esetleg meg az energia lobbit).
Mert ugye mindtak valamit, aztan kiderult, hogy ehhez istennek semmi koze, de volt mas aztan arrol is ..
Most a fizika egyhelyben toporog es vannak lyukak amit a vatikan a vallassal tom be.Ha ezek nem lennek tunne el vatikan hatalma.
Magyarul csak a vatikan erdeke az, hogy ne tudjuk, hogy is mukodik ez az egesz korulottunk. Vicces volt az NG-en pap elmeleti fizikust latni pl….

 157. ugh — 2011-05-19 06:40 

Na most, hogy lemondott tuti ki fog derulni, hogy kamu az egesz a no reszerol ….

 156. tudj — 2011-05-19 00:08 

A helyes megfejtést még mindig nem látom sehol. A Vatikán.

Apró lépés ez a katolikus egyház hatalmának a restaurációjában, amin már régóta dolgoznak.

Vannak más apró lépések is, pl. Magyarországon már a polgárőröknek is van törvénybe iktatott védőszentje, az alkotmányba hitvallás került, az állami iskolákba meg kötelező hitoktatás, mivelhogy sorban dobják oda őket az egyháznak, még a tanév végét sem várják meg. A miniszterelnök is többször van mostanában a pápánál, mint a parlamentben.

Persze a vallás akkor igazán kelendő, ha a tömegek nyomorban és tudatlanságban élnek; a nyomorgó tömeget pedig segít kontrollálni az indoktrináció, szóval ez a politikusok szempontjából is kellemes szinergia. Természetesen nekik nem kell vallásosnak lenni, a látszata bőven elég.

Ha jobban megnézitek, a mostani törvények hamarosan jobbágyságra és nemességre osztják az országot, és a jobbágy nem fog tudni továbbtanulni, normál orvosi ellátást kapni, egyforma jogi elbírálásban részesülni, vagy tisztességes bérért dolgozni. Már most látszik, hogy lesz röghöz kötés is, a képzés teljes költségének kifizetéséig senki nem mehet sehová, a béréből pedig úgysem tudja majd kifizetni. A hadkötelezettség is elnyeri majd értelmét.

Ez egyelőre kísérleti terep, de ha az eurózóna most meggyengül (DSK és az őt hamarosan követő válságok révén), akkor egész Európa radikalizálódik, és más országaiban is könnyebb lesz majd egy hasonló bújtatott puccsot végrehajtani, ha eljön az ideje.

Mindeközben Amerika azt hiszi, hogy most kapott egy lehetőséget az államadóssága elsumákolására, pedig az ő mohósága is csak eszköz a Vatikán kezében.

Egyébként eredetileg Lengyelország lett volna Európa első keresztény fundamentalista állama, de valahogy ott meg tudták oldani, hogy minden fontos ember felüljön egy repülőre, és az lezuhanjon. Néha nagyon szomorú balesetek történnek, az élet már csak ilyen.

 155. 178996 — 2011-05-18 23:57 

[Interlock](#11343588):

A cikk által beidézett információk döntő hányadát én is olvastam a (nem bulvár) francia sajtóban, tehát szerintem teljesen hihető.

 154. 182991 — 2011-05-18 23:48 

Nos, nem ismerem az alábbi média hitelességét (nagyon ritkán olvasom), de ha a történet valóban ehhez hasonlóan néz ki, akkor nem kérdés a konteó létjogosultsága:
http://www.168ora.hu/globusz/dominique-strauss-kahn-imf-elnokvalasztas-nemi-eroszak-75706.html

 153. TotoHU — 2011-05-18 23:04 

Nos kérem, az Origo-n megjelent mai cikk szerint DSK már pár hónapja nyilatkozta egy újságírónak, attól tart, hogy lefizetnek egy nőt horribilis pénzekkel, hogy vallja azt, megpróbálta megerőszakolni.

Itt van: http://www.origo.hu/nagyvilag/20110517-strauss-kahn-elfogasanak-francia-belpolitikai-kovetkezmenyei.html

Persze ha nem dugott volna meg mindenkit aki szétteszi neki a lábát, nem kerülhetett volna ilyen bajba. De megdugott, és ezt a magas labdát az ellenségei ki is használták.
Ez az ember a legdrágább luxus prostituáltat is megkaphatta, kizártnak tartom hogy egy szobalányra igzult rá. Lehet, hogy szexmániás volt, de ennyi tapasztalattal és ilyen háttérrel kizárt, hogy ennyire idióta barom legyen.

Az én verzióm szerint a nő benne volt az egészben, és valakik álltak/állnak mögötte. Megdugatta magát DSK-vel hogy legyen bőven DNS minta, aztán okozott némi sérülést magának itt-ott, és húzott a rendőrségre. Azon se lennék meglepve, ha a szobalányt pár héten belül holtan találnák, mert nem bírta szegény elviselni a szégyent….

A nő egyébként guineai bevándorló, és Guinea sokáig francia gyarmat is volt.
Mindez persze teljesen a véletlen műve….

 152. 178996 — 2011-05-18 22:57 

[java7866](#11343557):

Hát mondjuk az ügyvédje mást nem is nagyon mondhat….

 151. java7866 — 2011-05-18 22:10 

Maid in IMF boss Dominique Strauss-Kahn alleged hotel rape not HIV positive, did not consent: lawyer

http://www.nydailynews.com/news/ny_crime/2011/05/18/2011-05-18_maid_in_imf_boss_dominique_strausskahn_alleged_hotel_rape_not_hiv_positive_did_n.html

 150. teddybear01 — 2011-05-18 19:38 

[Eugenie Danglars](#11343366): Már miért adnának sok pénzt a kulinak? El vagy tévedve! Akkor van haszon, ha éhbérért dolgoztatnak! A sok pénzt majd kifizetik a sztárszakácsnak, meg a többi főnöknek.

Az AID meg nem terjed a porszívó csövén keresztül…Sem pedig a súrolókefével…

Pont délután böngésztem az egyik állásközvetítő portált. Londoni szállodai munkára keresnek embereket, megkövetelt tudás, mindössze az angol nyelv, beszédkészség szintjén. Még az sem érdekes, ha analfabéta egyébként. Csak értse meg az utasításokat.

 149. 179420 — 2011-05-18 19:27 

Nem tudom, nekem is gyanús ez a szobalány az egész AIDS-es dologgal meg átmeneti szállással. Egy ilyen hotelben minimum szarrá keresi magát még egy WC-pucoló is, másrészt pedig valamilyen szintű biztonsági átvilágításon is át kell esniük, ha ilyen jellegű vendégek fogadására (is) van berendezkedve egy hotel…

 148. teddybear01 — 2011-05-18 19:16 

[tiboru](#11343180): Már ne haragudj, de szerinted a porszívó kezeléséhez, meg az ágyhuzat cseréjéhez minek diploma? Bizony a házicseléd gyakran bevándorló, vagy néger.

Ha van szakmája, akkor inkább abban helyezkedik el, mert azért jobban fizetnek.

Ami pedig ezt a hülyét illeti, ha tényleg állt a farka, inkább szólt volna a szobapincérnek és/vagy a recepciósnak, vagy akinek ebben a szállodában szokás, hogy küldjenek fel egy dugópárnát. Olcsóbb lett volna, akármennyi is a „hölgy” taksája.

 147. teddybear01 — 2011-05-18 19:10 

@”Rogal Dorn”: Amerikában sokkal jobban félnek a cégek a munkaügyi pertől, mint itt. A megítélt kártérítések is sokkal nagyobb összegről szólnak, nézz csak utána.
A diszkrimináció pedig vörös posztó, előszeretettel ugranak az ilyen cégeknek neki.

 146. 178996 — 2011-05-18 17:27 

[e(x)](#11343094):

Ja, biológiai fegyver, mint C-terv (ha az A és a B nem jönne be).

Amúgy azt is olvastam, hogy a szobalánynak van egy 15 éves fia és évek óta olyan szükségszálláson lakik, amelyet kifejezetten HIV-pozitív embereknek tartanak fenn…

Tipikus ugye, hogy ebből a társadalmi rétegből toboroz munkatársakat egy new yorki luxusszálloda:

http://www.sofitel.com/gb/hotel-2185-sofitel-new-york/index.shtml

Miként az is, hogy az IMF vezérigazgatója az ilyen típusú nőkre bukik…

(Nem láttam fotót a csajról, de… szóval előítéletes vagyok, na…)

 145. Rogal Dorn — 2011-05-18 16:10 

[teddybear01](#11343095):

Szerintem meg megtalálják a módját, hogy elkerüljék az ilyen alkalmazottakat, már csak a vendégek miatt is.

 144. teddybear01 — 2011-05-18 16:07 

[Rogal Dorn](#11343073): Kh, kh. Alapesetben a szobalány nem ágymelegítőnek van felvéve, hanem takarításra. Úgyhogy tök mindegy, hogy HIV-es, vagy nem, amíg bírja a munkát.
Ha viszont diszkriminál a szálloda, akkor Amerikában szétperlik az agyukat. És meg is nyerik a dollárban milliós kártérítést, a sértett ügyvédei.

 143. e(x) — 2011-05-18 16:07 

S máris itt az új Litvinyenko-ügy..

 142. Rogal Dorn — 2011-05-18 15:46 

@tiboru:

A szegény zembert még a zág is húzza.

Ezt már én sem veszem be, szerintem egy ilyen szintű szálloda nem alkalmaz HIV+ takarítónőket.

 140. 178996 — 2011-05-18 15:33 

HIV-pozitív lehet a szobalány…

 139. 178996 — 2011-05-18 14:30 

[andrej_](#11342889):

Az angolszász jogrendszerben (főszabályként) nem halmazati alapon történik a bűncselekmények minősítése, hanem külön-külön. Enyhe túlzással: ha valakinek adsz két pofont, majd eltöröd a karját, az náluk kétrendbeli könnyű testi sértés és egyrendbeli súlyos testi sértés; nálunk ez (a büntetés kiszabásánál) valószínűleg egyrendbeli sts lesz, mert a súlyosabb bűncselekmény büntetési tétele abszorbeálja („elnyeli”) az enyhébb bűncselekmények büntetési tételeit.

 138. Bandibá — 2011-05-18 14:07 

Ez hülyeség…mindenki tudja, hogy Gyurcsány csinálta a gazdasági válságot és most varrja el a szálakat

 137. andrej_ — 2011-05-18 13:05 

„3. Sexual abuse in the first degree (1 count), vagyis egyrendbeli elsőfokú szemérem elleni erőszak – 5-10 év.

5. Sexual abuse in the 3rd degree (1 count), vagyis egyrendbeli harmadfokú szemérem elleni erőszak – 2-3 év.”

Csak egy kérdés, a 3-as pont nem tartalmazza az 5-öst is egyben? Vagy az 5-ös pont más ellen történt?

 136. andrej_ — 2011-05-18 13:02 

http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2011/05/18/strauss-kahn_aids-es_szobalanyt_eroszakolhatott_meg/

Ha igaznak bizonyul a fenti, akkor biztosra mentek, bár még HIV stádiumban már kordában tartható a vírus.

 135. Rogal Dorn — 2011-05-18 11:39 

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2011/05/nagy-imf-bszas.html

😀 szóról-szóra egyetértek vele…

 134. e(x) — 2011-05-18 10:53 

[ugh](#11342383):

Nem akarnák túlzottan belemélyedni ebbe a vitába, maradjunk annyiban, hogy szerintem debizony, egy tábornok is megérdemli, mert sajnos vannak olyan vészterhes időszakok, amikor őrájuk is szükség van, hogy egyébként békeidőben Nobel dijak születhessenek.
Abban egyetértünk, hogy nagyon nagy a baj, ha már övék a pálya, rengeteg dolog hosszú időn keresztül szisztematikusan és következetesen el lett rontva, nem öröm, ha lehetőségük nyílik olyasmit tenni, amiért nekünk később tisztelnünk kell őket.
Magam részéről a témát lezártnak tekintem, szerintem vannak itt nálam a tárgyi területen sokkal mélyebb ismeretekkel rendelkező és összefogottabb elmék, akik részletesen kifejtve, és az én dadogásomnál világosabban meg tudják indokolni az állításaim kultúrkörünkben értett helyességét.

 133. szobatars — 2011-05-18 09:32 

Azért van némi különbség azon két állítás között, hogy „ott sem volt, mert a lányával ebédelt” kontra „ott volt, sex is volt, de a szobalány akarta”.

Egyébként az is megérne egy konteo bejegyzést, hogy DSK-t letartóztatják egy olyan gyanúval, amit akár el is követhetett (ismerjük be, ideális célpont) majd nem sokkal ezt követően sorra jelennek meg olyan cikkek, amelyek Sárközy nyakába akarják varrni, s még egy állítólagos három héttel ezelőtti újságírói beszélgetés is „előkerül” hirtelen… Csak nehogy megjelenjen a félmillát követelő, autóparkolóban megerőszakolt nő….

 132. java7866 — 2011-05-18 08:48 

[ugh](#11342386): Olvasok is, de inkább benne élek 🙂

 131. Ugh — 2011-05-18 07:18 

Szamomra az a furcsa, hogy rohadt gyorsan tortennek a dolgok.
Amerikara is jellemzo, hogy honapokig huzzak a birosagi dolgokat…
Vagy minel gyorsabban ki akarjak mosni vagy elintezni, ahogy csak lehet, de valakinak a tojasaira lepet a faszikam kemenyen. Ez nem kerdes ..

 130. ugh — 2011-05-18 07:07 

[java7866](#11341182): Az adott orszag felelossege ?
Teged melyik bolygorol es mikor tettek le ide?
Olvassal egy kicsit a dolgok utan…

 129. ugh — 2011-05-18 07:06 

[e(x)](#11341175): Mar bocs de egy politikus vagy hadvezer sem, erdemli meg a fohajtast (plane nem egy nagyekpu, arogans, bunko, taplo).
Mert lehet, hogy jo stratega volt de emberileg, hat igencsak kivanni valot hagyott maga utan .
Tudod kik erdemlik meg ? Semmelweis Ignac, Szentgyorgyi Albert, stb…
Az aki elorebb viszi a vilagot…

 128. Ugh — 2011-05-18 06:52 

[java7866](#11341082): Ha ezekre a taknyokra szukseg van akkor jelenlegi rendszer SZAAAAAAR!

 127. 178996 — 2011-05-17 23:15 

[java7866](#11342184):

„…valaki nagyon le akarja csukni..”

Volt nekem egy öreg tanítómesterem (nyugodjék békében!), akinek az volt az egyik kedvenc szavajárása, hogy „Egyszer ugorj, de az aztán csobbanjon!”

🙂

 126. java7866 — 2011-05-17 22:42 

[tiboru](#11342106): Közben megtaláltam a vádiratot én is, kemény… valaki nagyon le akarja csukni, hozzáteszem szerintem bűnös, már csak a mérték a kérdés…

 125. java7866 — 2011-05-17 22:38 

[tiboru](#11342106):

Aha, akkor lehet, hogy én olvastam hibás forrást, mert ott 15-20 évről írtak…

 124. 178996 — 2011-05-17 21:35 

[tiboru](#11342106):

Helyesbítek: a forcible touching inkább tettleges szeméremsértés lenne nálunk, ha létezne ilyen szakasza a magyar bétékának 🙂

Szóval valami kevercs a szeméremsértés, a könnyű testi sértés és a kényszerítés között, na…

 123. 178996 — 2011-05-17 21:16 

[java7866](#11341807):

Ha jól olvastam, a következő vádakkal kell szembenéznie:

1. Criminal sexual act in the first degree (2 counts), vagyis kétrendbeli elsőfokú szexuális aktus (a hímvesszőjét kétszer a nő szájához érintette) – az angolszász jogban ugye a büntetések összeadódnak (ezért lehet olyan, hogy háromszoros életfogyt, vagy 325 év börtön). Egy ilyen „criminal sexual act in the first degree” büntetése (ha jól tudom) 15-20 év is lehet, és mivel összeadódik, ez 30-40 év.

2. Attempted rape in the first degree (1 count), azaz egyrendbeli elsőfokú erőszakos közösülés kísérlete – ez még 10-15 év.

3. Sexual abuse in the first degree (1 count), vagyis egyrendbeli elsőfokú szemérem elleni erőszak – 5-10 év.

4. Unlawful imprisonment in the 2nd degree (1 count), azaz egyrendbeli másodfokú személyi szabadság megsértése – 3-5 év.

5. Sexual abuse in the 3rd degree (1 count), vagyis egyrendbeli harmadfokú szemérem elleni erőszak – 2-3 év.

6. Forcible touching (1 count), tehát van még egy egyrendbeli kényszerítésünk is – 2-3 év.

Matematikailag tehát kijön akár a nyolcvan év is, ami persze nem valószínű, de egy morcosabb bíró ezek alapján lazán odab@szhat neki egy harmincast.

Mindez persze csak ha nem intézik el „okosan”…

 122. java7866 — 2011-05-17 20:51 

[DFLT](#11341996):
Most már azzal védekeznek, ha jól olvasom, hogy a szobalány akarta. Tegnap még azt mondták az ügyvédek, hogy ott sem volt.

„amcsik veszik át a Görög és a Portugál mentőcsomag fölött az uralmat”

Miért is? A 110 milliárdos csomagból 80 -at az EU dobott össze, az messze több mint az IMF. Illetve mai hír, hogy át fogják a hitelezők (nem az IMF) ütemezni a törlesztést.

Az tény viszont, hogy az USA jelenlegi pénzügyi állapota miatt érdeke hogy a EUR megszűnjön….

 121. DFLT — 2011-05-17 20:00 

Azzal, hogy a CIA DSK-t elmozdította a helyéről ezzel a koholt váddal, az amcsik veszik át a Görög és a Portugál mentőcsomag fölött az uralmat. Effektíve a Görög krízissel akarják lebaltázni az eurót. Ej be szép lesz :(.

Továbbá Sarkozy, a CIA beépített embere, nagy valószínűséggel tovább regnálhat Franciaország élén.

 120. 179420 — 2011-05-17 19:21 

[Rogal Dorn](#11341235): „szopás”. Előkerül néhány késnek látszó tárgy is, és már ömlik is kifelé a bele DSK-nak, hol volt, hol nem volt, mint a mesében.

 119. daito — 2011-05-17 17:27 

Leírtam TWA-nál – valaki írt fent hasonlót.

Ilyen arc nem jár „segédszemélyzet” nélkül.

Nála kisebb pénzügyi arcok is mindenféle kísérettel, testőrrel járnak. Ez az ürge ráadásul ismert, a „cég” is nagyon ismert, jól is keres, brutális kapcsolatai vannak. Ezek testőrrel/titkárral/sleppel járnak.

Ergo, ha nem így tesz, akkor azt jó okkal teszi.
Ahogy többen rávilágítottak, ez egy szálloda. Még egy egyiptomi szállodában is elnézést kér Abdul és elhúzza a belét, ha bent vagy és pont akkor jönne be. De ott sem teszi.

Miért is?

Mert ma a szállodaszobák – még Magyarországon is a többség – elektronikus kártyával működnek, ami azt jelenti, hogy belépéshez az kell; utána be kell tolni a szobai foglalatba, hogy működjön az áram, a légkondi és társai. Jobb helyeken ezt a személyzet látja is, és be sem lép. De, ha kintről nem is látja, a rutinos szobalány, pincér, ha belép, ránéz a fali kártyafoglalatra, és látja, hogy bent van a kártya, akkor 90%-ban elhúz, max. akkor nem, ha OKA van. De ha meglátja, hogy a vendég alul öltözött, akkor már ott sincs. (Ugyanis az nem kerül be a hírekbe, ha a kreténebb vendég odamegy a menedzserhez, hogy „a szobalány akkor jött be, amikor öltöztem/törölköztem/alsóban voltam, nem kopogott, stb és húdehafelvagyokháborodva”. Ezért minimum seggberúgás jár.)

Ja, és nem azért fizetsz alsóhangon 200 kilót a szobáért naponta, hogy megzavarjanak…

Pont ezért nehéz hablatyolni, mert ezeket az ilyen szállodákban regisztrálja a szállodai számítógép a félreértéseket és problémákat elkerülendő. Valamint minden ilyen szálloda agyon van kamerázva, folyosókon, bejáratoknál, lifteknél, lépcsőházaknál. Ergo, ha Strauss ott volt a kérdéses időpontban, akkor arról kell lennie felvételnek. Egy öreg bankvezérről beszélünk, nem valami FSZB bérgyilkosról.

S azt is leírta valaki, egy profi szállodáról beszélünk, ahol ilyet nem vernek nagydobra – mert ők az üzleti világból élnek, ahol elvárt a diszkréció. Tehát, ha konkrétan történik is valami, azokat 99%-ban elsimítják – főleg, ha ilyen kérdéses esetről van szó. Ugyanis személyzetet mindig találsz, vendéget nem.

 118. pobeda — 2011-05-17 16:19 

[Zsolt](#11340749): Talán tavaly vagy előtte,az izraeliek elmondták hogyan kell DNS-t hamisítani,csak nagyon alapos vizsgálattal lehet a hamisítást kideríteni.Namost ha a DNS-t mindenek feletti bizonyító erejűnek tekintjük, akkor miért is lenne alapos egy vizsgálat?

 117. Beni — 2011-05-17 15:14 

[java7866](#11341442): Jó, igaz, a hatalom tényleg gátlástalanná tehette. Közben megnéztem egy beszélgetést egy korábbi áldozattal, Tristane Banonval, ha igazat mond, tényleg súlyos eset a pasas.
http://www.youtube.com/watch?v=DUv67o8er1k

 116. java7866 — 2011-05-17 14:32 

[Rogal Dorn](#11341263):

„A Monetáris Tanács és az MNB két külön dolog”

Részben igen, részben nem

A Monetáris Tanács a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfőbb döntéshozó szerve bizonyos törvényben meghatározott feladatok tekintetében, amelyek közül a legfontosabb a független jegybank kamatainak meghatározása az árstabilitás mint fő cél védelme érdekében.

Az MNB-kamatok meghatározásán keresztül a Tanácsnak jelentős szerepe van a gazdaságban, hiszen a jegybanki kamatok befolyásolják a forint árfolyamát és kevésbé közvetlen módon a kereskedelmi bankok hitel- és betéti kamatait. A Monetáris Tanács határozza meg az inflációs célokat, illetve a forint árfolyamrendszerét is, mindkettőt a kormánnyal közösen.

Az MNB élén elnök áll. Az elnök felelős a monetáris tanács döntéseinek végrehajtásáért és az MNB működésének irányításáért. Az elnök hatáskörébe tartozik:

http://www.mnb.hu/Root/Dokumentumtar/Penziranytu/jegybanktorv_hu.pdf

 115. java7866 — 2011-05-17 14:25 

[DSK](#11341440): Na szerintem ebben már több a ráció. Megtörtént magától, csak most valamiért nagyobb érdek nem eltussolni a dolgot!

 114. java7866 — 2011-05-17 14:23 

[Beni](#11341372): Komolyan miért nem lehet elhíni, hogy megtette, amikor már volt bizonyított félrelépése (lásd a magyar vonalat,) ebben a percben is több politikus, vállalatvezető szurja a titkárnőt/szobalányt stb.
„A hatalom a nemi vágyat növelő szer, sokan azt hiszik, hogy ha befolyásuk van az élet egyik területén, az hatalmat ad a kezükbe más viszonyrendszereikben is. A befolyásos emberek sűrű félrelépéseinek további oka, hogy hozzászoktak a nagy kockázatok vállalásához”
„Az önkontroll csökkenéséhez vezet, hogy a „nagy embereket” elkötelezett támogatók és talpnyalók tömege veszi körül, akik nem akarják – nem érdekük -, hogy vezetőjük karrierje megtörjön. Ezért jó eséllyel akad köztük olyan, aki eltussolja a kisebb-nagyobb félrelépéséket. A félelmet nem ismerő természet, a képesség arra, hogy éljenek a rendelkezésükre álló erővel – zárójelbe téve a következményeket -, szükségesek ahhoz, hogy valaki jó vezető legyen. A baj akkor kezdődik, amikor valaki megfeledkezik arról, hogy ő is esendő ember, amikor az önszeretet nem korlátozza jó adag alázat – mondja Robert Weiss, a szexuális függés jelenségével foglalkozó Sexual Recovery Institute alapító-igazgatója.”

 113. DSK — 2011-05-17 14:21 

Nem az első ilyen esete lehetett DSK-nak. Tudja a megfelelő telefonszámot is, amit felhív és az illetékes elvtárs a hárombetűs ügynökségen kiküld egy plecsnis emberkét a kerületi rendőrségre, és magához vonja a nyomozást, majd szépen elaltatják az ügyet.

A konteo inkább onnan indul szerintem, hogy ki utasította a hárombetűs ügynökséget, hogy ezúttal ne avatkozzon be, hanem hagyják bukni a vén marhát.

 112. Izo — 2011-05-17 14:18 

1. DSK találta ki. Úgy gondolta, hogy az ártatlansága bizonyítása után lejárathatja az ellenfeleit azzal, hogy őt próbálták meg lejáratni. Különben mért mondta volna pár hete, hogy összeesküvés készül ellene?
2. A Terrorelhárítási Központ műve.

 111. Rogal Dorn — 2011-05-17 14:04 

[Beni](#11341408):

Szerintem ebben ki is merül a párhuzam Caesarral. 😀 DSK egy bohóc a pénz-politika tábláján, és szándékosan zsarolható tisztességtelen elemeket raknak fontos pozíciókba, hogy ne lehessenek önjárók. Be vannak zsinórozva, hogy rángatni lehessen őket.

 110. Beni — 2011-05-17 14:00 

[Rogal Dorn](#11341163): Azért DSK-nak vannak (voltak) valódi politikusi képességei, mondjuk Sarkozyvel ellentétben.
Mondom, nem védeni akarom, de mintha a nagy Caesarról is azt olvastam volna, hogy fűvel-fával, mégse az ugrik be róla, hogy ja az a szexbolond.

 109. Beni — 2011-05-17 13:42 

A franciáknál amúgy már annyi botrány volt ilyesmiből, hogy sztem egy teljesen noname vállalatvezetőben is reflexszerűen benne van, hogy alkalmazottakkal/titkárnővel inkább nem, különben nagyon sokat kell fizetni/pereskedni. Főleg, ha a pasi előtte említette is, hogy vszínű bepróbálkoznak nála, végképp fura az egész. Ezzel nem védeni akarom, mert benne van ő is, viszont a csaj vszínű csali volt.

 108. Rogal Dorn — 2011-05-17 12:49 

@java7866:

Orbán és Simor szemben állnak egymással. A Monetáris Tanács és az MNB két külön dolog, bár a MT az egyik legfontosabb döntéshozó, ami az árfolyampolitikát meghatározza.

 107. java7866 — 2011-05-17 12:32 

[Rogal Dorn](#11341197):

„MNB is „független”, vagyis a világot behálózó és gúzsba kötő pülobby szolgálatában áll.”

De akkor viktor is, mert az új monetáris tanácsa már az ő embereivel van tele…de a viktor miért rúgta ki az IMF -et? Vagy akkor az csak trükk volt? Vagy akkor hogy is gondolod?

 106. Rogal Dorn — 2011-05-17 12:23 

„Éjszaka szállították át a Nemzetközi Valutaalap vezetőjét New York egyik hírhedt börtönébe. A Rikers Island-i intézményben erőszakos bűnözőket és bandatagokat tartanak fogva. Egy névtelen forrás szerint Dominique Strauss-Kahnt egy egyszemélyes cellában tartják fogva és folyamatosan figyelik, nehogy bántalmazzák börtöntársai.”

És ha félrenéznek az őrök egy pillanatra és egy szép szál fiatalembernek orális szexhez támad kedve DSK-val? Akkor mi lesz?

 105. Rogal Dorn — 2011-05-17 11:55 

[java7866](#11341182):

Sajnos az MNB is „független”, vagyis a világot behálózó és gúzsba kötő pülobby szolgálatában áll.

 104. java7866 — 2011-05-17 11:45 

[DFLT](#11341116):
„de sajnos a jelenlegi pü-i problémák nagy része a külföldi, bankárok kezében lévő központi bankok és az IMF miatt van”

Az, hogy egy központi bank külföldi bankár kezében van, az az adott ország felelőssége, mert ő nevezi ki vezéreket. Amúgy szerintem az MNB sincs külföldi bankárok kezében…

Sajnos a központi bankoknak már kötöttebb a mozgásterük, hogy az ő nyakukba varjuk a jelen pü. problémákat, bár tény, hogy a FED hibás kamatpolitikája hozzájárult a válsághoz, de megakadályozni nem tudta volna, max. tompítani, mert sokkal öszetettebb a probléma (mesterséges pénzügyi eszközök, elhitetni és elhinni, hogy csak tőkejövedelemből mindenki meg tud élni, többet lehet fogyasztani mint amit előállítunk, de ez más téma :-)). (az IMF hibás döntéseinek sokasága mit okozott az már más kérdés)

„Lehet, hogy igaz, megcsöcsörészte a leányzót, és akkor mivan? Tedd mérlegre, hogy DSK milyen befolyással rendelkező ember. Megvan? Na akkor a másik tálcába tedd be a bejárónőt, akit le akartak szopatni.
Mit mutat a mérleg? Azt, hogy a bejárónő fajsúlya nagyon alacsony. ”

Tény, de mint írtam láttunk már példát arra történelemben, hogy bíborosok, kormányfők, stb. buktak egy „egyszerű” ember/véletlenek miatt (Nixon, Mosley, Moshe Katsav, Clinton, stb.). Persze valszeg kell, hozzá az is, hogy a védelem ne zárjon össze előtte.

„Berlusconit”
Nem vagyok napi szinten tisztában a nőügyeivel, de ha jól tudom, ő „csak” kurvázott és nem próbált megerőszakolni senkit. Bár ha jól emlékszem van ott is egy fiatalkorú prosti, de őt sem erőszakolta meg.

 103. e(x) — 2011-05-17 11:37 

[ugh](#11340733):

Hjah, mondom én, szex, pénz, dekadencia, hedonizmus, a történelem nagy alakjai előtti főhajtás meg derogál..

😉

 102. Zig Zag — 2011-05-17 11:33 

Ja, és a helyszíni szemle bizottság munkáját a Sofitel szállodából a legközelebbi CSI New York epizódban közlik le.

 101. Rogal Dorn — 2011-05-17 11:32 

Én csak attól tartok, hogy most marha nagy mártírt csinálnak ebből a kis pinafüggő bohócból, akit humánuma miatt a gonosz háttérhatalom eltávolít a posztjáról, mert jót akart a szegény zembereknek…

 100. Zig Zag — 2011-05-17 11:29 

Szerintem Soros György volt. Megunta az olyan kis valutákra spekulálást, mint a magyar forint, meg az angol font. Most bedönti az eurót, aminek az első lépését láttuk DSK ügyben.

 99. Rogal Dorn — 2011-05-17 11:14 

Itt az újabb csemege: Földesi-Szabót elfogták Budapesten. 😀 Biztos azok kapták el akik nem érte vannak, hanem egy másért. 😉

 98. DFLT — 2011-05-17 11:06 

@java7866: Merész elképzelés, de sajnos a jelenlegi pü-i problémák nagy része a külföldi, bankárok kezében lévő központi bankok és az IMF miatt van. A másik nagy része meg a derivatívák miatt.

Lehet, hogy igaz, megcsöcsörészte a leányzót, és akkor mivan? Tedd mérlegre, hogy DSK milyen befolyással rendelkező ember. Megvan? Na akkor a másik tálcába tedd be a bejárónőt, akit le akartak szopatni.

Mit mutat a mérleg? Azt, hogy a bejárónő fajsúlya nagyon alacsony.

Megtette egyszer, megtette százszor. Ha valaki ugrált, betömte a száját néhány tízezer euróval. Egy bejáró kisasszony, még ha ki is borult, amiért rámászott a vén kujon, biztosan lecsitítható a megfelelő összeggel. DSK-nak pedig van jócskán a bankszámláján. De ez a bejárónő, akinek egyelőre nincs neve, erkölcsös bejárónő lesz.

A közvéleményt nem érdeklik a száraz pénzügyi hírek. A közvéleményt úgy lehet felspilázni, ha egy katalizátor eseményre, felhúznak egy másikat. Na akkor máris emészthető a néptömeg által. Itt DSK az unalmas személyiség, a megmacerált szobalány pedig a katalizátor, amivel eladhatóvá válik a néptömegek számára a sztori.

Megjegyzem Berlusconit ugyanígy távolították el, amiért nem ugrált az US kénye kedve szerint. Róla is mindenki tudta, hogy mekkora nőcsábász, mégsem történt semmi. Majd a nyakig korrupt olaszok hirtelen megtisztultak és vád alá vonták. Kisérteties a hasonlóság nem?

 97. Rogal Dorn — 2011-05-17 11:06 

[java7866](#11341082):

Ebben az is benne van, hogy ha 100 esetben sikerült és nem derült ki, akkor a 101.-ben sem fog. A „elit” az ilyen kérdésekben sztem összezár, „ma te kerültél bajba, holnap lehet én fogok” alapon. Vagyis a DSK emberismeretből elégtelent kapott. Ráadásul menekülni próbált, vagyis elázott mint fos az esőben…hihihihi 🙂

 96. java7866 — 2011-05-17 10:46 

[DFLT](#11340991): „IMF-et fel kéne számolni a központi bankokkal egyetemben.”

Hát ez merész elképzelés. Akkor kellene egy új világrend, világkereskedelem, valuta és deviza rendszer, árfolyamrendszer, stb.
vagyis egy világ 2.0 Gyakorlatilag az IMF és a központi bankok nélkül működésképtelen a jelenlegi rendszer.

„USA mindenáron ki akarja iktatni az ojrót”
Nem kell ahhoz az USA, megteszi azt magától.

Amúgy miért nem lehet elképzelni, hogy ez igaz? Nem tett egyebet, mint amit a földesurak, mandarinok, püspökök és párttitkárok megtesznek az idők kezdete óta, teljesen nem példátlan a történelemben. Gyakorlatilag naponta megtörténik, hogy egy vezető, herceg, stb. megszopatja a titkárt, titkárnőt, szobalányt, stb. csak az esetek 0.01 százalékában van valaki aki tökösen fel mer lépni, erre is van példa a történelemben.
Ha ilyen gyorsan lehetne hamisan megvádolni vk. akkor naponta buknának a különböző vezérek mert valaki valakinek midig útjában áll…
Persze nem vagyok naiv elb. egy világban élünk, de itt szerintem csórikám csak simán nem tudott a cerkának parancsolni

 95. DFLT — 2011-05-17 09:55 

Az IMF a világ fölött uralkodó pénzügyi diktatúra. Ebből a szempontból dicséretes, amit Orbánék műveltek, minden más azonban katasztrófális. Szóval az egész IMF-et fel kéne számolni a központi bankokkal egyetemben. A témára kanyarodva: DSK beszopta, mert azt hitte érinthetetlen, az amcsikról viszont 9/11 óta tudjuk, hogy mire képesek, ha az országuk hanyatlóban lévő gazdaságát és pénznemét fel kívánják tupírozni. Nem hinném, hogy sarközy hatalma az amcsikig elér. Egész egyszerűen arról van szó, hogy az USA mindenáron ki akarja iktatni az ojrót. És az EU barát DSK elmozdításával ez egy újabb szög a döglődő pénznem koporsójába.

 94. 178996 — 2011-05-17 09:45 

[sofalvy](#11340956):

És arról szólnak a hírek, hogy – az eddigi protokolltól eltérően – az új IMF-góré nem is lesz európai…

 93. 178996 — 2011-05-17 09:41 

[Professor Pizka](#11340918):

Arról nem beszélve, hogy ha egy meztelen, a fürdőszobából éppen kilépő vendég láttán a szobalánynak nem az az első reflexe, hogy elvörösödve és dadogva elnézést kér és kizúg a szobából, hanem megvárja, amíg a vendég egy szál pöcsben a bejárati ajtóhoz lép és azt belülről bezárja, akkor annak a szobalánynak a kőkemény erkölcseivel van valami apró gubanc…

(Köszönöm Bonito kollégának az észrevételt)

 92. sofalvy — 2011-05-17 09:37 

Tóta W. blogjából átkopírozva:

… érdemes figyelembe venni azt a nemzetközi pénzügyi környezetet, amiben „kipattant” DSK aktuális szexügye. Éppen arról szól a mese, hogy Görögországnak egy rahedli segélyt kellene összekaparni, hogy az európai ingatag pénzrendszer ne dőljön meg. Ez sokaknak nem tetszik, főleg Amerikának nem. Na hol is tartóztatták le?

Naivitás lenne azt gondolni, hogy egy ilyen főhatalom legfőbbjének átlagos helyzetben nem sikálnák el zajtalanul a Hamupipőkével való próbálkozását. A régi kegyúri, főfeudális előjog bőségesen védi ma is az „elöljárókat”. Szóval azt hiszem, hogy a DSK-hoz hasonlóknak vissza kellene tartaniuk a libidójukat, ha a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.

 91. Professor Pizka — 2011-05-17 09:19 

Egy töktipikus amerikai szexbotrány lesz ez, amelyik általában antipatikus kollegákkal esik meg, akiket mindenki utál a departmenten belül. Kicsit bebaszik valami céges rendezvényen, és az ilyenkor napirenden levő csöcsörészések és seggrepacsik egyszercsak nem tudhatók be a sörnek meg az általános gerjedelemnek, hanem komoly zaklatási ügy lesz belőle és a kollega repül.
El ne magyarázza már nekem egy amerikai luxusszálló jóseggű szobalánya, hogy egyszer sem tettek még neki ajánlatot vagy célozgattak legalább arra, hogy lehet dupla borravalót keresni. Meglehet a legtöbb amerikai üzletember (legalábbis józan állapotában) erre már nagyon vigyáz, de akkoris, ezt a szituációt egy rutinos szobalány egy kedves, ugyanakkor lelohasztó mosollyal szereli le, a nem rutinos meg elszalad. Jelenti a kisfőnöknek hogy a francia buzi a 603-ból pucéron járkál a szobában és azt mondta, hogy kirúgat, ha nem szopom le. Ejjj, kislányom jól kifogtad, de a múlt heti orosz, amelyik a kutyájával akarta megbaszatni a szobalányt, rosszabb volt. Na nem baj, leteszlek az ötödikre, a hatodikra meg amíg itt van Mr. Strauss-Kahn, Juanita megy, ő pofon veri, ha nagyon próbálkozik… és kész, ez volt a probléma kezelése.
Nem pártolom a nők bármilyen elnyomását, de ettől még tény, hogy vannak szakmák, ahol alapfeltétel a nő szépsége-csinossága és el kell viselni bárdolatlanul közeledő férfiakat. Nyilván adott eseteben a kocsmáros feladata azt megértetni, hogy a pultoslány dekoltázsa az megtekintésre és bókolásra van, és nem tapizásra, de történnek balesetek, amelyek ennek a szakmának sajnos a velejárói és az olyan helyeken mint luxusszállók és kültelki kocsmák, megvannak a módszerek a kezelésére, egy profi kurva diszkrét felajánlásától kezdve a tapizós részeg megrugdosásáig.
Ha ezt ettől jobban elengedik, akkor azt én nem tudom véletlennek tekinteni.

 90. naba — 2011-05-17 09:07 

affene, jól elkéstem:)

én úgy hallottam, a nagy célokra törő emberekre nagy nyomás nehezedik, márpedig egy ilyen posztot mint az alanyé, csak nagyon nagyon nagy törekvéssel lehet megszerezni. és egy ilyen poszt betöltése szintén nagy nyomással jár. a nagy nyomás pedig károsan hat az ember lelkivilágára, vagy mondhatnám úgy is, hogy akikről nap mint nap olvasunk, akik vezetik a világot és akik mindig szem előtt vannak, nem átlagos emberek. az őrültek sem átlagos emberek. nem kéne úgy csodálkozni, hogy nagy az átfedés:)

nade! egy nemzetközi szervezet igazgatója nem egy ember, hanem egy funkció. nem egy adag váltásruhával, egy mobillal meg egy notebookkal utazik, hanem minimum féltucat asszisztenssel. így aztán legyen bármilyen heppje, egyszerűen nem kerülhet ilyen bajba, mint a jelenlegi alany.
ha mégis történne valamilyen nüansz, hát ott az óriási apparátus a háta mögött, hogy elsimítsa. és meg is teszi, mert igazgatóra szükség van és nem jó ötlet havonta cserélgetni a cirkuszi majmokat. továbbá mert az ilyen hírek nem tesznek jót sem a fejesnek, sem a mögötte álló fejeseknek.
ha mégis fényderül egy botrányra, akkor: a, már rég nem aktuális a dolog, b, túl nagy ügyről van szó, ami felett ilyen-olyan okból nem lehet szemet hunyni, vagy c, el kell távolítani az illetőt

akinek nem egyértelmű, hogy a c esetről van itt szó, az mi a faszt keres a konteóblogon? világosodj meg, vagy húzz vissza reklámokat nézni üveges szemmel!

felmerülhet a kérdés, hogy ha szükségessé vált az eltávolítás, mért nem diszkréten, mondjuk nyugdíjazással, vagy ha már, akkor mér nem big time, azaz szívinfarktus, rablótámadás, autóbaleset segítségével intézték?
a big time akkor kell, ha asap el kell hallgattatni
a diszkrétció meg akkor jöhet, ha lehet beszélni az alany fejével
a köztes út a köztes ügyekhez jár, magyarul meg kell félemlíteni- látod, mért nem hallgattál a szép szóra? etc

már csak egy dologról nem esett szó, az okról. személy szerint az egyszerű megoldásra hajlanék: egy pénzügyi vezetőről van szó, tehát azért szorították sarokba, mert valakiknek nem szimpi ahogy vezeti a pénzügyeket.
mért logikus az egyszerű megoldás? mert a pénz pofonegyszerű dolog és azt is tudjuk, hogy nagy körülötte a kavarás.

utószó: ha az ok egy kalandos intrika, magánszemélyek közti viszály, politikai csatározás, titkos, zsidókkal kapcsolatos művelet, a mars és a vénusz kedvezőtlen együttálása a holddal vagy az unatkozó ufók, akkor van egy rossz hírem. sose fogjuk megtudni az igazságot

 89. 178996 — 2011-05-17 08:52 

[Bisztő Gyalla](#11340831):

Jaja, azokkal a kurva zoknikkal tényleg vigyázni kell!

 88. 178996 — 2011-05-17 08:45 

A Napi Gazdaság nem az a kifejezett bulvármédium, s mégsem zárja ki az összeesküvés lehetőségét:

http://www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/lejarato_akcio_az_imf-vezer_szexbotranya.483329.html

 87. Bisztő Gyalla — 2011-05-17 08:32 

Szerintem csak számonkérte, hogy hol vannak a félpár zoknijai, és nem hitte el a szobalánynak, hogy télleg nem tud semmit, mer azokat meg ugye ők vitték el pálinkát főzni vagy valami másér, utánna meg megmutatta, hogy mire lehet használni a félpár zoknit, de a szobalány aszhitte, komojabbak a szándékai, mer ők meg otthol éppen így szoktak elefántossat jáccani.

 86. Serge — 2011-05-17 08:26 

„Közjármunkból hogy szabadon kiléphess,
légy magadon uralkodni képes.”
ahogy a költő mondja. Bélánk nem tudott uralkodni magán, amit rosszakarói könnyen kihasználtak. Sztem ennyi a sztori.

 85. berem — 2011-05-17 08:23 

Most vilagosodtam csak meg, hogy miert is hivjal Olivert a ValoVilagbol
„pinainas”-nak :-)))
valami ilyesmi lehetett ez a nocske is 🙂

 84. frisscsirke — 2011-05-17 08:15 

Nem mindegy, ítéljék el 25 évre. Ki ez az ember és mi közöm hozzá?
Az én kis szemétdombomon elkapirgálok, ebből a távolságból, ahol én elhelyezkedem a világgazdasági „univerzumban” mindegy, hogy mi az IMF vezetőjének a neve.

 83. Zsolt — 2011-05-17 07:45 

alakul az ügy.

vádlott részéről:

– a szobalány érkezésekor már hivatalosan kijelentkezett a szállodából, nem is látta a szobalányt, sose találkozott vele…
– a saját leányával ebédelt, megbízható tanúkkal (mivel a zsidók lelkiismeretfurdalás nélkül hazudhatnak a szánalmas goj-oknak, így nem követnek el hamis tanuzást), és tervezett volt a hazautazása…
– makulátlan pedo Jacko ügyvédje védi -rutinos a bünösök felmentetésében-, felajánlanak 1 millió dollárt óvadéknak… szökés esetén a franciák nem nagyon adnák ki az USA-nak…
– az biztosra vehető, hogy az esti mese hamarosan tovább bővül. de egyre biztosabb, hogy az alteregó volt a bűnös…

vádló részéről:

– DNS igazolja a fizikai kapcsolatot, (erre azért nem nagyon lehet mondani, hogy kitalálta a nő, főleg, ha azzal érvelnek, hogy ott sem volt akkor már)
– a szállodában maradtak DSK cuccai, (kijelentkezett, elment volna sürgősen a franciákhoz az értékei nélkül… elég hihetetlennek tűnik)
– olyan makulátlan a szobalány, hogy nem találnak rajta fogást, pedig már megvizsgálták a környezetét, életét, hogy lejárathassák, hiteltelenné tegyék.

 82. ugh — 2011-05-17 07:39 

@e(x): Nem a szex a lenyeg. Csak Pattonnak kicsit kevesebb beleszolasa van a vilag dolgaiba (es ez bizony meg teged is kozvetlenul erint vagy fog amikor a torlesztod felmegy 5-10%al) mostansag talan…

 81. Rogal Dorn — 2011-05-17 07:24 

[edrose](#11340672):

Háát azért a inkább „magyar”-nak nevezném őket.

 80. 178996 — 2011-05-17 07:23 

[edrose](#11340672):

Ez azért büszkeséggel töltheti el a szívünket: kis ország vagyunk ugyan a periférián, de a befolyásunk óriási 🙂

 79. Rogal Dorn — 2011-05-17 07:22 

[tiboru](#11340386):

Ja Patton még a farkán is sisakot hordott.. 😀

 78. edrose — 2011-05-17 07:11 

Mondok én valamit, érdemes elgondolkodni rajta. DSK jelenlegi felesége, Anne Sinclair előző férje magyar. DSK előző, IMF-es babája magyar. A francia elnök apukája magyar. Na?

 77. Ugh — 2011-05-17 07:02 

[Vanek B. Eduárd](#11339661): Az imf ellen nem nyerhetsz, plane ilyen tartozassal.
Egyebbkent nem art azon elkondolkodni, hogy mert van, hoyg az ilyen fomuftik mindenhol szex maniasak, langyik, pedofilok vagy meg ki tudja mik.
Mert droton lehet oket rangatni, (lasd Kennedy, Berlusconi, Bill Clinton szexmaniasak/volt es meg lehetne folytatni) zsarolni az esetleges hulyesegeikkel.
Mert azt remelem nem gondolja senki komolyan, hogy neki barmiylen komoly beleszolasa volt az imf donteseibe ugye?
Ezzel nem vedeni karom, csak ugy a miheztartas vegett.
Lehetnek meg masok is a hatterben pl:be akartak kamenyiteni es o ezt ma nem akarta vallalni vagy az ellenkezoje is akar.
Az meg hogy viktorek elhajtottak oket a sunyiba az csak duma, felenk lett ez igy lekomunikalva (benyaltak nekik csontig azt szinte biztosra veszem).
Hogy valojaban mi torten? Azt ki lehet majd sakkozni kb 1 honap mulva a tortenesekbol amiket maguk utan vont a dolog.
De en szemely szerint meg mindig a penzugyi manipulaciora gondolok.Es az egesz egy nagy szinhaz …

 75. 178996 — 2011-05-17 05:50 

 74. 179327 — 2011-05-16 22:25 

[tiboru](#11340221):
Szerintem teljesen életszerű. Nem szükséges persze, hogy a csaj tudja, mi az az IMF, elég, ha azt tudja (és azt tutira tudja a szálloda összes alkalmazottja), hogy abban a szobában nagy emberek szoktak megszállni. Azt gondolom, nem ez volt DSK életének első ilyen esete – eddig mindig bejött, néha meg nem, de ügy akkor se lett belőle.
Az meg már DSK pechje, hogy ez esetben a szobalány konkrétan titkosszolgálati alkalmazott. Így járt.

 73. 178996 — 2011-05-16 22:18 

[e(x)](#11340306):

Hehe, ha már felhoztad: azért abban valahogy biztos vagyok, hogy Pattont nem lehetett volna ilyen ócska trükkel beültetni a hintába…

Már ott meghiúsult volna a dolog, hogy rögtön a belépése után megkérdezte volna a szobalánytól, hogy melyik században szolgál, ki a parancsnoka és rászólt volna, hogy azonnal gombolja be nyakig a blúzát és tegyen fel egy sisakot :-)))

 72. e(x) — 2011-05-16 21:13 

Hát, én nem vagyok helyből egy konteo hívő – de azért azt sem mondom, JFK-t HLO lőtte le, csak úgy poenból – de ezt a jóembert itt szerintem is eléggé bevitték a málnásba, bár azt nem tudom megítélni, a felsoroltak közül, vagy azokon túl kik hozták ezt össze, de hogy sok helyen kinyílt egy vagy több üveg jobb pezsgő mostanában, az fix..

Egyébként pedig most kiderült, a konteosok is csak emberből vannak, történelmünk grandiózus alakjáról, a Tábornokról szóló post napok alatt alig szedett össze nyolcvan kommentet, itt meg, ahol némi szex is szerephez jutott, rögtön izgatott rajzással dongják körbe a témát.

 71. Beni — 2011-05-16 20:16 

A következő „átmeneti” IMF-vezér mindenesetre amerikai, az eddigi helyettes:
IMF Names John Lipsky as Acting Managing Director

 70. 178996 — 2011-05-16 20:11 

[Attus_Germanicus](#11340121):

Most őszintén: mennyire életszerű, hogy megfenyegeti mondjuk Consuela Hernandez nicaraguai takarítónőt (aki jó esetben tud írni-olvasni angolul és ismeri a háromszáz alapszót), hogy „én vagyok az IMF vezérigazgatója, és ha nem cuppansz rá a bélámra, kirúgatlak és visszavonatom a zöld kártyádat?”

Consuela szerinted hallott már az IMF-ről? És ha bevándorlási vaj van a fején, akkor a zsarukhoz rohan feljelenteni egy mókust, aki 3000 dolláros lakosztályban lakik a Sofitelben?

Ááá, nem életszagú…

 69. 179778 — 2011-05-16 19:38 

Binlander bosszúja volt a lyukas zokniért http://eletmod.transindex.ro/?hir=8283 az IMF ellen. És ráadásul az USA nyakába pöckölte a balhét, akik életükben nem voltak ilyen gyorsak. A szerényebb verzió szerint az öregúr farkán volt a bankszámlája PIN kódja, amit egy terrorista szervezet akart megszerezni, de csak álló állapotban volt olvasható, mint a régi viccben 🙂
http://locitrom.hu/citrom/oreg-matroz-vicc-5.html

 68. 179420 — 2011-05-16 18:44 

A hidegháború korában nyomban rávágnám, hogy ez olyan KGB-s jellegű dolog… most, hogy a pénzügyi világ egyik kulcsfigurájával kapcsolatos az egész, valóban elég egy csóringer színésznőcskét bepalizni némi pénzzel, és máris odavágod a hírnevét bárkinek… :(((

 67. Beni — 2011-05-16 18:43 

magyarul: Strauss-Kahn le akarta cserélni a dollárt, mint tartalékvalutát egy stabilabb pénznemmel, pl. az SDR-rel, ami vszínű nem tetszett az amerikaiaknak.

 66. Beni — 2011-05-16 18:34 

[Attus_Germanicus](#11340009): Ezt nem tudtam, de DSK nem volt túl USA-párti, sőt.:
„the head of the IMF has proposed a new reserve currency, other than the U.S. Dollar. This is the boldest attack against the dollar yet.”

Talán szervilisebb ember kell nekik.

 65. 179327 — 2011-05-16 18:26 

[Beni](#11340000): A Világbank/IMF közt, amióta léteznek, mindig megvolt ez a megosztás. A Világbank vezetője mindig Amerikai, az IMF-é európai. Méghozzá úgy, hogy nem is nagyon szólnak bele egymás választásába.

 64. 179327 — 2011-05-16 18:25 

Én, többekkel ellentétben, azt gondolok, hogy DSK ebben az esetben valóban elkövette, amivel vádolják. Hogy ebben a kisasszony esetleg némileg provokálta, az viszont igen könnyen elképzelhető.

 63. Beni — 2011-05-16 18:23 

Legvalószínűbb, hogy az amerikaiak voltak, vszínű azért, hogy a következő IMF vezér az ő emberük legyen. Talán nem véletlen nyilatkozta ma azt Barroso, hogy a Kahn utódjának is európainak kell lennie, hogy megmaradjon az EU-USA egyensúly a Világbank/IMF vezetésében.

 62. 178996 — 2011-05-16 18:05 

Őrizetben marad DSK, mert a bíróság attól tart, hogy hazapattan Franciaországba. További sorsáról és az esetleges óvadék nagyságáról pénteken döntenek.

 61. 178996 — 2011-05-16 17:48 

[M. Bertalan](#11339903):

Hacsak DSK-nak nem olyan speciális, ajtóra kiakaszthatós izéje volt, aminek az egyik oldalán az áll, hogy „Orális szexet kérek!”

 60. M. Bertalan — 2011-05-16 17:44 

Voltam már egy párszor szállodában, soha, de soha nem jött be a szobalány, amíg benn voltam.

 59. Rogal Dorn — 2011-05-16 16:48 

Azt a verziót, amit Ők készítenek? 😀

 58. 178996 — 2011-05-16 16:22 

[Rogal Dorn](#11339726):

Húúú, most már biztos, hogy nem ülnék be 😀

 57. Agyalap — 2011-05-16 15:48 

[tiboru](#11339721):
Sejtettem… 🙂
De nem lesz ebből baj?
Mármint:
1. Titkos infókat megosztani a valódi haveri körrel, vagy
2. Lehaverikörözni ŐKET

🙂

 55. 178996 — 2011-05-16 15:43 

[Rogal Dorn](#11339713):

Ez filmcím?

Nem láttam; egy ilyen című filmre nem hiszem, hogy beülnék 🙂

 54. 178996 — 2011-05-16 15:42 

[Agyalap](#11339700):

🙂

Ti vagytok nekem a soron kívüli segítség. Olyan büszkén tudom haveri körben mesélni a jobbnál jobb verziókat, hozzátéve: a konteós kollégáktól hallottam!

 53. Rogal Dorn — 2011-05-16 15:37 

[tiboru](#11339684):

Like ” Álmomban már láttalak” (Maid in Manhattan) ? 😀 Éljen a romantikus konteo!!!!

 52. Agyalap — 2011-05-16 15:29 

Szerintem meg csak annyi történt, hogy elkezdődött Tiboru vizsgaidőszaka.
ŐK feltesznek régi kérdéseket pl Pattonról, illetve kreálnak újakat pl Oszama, meg ez.
Aztán lehet agyalni a megoldásokon a jó jegyért, előléptetésért.
Tiboru meg vagy puskázik, amit feltételezni sem merek, vagy szabad neki segédeszközöket használnia.
Bennünket… 🙂

 51. 178996 — 2011-05-16 15:17 

Lehet, hogy simán egy (bulvár)karrier-éhes szobalány kreatív fantáziája lépett működésbe..?

Akkor viszont DSK ügyvédei seccperc alatt megeszik, kap 3 évet hamis vádért, további kettőt hitelrontásért, rágalmazásért, illetve becsületsértésért, majd a történetének mindenféle jogdíjaiból addig él, amíg meg nem hal.

 50. 182707 — 2011-05-16 15:14 

http://www.youtube.com/watch?v=mcXRrrXBHQw

Ismerős a dallam? Vmit vki(k) már akkor is tudtak a jövőről…

 49. Vanek B. Eduárd — 2011-05-16 15:03 

Szinte biztosra reméltem, hogy az eset tiboru fantáziáját nem hagyja hidegen.
A két legvalószínűbb vezet, ezt én is valószínűsítettem: a vénkecske verziót, meg az én_akarok_elnöklenni verziót. De OV (avagy a magyar titokzatosok) 3. helyét kicsit sem értem: addig rendben, hogy a fülkeforradalmat gazdasági szabadságharc követi, és ott az imf a labanc szinonímája, de imf ellen már megnyertük a csatát, vagy nem?

Akik ellen nem nyertük meg a gazdasági csatát, azok a svájci bankárok (lásd: http://lemil.blog.hu/2011/03/28/a_svajci_banktitok). Ott volna okunk gumitalpakon banktitkot csenni, hátha lemegy a frank kicsinykét.

 48. Rogal Dorn — 2011-05-16 14:50 

[artemisiagentileschi](#11339629):

Mondjuk a görög-magyar származást erősnek érzem. Van ott egyrészt még más is, ráadásul sem egyik, sem másik nem büszke a gyökereire. Amúgy persze beteg. De ennyire hülye nem lehet valaki, hogy tudja előre és mégis megcsinálják vele.

 47. 182707 — 2011-05-16 14:47 

Lemaradt egy mondat: a hozzászólásom első része az indexből való idézet, mikor DSK egy újságírónak beszél.

http://index.hu/kulfold/2011/05/16/franciaorszagot_is_megkergette_meztelenul_strauss-kahn/

 46. 182707 — 2011-05-16 14:45 

Az összeesküvés-elméletek híveit erősítheti az is, hogy kiszivárgott: Strauss-Kahn jó két héttel ezelőtt a Libération újságírójával ebédelt együtt, akinek azt mondta: attól tart, hogy Claude Guéant francia belügyminiszter megfigyelteti őt és más „gonosz szándékai” is lehetnek.
Idézet:
Az ebéden Strauss-Kahn amiatt aggódott, hogy kelepcébe akarják őt csalni valamilyen pénzüggyel, a nők iránti imádatával vagy zsidó származásával összefüggésben. „Igen, szeretem a nőket, és akkor mi van?” – idézi a Libération Strauss-Kahn szavait. Még az események alakulásának lehetséges forgatókönyvét is felvázolta az újságírónak: „(Előkerülhet) egy állítólag autóparkolóban megerőszakolt nő, akinek kifizetnek majd 500 ezer eurót, hogy kigondolja ezt a sztorit.”

Egyébként DSK már-már részrehajló volt a görögök és a magyarok megsegítésénél az elmúlt időszakban, Sárközy pedig milyen származású? Úgy van, görög-magyar. Lehet, hogy -bár ez a fenti hírnek ellentmond- Sarkó bábja volt, együtt vették hülyére a francia szocialistákat. DSK gyógyíthatatlan beteg (bár ezt csak a közeli hozzátartozók tudják) nincs sok ideje hátra, ezért bevállalta Sarkó barátja kedvéért e politikai komédiát. A következő választásokon megint a kis Nikola nyer…

 45. RolloJuve — 2011-05-16 14:24 

[RolloJuve](#11339572): Ha számít valamit úgy látom én „L” nélkül is le tudom írni, hogy beszélni… XD

 44. RolloJuve — 2011-05-16 14:18 

[Circus](#11339362): „átlátszó, persze, hogy átlátszó – de miért menekült? Gondolta, EU nem adja ki az USA-nak, ha _tényleg_ az történt, ami?”

Franciaország pont nem az a kiadatós fajta.

 43. Rogal Dorn — 2011-05-16 14:07 

[RolloJuve](#11339572):

Igazából nem sajnálom, csak valószínűleg egy ugyan ilyen mocsok kerül a helyére. Amit az IMF és a Világbank művel, arra nincs bocsánat.

 42. RolloJuve — 2011-05-16 14:02 

Még mielőtt elolvasnám a kommenteket.
Ezt az embert simán el akarják távolítani. Ehhez még hivatásost sem kell venni, elég egy ilyen szobalány. Belengettek neki egy akkora összeget, amekkorát nem tud visszautasítani (nem kell második szobalánnyal beszéni), aztán szóltak neki, hogy mikor megy zuhanyozni az öreg, akkor menjen be a lakosztályba, ahol megcsinálta a balhét. Szerintem a francia jobboldaliak voltak a ludasok az akcijában 🙂

 40. Rogal Dorn — 2011-05-16 13:41 

http://inforadio.hu/hir/bulvar/hir-433949

Ez egyre kacifántosabb…Mégis pénzügyi machináció van a háttérben?

 39. rognork — 2011-05-16 13:37 

Lehet hogy azért szaladt, mert a repcsin épp a kedvenc légikísérője teljesített szolgálatot.

 38. 178996 — 2011-05-16 13:20 

Szerintetek a szobalány mennyit kérhet mostantól egy-egy exkluzív interjúért..?

 37. Lieutenant Horsepick — 2011-05-16 12:50 

Szerintem simán megáll az 1-es verzió. Valószínűleg olyan öreg már szegénykém, hogyha véletlenül feláll a cerka, akkor ünnepnap van, a legutóbb pont szerencsétlen szobalány volt ott, hát így járt.

 36. vlacko — 2011-05-16 12:37 

A probléma ezzel az, hogy az euro már több, mint egy hete folyamatosan gyengül…

 35. Rogal Dorn — 2011-05-16 12:23 

http://www.mno.hu/portal/784349

Ez egyre szebb…

[Circus](#11339382):

Ha csak ezen múlik, tudok én is helytelenül írni.. 😀

 34. Circus — 2011-05-16 12:18 

[Mainframe](#11339374): a párhuzam nekem is feltűnt, de itt is érvényes a ‘miért menekült?’ kérdés… akkor már mindegy volt.

Namegmégegy – állítólag new york-i újságírónő a legfrissebb felesége. Hol tartóztatták le? … Anyuci nem engedte be a lakásába? Tudom, kis hal vagyok, de pösti létemre nem laknék szállodában, ha fizetnék se…

[Rogal Dorn](#11339365): én viszont még sokra vihetem, mert sikerült egy ‘l’-lel írnom az alligátort 🙂

 33. ugh — 2011-05-16 12:12 

Ime:”Az IMF-vezér letartóztatása nyomán az euró árfolyama a távol-keleti tőzsdéken a dollárral szemben 6, a jennel szemben pedig 4 heti mélypontra zuhant.”
Es huzta magaval a forintot is …

 32. Mainframe — 2011-05-16 12:11 

Már Assange hasonló botrányának idején is arra gondoltam, hogy rém fura, hogy épp a megfelelő pillanatokban szoktak felbukkanni ezek az erőszak-vádak. Amikor az illető valakinek kényelmetlen lesz, túl gazdag lesz, vagy egyéb módon átlép egy határt, hirtelen mindig terem valaki, aki elkezd rá ujjal mutogatni, és erőszakkal vádolni. Szerintem azért pont azzal, mert talán az erőszakot a legkevésbé polkorrekt megkérdőjelezni, mert hát szegény lánykának megsérült a lelke, ne tegyünk rá még egy lapáttal.
Bíróságot meg már sokkal kisebb horderejű dolgokkal kapcsolatban is meg lehet venni, nem hiszem h ilyen arcok elmeszelését ne tudnák elintézni, ha már a vádat is elintézték hozzá.
Szóval erősen konteószagú az egész, ja. Hogy ki volt, és miért, arról nekem nincs annyira definit tippem, hogy leírjam.

 31. Rogal Dorn — 2011-05-16 12:05 

[Circus](#11339357):

Szerencsétekre erre nincs sok lehetőségem… 😀

 30. Circus — 2011-05-16 11:59 

[Rogal Dorn](#11339338): ecserin veszek neked kilóra bármit, csak ne felejtsd el, ha te leszel az ájemef főmuftija 🙂

Viszont tényleg, a franc abba a pénzügyi sumákolásba, ami itt zajlik, igaza van ugh-nak az aligátorral…

 29. gattamorte — 2011-05-16 11:55 

kedves tiboru!

lassan eljön az ideje, hogy írjon egy konteót a „sonnenkinder”ek második generációjáról!

gattamorte

 28. Circus — 2011-05-16 11:54 

No, megint nem csalódtam a Mesterben… mármint Tiboruban, hogy összeüt egy összefoglalást a témáról 🙂

Azt, hogy mi minden bűzlik itt szerintem, azt már nagyjából mindenki leírta (francért nem vett magának BÁRMILYEN fizetőst annyi pénzből, miért menekült mindent hátrahagyva, miért pont most… na meg az alap, a kinek használ kérdésköre),

Én alapból csak egy egyszerűbb magyarázatra tippelnék: megtörtént, ami megtörtént, a hölgy (nép eccerű leánygyermeke, aki mindössze pénzt akart keresni gyorsan, nem bántani akartam a szobalányokat egyébként) előtte tán nem tiltakozott, utána meg nekiállt zsarolni az úriembert.
Viszont akkor meg miért menekült DSK? Ezt még ki kéne találni…

Lehet, hogy mégis Sarko? 🙂

 27. Rogal Dorn — 2011-05-16 11:52 

[ugh](#11339329):

Ja a pénzügyi spekuláció is lehet az ok…de DSK személye úgy látom, hogy garancia arra, hogy botrány legyen…
Egyáltalán hogy kerülhetett ilyen magas polcra, amikor manapság már egy árufeltöltői melóhoz is komoly papírok kellenek? (erkölcsi):D

 26. tundrazuzmó — 2011-05-16 11:48 

Természetesen a magyar titkosszolgálat volt, azon belül is a Strázsa különítmény. A kérdésekre pedig a válaszok:
1. Azért, mert perverz. Esetleg azért, mert Sárközy Miklós megbízásából évek óta a magyar titkosszolgálat búgatóporral eteti.
2. Természetesen nem véletlen. Sárközy Miklós kicsi-, kicsi-, kicsinálja az ellenfeleit. A szállodaszobában olyan koncentrációban volt jelen az ajzószer, hogy még a vacsorára felszolgált medúzapörkölt is kiágaskodott a fazékból. A magyar titkosszolgák jól dolgoztak.
3. Az IMF sok ellenséget szerzett, de éppen a görög és a portugál puhányok nem mertek volna ilyet csinálni a mentőcsomagjuk jóváhagyása előtt. Ellenben a magyarok igen. A fülkeforradalmat az IMF szabadságharc követte, és szépen kiebrudaltuk a nemzetközi karvalytőkét az országból. De mivel az ellenség visszajöhet, ezért a titkosszolgálat megelőző csapásokat alkalmazott a nemzetközi tőkések ellehetetlenítésére.

Világos mint a nap. És hogy mindehhez honnan volt Magyarországnak pénze? Természetesen az előző IMF hitelekből…

 25. ugh — 2011-05-16 11:47 

Bocsi nem vettem eszre 😀
Gyors vagy.
No szerintem nem veletlen hogy a csoka sitkora jutasaval elszalt az euro meg a forint.
Tuti valami nyereszkedes van a hatterben(mar megint).
A faszikamat meg bealdoztak.
Vagy nem, mert tuti kimossak a szarbol(ven fasz fel sem all neki mar 😀 ).
Egyebbkent az is vicces, hogy pont ma mentunk volna az asszonnyal alairni egy kis hitelkonnyiteses papirt a „Totya” bankba (mar egy honapja le let beszelve). Ok meg veletlenul „elkavartak” a (pont ma) papirokat(gondolom a frank es a forint kozti arfolyamkulonbseget szepen ki akarjak hasznalni amig lehet).
GECCCCCCCIKKKKKK!!!
Szal az egesz arrol szol, hogy letorjek az euro arfolyamot.
Egyebbknet milyen penz az ami megborul mondjuk meg attol is, hogy valamelyik imf-es faszfejnek a medencejebe koltozik egy aligator es odaszarik mondjuk?

 23. Münci — 2011-05-16 11:24 

Möszjők!

És az USA? SzVSz nekik is érdekük, hogy ne legyen egységes és így erősebb Európa! A feljelentésre amerikai fennhatóság alatt került sor, és az amik a szexuális feljelentéseket tudtommal igen komolyan veszik.
Bár sajnos azt is el tudom képzelni, hogy igaz a hír 🙁 Sok magasra jutott ember azt képzeli, hogy mindent, vagy legalábbis sok mindent megengedhet magának. Orális szexet lehet venni is, hát legfeljebb majd fizet… Csak nem mindenki eladó…

Tisztelettel, Münci

 22. Rogal Dorn — 2011-05-16 11:15 

[miamai](#11339274):

Hát Sarko szimpátiaindexe nálam is negatívba hajlik, az ő származását is balladai homály fedi, akár Obamáét. Nem gyanús ez?

 21. miamai — 2011-05-16 11:12 

Miss Marple, a szomszédasszonyom azt mondja, hogy mintha már történt volna valami hasonló. T.i. egy nagyon kellemetlenné váló híres és gazdag pasast valami banális ügy miatt kapcsolták le úgy a huszas években (adóhivatal).
Azt hiszem, az ötlet már réges régen minden részletre kidolgozva ott pihent egy asztalfiókban és csak a beteljesedésre várt. Kérdés csupán, kié az asztal? Egy ember gyenge pontját nem oly nehéz kitalálni.
Szóval szerintem éppen jó lett a csillagok állása, hogy Sarkozyvel végrehajtassák azt, amire rajta kívül még a világ 98%-a vágyik. Pedig hülyeség, Kahn sosem lehetne Franciaország elnöke, amilyen antiszemita társaság az. (nem is rendes nép az, amelynek a nyelvén született a ‘soviniszta’ szó… – mondta egy erdélyi barátom egyszer)
Sarko ezzel az akcióval (ha tényleg ő van a háttérben) szerzett egy újabb jó pontot hazáján kívül és belül is. Kár, mert nekem egyáltalán nem jön be az elnök, de tehetséges, ezt meg kell hagyni.

 20. Rogal Dorn — 2011-05-16 11:10 

[tiboru](#11339251):

Ez oké, csak szerintem itt semmiféle művelet nem volt, DSK legnagyobb sajnálatára. Pedig az orális szoba a Fehér Házban biztos megihlette szegényt…

Azóta felröppent a hír a lehetséges IMF utódokról…érdekes lista.

 19. sanyandy — 2011-05-16 10:59 

Annyira tudtam, hogy ebből a hírből gondolkodnivaló lesz itt!

Na akkor.

Pénteken jelentkezett be a szállodába, szombaton délután pedig benyit hozzá a szobalány, aki azt hitte, nincs lakója a szobának. Mióta dolgozik ott szobalányként?
Azt a verziót már kiveséztétek előttem, hogy miért „ugrik rá” rögvest (azonmód, ahogyan frissen kiugrott a zuhany alól) DSK. Bár… ha a „hölgy” ugrott rá cuppanósan, majd mielőtt a hímnemű felocsudhatott volna, már vísítva menekült, miközben mindenben gyakorlottan elbotlott…

Vagy… DSK alteregója jelentkezett be és menekült az eset után gyakorlottan, a reptérről pedig az „igazit” vezették el rutinosan…

Egyben biztos vagyok, hogy a pasast nagyon és nagyon rondán csőbe húzták, ami simán vallhat Sarkozyre. De egy hónapja felröppent a hír, miszerint Gordon Brown válthatja DSK-t az IMF élén. Vagyis a kicsit szélesebb és bonyolultabb konspiráció is levezethető.

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110414-gordon-brown-lehet-az-imf-kovetkezo-vezetoje.html

De azt erősen kétlem, hogy kiderülne számunkra az igazság.

 18. 178996 — 2011-05-16 10:56 

[Rogal Dorn](#11339230):

Egy jó műveleti tervező a célszemély egyéniségére építi az akciót, hogy az hiteles és kajálható legyen…

 17. Zsolt — 2011-05-16 10:53 

Szerintem zsidógyűlölet áll eme apró félreértés mögött!
Szegény, ártatlan DSK éppen jött ki a fürdőből, amikor a takarítónő véletlenül megcsúszott és véletlenül ráesett DSK véletlenül merev hímtagjára. Igazából DSK csak szerette volna lesegíteni a nőt a szerszámról, közben véletlenül magömlése történt. Mindezek után szerette volna megkérni a takarítónőt, hogy mosakodjon meg a fürdőszobába, természetesen véletlenül esett le a törülköző róla. De a nő félreértette ezt és elmenekült. DSK természetesen azért sietett el a szállodából, mert meg akarta nyugtatni a takarítónőt. Ő azt hitte, hogy a takarítónő repülővel ugrott haza, így ezért sietett elhagyni ő is csak az országot. Antiszemita és fasizta náci, aki mást állít! Ezt majd az izraeltől független és pártatlan USA bíróság is meg fogja állapítani. A takarítónő meg majd jól börtönbe kerül rágalmazásért. De amúgy sem DSK volt, hanem csak egy alteregója volt ott…

 16. 139565 — 2011-05-16 10:46 

A Jobbik volt, az inkriminált szobalány Duró Dóra volt évfolyamtársa, aki így hozza lehetetlen helyzetbe a gyűlölt mumust, az IMF-et, rájátszva DSK közismert kanosságára. Ez az ő kanosszája…OMG. 🙂

 15. Rogal Dorn — 2011-05-16 10:45 

Mondjuk az is figyelemre méltó milyen becenevei voltak: Nagy Megrontóként és Kanos Nyúl… És a népnyelv ugye nem téved nagyot… 😀

 14. 52294 — 2011-05-16 10:42 

Szarközire nyomtam, csak ő nyerhet ezzel.

 13. rejtjel — 2011-05-16 10:41 

Ha rendelte a prostit, miért nem reklamált, hogy…”nem működik együtt” ? Miért menekült el?
(Persze lehet, már indult a gépe, és nem akarta ezzel tölteni az időt…)

Szerfelett gyanús, és Rézvirágot támasztja alá, hogy a szobalány nem tudta, hogy lakott a szoba… akkor miért küldték oda?

 12. Rogal Dorn — 2011-05-16 10:37 

1. Tiboru, egyre gyanúsabb vagy nekem, amióta meghirdetted a villámkonteós műsorszámot, a nemzetközi helyzet egyre jobban fokozódik… 😀 (kezdek félni tőled :DDDDD )

2. DSK-nak nem ez az első hasonló ügye, több szexuális próbálkozása volt már, simán egy vén kanos bakkecske…

3. Ha a Zorbánék csalták tőrbe, annak nagyon örülnék, mert végre akkor van TEK, tudvalevő, hogy az IMF egy pénzügyi terrorszervezet.

4. Ha Sarko „keze” van a dologban, akkor ugye, kérek egy kávét és egy sajtos perecet, hátradőlök és élvezem, hogy vájja ki a két holló 😛 egymás szemét..

5. Arra nem gondoltatok, hogy a francia elnökválasztási esélyeit akarta ezzel felturbózni, álá Berlusconi? 😀

Összegzésként én a vén kecske és a káposzta esetére tippelnék…

 11. 179277 — 2011-05-16 10:22 

Idiota. Ahelyett h vett volna egy escort ribancot magának.

 10. 39356 — 2011-05-16 10:17 

A vicc ismerős?
– Node hölgyem, ez a 100 dolláros hamis.
– Atya-világ. Akkor engem megerőszakoltak!

Komolyra véve, bár néha a legbanálisabb magyarázat is lehet igaz; Tegyük fel, hogy miszter kőgazdag bejelentkezik a hotelbe. A recepciós bizonyára ismervén a kedves vendéget, csak annyit kérdez: A, b, vagy c? – Legyen a C kalandos kedvemben vagyok. A c az a szobalány kalandjai az úrral, egy kis mókás kergetőzéssel, dulakodással, tízezerért. Állítólag a gazdagoknak vannak ilyen heppjeik.

Továbbiakban: A hölgy fedett ügynökként megszivatta DSK-t? Magánakció, mert kevesli a pénzt és/vagy 15 perc hírnév? Nekem bármelyik elfogadható magyarázat.

Volt e erőszak? Erősen kétlem.

 9. szvoboda — 2011-05-16 10:15 

[tiboru](#11339130): Strauss-Kahn múltját ismerve aligha hinném, hogy nemet mondott volna, ha valaki felajánl neki egy laza szopást, ráadásul ingyen.

Lehet, hogy egy profi ügynöknek még önmaga megerőszakoltatása is belefért volna, de nekem így sem áll össze a kép teljesen.
– Ha az volt a nő feladata, hogy valamilyen szexuális kapcsolatot létesítsen Strauss-Kahnnal, akkor miért menekült el?
– Ha a szobalány hisztije csak pótcselekvés volt, mert a fickó nem akart tőle semmit, akkor viszont miért menekült el Strauss-Kahn, ahelyett, hogy igyekezett volna azonnal tisztázni magát? Nem egy nyeretlen kétévesről beszélünk, aki ne tudta volna felfogni a várható következményeket.

Szóval én tartom azt, hogy kanos lett, bepróbálkozott, majd amikor nem jött össze pánikba esett és meglépett.

Sarkozynek meg inkább Le Pen lányát kellene eltakarítani az útból, mert a legutóbbi adatok szerint közel azonos a népszerűségük. A hölgy ráadásul biztosan indulni fog a választásokon, míg DSK tudtommal még nem hivatalosan nem nyilatkozott erről.

 8. Rézvirág — 2011-05-16 10:10 

Szerintem úgy húzták csőbe, hogy rendelt egy prostit a szokott helyen. A szokott helyet megzsarolta (ez gondolom nem lehet nehéz) az „ellenség”, hogy működjön együtt, és ígérjen szobalány prostit, aki szereti, ha kicsit kergetik. Mindezek után megszervezték, hogy épp menjen takarítani egy mit sem sejtő szobalány.

 7. rejtjel — 2011-05-16 10:06 

Lehet túl sokat olvastam mostanában a konteóblogot :P, de ahogy meghallottam ezt a hírt, biztos voltam benne, hogy ezt az embert elintézték. Valószínű, hogy a potenciális francia elnökség az ok, én úgy érzem, még a módszer is Sarkozy-re utal – végülis az ő magánélete is folyamatosan téma a médiában – az ellenfele miért ne egy szexbotránytól bukjon el?
Az is lehet, hogy, mint IMF vezér, olyan érdekek útjában állt, amire nem gondolunk: mint a Bilderberg csoport, vagy más befolyásos pénzügyi körök. Ha nem is maguk a csődközeli országok állították félre,hanem azok a csoportok, akiknek érdeke ezek megmentése…

 6. mikoka — 2011-05-16 10:00 

[szvoboda](#11339111): A Csengetett, milord?-ban is az volt, hogy Teddy bukott a szobalányokra, bár ö is meg tudta volna fizetni a hivatásosokat…

 5. 178996 — 2011-05-16 09:57 

[szvoboda](#11339111):

Lehet, hogy a szobalány eredeti feladata az volt, hogy, khm, vigye végig a próbálkozást… De mi van, ha DSK nem állt kötélnek (vagy minek…), és ez volt a B-terv: az azonnali cirkusz, a botrány.

Nem lennék meglepve, ha az akciót elrendelő szerv esetleg már rendelkezne vezérigazgatói, izé, DNS-mintával egy előző műveletből, s a vizsgálat kihozza, hogy a szobalány ajkain bizony ott a, khm, bűnjel maradványa 🙂

Egy jól kiképzett titkos ügynök nem ismer lehetetlent és nem az az útálkozós fajta 😀

 4. Admiralis — 2011-05-16 09:56 

én Sarkozy-re nyomtam, de ha lett volna MOSSAD akkor tuti rájuk 🙂

 3. szvoboda — 2011-05-16 09:50 

Hát ja, több, mint különös, hogy egy ilyen szintű ember ne tudna megfizetni egy diszkrét és profi hivatásost, ha már rátört a gerjedelem.
A különféle titkosszolgálati és egyéb rejtélyes szálakat viszont azért nem tartom valószínűnek, mert – az eddigi hírek szerint legalábbis – itt bizonyítható és látványos bűncselekményről van szó. Furcsállnám ha a szobalány Budapest/Bukarest/Athén/stb. ügynökeként kiprovokálta volna a saját megerőszakolását… Ha az illető hölgy diszkrét orális örömökben részesíti, majd pár fotóval másnap kipakol a bulvársajtónak, az inkább vallana titkos mesterkedésre. Ez csak egy szexmániás vén kecske nagyon komoly következményekkel járó hülyesége.

 2. mikoka — 2011-05-16 09:49 

Nem tudtam szavazni. Valószínüleg mind együtt. Ma olvastam ugyanis egy publicisztikában az ügyröl, eldönöttem, ha lesz poszt, bemásolom:
„az összes összeesküvés-elméletről, még a legvadabbakról is kiderül idővel, hogy mind-mind maga a rögvalóság”.

 1. 178996 — 2011-05-16 09:44 

Most hallottam, hogy DSK vállalja a DNS-vizsgálatot, és minden bizonyítási eljárásnak aláveti magát.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Ars poetica

Mert összeesküdni is jó, de összeesküvés-elméletet gyártani, terjeszteni és erősíteni még jobb. Conteo, ergo sum!

  • Legutolsó hozzászólások

    Tartalom

    CímDátum
    Vitaposzt: háború Ukrajnában2022-02-27
    Vendégposzt: Tanja Gräff ügye2022-02-02
    Felejtős a Facebook, itt az új csoportunk!2021-02-27
    Rendőri brutalitás elleni megmozdulások2020-06-18
    Koronavírus megbeszélőposzt2020-03-17
    Vendégposzt: az NSU-komplexum, avagy a dönergyilkosság-rejtély2019-07-28
    Vitaposzt: választás-konteók2018-04-11
    Vendégposzt – A kassai bombázás2017-06-26
    Michael Jackson-konteók2017-05-20
    Szolgálati közlemény: Aranykönyv-szavazás, döntő!!!2017-05-11
    Kínos Clinton-konteók (részletek)2017-03-31
    Lindbergh-konteók2017-02-26
    Toxoplazmózis-konteók2017-01-25
    Vendégposzt – Horthy István halála2017-01-06
    A BCCI-sztori2016-11-04
    Villámkonteó: a 200 ezer SIM-kártya esete2016-10-07
    Villámkonteó: robbantás a Nagykörúton!2016-09-25
    Wałęsa-konteók2016-08-21
    Posztajánló: Porton Down2016-08-15
    Reagan és a gellert kapott golyó2016-06-17
    Eyjafjallajökull-konteó2016-05-17
    Kommentposzt: Kiss László2016-04-08
    Lionel Crabb rejtélyes esete2016-03-21
    Hindenburg-konteók2016-02-26
    Bruce Lee halála2016-02-14
    Opus Dei2016-01-23
    Alapítvány-konteók2015-12-19
    Megjelent az e-Konteó2!2015-12-06
    Furcsa történetek 2.02015-11-29
    Shakespeare-konteók2015-11-12
    Frigyláda-konteók2015-10-22
    Per „Dead” Ohlin halála – 18+!!!2015-09-10
    Gary Webb, a CIA és a crack-konteó2015-08-23
    Menekült-konteók2015-07-14
    Ajánló – sorozatok és filmek2015-07-07
    Miss Liberty-konteók2015-06-22
    Na-seby (Villámkonteó)2015-04-14
    Glenn Miller eltűnése2015-04-08
    Kommentposzt: Germanwings-konteók2015-03-30
    Furcsa történetek 1.02015-03-23
    Bob Marley halála2015-03-14
    New Coke – konteók2015-03-02
    Sid Hurwich időgépe2015-02-22
    Alan Turing2015-02-10
    Kommentposzt: rejtélyes betörések2015-01-31
    Halál Chappaquiddickben2015-01-26
    Kommentposzt: Charlie Hebdo2015-01-08
    A Dreyfus-Zola konteók2015-01-05
    Megjelent az e-Konteó1!2014-12-05
    Konteókönyv-felmérés2014-12-01
    Vendégposzt: az ufó-emberrablások2014-11-28
    John Titor története2014-11-19
    Ajánló – A Kennedy-gyilkosság elhallgatott története2014-10-29
    Fort Knox2014-10-23
    Estonia-konteók2014-09-29
    Rudolf Hess története2014-09-22
    Kurt Cobain halála2014-09-09
    Eilean Mór rejtélye2014-08-18
    Balla Irma halála (részletek)2014-07-27
    Gyíkember-konteók2014-06-12
    A Kovács Béla – ügy2014-05-23
    Kitalált középkor (rövidposzt)2014-05-12
    Georgia Guidestones2014-05-03
    Elisa Lam halála2014-04-15
    Kommentposzt: Welsz Tamás halála2014-03-20
    Kommentposzt: az MH370-es járat2014-03-15
    Magic Johnson – konteó2014-03-12
    Challenger-konteók2014-02-13
    Ophélie Bretnacher halála2014-01-20
    Cicada 33012014-01-06
    Cajamarquillai üregek2013-11-27
    A körmendi gyerekgyilkosság (részletek)2013-11-21
    Vendégposzt: A Nagy Könnyűzenei Sátánista Konteó2013-11-14
    Google-konteók2013-11-03
    A Konteókönyv rendelhető!2013-10-23
    Katrina-konteók2013-10-11
    A denveri repülőtér2013-09-27
    Haszbara-konteók2013-08-25
    Génmódosítás-konteók2013-07-08
    Oopart, avagy tárgyak rosszkor, rossz helyen?2013-06-14
    Konteónak indult…2013-06-09
    Az X bolygó2013-04-27
    Ókori dodekaéderek (rövidposzt)2013-04-03
    Náci repülő csészealjak2013-03-22
    D. B. Cooper története2013-02-19
    Egy pápa lemondása2013-02-11
    A Sunstein-Vermeule – algoritmus2013-01-23
    Eltűntek2013-01-18
    Könyvajánló – Szoftverfrissítés 1.02012-12-13
    Anjikuni-rejtély2012-12-11
    Szent Malakiás próféciái2012-12-03
    Jövőbelátás-konteók2012-11-21
    Chomsky-tízparancsolat2012-11-06
    Mátrix-konteók2012-10-28
    Elbert János halála2012-10-19
    Bohemian Grove2012-09-26
    Robert Maxwell élete és halála2012-08-28
    A Zelnik-ügy – reloaded!2012-08-05
    Kazbegi dinók (rövidposzt)2012-07-20
    A Zsanett-ügy (18+)2012-07-10
    Alternatív Bermuda-háromszögek2012-07-06
    Olof Palme halála2012-05-16
    A torontói jegyzőkönyvek2012-04-21
    Phobosz-összeesküvés (rövidposzt)2012-03-22
    Jörg Haider halála2012-03-14
    Az eltűnt zászlóalj2012-03-09
    A Mary Celeste – rejtély2012-03-01
    Szcientológia-konteók2012-02-07
    Mikrohullám-konteó (rövidposzt)2011-11-12
    Népszámlálás-konteók2011-11-12
    EU-konspiráció2011-11-12
    A Djatlov-incidens2011-11-12
    Fluorid-összeesküvés2011-08-19
    Breivik-merénylet2011-07-25
    A Mikroelektronikai Vállalat – konteó2011-05-26
    Patton tábornok halála2011-05-12
    Skull & Bones2011-04-19
    Réztekercs-konspiráció2011-04-12
    AIDS-konspiráció2011-04-11
    Ajánló – kódfejtők előnyben!2011-04-09
    Moszkva és a csecsenek2011-04-08
    Gandzsa-összeesküvés2011-04-07
    A KAL-007-es járat lelövése2011-04-06
    Globális felmelegedés2011-04-05
    A móri nyolcas gyilkosság2011-04-04
    Kilenc/tizenegy2011-03-30
    A közösségi oldalak – összeesküvés2011-03-29
    Kelly doktor halála2011-03-28
    Roberto Calvi, Isten bankára2011-03-25
    Az arab világ forradalmai2011-03-23
    Martin Luther King halála2011-03-22
    Hajsza az örökmozgó és egy másféle energia után2011-03-21
    Castro és a CIA (átirányítás)2011-03-18
    A USS Liberty megtámadása2011-03-17
    Jézus-összeesküvés2011-03-16
    Ajánló – linkek2011-03-15
    HAARP-összeesküvés2011-03-14
    Chico halála2011-03-11
    JFK – 2.02011-03-10
    JFK – 1.02011-03-10
    Nőellenes világösszeesküvés2011-03-08
    Atomkonspiráció (átirányítás)2011-03-07
    Hasfelmetsző Jack – dosszié2011-03-07
    Gagarin-konteók2011-03-04
    Cigánygyilkosságok2011-03-04
    Robert F. Kennedy meggyilkolása2011-03-03
    Vérvád-konspiráció2011-03-03
    A Council on Foreign Relations2011-03-02
    A szmolenszki katasztrófa2011-03-02
    Atlantisz-konteók2011-03-01
    Nagy német adókonteó2011-02-28
    Illuminátusok2011-02-28
    Ajánló – filmek2011-02-26
    Az Elvis-legenda2011-02-25
    Tunguzka-rejtély2011-02-24
    Nikola Tesla 2.02011-02-23
    Nikola Tesla 1.02011-02-23
    Robbanás Port Chicagóban2011-02-22
    A Fenyő-gyilkosság2011-02-22
    Rákgyógyszer-konteók2011-02-21
    A főtitkár halála2011-02-21
    Nácik aranya2011-02-19
    ODESSA2011-02-18
    A romániai „forradalom”2011-02-18
    Templomosok2011-02-17
    A TWA-800 járat lezuhanása2011-02-16
    WikiLeaks-konteók2011-02-15
    A Voynich-kézirat2011-02-15
    Mormon-összeesküvés – újratöltve!2011-02-14
    Mormon-összeesküvés2011-02-14
    Szabadkőművesek 2.02011-02-13
    Szabadkőművesek 1.02011-02-13
    Bilderberg-konteók2011-02-13
    Men in Black2011-02-12
    UFO-konspiráció2011-02-11
    Jim Morrison halála2011-02-11
    Rejtélyes helyek, titkos bázisok2011-02-10
    Roswell és az M-122011-02-09
    Bermuda-háromszög2011-02-09
    Antarktisz-összeesküvés2011-02-09
    Pearl Harbor – dosszié2011-02-08
    Népek Temploma2011-02-08
    Egy pápa halála2011-02-08
    A MA-240-es járat tragédiája2011-02-07
    A „tökéletes katona”-projekt2011-02-07
    A Kurszk elsüllyedése2011-02-06
    A Litvinyenko-gyilkosság2011-02-06
    Beatles-konteók2011-02-05
    John Lennon halála2011-02-05
    Philadelphia-kísérlet2011-02-04
    Diana hercegnő halála 2.02011-02-03
    Diana hercegnő halála 1.02011-02-03
    A Seuso, a Habsburgok és egy lord – kiegészítő konteó2011-02-02
    A Seuso-ügy2011-02-02
    Titanic-sztori2011-02-01
    Holdraszállás-konteók2011-01-31
    Marilyn Monroe halála2011-01-30

    Innen jöttök